Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Állat-egészégügy [21]Fogászat [73]
Háziorvos [52]Alternatív gyógyítás [491]
Gyógytorna, masszázs, wellness, fitness [147]Egészségügyi kiadványok [50]
Egészségügyi berendezések, műszerek és technológiák [96]Gyógyszerészet [57]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Egészség » Fogászat

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 73
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Fogpótlásra akkor gondolunk, amikor a foghiány esztétikailag kezd zavarni minket. Kevésbé jut eszükbe a funkcionális hiány pótlása, hiszen úgy gondoljuk – tévesen – , hogy a szerepet átveszik a szomszédos fogak.
A probléma összetett: a megmaradt fogakra nagyobb teher hárul, bedőlhetnek, elmozdulhatnak a hiány felé, a csont, az íny sorvadni kezd a foghiánynál és sorolhatnánk a későbbi következmények lehetőségeit.
A budapesti Implant Corner fogászati és szájsebészeti rendelő fogorvosai mindig igyekeznek segíteni, hogy a számtalan fogpótlási lehetőség között megtalálják az Ön számára legoptimálisabb megoldást.

Ha szeretne relaxálni a fogászati kezelés közben látogasson el budapesti fogászati rendelőnkbe! Nálunk nem csak általános fogászati bevatkozásokat, hanem esztétikai kezeléseket is igénybe vehet!

A bölcsességfog fájdalom kisugárzása
A bölcsességfog fájdalmának kisugárzását megelőzi maga a fog illetve a fog körüli ínyszövet fájdalma. Tehát amikor már a fájdalom áthúzódik egyéb testtájunkra, akkor már jó ideje szenvedhetünk a növő vagy a beteg fogtól.
A kezeletlen gyulladás idővel egyre súlyosabbá válik. A fájdalom kisugárzik testünk más részeire is. Ha az alsó bölcsességfogakat vizsgáljuk, akkor az előtörési folyamat idején az alsó állkapocsban lüktető fájdalmat érezhetünk, olykor sajog, amely elhúzódhat a fülek felé, illetve kisugározhat a garat felé is. A fájdalom úgy is jelentkezhet, hogy erős fejfájást érzünk. A kezdeti időszakban eleinte kellemetlen a leheletünk, későbbiekben kialakul a rossz szájíz.
Ezeket a tüneteket ne próbáljuk házi praktikákkal enyhíteni, az okot nem tudjuk megszüntetni...

Az EverDentál magán szájsebészetet nemcsak a székesfehérvári, hanem a környékünkön élő pácienseink is jól ismerik. Szívesen jönnek hozzánk, hiszen aki egyszer már járt nálunk, tudja, hogy a szájsebészeti kezelések nem olyanok mint máshol.
Miért az EverDental szájsebészeti magánrendelést választják pácienseink?
-a szájsebészeti kezelések fájdalommentesek
-a legjobb minőségű - W&H - műszerekkel dolgozunk
-gyakorlott, precíz szájsebész végzi a beavatkozásokat
-egyeztetett időpontban várjuk betegeinket - nincs több hónapos várólista!
-asszisztenseink kedvesek, nem terheljük túl őket, vigyázunk rájuk!
-barátságos, fiatalos környezetben várakoznak a pácienseink
-ismerősként fogadjuk őket, bíznak bennünk
-a kezelések jó hangulatban telnek
-betegeink mosolyogva búcsúznak
-és sorolhatnánk tovább a székesfehérvári EverDental szájsebészeti magánrendelés előnyeit..

Szájsebészeti rendelőnkben Budapesten, szájsebészeti szakvizsgával rendelkező orvos végzi a szájsebészeti műtéteket, az egyszerű foghúzásoktól a bonyolultabb íny alatti fogak eltávolításán és az implantátumok behelyezésén át a csontpótlásos műtétekig.
Fogászati rendelőnkben azonnali lehetőség van foghúzást követő ideiglenes fogak készítésére is...

KERÁMIA HÉJ, HÉJKERÁMIA, PORCELÁN HÉJ, FOGHÉJ…

Az esztétikai fogászat nagy sikere a porcelán héj vagy más néven kerámiahéj. A médiában, a reflektorfényben élő művészek, színészek, közszereplők hófehér, tökéletes mosolyának titka ebben rejlik. Elfedi a hibákat, természetes, így magabiztosságot nyújt. A fogászati beavatkozás pedig minimális.
MI IS AZ A PORCELÁNHÉJ/HÉJKERÁMIA?

A legkevesebb foganyag elvételével jár, egy vékony kerámia héj, melyet főleg frontfogaknál használunk. Elszíneződött fogak esetében is sikerrel alkalmazható.
HOGY KERÜL A HÉJKERÁMIA A FOGRA?...

Megbízható, fájdalommentes szájsebész szakorvos által végzett beavatkozások. Örömteli evés,
fesztelen mosolygás újra!

A hiányzó fogak korlátozhatnak bennünket képességeink kibontakoztatásában, mivel kényelmetlenül érezzük magunkat mások társaságában. A fogbeültetés – idegen szóval fog “imlplantáció” – az egyik legideálisabb megoldás a probléma orvoslására. Fogbeültetés után nem kell félni, hogy a fogpótlás kiesik, vagy kilazul, így természetesen tudunk beszélni, enni vagy szívből nevetni.

A fogbeültetés menete


fog implantátum beültetés budapesti rendelőnkben kizárólag szájsebész szakorvosok végzik a beavatkozást. Az implantátum tökéletesen alkalmas egy vagy több fog pótlására is.

A fogbeültetés ára:

Implant Corner - Fog implantátum, szájsebészet Budapest 12. kerület

Olyan napokat élünk, ahol fontos a kinézet. A szépséget a fogaink is nagy mértékben meghatározzák, hiszen nem mindegy, hogy milyen fogsorral mosolygunk vissza beszélgető társainkra. Fogászati beavatkozásaink között megtalálhatja az összes fontos kezelést, mint a fogfehérítést, fogkő eltávolítást, fogpótlást, implantátum felhelyezést. Látogasson el fogászati rendelőnkbe és merjen újra mosolyogni!

Nem az a legnagyobb gond, hogy fogvesztés esztétikai problémát jelent. Súlyossága az egészségügyi kockázatában rejlik, hiszen a fogakat tartó csontozatnak állandó stimulációra van szüksége. A halogatott fogpótlás azonban a csontozat leépülését eredményezheti. Mivel a rágás következtében fellépő erőhatás nélkül nem éri megfelelő nyomóerő a csontozatot. A fix és kivehető fogpótlásnál jóval hatékonyabb és tartósabb megoldást a fogászati implantáció nyújtja. Ami ráadásul fájdalommentesen kivitelezhető. Ne halogassa a fogpótlást! Ismerje meg az eljárás részleteit!
Fogászat | | © mrssummer7 | 2016.03.10 | fogpótlás, fogászat |

Általában senkinek sincs kellemes élménye a fogorvosokkal kapcsolatban, hazánkban meg főleg nem. Nekünk viszont eltökélt szándékunk, hogy ezt a rossz tapasztalatot gyökerestül megváltoztassuk és széles mosollyal fáradjanak be a pácienseink a rendelőbe. Tudjuk, hogy ezt csak minőségi és megfizethető szolgáltatásokkal tudjuk megvalósítani, ezért mi kizárólag csak ezen az úton járunk. Például fog implantátum Budapest területén rendkívül jó áron elérhető bárkinek.
Fogászat | | © Botond | 2015.11.26 | fogászat, fogorovos, fogo |

A pécsi Dr. Alkonyi fogászat teljes körű fogászati és fogtechnikai kezelésekkel várja pácienseit. Orvosaink sokéves szakértelemmel rendelkeznek, és folyamatos szakképzés alatt állnak. Számos szolgáltatással és kedvező árakkal szolgálunk. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért fogászatunkra vonatkozóan, valamint elérhetőségeinkért!

Optimum Fogászat Budapesten a IX. kerületben. Rendelőnkben a fogászati kezelések teljes spektrumát biztosítjuk az egyszerű foghúzástól, a hagyományos és számítógép segítségével készült magas esztétikájú fogpótlásokon, a bonyolultabb implantációt igénylő pótlásokig vagy fogszabályozásig. Rendelőnkben különös gondot fordítunk a kíméletes, fájdalommentes ugyanakkor hatékony beavatkozásokra. Ha az Ön számára is fontos, hogy a helyzethez képest a lehető legjobban érezze magát, akkor látogasson el modern, barátságos rendelőnkbe.

Cégünk, a Klinikák Dent Kft. professzionális fogászati rendelőt üzemeltet 2011 óta. Orvosaink igazi profik, és a legnagyobb odafigyeléssel viseltetnek minden hozzánk látogató beteg felé. Ha időben ellátogat hozzánk, és rendszeres szűréseken is részt vesz, megelőzheti a súlyos fogászati problémákat, és nem kell többet aggódnia fogai épségéért.
Tekintse meg weboldalunkat!

Az esztétikai fogászat témaköre a fogfehérítés, és a fogkő leszedése. Évente egyszer-kétszer érdemes ezt a műveletet elvégeztetni. Az Esztétikai fogászat igazán egyszerű és patinás megoldás, ha szép fehér fogakat szeretne. A szebb fogak egészségesebbek. Bízza a fogorvosra, és megoldódik a probléma. Várja Önt szeretettel a Dentium Fogászat. Egy hely, ahol csöndes, nyugodt környezetben várja önt a fogorvos. A beavatkozás fájdalommentes. Bízza profikra a munkát!
Fogászat | | © Botond | 2015.07.15 | fogorvos, fogászat |

Letörött a foga, érzékeny? Mi megcsináljuk! A magán fogorvos Nyíregyháza és vonzáskörzetéből fogad vendégeket. Látogasson meg minket, ha foga érzékeny vagy törött, vagy esztétikai kezelésre van szüksége. Mi abszolút fájdalommentesen kezeljük a problémáját. Nálunk még a fájdalomcsillapítás sem jár fájdalommal. Ez a fajta magatartás jellemzi tevékenységünket. Orvosaink kiválóan képzett orvosok, egy dental higiénikus és egy fogászati asszisztens várja a kedves vendégeket. Fogászati laboratóriumunkban összetettebb problémák megoldására is képesek vagyunk, saját fogtechnikussal rendelkezünk. Látogasson el rendelőnkbe, ha bármilyen rendellenességet észlel fogazatán. Mi teljesen fájdalommentesen kezeljük fogát.

Fogfehérítés Nyíregyháza árak – az árak akciósak! Várja Önt a Smile Design Center Fogászati Magánrendelő. Orvosaink, egy dental higiénikus és egy fogászati asszisztens nagyon jól képzett orvosok, kellő szakértelemmel, és tudással várják Önt a rendelőben, ami nyugodt, tiszta, csendes környezetben van. A legkorszerűbb anyagokkal és a legmodernebb eljárásokkal dolgozunk. Ha Ön szeretné fogait kifehéríttetni, akkor azt most akciósan megteheti, 50 %-os kedvezménnyel, csak 20 000 Ft-ért. Fehéríttesse fogait nálunk, megéri az akciót igénybe venni! Használja ki az alkalmat! Fogai fehérebbek lesznek, és Ön nagyobb önbizalommal rendelkezik majd.

Az esztétikus fogpótlás ma már elsődleges feltétele a jó megjelenésnek, ez biztosítja jól ápoltságunkat. A fogpótlás egészségügyi előnyei is köztudottak. Napjainkban a fogászati implantátum egy olyan fogpótlás lehetőséget biztosít, amire eddig nem volt lehetőségünk. A Bátorfi Fogászatnál a konzultáció díjmentes. Mindez annak érdekében, hogy mindenki megkapja azokat az információkat, amik a tökéletes, neki megfelelő fogpótlás tekintetében a legfontosabbak. Az implantátum egy végleges fogpótlás, amire életre szóló garancia van. Erre kerülnek azok az esztétikus építmények, amik utólag pontosan megegyeznek az eredeti fogakkal. Így lesz esztétikus és végleges a fogpótlás. Jelentkezzen be Ön is egy ingyenes konzultációra és tudja meg, hogy melyik fogpótlás típus lesz Önnek a leginkább megfelelő.

Komplex és minőségi fogászati szolgáltatást keres Zuglóban? Válassza a BalanceMED3 szolgáltatásait, mely nem csak fogászat, de egyben pszichoterápiás központ is. Fogorvosaink a legmagasabb színvonalon dolgoznak, a legkorszerűbb technológiai felszereltséggel. A fogkezeléseknél elsődleges szempont, hogy stressz és fájdalom mentes legyen. Teljes körű fogászati szolgáltatásokat nyújtunk, mint például fogimplantátumok, láthatatlan fogszabályozás, műfogsor készítés, kerámia korona, valamint a röntgen diagnosztika és a praxis labor egy helyen megtalálható. Lehetőség van gyermekpszichológiás pár – és családterápiás kezelésre. Honlapunkon informálódhat akcióinkról árainkról.
Fogászat | | © anonloren | 2015.05.04 | fogászat |

Fogbeültetés Kecskeméten: ezzel többek között a Dent-A-Lux rendelőben is foglalkoznak. Családias hangulatú épületben várjuk pácienseinket. Az eljárás minden esetben fájdalommentes és a legmodernebb orvosi műszerek használatával hajtják végre. Ha ön is szeretne fogat beültetni, akkor jöjjön el hozzánk.
Fogászat | | © Szabó Péter Gábor | 2015.04.27 |

A Remport Fogászat rendelését felkeresve az Ön is sokat tehet fogai egészségéért, valamint esztétikájáért. A fogszabályozás nem csak gyermekkorban lehetséges hanem felnőtt korban is, így nem kell lemondania senkinek sem arról, hogy szabályos, és a fogfehérítés segítségével vakító fogai legyenek. Az esztétikum mellet az egészségügyi szempont sem elhanyagolandó, amit a szabályos és ép fogak biztosítanak, mindezt láthatatlan fogszabályozó alkalmazásával.
Fogászat | | © dawn | 2015.03.03 |

Önnek is fontos, hogy amiért egyszer is fizet, az minőség legyen? Nos, mi ezt tudjuk önnek garantálni is. A fogaknak az ápolása rendkívül lényeges, viszont napjainkban egyre jobban kezd elterjedni az esztétikai fogászat is, amely a szép és esztétikus fogazat megteremtésére törekszik. Nézze meg ön is a honlapunkat, ott még több információt és elérhetőséget is találhat.

Budapesti fogtechnikai laborunkban, fogorvosi háttérrel, sokéves tapasztalattal, gyors, korrekt munkával vállalunk minden fogtechnikai munkát a fogsortól a porcelánon át, a legújabb technológiát felmutató cirkónium hidakig. Ingyenes tanácsadás, azonnali fogsorjavítással, szolid áron. <BR>
Elérhetőségeink: Tel: +36-30-984-0790 Mail: info@monalisadental-fogtechnika.hu Cím: 1032, Budapest, Kiscelli u. 16.

Szeretettel várjuk Önöket exkluzív felszereltségű, modern fogorvosi rendelőnkben Debrecen szívében, ahol fájdalommentes fogászati ellátást nyújtunk a legmagasabb szakmai színvonalon.
A Fórum Dental Esztétikai Fogászat és Implantológia szolgáltatásai: általános fogászati ellátás, esztétikai fogászat, implantológia, altatásos fogászat, gyermekfogászat, szájsebészet, fogszabályozás.
Amennyiben kezelésre, kontrollra vagy konzultációra jelentkezik, akkor megoldást nyújthat az online bejelentkezési felületünk is!

A láthatatlan fogszabályozás nem áron, már nem kell attól tartanod, hogy észre veszik, hogy fogszabályzód van. Fogászatunkban ezzel is foglalkozunk, csapatunk több éves szakmai tapasztalattal és remek árakkal tud a kedvedben járni. Célunk nem más, mint az, hogy betegeink elégedetten távozzanak, és tökéletes kezelésben részesüljenek! Honlapunkon még több infót megtalálsz!

A CityDent Fogászat Budapest V. kerület központjában rendkívül kellemes környezetben várja pácienseit. Szakképzett orvosaink az esztétikai fogászattól az altatásos fogászati kezeléseken át a fogimplantációig minden fogászati kezelést modern technológiai háttérrel elvégeznek.
Jelentkezzen be hozzánk kényelmesen online időpontfoglaló felületünkön a www.citydent.hu weboldalon!

A Debrecen központjában található Fórum Dental Fogászat barátságos légkörben várja pácienseit. Az esztétikai fogászattól kezdve az altatásos fogászaton át a fogimplantátumig széles a szolgáltatás paletta. Fogorvosaink szakmai háttere és a modern technológiai felszereltség áll rendelkezésünkre a sikeres kezelésekért.
A Fórum Dental fogászati rendelőjének kialakításakor legfőbb célunk volt, hogy betegeink számára kellemes, barátságos környezetet teremtsünk. Szerintünk ez fontos feltétele annak, hogy a fogászati kezeléseket nyugodt légkörben végezhessük. Jelentkezzen be kezeléseinkre a www.forumdental.hu weboldal időpontfoglaló felületén!

Az egészség egy olyan fontos dolog az emberek életében, amely nem helyettesíthető, illetve pótolható mással. Sajnos, gyakran a fogak egészsége háttérbe szorul, mert csak akkor mennek már el orvoshoz vele, ha az elviselhetetlenül fáj. Ön ne tegye ezt, mivel, ha időben kezelteti, akkor megannyi kíntól és pénzkiadástól kímélheti meg saját magát. A külföldön élő magyarokra is rámosolyog a szerencse, mivel magyar fogorvos Londonban is megtalálható, sőt minőségi kezelést nyújt.
Fogászat | | © Botond | 2014.11.05 | fogorvos, fogászat, London |

Amennyiben önnek is már fáj a foga, akkor semmiképpen nem szabad elhanyagolni azt. Mi azt javasoljuk, hogy mihamarabb kezeltetni kell, különben idővel csak egyre rosszabb és rosszabb lesz. A Vitalitás Fogászat XVI. kerületi rendelőnkbe ön is befáradhat, mert mi tudunk önnek segítséget nyújtani. Korszerű gépekkel dolgozunk és komolyan vesszünk munkánkat, hogy ne okozzunk fájó érzelmeket önnek sem. A fogorvosi rendelőkkel kapcsolatban annyit elárulhatunk, hogy otthonos, kellemes hangulatot igyekeztünk teremteni.
Fogászat | | © Botond | 2014.09.21 | fogászat, fogorvos |

A Bónusz Brigád weblapján elképesztő kedvezményekkel vehetőek igénybe fogápolásos kezelések Kecskeméten. Az oldalon a kecskeméti fogápolás ajánlatok napi szinten frissülnek.
Fogászat | | © Horvath Jakab | 2014.09.19 | fogápolás, kecskemét |

A Bónusz Brigád weblapján elképesztő kedvezményekkel vehetőek igénybe fogápolásos kezelések Székesfehérváron. A weblapon a székesfehérvári fogápolás bónuszok folyamatosan frissülnek. Ilyen például a fogkő-eltávolítás. Ezek a bónuszok a közösségi vásárlás sikerének tudhatóak be. Amennyiben olyan székesfehérvári fogápolással kapcsolatos dolgot találtál, amit ajándék képében szeretnél adni egy családtagodnak, természetesen ezt is megteheted! A Bónusz Brigád oldalán tájékozódj a vásárlás működéséről.
Fogászat | | © Horvath Jakab | 2014.08.31 | fogászat |

Fogászati kézidarab a Keverőcsőr webáruház hatalmas választékában. Rengeteg fogászati műszer található az áruházunk kínálatában, amelyekhez magas minőségben és valóban alacsony áron juthat hozzá. Kéziműszer, kisgép, kézidarab, röntgen tartozék és még sok kitűnő termék szerepel online boltunk oldalán. Rendeljen tőlünk és tegye eredményesebbé a munkáját. Nézze meg a kínálatunkat.
Fogászat | | © simon anita | 2014.05.16 |

Neked is tudnod kell, hogy a fogszabályzás egy teher, viszont nagy szükség van arra ahhoz, hogy a gyermeked miután felnő, teljes életet tudjon élni. A nem megfelelően nőtt fogak sok helyen jelenthetnek hátrányt, mindemellett rossz közérzetet- és önértékelési gondokat is szülhet. Ha gyermekkorban felfedezed ezt és szeretnéd kezeltetni gyermekedet, akkor ide hozd!
Fogászat | | © akarmi | 2013.12.06 | fogorvos, fogászat, fogszabályzás |

Fogászati klinika Mosonmagyaróváron. Legjobb minőségű fogászati szolgáltatások alacsony áron. Otthonosan berendezett, kellemes légkörű rendelő.
Az általános fogászati ellátás mellett, átfogó sebészeti fogászati kezelések.
Fog implantátum beültetés, szájsebészet, dentálhigiénia.

A szakemberek jelenleg a legújabb és legmodernebb gépeket, eszközöket használják és ezzel építik be neked a fogimplantátumot! Már semmilyen veszélye nincs egy ilyen beavatkozásnak, emiatt egyre többen veszik ezt a szolgáltatást igénybe. Hihetetlenül sok előnye és pozitív következménye van annak, ha valaki igénybe veszi ezt a lehetőséget, mindenképp megéri.

Remek fogorvosaink tudják a fogbeültetés mikéntjét, és teljesen fájdalommentesen végzik ezt is! Több éve várjuk ügyfeleink és gyógyítjuk őket. Hihetetlenül hangzik, de az elmúlt évek során több mint 6000 külföldi és magyar pácienst láttunk el nagyon magas szakmai színvonalon és igen kedvező áron. Dönts te is mellettünk, kérj időpontot már most!

A fogbeültetés mára már egy könnyen lebonyolítható műtétté vált, amely során azonban számolni kell két-három hónapos gyógyulási idővel. De abszolút megéri, hisz a fogászati folyamat után Ön egy tökéletes foggal büszkélkedhet mosolyai során, és bátran haraphat akár a kemény almába is. Kiválóan felszerelt fogorvosi rendelőink minden egyes probléma megoldásával szolgálni tudnak, ezért Ön bátran fordulhat hozzánk e téren.

Legkorszerűbb eszközökkel és anyagokkal oldjuk meg a fogpótlást is, úgy mint az összes más fennálló fogászati problémát is! Látogasd meg honlapunk, ez az a hely, ahol minden kérdésedre választ találsz és bátran fel is teheted, orvos válaszol rovatunkban. Győződj meg minderről te magad is, lépj be honlapunkra és válassz minket, ha fogorvos kell!

A rendelőben fogtechnikai laboratórium is működik, így közös erővel dolgozunk azon, hogy Önnek a legrövidebb idő alatt a legmegfelelőbb ellátást tudjuk nyújtani. Látogasson el hozzánk, hogy az esztétikai fogászat, szájsebészet, implantológia teljes skálájából az Ön számára leginkább megfelelő kezelést állítsák össze szakembereink!
Fogászat | | © pontkom01 | 2013.06.13 | fog implantátum, fogászat |

Dr. Divinyi Tamás, fog és szájsebész szakorvos, egyetemi tanár vagyok. 1970- óta dolgozom hazánk legnagyobb orvosegyeteme, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Fogorvostudományi Karának, Arc,-Állcsont, Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján.

Az Ép-Dent Fogászati Klinika 2003 óta áll a betegek szolgálatában. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a fájdalommentes fogászati kezelésekre és az esztétikai fogászatra. Barátságos rendelőinkben a fogászati kezelések széles skáláját vonultatjuk fel, többek között: fogpótlás, fogfehérítés, cirkónium korona, fog implantátum, mini implantátum.
Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is: http://www.facebook.com/epdentdebrecen[/b]

Ne várja meg, amíg egy rossz fog elhanyagolása gyökérkezelésig, foghúzásig vagy fogpótlásig fajul. Esztétikai fogtöméssel segítünk megelőzni a további szuvasodást, de a már kialakult komolyabb fogászati panaszokat is tartósan kezeljük. Fogfehérítés vagy fogsor készítés a legújabb technikákkal a SureDent fogorvosi rendelőben.

Esztétikai fogászat a fehér fogakért, kiváló fogpótlásokért és implantátumokért. Rutin kezelésektől a komplikáltakig, 'szívvel és szakértelemmel' kedvező áron. Gyorsan, fájdalommentesen eshet túl a fogászati beavatkozásokon. Széles körű fogászati ellátással foglalkozunk. Fogkő, tömés, fogpótlás stb.
Fogászat | | © feherdental01 | 2012.10.24 | fogorvos, budapest |

Teljes körű fogszakorvosi és szájsebészeti ellátással várja Önt a Duna Dental Fogászat Budapesten, a belváros szívében.

A hozzánk forduló kedves pácienseknek elérhető árakkal, rövid határidővel és kiemelkedő színvonallal, valamint teljes körű garanciát biztosítva állunk szolgálatára.

Esztétikai fogászat a fehér fogakért, kiváló fogpótlásokért és implantátumokért. Rutin kezelésektől a komplikáltakig, 'szívvel és szakértelemmel' kedvező áron. Gyorsan, fájdalommentesen eshet túl a fogászati beavatkozásokon. Széles körű fogászati ellátással foglalkozunk. Fogkő, tömés, fogpótlás stb. Az emberek többsége csupán a fogászati rendelők gondolatától is fél.

Ezeknek a készülékeknek a megvásárlása akkor fontos, hogy ha gyermekünk fogain észrevesszük, hogy nem a megfelelő helyzetben állnak. Ilyenkor a gyerek fogszabályozó készülékek nagyon fontosak, hiszen felnőtt korban nehezebb lesz elérni a szükséges állapotot. Ne halogassa Ön sem ennek a készüléknek a megvételét és felhelyeztetését. Honlapunkon minden szükséges információt megtalálhat.

Fogászati kezelések a Nádor Dental szakorvosaitól! Ide tartozik az implantáció, ami a legelegánsabb technika a hiányzó fogak pótlására. A fogszabályozás pedig a szabálytalan fogazat kiigazítására szolgáló fogászati kezelés. Gyerek és felnőtt fogszabályozás egyaránt lehetséges! Végezetül, de nem utolsó sorban pedig a fogínygyulladásból kialakuló parodontológiai problémák gyógykezelésére is lehetőség kínálkozik a Nádor Dental fogorvosi budapesti rendelőjében.

A fogászat fejlődésével egyre nagyobb hangsúlyt kap az esztétikai fogászat. Ez esztétikus tömés, héjkerámia, inlay, onlay használatát és a szürkésfekete színű, esztétikailag elavult amalgámtömések cseréjét is magában foglalja.

fogászat székesfehérvár

Teljesen tönkre mentek fogai a terhesség alatt? Rendszeresen járt kezelésre, mégis rengeteg foga kiesett? Nincs ideje a fogászatot halogatni, mert már lassan egyetlen egy ép foga sem marad? Ha nincs még olyan hely, ahova szívesen elmenne, akkor látogasson el honlapunkra, mert nálunk nincs oka félni. Kezeléseink teljesen fájdalommentesek. Próbálja ki és mesélje el jó tapasztalatait ismerőseinek is.
Fogászat | | © hwellkft | 2012.04.23 | fogászat |

Szintén gyakori az úgynevezett bevált indikációk szerinti kezelés is, amit leginkább az akut kórképeknél, gyulladásoknál, traumáknál, szövődmények kivédésére alkalmazunk. Ilyenkor „mint egy klinikai előírás szerint”, a tünetekre figyelve több év tapasztalata birtokában már egy –egy betegség, vagy állapot kezelésében bevált gyógyszert használunk. Látszólag háttérbe szorul a „simile”, vagyis a hasonlóság, de ez nem jelenti igazából azt, hogy eltérünk ettől az alaptörvénytől..
Fogászat | | © Koy Anna | 2012.03.28 | homeodent |

Modern, korszerű fájdalommentes fogorvosi ellátás Gyöngyös és Kisterenye vonzáskörzetében. A fogászati rendelő szolgáltatásai között szerepel az általános fogászati kezelések mellett a fogászati röntgen, fogszabályozás, fogfehérítés és fogpótlás, melyet szakképzett fogorvosok végeznek. A rendelőkben szájsebészeti beavatkozásokra is lehetőség van.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-50 51-73
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti