Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Építészet [24]Zene [87]
Design [24]Tánc és koreográfia [11]
Festészet, szobrászat [8]Színházak [3]
Filmművészet [17]Fotóművészet [23]
Irodalom - regény, vers [33]Cirkusz [3]
Múzeumok és galériák [4]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Kultúra és művészet

Építészet [24]Zene [87]
Design [24]Tánc és koreográfia [11]
Festészet, szobrászat [8]Színházak [3]
Filmművészet [17]Fotóművészet [23]
Irodalom - regény, vers [33]Cirkusz [3]
Múzeumok és galériák [4]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 229
Mutatott honlapok: 1-30
Oldalak: 1 2 3 ... 7 8 »

Magas minőségben gyártjuk plexi displayek, plexi védőfalakat, plexi arcpajzsokat, adománygyűjtő displayeket, patikai árukínálókat, termékkiemelőket, laptartókat, világító cégtáblákat és még rengeteg reklámeszközöket. Tekintse meg weblapunkat és legyen az ügyfelünk még ma!

GRAFIKAI TERVEZÉS ONLINE ÉS OFFLINE CÉLRA Győrben a LAVENDER Design-nál:

1. Megtervezek és nyomdakészre elkészítek bármilyen típusú print anyagot:• Szórólap • Plakát • Névjegykártya • Vocher, ajándék-kártya, kupon • Katalógus • Mappa • Menükártya • Étlap

2. Online felületeken használt kreatív anyagok koncepciójának kialakítása és teljes megtervezése (social, banner)

3. Logó-és arculattervezés

Igény szerint a megtervezett anyagok nyomdai kivitelezése is lehetséges gyors határidővel, minőségi nyomdai anyagokon.

Szűcs Detti babafotós vagyok. A babafotózás nekem nem csak munka, hanem hobbi és szenvedély is, Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nézd meg a képeimet! Szeretettel várlak a bababarát budapesti műtermemben, ha babafotózást, gyermekfotózást, családi fotózást vagy kismama fotókat szeretnél.

Készíts látványos videót madártávlatból drón segítségével. Sopron és környékén vállaljuk a kiszállást és elkészítjük a megálmodott videót. Kérd egyedi ajánlatunkat! Lehet szó esküvői videózásról, sportesemény videózásról, ingatlan vagy mezőgazdasági területről légi videó vagy bármi más, ami számodra fontos, hogy megörökítésre kerüljön.

Amennyiben gyerekkönyvet vásárolna, válassza a Kultúrgyereket! Széles választék, versenyképes árak jellemzik ezt a családias hangulatú gyerekkönyv webáruházat. A gyerekkönyvek nem mennek ki a divatból szerencsére, még ebben a felgyorsult, folyamatos új impulzusokkal és tartalmakkal minket ellátó világban sem. És miért? A gyerekkönyvek nem csak a leírt karaktereket tartalmazzák, de képeket, ábrákat, vidám figurákat is. Ráadásul egy könyv a maga fizikai valójában, lapozható, forgatható formában jelenik meg, szemben például a tableten, e-book readeren olvasott könyvekkel. Egy gyerekkönyvnek illata és története van.

A mondókák az óvodásoknak nagyon sok területen segítenek:a versikék, dalok, mondókák ritmusa segít a ritmusérzék fejlődésében, a beszédkészség fejlődésében a szöveg ismételgetése és hallása segít sokat, a gyermek szókincse is bővül, ha sok mondókát hall. Az óvodásokkal eltöltött közös idő nagyon fontos, és a mondókák óvodásoknak, kisiskolásoknak, babáknak is hasznos, a szülő- gyermek kötődés szempontjából is. Inkább olvassunk mondókákat az óvodás korú gyermeknek, minthogy leültessük a TV elé!

Ha idézetet keresel akkor jó helyen jársz, oldalunkon több ezer idézet közül válogathatsz kedvedre. Találsz nálunk szerelemes, bölcs, motivációs, kitartásról, barátságról, boldogságról, szeretetről, születésnapi, esküvői és még sok kategóriában idézeteket. Szerzőkben is hatalmas választék vár rád, írók, költök, ismert emberek, együttesek, sportolok, rendezők, színészek idézeteit olvashatjátok. Legyek ti is szerkesztői az oldalnak és küldjétek be általatok kedvelt idézeteket. Az oldal kiválóan működik mobilról is.

Privát és vállalati rendezvények, kisebb-nagyobb események tűzzsonglőr fellépő művészei. Látványos tűztánc bemutató egyedi koreográfiával és különleges jelmezekkel. Minden aspektusa a fellépéseknek a rendezvényhez illeszthető. A smink, az előadás tematikája és a komplett műsorrend is személyre szabható. Cirkuszi tematikájú rendezvényszervezés: akrobatika, bűvészet, konferanszié és zenei programok várják a showműsorok között. <BR>

LED zsonglőr show - fénycirkusz. Ebben az előadásban a beltérhez igazított zsonglőr bemutató kerül bemutatásra. Tekintse meg a videőt egy kis ízelítőért!<BR>


Szépirodalmi művek áttétele egy nyelvből a másikba. Műfordítás során a legfontosabb, hogy a fordított mű ugyanazt a hatást tegye, azt a gyönyörérzetet keltse, amit az eredeti.
További információ: muforditas.hu

A várak fénykora a középkorban volt, a feudális széttagoltság idején, építésének helyét a védekezés jellege illetve a természeti körülmények kihasználása határozza meg.
További információ: https://bodremka.hu/

Kiss Karola Hajdú-Bihar megyei Területi Príma Díjas festőművésztől közvetlenül vásárolhat festményeket kedvező áron. Az egyedi készítésű alkotások különböző témában és méretben készülnek. Megvásárolhatók kerettel vagy anélkül. Témák: tájképek, gyümölcs- és virág csendéletek, városképek, utcaképek, mediterrán képek, absztrakt festmények, modern képek.

Rendezvényekhez, konferenciákhoz, esküvőhöz, vagy egyebekhez keresel megfelelő fotóst, videóst, aki akár még olyan igényeket is ki tud elégíteni, mint a drónnal fotózás és videózás? Akkor keress fel minket! Több profi ftós és videós közül tudod kiválasztani a neked legmegfelelőbbet. Oldalunk ezen felül egyéb szolgáltatásokat is kínál.
Fotóművészet | | © Rendezvényhelyszínek | 2018.01.23 |

A nagyobb hangszerek, például a pianínók és zongorák elszállítása bizony nem egyszerű feladat, hiszen azon kívül ,hogy nagyok igencsak érzékenyek is a sérülésre. Emiatt érdemes a szállításukhoz szakembert hívni, hogy megfelelően legyenek becsomagolva, és elszállítva az új helyre. Amennyiben ehhez keres profi partnert, keressen minket!

1983 és 2011 között a Budai Várbarlang belépett a világ legérdekesebb és legértékesebb helyei közé. Kiállításai először 2000-ben tettek szert világhírre, amikor a világ 50 legérdekesebb helye közé sorolták – a kimagasló figyelmet az Olajlámpás Labirintus kapta. Budapest 10 legkedveltebb és legérdekesebb kulturális célpontjai közé tartozott, egy utazási szakíró pedig a világ 8 földalatti csodája közé sorolta. Népszerűsége csúcspontja 2011-ben jött el, amikor bizonyos politikai körökhöz tartozó személyek másként gondolták a Labirintus sikerét: a kiállítást államosították, majd az érdekcsoport a maga javára privatizálta. A honlap ma már csupán felidézi a múltat, archívum.

Egy önéletrajz megírása a cél? Azon tűnődik, hogy hogyan hozhatná ki önéletrajzából a maximutot? A Workania weboldalán több olyan írást is áttekinthet, amik biztosan hasznára válnak majd. Plusz a weblapon akár rögtön el is készítheti saját önéletrajzát, melyet a Workania adatbázisába feltölthet. Ezeket az önéletrajzokat aztán a különféle cégek átnézhetik és felvehetik a munkakeresővel a kapcsolatot. De ha úgy akarja, akkor akár PDF formátumban letölthető.
Építészet | | © Horvath Jakab | 2017.05.30 | állások, állás |

Bízd a profikra a tűzzsonglőrködést, választ csapatunk és a siker nem fog elmaradni! Sok éves tapasztalatunkkal és remek felszerelésünkkel tudjuk neked garantálni, hogy siker lesz a produkciónk. Remek ötletekkel, remek mutatványokkal rukkolunk elő és elvarázsoljuk a rendezvényeden jelen lévő embereket. Klikkelj már a mai napon internetes oldalunkra, ahol még több információt tudhatsz meg velünk és a szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Kortárs, interaktív irodalmi portál. Olvasnivaló online irodalom - versek, novellák, elbeszélések, drámák, sajtóműfajok önálló publikációs lehetősége.
Irodalom Online - mi értékeljük az írástudást.

Vége a fotózások előtti idegtépő keresgélésnek! Íme, a tökéletes helyszín! Komplett bérelhető fotóstúdiónk még a legextrémebb igényeket is kielégíti – mert mi mindenre gondolunk és mindenről gondoskodunk!
Unod már, hogy nem tudsz Pesten parkolni, nincs elég hely és idő kényelmesen kipakolni a felszerelést? Vidékiként semmi kedved a fővárosba bumlizni? Akkor ugorj át Fehérvárra!
Könnyen megközelíthető műtermünknél élmény már a megérkezés is, mert a stúdiót személyre szabjuk a kérésednek megfelelően. Jöhet a sminkesed, hozd a hajszobrászodat, mert nekik külön, spécin felszerelt részleget biztosítunk.
Profiként se cipeld az egész arzenált! Hogy miért? Kattints a a honlapunkra!

Hisszük, hogy a fotóstúdió felszereltsége és komfortérzete alapjaiban határozza meg a felvételek minőségét, ezért minden igényt kielégítő, professzionális belvárosi helyszínen dolgozunk Budapesten.
Egy olyan helyen, ahol Te és a Te kívánságaid állnak a középpontban. Világos, harmóniát sugárzó vadonatúj és trendi berendezés, extra kényelmes süppedős kanapék és fotelek, kis traccsparti sarok; profi csapat, különleges ötletek, barátságos légkör és kitűnő hangulat várja kedves vendégeinket és négylábú kedvenceiket. Legyen szó izgő-mozgó kutyákról és macskákról, különleges sportokról, járművekről, szemet gyönyörködtető műtárgyakról: tudásunk legjavát adjuk, hogy mindenről a legelőnyösebb és legmegkapóbb felvételeket készítsük el a megrendelőink kéréseinek maximális figyelembevételével.
Bármilyen fantáziavilágban örömmel fotózunk, de szívesen dolgozunk a szabadban is!

Cégünk, a Hanka Média Kft. különböző típusú reklámdekorációk és reklámfelületek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Teljes termékkínálatunkat megtekintheti a honlapunkon. Hatalmas választékkal várjuk Önöket. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért és a részletekért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.
Reklám | | © Hanka Média Kft. | 2016.10.15 | reklámtábla |

Vállalkozásunk, az Albamusic fő tevékenységi köre a zenei CD-kel, DVD-kel és LP-kel való kereskedelem. Termékeink között emellett még megtalálhatók a különböző mintával ellátott pólók és japán CD különlegességek is. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat!

Egy olyan fotós szolgáltatást keres, ahol nagy tapasztalattal, valamint gyakorlattal rendelkeznek a fotózás terén? Akkor a Rebeka Bottka Photo honlapján a lehető legjobb helyen jár! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.
Fotóművészet | | © Tímea | 2016.08.01 |

Válassza az jégszobor készítésre specializálódott Ice-art Kft. szolgáltatásait. Vállalkozásunk jégszobrászattal, egyedi jégdekoráció, jégdíszek készítésével, valamint rendezvényeken történő látványszobrászattal foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti korábbi munkáinkat! Kérjen árajánlatot a megadott elérhetőségeken tapasztalt kollégáinktól!
Festészet, szobrászat | | © Tímea | 2016.08.01 |

Az Ice-Art Bt. 1998.-ban alakult meg. Akkor még csak jégszobrok gyártásával foglalkoztak. Mára már kinőtte magát a cég. Kínálatuk között megtalálhatóak a fa, homok -és hungarocell szobrok, tematikus díszletek is.
Rendezvényt szervez? Esetleg esküvője lesz? Dobja fel valami igazán egyedivel!
Tekintse meg weboldalukat, nézze meg munkáikat és vegye fel velük a kapcsolatot!
Design | | © Tímea | 2016.08.01 |

Közelgő partyjához vagy rendezvényéhez keres olyan partyzenekart, akik különböző típusú rendezvényeken, partykon, összejöveteleken és esküvőkön is megállják a helyüket, illetve akik széles zenei repertoárral rendelkeznek? Akkor tekintse meg a Cascade Music Jam által kínált szolgáltatásokat! Kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk, állunk az Önök szíves rendelkezésére.
Zene | | © Bereczki Levente | 2016.06.26 | zenék |

A mai modern világunkban egyre többen döntenek az elektromos hangszerek mellett. Itt élen jár a digitális zongora, amelyiknek számos előnye van. Ide sorolható például az igencsak kellemes zongorahangzás és billentés, a könnyen történő szállíthatóság vagy áthelyezhetőség és természetesen a lehalkíthatóság is.

A digitális zongorák egyéb pozitívuma, hogy már az egyszerűbb típusok is rengeteg egyedi hangzást képesek garantálni. Az egyik legelterjedtebb márka a Roland, amelyik jó választásnak bizonyult a digitális zongora hangszer tekintve. Gyakran akkor döntenek ezen modell megvásárlása mellett, amikor az akusztikus hangszer elhelyezése technikai okok miatt nem lehetséges.
Zene | | © akarmi | 2016.06.07 | zongora, digitális zongora |

A hangszerek hangzása hihetetlenül kedvezően hathat nem csak a művészre, hanem a hallgatókra is. Talán ez különösen igaz a zongorára és a szintetizátorra, melynek a hangzása megnyugvást és relaxációt garantál. Ennek is köszönhető, hogy a Roland szintetizátor egyre nagyobb teret nyer, nem csak hazánkban, hanem az egész világban. Hatalmas előnye, hogy a hangzása roppant egyedi, ezért bármilyen zenei stílusba könnyedén be lehet iktatni.

Másik pozitívuma, hogy a művész ezzel a hangszerrel egyedi szabadságot garantálhat magának. Nem kell hát az előadónak a hangszer mögé ülni és ott megbújva előadni egy darabot. A szintetizátorral nyugodtan lehet táncolni és az ütemre mozogni. Nem vitás, hogy a Roland szintetizátor a bulik egyik legfontosabb eleme.

A Juhász Zongora- és bútorrestaurálás dolgozói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek zongora- és bútorrestauráció terén. A restaurálás évek óta cégünk fő profilja, ám a zongorák esetében természetesen hangolást is vállalunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol további információkat talál cégünkről és szolgáltatásainkról, továbbá folyamatosan megtalálja aktuális akcióinkat is.
Zene | | © Kata | 2016.01.13 |

Cégünk, a Hangerő Technika Kft. igazán otthon van a koncertszervezésben. Fénytechnika, hangtechnika, színpadtechnika, műsorszervezés? Bármi is legyen, amit meg kell szervezni, mi megoldjuk, bizonyítja is ezt a számos referenciamunkánk. Nem játszunk kicsiben, ha valamit csinálunk, akkor azt jól csináljuk!
Tekintse meg weboldalunkat és forduljon hozzánk bizalommal.

Az új mindig jobb minőségű. Váltson Ön is újra. Régi felvételeinek szüksége van az audio kazetta digitalizálás folyamatára. Ez megmenti a régi kazetta minőségét. Szükségszerű ez a váltás, ha meg szeretné őrizni a régi hanganyagokat, muszáj azokat új formába önteni. Mi, a Kft.-nél azért vagyunk, hogy megmentsük az Ön számára értékes felvételeket.
Zene | | © Havas | 2015.07.07 | audio kazetta digitalizálás |

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti