Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Állat-egészégügy [24]Fogászat [74]
Háziorvos [52]Alternatív gyógyítás [514]
Gyógytorna, masszázs, wellness, fitness [157]Egészségügyi kiadványok [51]
Egészségügyi berendezések, műszerek és technológiák [100]Gyógyszerészet [57]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Egészség

Állat-egészégügy [24]Fogászat [74]
Háziorvos [52]Alternatív gyógyítás [514]
Gyógytorna, masszázs, wellness, fitness [157]Egészségügyi kiadványok [51]
Egészségügyi berendezések, műszerek és technológiák [100]Gyógyszerészet [57]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 992
Mutatott honlapok: 1-30
Oldalak: 1 2 3 ... 33 34 »

Betegség megelőzés: nem beteg! A leghatékonyabb és a legolcsóbb betegség megelőzés: az egészség megőrzése. Hogyan keletkeznek a betegségek? Valóban vírusok és baktériumok váltják ki a problémákat? Nembeteg.hu Oldalunk sok hasznos ismeretet, tippet, praktikát ad, hogy megőrizhessük az egészségünket.

Mesedoktorok, meseterápia, mese pszichológia a gyógyulásért! Nem csak betegeknek, nem csak gyermekeknek! Adóbevalláskor gondolj az egész éves gyermekmentő, családsegítő, egészségvédő tevékenységünkre, a bohócdoktor és mesedoktor segítő programok működtetésének fontosságára. Adó 1% felajánlásod a Mátrix Közhasznú Alapítvány hálás köszönettel fogadja!

Sintért NE! Tudta, hogy az országban 3200 település van, a legtöbb helyen a felelőtlen állattartók által utcára engedett, kidobott, kóborló kutyákat - macskákat a sintérek, gyepmesterek, ebrendészek fogják be?! Adó 1% felajánlás az állatvédelemre! A legtöbb helyen nincs állatvédelmi kontroll. A település üzemeltető önkormányzatok fő célja, hogy kóbor állatoktól mentes legyen a terep. A Állatbarát Web Kuckó, és az Állatvédő.hu millió ügyet, hátborzongató helyzetet bemutatott már. Oldalunk célja, hogy támogatást szerezzünk a sintértelepek felszámolása kapcsán folytatott küzdelemhez. Figyelmét, támogatását, segítségét köszönjük!

Utcára kidobott, bajban lévő kutyusokat, cicusokat mentünk. Naponta több olyan megmentett védencünk van, akit féregteleníteni, parazita mentesíteni, oltani, chipezni, tanítani, gazdihoz segíteni, gyógykezelni kell. Minden támogatást hálásan fogadunk! Várjuk cégek, magánszemélyek segítő felajánlásait. Elsősorban póráz, nyakörv, kutyaház, eledel, játékok (teniszlabda) tehetné jobbá az állatmentő tevékenységeket. Aki támogatja az állatok megmentését, az évente a nyolcszáz utcáról megmentett állat életének jobbá tételéhez járul hozzá. A legapróbb segítséget is hálás köszönettel fogadjuk!

Állatbarát Web Kuckó, kutya, cica, kiskedvenc, állatvédelmi ismeretek, környezetvédelem, adó 1% felajánlás, állatmentés támogatása, állatmenhelyek, kóbor kutyusok megmentése, gazdikereső, Legyél Te is Állatvédő, kutyával, cicával, háziállatokkal kapcsolatos ismeretek, gazdikereső, kutyanevelde, állatos infók.

Alacsony- vagy magas vérnyomástól szenved; esetleg szívritmus zavara van - akár Önnek, akár valamelyik közeli hozzátartozójának? Akkor telepítse az ingyenes sensa24 egészségügyi appot a mobiljára, és használatával máris online figyelemmel követhető lesz a megadott személy pulzusa, vérnyomása, vércukor szintje mind a rokonok, mind a körzeti orvos számára.
A sensa24 egészségügyi applikáció tartalmaz egy automatizált riasztási rendszert is, amely életet veszélyeztető értékek mérése esetén push üzenet, e-mail, sms vagy automatikus telefonhívás formájában riasztja a megadott hozzátartozókat, akik így hipertónia, vagyis magas vérnyomás esetén időben tudnak intézkedni, segítséget nyújtani. A sensa24 program az eredményeket a szerverünkön is tárolhatja, ezért az adatok utólag is visszanézhetők, ellenőrizhetők. Honlapunkon bluetotth vérnyomásmérőt is vásárolhat kedvező áron, amivel otthon bármikor egyszerűen megmérheti a vérnyomását!

Remélhetőleg nem tart örökké a covid19 vírus garázdálkodása, és előbb-utóbb újra visszatér az élet a normális kerékvágásba. Addig is nekiálltam otthon edzeni, hogy a karácsonyi nagy zabálás káros hatását eltüntessem magamról. Sajnos kiestem a formából, így sikerült egyből túlerőltetnem magam, s másnap már szörnyű izomlázzal ébredtem. De előnyei is voltak az ünnepeknek, mert gyorsan elővettem az ajándékba kapott Nature Mirror gyógynövényes krémet, amit ízületi és izomfájdalmakra, izomlázra, derékfájásra, illetve vénás megbetegedésekre ajánlott a kedves ismerősöm, akitől kaptam. Azonnal bekentem magam tetőtől talpig, majd vártam a hatást. Napközben örömmel állapítottam meg, hogy a 16 gyógynövény ereje és hatóanyagai mennyire tökéletesen fejtik ki gyógyító hatásukat.
Honlapunkon akár saját magának, akár ajándékba rendeli meg ezt a különleges gyógykenőcsöt, nem fog csalódni a krém gyógyító erejében, amit reumás fájdalmakra, vagy rovarcsípés enyhítésére egyaránt használhat!

Tapasztalt, magas szinten képzett fogorvos csapatunk ingyenes konzultációs lehetőséggel várja fogászati rendelőnkben Szegeden, a liget szomszédságában. Fogorvosi rendelőnk általános és esztétikai fogászati kezelések mellett fogszabályozás és szájsebészeti beavatkozások terén is megoldást kínál. A fogorvosi kezeléseket kizárólag prémium fogászati anyagok felhasználásával, a lehető legmodernebb eszközökkel végezzük. Célunk, hogy minden páciensünk elégedetten, magabiztos mosollyal távozzon tőlünk. Egy Fogászat Szegeden, ahol problémáját gyorsan, fájdalommentesen és magas szakmai színvonalon orvosolják.
Fogászat | | © Lázár Péter | 2020.12.16 |

Cégünk forgalmazza Magyarországon elérhető legkisebb infraszaunát, ami ráadásul még hordozható is. Bárki magával viheti üzleti utakra, nyaralásra, mivel nagyon könnyen összeszerelhető és kis helyet foglal. Olyan akár, mint egy könnyen csomagolható hálózsák, ami hosszantartó egészséget biztosít magában.

A teapalota.hu számos tea fajtát értékesít Magyarországon. Többek között zöld és fekete teákat. Kiemelkedőek a gyümölcs teák is, amik teljesen csak aszalványokat tartalmaznak. A Matcha teákat egyenesen Japánból importálják és kifejezetten ceremóniális minőségű teaként értékesítik. Érdekességek az ayurvedikus teák, amik gyógyteaként is funkcionálhatnak.
Vásárlás az interneten | | © Czakó Előd | 2020.06.24 |

A myofasciális rendszer, izom ín és a kinetikai fascia láncolatok ismertetése. Anatómiai elrendezésük és hatásuk a mozgás rendszerre. Sérüléseinek okai és lehetséges következményei. A kötőszövetes fascia pólyarendszer funkciója

A trigger pontok anatómiai szerkezete, típusai. A kialakulásuk okai és lehetséges kezelési módszerek. A fájdalmas feszültségűségi részek ismertetése.
Kezelési módszerek a masszázzsal gyógytornával

A trigger pontok anatómiai szerkezete, típusai. A kialakulásuk okai és lehetséges kezelési módszerek. A fájdalmas feszültségűségi részek ismertetése.
Kezelési módszerek a masszázzsal gyógytornával

Trigger pont masszázs - gyógymasszőr házhoz. Elérhető Budapesten és környékén. Budán nincs kiszállási díj. A myofasciális trigger pont maszázs segít a fájdalmas görcsök, fascia láncolat , feszült izomzat lazításában

Itt minden hasznos információt megtalálsz az egészséges életmód, táplálkozás és testedzés témában. Az egészséges életmód egyik napról a másikra nem valósul meg, de következetesnek kell lennünk. Követnie kell az egészséges szokásokon alapuló jó tervet. Ezzel a testünk és az elménk olyan ritmusba lép, amely végül második természetűvé válik. Általános az, hogy az emberek olyan rutinokkal rendelkeznek, amelyek csak kicsit egészségesek, vagy egyáltalán nem egészségesek. Talán így van, mert könnyebb és kényelmesebb.

A nyers virágpor, a méhkenyér és az eredeti méhpempő a legértékesebb méhészeti termékek, melyek gyógyhatásait már több ezer év óta szerte a világon alkalmazzák. Napjainkban újra felfedezzük a természet csodáit, így került a figyelem középpontjába a páratlan erejű méhpempő is, melyről a tudományos kutatások bebizonyították, hogy még a rák ellen is hatékony lehet. Nemcsak a daganatok, de a reuma, az időskori demencia vagy a hepatitisz esetén is ajánlott a kúraszerű fogyasztása.
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.04.27 |

A teherbeesés friss tiszta méhpempővel jóval nagyobb eséllyel következik be, mivel a méhpempő rendkívül hatékonyan állítja helyre a hormonális egyensúlyt mind a női, mind a férfi szervezetben. A Mannavita méhpempő ezért nagymértékben hozzájárul a női és férfi meddőség leküzdéséhez. A friss méhpempő adaptív módon képes fokozni a szervezetben hiányos hormonok szintjét, miközben csökkenteni tudja a túl nagy mennyiségben előforduló hormonok termelését

A Matuzsálem csepp egészségi állapottól függetlenül ajánlott rendszeres fogyasztásra. A betegségeket hatékonyabban kezelhetjük vele, egészségünket pedig hosszútávon megőrizhetjük a segítségével. A Matuzalem csepp különleges készítmény, melynek egyedi flavonoid komplex tartalma a legintenzívebb antioxidáns hatásokat biztosítja. Sejtjeinket védi a szabadgyökök okozta károsodástól
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.03.30 |

A Mannavita Goji gyümölcslé Ninghszia tartományból származó gyümölcsökből készül, adalékanyag hozzáadása nélkül. Hatóanyagtartalma maximális, köszönhetően a kíméletes feldolgozási eljárásnak. Így biztos lehet benne, hogy a Mannavita goji bogyó gyümölcslé fogyasztásától megkapja mindazt az előnyt, amit elvár
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.03.24 |

A spirulina és chlorella alga a legértékesebb táplálékok az ember számára. Kutatók kimutatták, hogy bennük megtalálhatók azok a tápanyagok, melyek az életben maradáshoz szükségesek. A spirulina tabletta étrendkiegészítőként elősegíti az egészség hosszútávú megőrzését, kitűnő immunerősítő, anyagcsere fokozó és fertőzésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A szív- és érrendszer védelmében kifejtett hatásait számos vizsgálat alátámasztja.

A goji bogyó előnyei a szervezet számára szinte felbecsülhetetlenek. Benne magas koncentrációban találhatók meg a legfontosabb tápanyagok, azonkívül rostok és antioxidánsok, melyek együttesen támogatják a szervezet különböző funkcióinak egészséges működését. A goji bogyó gyümölcsvelő 100%-os tisztaságú kivonat, mellyel erősíthetjük immunrendszerünket, védekezhetünk a fertőzésekkel, gyulladásokkal szemben, megszabadulhatunk a szorongástól, a depressziótól.
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.28 |

A goji ital egyszerre tesz egészségessé és fitté - mindezt tápanyagok egész garmadájával. A Mannavita goji bogyó gyümölcsvelő semmi egyebet nem tartalmaz, mint vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, fehérjéket, rostokat és antioxidánsokat, ezeket viszont bőséges mennyiségben. Kúraszerűen fogyasztva hamar észrevehetjük a változást kedélyállapotunk javulásában, energiaszintünk növekedésében, a koncentráció fokozódásában.

A spirulina alga antibakteriális hatása segít felgyógyulni az emésztőrendszeri fertőzésekből, de a az akné ellen is felveszi a harcot. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, ezért megelőzéshez is jó választás. A spirulina kapszula könnyen emészthető, kitűnő minőségű tápanyagokkal van tele, melyek óvják a bélflóra egyensúlyát és javítják az emésztési folyamatokat.
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.25 |

A legjobb barátcserje készítmény rendeléséhez kattintson! Ismerje meg a Zafír barátcserje kapszulát, mely 100%-osan természetes összetételű, így mesterséges hormonok nélkül képes kiegyensúlyozni a progeszteron és az ösztrogén hormonok szintjét. A barátcserje nagyon régóta használt gyógynövény a női gondok orvoslásában, ma pedig már a tudomány is elismeri jótékony hatásait.
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.20 |

Vizsgálatok kimutatták, hogy a nem finomított kókuszolaj jelentős hatásokat fejt ki az agyban. Egyes kutatások eredményei arra engednek következtetni, hogy teljesítményt fokozó képessége mellett hatékony lehet akár bizonyos idegrendszeri megbetegedések visszafordításában is. A nem szagtalanított és nem fehérített Barco kókuszolaj az egyik legjobb minőségű termék, melyben a tápanyagokat nem károsította hőkezelés, sem mesterséges adalékanyagok.
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.12 |

A ginkgo biloba kivonat az agyi vérkeringésre gyakorolt hatásával képes csökkenteni olyan kellemetlen problémákat, mint a szédülés vagy a fülzúgás. Javítja a véráramlást az egész testben, az agyban is, ennek köszönhetően élénkíti a szellemi teljesítményt, javítja a memóriát. A ginkgo biloba kivonat kutatások szerint alkalmas az Alzheimer-kór kezelésére, de hatékony depresszió, levertség, feszültség ellen is
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.10 |

A menopauza kezelése Promensil tablettával természetes terápia. Nők sokasága alkalmazta már világszerte sikerrel ezt a vöröshere kivonat tartalmú készítményt, melyet 15 éves kutatás során fejlesztettek ki. Menopauza ellen a Promensil végre igazán hatékony megoldást jelent. Egyszerre kezeli a tüneteket, mint a bőr gyorsabb öregedése, a hüvelyszárazság, az éjszakai verejtékezés, a hangulatingadozások.
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.10 |

Hogy a zold tea mennyi előnyt tartogat számunkra, talán nem is sejtjük. Hallottunk róla, hogy egészséges, hogy energikusabbá és élénkebbé tesz, de azt tudtuk-e, hogy képes harcolni az elbutulás vagy akár a rák ellen? A legjobb zöld tea névvel méltán illetik a vietnámit, mely koncentráltan tartalmazza a növény legfontosabb hatóanyagait. Vitaminok, ásványi anyagok, antioxidáns vegyületek egész garmadájával száll szembe a kórokozókkal és a káros hatásokkal egészségünk védelme érdekében.
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.10 |

Melyek a Mannavita stevia por + tabletta előnyei a cukorral szemben? Miért jóval egészségesebb a stevia édesítő, mint a finomított cukor? Hogyan főzhetünk és süthetünk stevia édesítőszerrel? Miért támogatja a stevia a fogyókúrát és az ideális alak elérését és megtartását? Miért fogyaszthatják cukorbetegek is teljesen biztonságosan a stevia édesítőt?
Alternatív gyógyítás | | © Szegedi Ivett | 2020.02.07 |

A Nano Gold aranykolloid természetes étrendkiegészítőként alkalmazható idegrendszeri betegségek, gyulladások kezeléséhez és immunerősítéshez. Kitűnő terápia ízületi gyulladás, reuma esetén, már rövid idő alatt jelentős javulást hoz a mozgásban. Az aranykolloid külsőleg és belsőleg is alkalmazható, segítségével intenzíven fiatalíthatjuk a bőrt, regenerálhatjuk a sejteket, kezelhetjük a fekélyeket is.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti