Ha változást szeretne, a Mannavita Méhpempő sokat fog segíteni
A méhpempő, biztos társ a gyógyulásban: a Mannavita méhpempő, friss tiszta méhempő egyenesen a kaptárból.A Méhpempő kizárólag a méhkirálynő eledele a kaptárban, az egyik legösszetettebb tápláló anyag a természetben. Nagyon sokféle egészségügyi probléma esetén a terápia részévé tehető. A Mannavita Méhpempőt, rengetegen szedik megelőzési célból, immunerősítésre, méregtelenítéshez, a máj regenerálásához, hormonszint kiegyensúlyozáshoz. Ezen az oldal a Mannavita Méhpempőről szól.
Már ismeri a Mannavita méhpempőt?
• 100g tiszta méhpempő = 2 havi adag = 13471 ft (+ ingyenes szállítás)• 40g tiszta méhpempő = 6971 ft = 1 havi adag
• Hűtött méhpempő kiszállítás.
A Mannavita méhpempőt olyan méhészetek állítják elő, akik 30 éve kizárólag méhpempő termeléssel foglalkoznak, azaz nem készítenek mézet, virágport vagy méhkenyeret, hanem a méhpempőre specializálódtak.
A méhpempő azért fog tudni Önnek is segíteni a problémáján, mert bioaktív formában tartalmaz több mint 200 féle vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, zsírsavat, melyek sokkal hatékonyabban képesek beépülni az emberi szervezetbe, mint a mesterséges multivitaminokban lévő anyagok. Pláne akkor, ha az ember emésztőrendszere rossz állapotban van...
A legtöbben, akik először fogyasztanak méhpempőt, már az 1. nap érzik a változást, a hatásait.
A tiszta méhpempő az orvosok, a tudomány és tradicionális gyógyítók által is ismert egyik legösszetettebb anyag. Hihetetlen vitamin, fehérje és aminosav összetettségén túl tartalmaz DNS-t és olyan anyagokat is, melyeket a kutatók pontosan nem voltak képesek beazonosítani.
A tiszta méhpempő fogyasztása segít a szervezetünknek az olyan kedvezőtlen körülményekhez való alkalmazkodásban, amelyek egyébként egyensúlyának felborulását eredményeznék. Gondolhatunk itt a fizikai és a komolyabb lelki stresszre.
A méhpempő hozzájárul a szervezetben az egyensúly fenntartásához, azaz a kívülről érkező különböző “természetű” támadásokkal szemben fenntartja és erősíti az ellenálló-képességet. A méhpempő ezen fontos tulajdonsága által segít nagyon sok betegség megelőzésében, a betegségekből való felépülésben, de a kimerítő edzés, a fizikai erőkifejtés alkalmával is. [1.], [2.]
A méhpempő a természet szinte egyedüli acetilkolin forrása
Az acetilkolin az a vegyület, amelyet Alzheimeres betegeknek is beadnak az orvosok, tehát olyan embereknek, akiknél a memória és az agyi teljesítmény, rendkívül leromlott. A méhpempő természetes acetilkolint tartalmaz, mely gyorsan és könnyen felszívódik. A természetben szinte csak a friss tiszta méhpempőtartalmaz ennyi acetilkolint.
Az acetilkolin volt az első felfedezett neurotranszmitter molekula, mely a perifériás és a központi idegrendszerben ingerületátvivő anyagként működik.
[3.]
A méhpempő segít kiegyensúlyozni a hormonokat
A méhpempő 3 ponton segíti a hormonok kiegyensúlyozását.
Tele van előhormonokkal: az előhormonokból a testünk könnyen épít új hormonokat. Ráadásul a méhpempő adaptív módon képes segíteni szervezetünk hormontermelését, vagyis alkalmazkodva a szervezet aktuális állapotához.
Tehát a méhpempő pontosan olyan és annyi hormont termelhet a szervezettel, amelyikre és amennyire annak épp szüksége van, vagyis ha kell akkor, ösztrogént, tesztoszteront, progeszteront, a pajzsmirigy hormonját, kortizolt vagy akár inzulint.
A méhpempő rengeteg bioaktív B-vitamint tartalmaz: a B-vitaminok a legfontosabb vitaminok a hormonrendszerünk működéséhez. A tiszta méhpempőben található vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek szinergikusan fordulnak elő, azaz egymás jótékony hatásait kiegészítve, felerősítve. Ez pedig rendkívül lényeges a hormontermelés vagy a hormonszint csökkentés szempontjából.
Lipidek, zsírsavak: a B-vitaminok mellett a második legfontosabb vegyület csoport a hormonok működéséhez a zsírsavak. A méhpempőben van Omega-3 zsírsav is, illetve más olyan zsírfélék, melyeket a testünk hatékonyan tud hasznosítani új hormonok előállításához.
Próbálja ki a friss tiszta Méhpempőt
Azok, akik ették már a Mannavita Méhpempőt, 83,7%-uk legalább 3x, 93,1%-uk pedig legalább még 1x újrarendelte, mert...
1. A Mannavita Méhpempő fogyasztása alatt jobban érzik magukat, pozitívan látják a világot, ami jelentős változást eredményez az emberekkel való kapcsoalataikban és a munkateljesítményükben is.
2. Olyan területeken is javult az egészségi állapotuk, ahol már évek óta nem volt változás, annak ellenére, hogy sokféle terápiát kipróbáltak.
3. Sokoldalú a hatása, így családtagok - férj, feleség, nagyszülő, gyerek - is tudják szedni, tehát nem kell a családnak sokféle készítményt több helyről rendelni.
Szinte minden hormon problémánál tud segíteni a méhpempő
2010 óta rengeteg visszajelzést kaptunk vevőinktől, akik a legkülönfélébb hormonproblémákra alkalmazták a méhpempőt. Íme a top 14-es lista:
- Női meddőség, luteinizáló hormon, illetve petefészek probléma
- Magas ösztrogénszint, illetve más hormonok miatti meddőség
- Férfi termékenység romlás
- Női libidó csökkenés
- Cukorbetegség (az inzulin is egy hormon)
- Pajzsmirigy alulműködés
- PMS
- Változókori hormonváltozások miatti problémák, például csontritkulás
- Pajzsmirigy túlműködés
- Alacsony tesztoszteronszint
- Mellékvese alulműködés
- Alacsony szerotonin szint (depresszió)
- Mellékpajzsmirigy alulműködés
- Vérszegénység
Fontos anyagok a méhpempőben
A tiszta méhpempő az egyik legösszetettebb anyag a világon. A méhpempő a B-komplex mellett tartalmaz még C-, D-és E-vitamint is, de jelen van benne számtalan ásványi anyag, köztük a kalcium, a magnézium, a réz, a foszfor, a vas, a kálium, a kén és a szilícium is.
A tiszta méhpempő bőségesen tartalmaz fehérjéket, de a 8 esszenciális aminosav is megtalálható benne, ahogy fontos zsírsavak és cukrok is.
A méhpempő orvosok által is elismerten a szükséges arányban tartalmazza mindazokat a fő tápanyagokat, melyek az emberi szervezet számára elengedhetetlenek az egészséges működéshez. [4.]
B-komplex
A tiszta méhpempőB-komplex készítmény is egyben, mivel tartalmazza a vitamincsalád összes válfaját, így a méhpempő valamennyi mentális, agyi betegségre pozitív hatást fejt ki. A méhpempő B-komplex tartalma önmagában is különleges, azonban kiváltképp a benne lévő pantoténsav magas aránya, mely anyag tudományosan bizonyítottan képes csökkenteni a szervezetben zajló stresszhatásokat.
A B-vitaminok nélkülözhetetlenek többek között a táplálékok energiává történő átalakításához, valamint idegrendszerünk megfelelő működéséhez is.
A Mannavita Méhpempő Önért van, mert ...
Kíméletes eljárással készül, a hatóanyagok megóvása mellett.
- Nem tartalmaz tartósítószereket vagy hozzáadott mesterséges anyagokat
- A legtöbb diéta esetén szedhető, mert nem befolyásolja a napi tápanyag beviteli arányokat
- Olyan méhészetekből származik, akik több mint 25 éve foglalkoznak méhpempő termeléssel
- A hatásait a legtöbb esetben 1-2 napon belül lehet érezni
- 2010 óta van kereskedelmi forgalomban, mely idő alatt több mint 40 ezren szedték
- Magas 10-HDA tartalommal rendelkezik, ami magas hatóanyag tartalmat jelent
- Gyógyszeres kezelés alatt is fogyasztható
- Magas vérnyomás és Cukorbetegség esetén is szedhető, sőt, kifejezetten ajánlott
- Mézzel keverve is fogyasztható, így gyerekeknek is beadható
Gamma globulin
A gamma globulin az emberi vér, pontosabban a vérsavó fehérjéinek egyik, amely a szervezet által termelt, annak védelmét szolgáló ellenanyagok hordozója, azaz fontos szerepet játszik az immunrendszerünk védelmében. A méhpempő számottevő arányban tartalmaz gamma-globulint, mely serkenti az immunrendszert, és kiemelt hatékonysággal veszi fel a harcot a fertőzésekkel szemben.
Acetilkolin
Az acetilkolin kulcsfontosságú számos agyi funkció működésében, ráadásul a méhpempő más összetevőivel, például a B-vitaminokkal együtt támogatja az agy és az idegrendszer egészségét.
Az acetilkolin által továbbítódik az idegingerület az izomrostokra, ezért hat kedvezően az izomműködésre, a vegetatív idegrendszerre és a humorális szabályozásra.
Továbbá az acetilkolin segíti a külső ingerek érzékelését, a szándékos mozgásokat, illetve kontrollálja az olyan szellemi tevékenységeket, mint a kritikai és ítélőképesség, az információk feldolgozását és az éhség- és szomjúságérzetet.
Az acetilkolin rendkívül lényeges a hippokampusz (előagy) új emléknyomok képződéséért felelős területén.
Főként az acetilkolin az oka annak, hogy a legtöbb tiszta méhpempőt fogyasztó első és legkiemelkedőbb tapasztalata az, hogy már 1-2 napos méhpempő fogyasztás után azt veszi észre, hogy sokkal jobban vág az agya, jobb a memóriája, magasabb szellemi teljesítményre képes a munkában és a magánéletben egyaránt.
Az acetilkolinból termelődő kolin a B-komplex egyik tagja, ami támogatja a koleszterin és a zsírok gyorsabb felszívódását a testünkben. Továbbá a kolin hozzájárul olyan létfontosságú élettani funkciókhoz is, mint a sejtek energiaellátása vagy a sejteken belüli kommunikáció.
A kolin jelentősen védi az agyat, mivel képes áthatolni a vér-agy gáton. Emellett védi a májat is, támogatja a méregtelenítő feladatai ellátásában, csökkenti a májat ért káros hatásokat, illetve mérsékli a zsírok májban történő lerakódását és az epekövek kialakulásának kockázatát.
A kolin a zsírégetés fokozásával hozzájárul a fogyókúra, a diéta alatti magasabb fokú zsírvesztéshez.
A méhpempő hatásai
Ezekre a betegségekre jó a friss tiszta méhpempő. Ekkor érdemes méhpempőt enni.
Gyors RENDELÉS 1 perc alatt
Regisztráció mentes vásárlás + gyors hűtött méhpempő kiszállítás 1 munkanap alatt.
10-HDA sav
A 10-HDA sav a méhpempő egyik roppant különleges vegyülete, a biológiai markere, mivel a természetben kizárólag a méhpempőben van jelen.
A 10-HDA-sav a szteroidok csoportjába tartozó hosszúláncú karboxilsav, mely komoly vírus- és baktériumellenes hatóanyag, illetve támogatja a sejtkárosodásokat, degeneratív elváltozásokat kiváltó szabadgyökök semlegesítését.
A 10-HDA sav éppen ezért is rendelkezik komoly daganatellenes hatékonysággal, melyet napjainkban számos tudományos kutatás vizsgál élénken.
A tiszta méhpempő a 10-HDA savnak is köszönheti, hogy nagymértékben hozzájárul a megfázás, nátha, fertőzések megelőzéséhez és leküzdéséhez, és különösen hatékonyan képes fellépni az influenza vírusa ellen.
Ásványi anyagok és nyomelemek
A tiszta méhpempő rengeteg féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, méghozzá bioaktív formában, vagyis olyan állapotban, amit szervezetünk nagyon könnyen tud felszívni és felhasználni.
A friss méhpempőben megtalálható például a vas, a kálium, a kalcium, a foszfor, a króm, a magnézium, a nátrium, a cink, a kobalt, a réz, a fluor, a bizmut, a kén, a nitrogén, a szilícium, a jód, sőt, még aranyat és ezüstöt is tartalmaz kis mennyiségben.
E mikro- és makroelemekre szervezetünknek folyamatosan szüksége van, ugyanis rengeteg olyan reakcióban vesznek részt, amelyek irányítják az anyagcserét.
Enzimek
A tiszta méhpempőben található fehérjék jelentős részét enzimek alkotják, amik közül eddig az amilázt, azaszkorbinoxidázt, a szalicinázt, a foszfateázt és a nem specifikus kolineszterázt tudták beazonosítani.
A friss méhpempő a benne található enzimek miatt kedvező hatású az emésztésre, mivel gyorsítják és megkönnyítik az emésztést, ezáltal pedig támogatják a szervezet méregtelenítését is.
17 aminosav, melyből 8 esszenciális
A méhpempő egyik különlegessége, hogy igen magas, körülbelül 18-25%-os fehérjetartalommal rendelkezik, ami a globulinokból és az albuminokból tevődik össze.
Az albuminok a legfontosabb fehérjék a szervezetünkben, ugyanis a transzport-szállító feladatok ellátásában vesznek részt. A globulinok pedig egyszerű fehérjék, melyek leginkább a betegségek elleni védekezést támogatják.
A tiszta méhpempő 57-69%-ban tartalmaz aminosavakat, és eddig 17 féle aminosavat azonosítottak benne.
A méhpempő ráadásul tartalmazza a 8 esszenciális, azaz létfontosságú aminosavat is, amiket szervezetünk önállóan nem képes előállítani, vagyis csak táplálkozás útján tudjuk őket pótolni. Ezek az esszenciális aminosavak az alábbiak:
Triptofán, Lizin, Treonin, Leucin, Izoleucin, Metionin, Fenilalanin és Valin.
DNS, nukleotidok
A méhpempő számos nukleotidot tartalmaz, mint például adenozin, uridin, guanozin, iridin és citidin, illetve a foszfát formájukat, például adenozin 5′-monofoszfátot (AMP), adenozin 5′-difoszfátot(ADP) és adenozin 5′-trifoszfátot (ATP).
A tiszta méhpempőben lévő jelentős mennyiségű pantoténsav egyik kivételes hatása, hogy a FAD (flavin-adenin-dinukleotid) és az FMN (flavin-mononukleotid) koenzimek képzésében társfaktori szerepet tölt be.
Ezek a flavoproteinek részt vesznek a cukrok és a fehérjék anyagcsere reakcióiban, amik a citoplazmában lévő mitokondriumok szintjén energiát termelnek testünk minden egyes sejtjében.
A hidrogénszállítás segítése révén energiaforrásként nagymértékben támogatják az adenozin-trifoszfát, vagyis az ATP termelését, mely vegyület létfontosságú a Krebs ciklusban, a cukrok elégetésében.
Az ATP minden egyes izomsejtben jelen van, mivel a legfontosabb energiahordozó az izom-összehúzódásokhoz. Vagyis az ATP nélkülözhetetlen számunkra, mivel nélküle nem létezik se mozgás, se élet. Az ATP termeli valamennyi testsajátos energiaforrást, melyek létfontosságú üzemanyagként szolgálnak a növekedéshez és a regenerációhoz testünkben.
Az ATP tárolása ráadásul korlátozott az izmokban, ezért kell folyamatosan figyelni a pótlására.
A friss méhpempő rendszeres fogyasztásával folyamatosan tudjuk biztosítani szervezetünk számára az ATP pótlását. [5.].
A tiszta méhpempő a legjobb méhpempő
A méhpempő tiszta formában a leghatékonyabb. Ez a "tiszta" állapot azt jelenti, hogy a méhpempő semmiféle mechanikai vagy vegyi eljárással nincs megdolgozva, felhígítva, keverve. A tiszta formában vizsgált méhpempő gyógyhatását számos tudományos, laboratóriumi kísérlet igazolta már eddig, így a meddőségtől kezdve az Alzheimer-kóron át egészen a csontritkulásig számos veszélyes, illetve környezeti betegség kezelésében hatékonynak bizonyult. Segít a tünetek enyhítésében, és biztos társ a gyógyulásban.
A méhpempő minőségét a benne lévő 10-HDA sav mennyisége adja vissza a legjobban. A 10-HDA sav a méhpempő biológiai markere, azaz csak benne van jelen ez az anyag a természetben.
A Mannavita méhpempő tiszta méhpempő és 2 féle minőségben kapható: a Hagyományos változat minimum 2,2% 10-HDA tartalmú, míg a Prémium változat legalább 2,5% 10-HDA-t tartalmaz. [6.]
Élvezze a Méhpempő erejét akár holnaptól!
• 100g tiszta méhpempő = 2 havi adag = 13471 ft (+ ingyenes szállítás)• 40g tiszta méhpempő = 6971 ft = 1 havi adag
• Hűtött méhpempő kiszállítás.
Valójában mi is a méhpempő?
A méhpempő tejfehér kocsonyás anyag, a dolgozó méhek mirigyeiből választódik ki, és feladata a méhkirálynő táplálása. A méhpempő kémiailag egy víz alapú emulzió, mely fehérjéket, cukrokat, lipideket és más összetevőket tartalmaz.
A méhpempő erős antibakteriális hatását, gyulladáscsökkentő és rákellenes tulajdonságait dokumentált tudományos kutatások bizonyítják.
A méhpempőt leggyakrabban kapszula, rágótabletta formájában forgalmazzák, azonban ezek a termékek mechanikai és tartósító eljárásokkal készülnek (tisztelet a kivételnek), így a tiszta méhpempő hatásával nem képesek felvenni a versenyt. A szárított - liofilizált - méhpempő ugyancsak veszít terápiás tulajdonságaiból. [7.],[8.]
Miért érdemes Gyerekeknek adni méhpempőt, és hány éves kortól lehet?
Gyerekek esetén a méhpempő segíthet abban, hogy:
- megerősödjön az immunrendszerük;
- kevesebbszer betegedjenek meg, illetve gyorsabban gyógyuljanak ki a különböző fertőző betegségekből, náthából, influenzából;
- egészségesen növekedjenek és fejlődjenek;
- legyőzzék a fáradékonyságot, feltöltődjenek energiával;
- könnyebben viseljék a stresszt, kiegyensúlyozottak legyenek lelkileg;
- megelőzzék vagy kezeljék a vérszegénységet;
- javítsák memóriájukat és szellemi teljesítményüket;
- megerősítsék szemeiket, javítsák látásukat.
A friss méhpempő 1 éves kor felett adható a gyerekek számára.
1 éves kor alatti gyerekeknek való adása előtt egyeztessen az orvossal.
A méhpempőt gyerekek számára érdemes mézzel elkeverni, mert így könnyebben tudják fogyasztani.
Gyermekeknek a napi ajánlott adagot célszerű a testsúlyukhoz viszonyítva meghatározni.
Okozhat-e allergiát a méhpempő?
Amennyiben allergiás a méhészeti termékekre, célszerű az első méhpempő fogyasztás előtt egy nagyon pici adagot bevenni belőle, és megfigyelni a hatásait a szervezetére. Ha nem tapasztal allergiás reakciókat, valószínűleg nem lesz gond a fogyasztása során.
A méhpempő nem virágpor, tehát ha esetleg csak pollen allergiája van, nagy eséllyel tudja fogyasztani a méhpempőt. 10-ből 9 ember aki allergiás a virágporra, általában nem mutat allergiás reakciókat méhpempő fogyasztás alatt.
Sok esetben éppen a méhpempő hatására csökkenhet az allergia ereje, mértéke.
Az allergia leegyszerűsítve az immunrendszer téves, túlzott reakciója valamilyen idegen anyagra. A méhpempő az emberi szervezetbe kerülve képes kiegyensúlyozni az immunműködést, ezáltal csökkenteni tudja az allergiás reakciókat is.
Továbbá a tiszta méhpempő rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, ami szintén nagyon fontos az allergiás reakciók elleni küzdelemben.
Emellett a méhpempő nyugtatja a légutak nyálkahártyáját, valamint mivel számos olyan nyomelemet tartalmaz, amik mérséklik a stresszt, és javítják az általános immunitást, így enyhítheti a tavasz beköszöntével jelentkező allergiás tüneteket is.
Így fogyassza a méhpempőt
Napi adag
A tiszta méhpempő átlagos napi adagja 0,5 - 2 gramm.
60 kg-os testsúly alatt 0,5 grammot fogyasszon belőle.
60-100 kg-os testsúly között 1 gramm az ideális napi adag.
100 kg-os testsúly felett 2 grammot vigyen be belőle.
Ne érintse fémmel!
A friss méhpempő könnyen reakcióba léphet a fémekkel a benne lévő aminosavak miatt, ezért tilos fém eszközzel fogyasztani.
A Mannavita Tiszta Méhpempő dobozában talál 2 darab műanyag adagolókanalat is, egy 0,5 grammosat és egy 1 grammosat, melyekkel pontosan és biztonságosan tudja adagolni a méhpempőt.
Reggel fogyassza
A friss méhpempőt érdemes reggel, éhgyomorra fogyasztani annak érdekében, hogy a benne található értékes hatóanyagok maradéktalanul fel tudjanak szívódni szervezetünkben.
A méhpempő elfogyasztásaután célszerű 30 percig nem enni és inni ugyanezen okból kifolyólag.
Nyelv alatti felszívódás
A tiszta méhpempő leghatékonyabb fogyasztási módja az, ha pár percig a nyelvünk alatt tartjuk, és hagyjuk felszívódni a nyálkahártyán keresztül.
Természetesen azonnal le is lehet nyelni, ekkor csupán lassabban és minimális hatóanyag-veszteséggel tud felszívódni a gyomorban.
Kik és Miért szedik a Méhpempőt?
Babatervezés előtt állók akik már régóta próbálkoztak, de mind sikertelenül jártak korábban. A méhpempő jelentősen meg tudja emelni a teherbeesés valószínűségét.
Ízületi gyulladásos betegek akik nehezen, fájdalmasan mozognak. A legtöbb méhpempő rendelő szedi az Arthro4 zöldkagyló kivonatot is.
Szív és érrendszeri betegek akik javítani akarnak a koleszterin értékeiken és csökkenteni szeretnék a magas vérnyomásukat.
Cukorbetegek akik javítani akarnak a vércukor értékeiken. A méhpempő javít az inzulin érzékenységen, így hosszútávon a legtöbb cukorbeteg kevesebb inzulint kell beadjon magának.
Máj gondokkal küszködők akik javítani akarnak a májfunkcióikon. A méhpempő a virágporral együtt támogatja a májsejtek regenerálódását.
Megelőzésben gondolkodók akik nem akarják megvárni, hogy valamilyen betegség alakuljon ki náluk, így tudatosan odafigyelnek a bioaktív tápanyag bevitelre.
Mézzel keverhető
Ha valaki nem tudja önmagában fogyasztani a méhpempőt, vagy valamilyen tartós gyomorbetegségben szenved, akkor elkeverheti mézzel is.
A méz semlegesíteni tudja a méhpempő savas jellegét, és megédesíti az ízét is. Arra azonban okvetlenül figyeljen, hogy a felhasznált méz tiszta, vegyszermentes legyen.
A mézzel elkevert méhpempő hosszú időn keresztül megőrzi minőségét szobahőmérsékleten is, ezért hosszú távú tárolás céljából a tiszta méhpempőt 2%-os arányban keverjen el a mézzel, azaz 100 g mézhez adjon hozzá 2 gramm méhpempőt.
Azonnali fogyasztás esetén pedig 1 kanál méhpempőt keverjen el 1 evőkanál mézben.
Hűtőben tárolandó
A tiszta méhpempő 0-5°C között tárolandó, tehát hűtőszekrényben.
Kúraszerűen évente 3-4 alkalommal
A méhpempőt kúraszerűen is lehet fogyasztani, évente 3-4 alkalommal.
Minden évszakban ajánlott 1-2 hónapos méhpempő kúrát tartani szervezetünk feltöltése, egészségünk megőrzése céljából.
Terhesség alatt és után
A friss méhpempő fogyasztása a terhesség első 6 hónapjában ajánlott.
Szülés után is javasolt a méhpempő fogyasztása, mivel többek között támogatja a tejtermelés fokozását.
Gyorsítsa fel a gyógyulását a méhpempő segítségével
A Mannavita méhpempőt hűtőgéllel küldjük ki Önhöz, azaz a nyári időszakban a szállítás alatt is hidegen van, így biztos lehet benne, hogy nem veszít a minőségéből.
Ha meggyőzték az eddigiek, adja le rendelését még most. Ha adott munkanapon 12:00 óráig leadja rendelését, 98%-os valószínűséggel, már a következő munkanapon meg fogja kapni. Kérem, vegye figyelembe, hogy pénteki napon, méhpempőt nem adunk fel.
Ha van még nyitott kérdése, amire a választ keresi, ha nem biztos abban, hogy vajon az Önproblémáján segíteni fog-e a méhpempő, hívja fel telefonon szakértő kollégáinkat: +36 1 4433 860
Már ismeri a Mannavita méhpempőt?
• 100g tiszta méhpempő = 2 havi adag = 13471 ft (+ ingyenes szállítás)• 40g tiszta méhpempő = 6971 ft = 1 havi adag
• Hűtött méhpempő kiszállítás.
30 nap pénzvisszafizetési GARANCIA minden termékre!
Amennyiben nem elégedett, 30 napon belül, kérheti minden költségének a visszatérítését.
Kutatások, Publikációk
[1.] • Joanna Kocot,corresponding author Małgorzata Kiełczykowska, Dorota Luchowska-Kocot, Jacek Kurzepa, and Irena Musik, Antioxidant Potential of Propolis, Bee Pollen, and Royal Jelly: Possible Medical Application, doi: 10.1155/2018/7074209
[2.] • Mohamed Fawzy Ramadan, Ahmed Al-Ghamdi - Bioactive compounds and health-promoting properties of royal jelly: A review - https://doi.org/10.1016/j.jff.2011.12.007
[3.] • Morita H1, Ikeda T, Kajita K, Fujioka K, Mori I, Okada H, Uno Y, Ishizuka T. - Effect of royal jelly ingestion for six months on healthy volunteers. - Nutr J. 2012 Sep 21;11:77. doi: 10.1186/1475-2891-11-77.
[4.] • A méhpempővel folytatott korábbi kutatások: http://www.fao.org/3/w0076e/w0076e16.htm
[5.] • Visweswara Rao Pasupuleti, Lakhsmi Sammugam, Nagesvari Ramesh, and Siew Hua Gan - Honey, Propolis, and Royal Jelly: A Comprehensive Review of Their Biological Actions and Health Benefits - Published online 2017 Jul 26. doi: 10.1155/2017/1259510 - Oxid Med Cell Longev. 2017; 2017: 1259510.
[8.] • Anna Gloria Sabatini1, Gian Luigi Marcazzan, Maria Fiorenza Caboni, Stefan Bogdanov, Ligia Bicudo de Almeida-Muradian - Quality and standardisation of Royal Jelly - Journal of ApiProduct and ApiMedical Science 1(1):1-6 · January 2009 - DOI: 10.3896/IBRA.4.1.01.04
[7.] • Yi-Fan Chen, Kai Wang, Yan-Zheng Zhang, Yu-Fei Zheng, and Fu-Liang Hu - In Vitro Anti-Inflammatory Effects of Three Fatty Acids from Royal Jelly - Published online 2016 Oct 25. doi: 10.1155/2016/3583684
[8.] • You MM, Chen YF, Pan YM, Liu YC, Tu J, Wang K, Hu FL. - Royal Jelly Attenuates LPS-Induced Inflammation in BV-2 Microglial Cells through Modulating NF-κB and p38/JNK Signaling Pathways. - Mediators Inflamm. 2018 Apr 8;2018:7834381. doi: 10.1155/2018/7834381. eCollection 2018.