Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Építészet [24]Zene [87]
Design [24]Tánc és koreográfia [11]
Festészet, szobrászat [8]Színházak [3]
Filmművészet [17]Fotóművészet [23]
Irodalom - regény, vers [33]Cirkusz [3]
Múzeumok és galériák [4]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Kultúra és művészet » Irodalom - regény, vers

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 33
Mutatott honlapok: 1-33

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Amennyiben gyerekkönyvet vásárolna, válassza a Kultúrgyereket! Széles választék, versenyképes árak jellemzik ezt a családias hangulatú gyerekkönyv webáruházat. A gyerekkönyvek nem mennek ki a divatból szerencsére, még ebben a felgyorsult, folyamatos új impulzusokkal és tartalmakkal minket ellátó világban sem. És miért? A gyerekkönyvek nem csak a leírt karaktereket tartalmazzák, de képeket, ábrákat, vidám figurákat is. Ráadásul egy könyv a maga fizikai valójában, lapozható, forgatható formában jelenik meg, szemben például a tableten, e-book readeren olvasott könyvekkel. Egy gyerekkönyvnek illata és története van.

A mondókák az óvodásoknak nagyon sok területen segítenek:a versikék, dalok, mondókák ritmusa segít a ritmusérzék fejlődésében, a beszédkészség fejlődésében a szöveg ismételgetése és hallása segít sokat, a gyermek szókincse is bővül, ha sok mondókát hall. Az óvodásokkal eltöltött közös idő nagyon fontos, és a mondókák óvodásoknak, kisiskolásoknak, babáknak is hasznos, a szülő- gyermek kötődés szempontjából is. Inkább olvassunk mondókákat az óvodás korú gyermeknek, minthogy leültessük a TV elé!

Ha idézetet keresel akkor jó helyen jársz, oldalunkon több ezer idézet közül válogathatsz kedvedre. Találsz nálunk szerelemes, bölcs, motivációs, kitartásról, barátságról, boldogságról, szeretetről, születésnapi, esküvői és még sok kategóriában idézeteket. Szerzőkben is hatalmas választék vár rád, írók, költök, ismert emberek, együttesek, sportolok, rendezők, színészek idézeteit olvashatjátok. Legyek ti is szerkesztői az oldalnak és küldjétek be általatok kedvelt idézeteket. Az oldal kiválóan működik mobilról is.

Szépirodalmi művek áttétele egy nyelvből a másikba. Műfordítás során a legfontosabb, hogy a fordított mű ugyanazt a hatást tegye, azt a gyönyörérzetet keltse, amit az eredeti.
További információ: muforditas.hu

Kortárs, interaktív irodalmi portál. Olvasnivaló online irodalom - versek, novellák, elbeszélések, drámák, sajtóműfajok önálló publikációs lehetősége.
Irodalom Online - mi értékeljük az írástudást.

Nagy választékát találhatja a romantikus könyveknek a Könyv city oldalán, ráadásul rendkívül jó akciókkal is találkozhat. A romantikus könyvek kellemes kikapcsolódást nyújthatnak a hölgyeknek, amelyektől lelkileg, érzelmileg teljesen feltöltődhetnek.

Magyarország egyik legnagyobb elektronikai áruházlánca éjjel-nappal nyitva tartó webáruháza várja az online megrendeléseket. A szórakoztató elektronikai termékek mellett a könyvek széles választéka várja a vásárlókat. Itt bárki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb olvasnivalót. Rengeteg műfaj közül válogathat; ismeretterjesztő, mese, regény, újdonságok, bestsellerek. A webáruház egyszerű, átlátható, kényelmes vásárlást biztosít, és a megrendelést a készlettől függően akár másnap kiszállítjuk ingyenesen az ország egész területén.

A belvárosi Ráday Antikvárium könyvfelvásárlás szolgáltatása újra működik. Azonnal készpénzért történik a könyvfelvásárlás. Nagyobb könyvtárak esetén előzetes egyeztetés után házhoz megyünk. Hívjon minket, ha használt könyveitől szeretne jó áron megszabadulni.

A ♥ szerelmes versek ♥ mindig a kedvenc olvasmányaim közé tartoztak. Babits Mihály, Juhász Gyula versei a boldog, vagy szomorú szerelemről megható és kedves gesztus, ha elküldöd kedvesednek. Egy ideje én is papírra vetem az érzéseim és párat be is küldtem már a szerelmes versek weboldalára, amely hamarosan meg is jelent ott. Nem csak saját versed, hanem kedvenc költődét is beküldheted.

Születésnapi köszöntők, versek, idézetek, sms-ek, dalok és videók gyűjteménye. Imádod az ünnepeket? Számon tartod barátaid, szeretteid születésnapját, de fejtörést okoz, hogy milyen szülinapi köszöntővel lepd meg őket minden évben? Mi segítünk. Válassz bátran az általunk összegyűjtött olykor mókás, vagy szerelmes, de mindenképpen tanulságos tartalmak közül. Köszöntsd fel elsőként ismerőseidet ezen a fontos napon!

Haladóknak!Online irodalom- és képzőművész klub. Íróterem: vers, próza, kritika. Képvilág: fotók, festmények, képes versek, videók. Publikálás - fórum. Küldd be Te is alkotásaidat!

Semmi különös, csak saját verseim és írásaim kategóriákba/témákba gyűjtve.
Folyamatosan bővítem, hisz mindig újabbak fordulnak ki a fejemből és a régebbieket
is szortírozom. Köszönöm szépen, ha erre jársz.

Az Olajfa Kereszt(y)én(y) Webáruház a Miskolc belvárosában található Olajfa református könyvesbolt termékeit tartalmazza. Kínálatunkban elsősorban a református és a katolikus valláshoz kapcsolódó művek találhatók, de nem kizárólag. Árulunk más vallásokról és világnézetekről szóló könyveket is, illetve értékes és érdekes világi műveket. A könyvek mellett kegytárgyakat, filmeket, zenei CD-ket, hangoskönyveket, és különböző, vallási témájú társasjátékokat is forgalmazunk.

Széles könyvválasztékkal várjuk az érdeklődőket webáruházunkban, ahol visszatérő vevőként minimum 5%, de akár 20%-os kedvezményt is kaphat!
Ha mégse találta meg a kedvére való könyvet kínálatunkban, akkor tegyen egy próbát és próbálja ki Könyvkereső szolgáltatásunkat, mellyel a legeldugottabb polcokon is körülnézünk az országban. Ne feledje: Könyv Online? Szenzonline!

Hihetetlenül magányos vagy? Nincs semmi az életedben, ami boldoggá tenne? Tele vagy fájdalommal és keserűséggel? Szabadulj meg ezektől a negatív gondolatoktól és érzésektől a mi segítségünkkel! Látogass el weboldalunkra és ismerd meg az egyetlen hatásos módszert, az elengedést! Oldalunkon rengeteg olyan ember vallomását ismerheted meg, akiknek már sikerült ezzel a módszerrel túllépniük a fájdalmakon!

Görögországban az Égei- tenger partján egy csodálatos kis halászfaluban, Sartiban töltöttem el 8 napot! Nyolc, felejthetetlen, számomra a későbbiekre vonatkozóan igazán meghatározó napot! Míg én ott ténylegesen is sütkéreztem, addig Emőke, aki nagyon kedves ismerősöm az alábbi sorokat írta Nekem, és nagyon boldog voltam, amikor a levelezőm megnyitásakor ezek a kedves sorok, Emő számára kedves, szép visszaemlékezéseket olvastam, olvashattam.

Jules Supervielle francia költő és író. A Gyermekrabló című regény első része megjelenésekor, hatalmas sikert aratott. Számos nyelvre lefordították. Kiváló alapötlet és remek kidolgozás. Bigua ezredest és családját csak szeretni lehet. A fordulatokban bővelkedő regény legfőbb erénye lélektani hitelessége és a varázslatos költőisége. A regény Rónay György szellemes fordításában jelent meg.

Akciós könyvek széles választékban! Ajándékot keresel, de nem tudod mit vegyél? Látogass el a konyvkapu.hu oldalra, ahol jobbnál jobb könyvek közül válogathatsz. Művészet kategória széles választéka és kedvezményei várnak rád!

Az oldalon szépirodalmi könyveket vásárolhatunk, az alábbi kategóriák között válogathatunk: anekdoták, antológiák, ifjúsági irodalom, irodalomtörténet, kötelező olvasmányok, mese, próza, színművek, történelmi regények, vers, életrajz… Néhány könyv a legnépszerűbbek közül: Tudor Hushpush – A kviddics évszázadai, Polgár Ernő – Nomádok vágtája, Richard Holmes – A Napoleoni háborúk kora, Kundera – Búcsúkeringő, Tatu és Patu fura masinái...

Eleged van a kötelező olvasmányokból? Ebben az esetben oldalunk megoldást kínál számodra. Osztályonkénti lebontásban találod meg az iskolai kötelező olvasmányok rövidített változatát. Ezen felül rengeteg mű elemzését találod meg oldalunkon. Ha valamit nem találnál mi megpróbáljuk az adott olvasmány olvasónaplóját megszerezni.

Ez a kicsiny webáruház a mi kis nemzeti könyvesboltunk virtuális kiterjesztése. Boltunk a Kálvin tér 7-ben van- és magyar szellemiségű könyveket árulunk. Meg kellett hallanunk az idők szavát, ezért a webbolt, rátok, fiatalokra is számítunk, akik a gép előtt ültök, olvassatok könyvet!!! Trianonról, határon túli irodalmat, olyan ritkaságokat, amik esetleg máshol nem kaphatóak. Kedvezményes árainkról győződjetek meg, nézzetek körül itt is, másnál is. Ha vásároltok, megköszönjük.Isten hozott nálunk!

Kapcsolódj ki, olvass regényeket, verseket! Van egy jó linked ebben a témában? Szeretnéd megosztani másokkal? Szeretnéd növelni egy irodalommal kapcsolatos oldalad látogatottságát? Látogass el oldalunkra és küld be oldalad hozzánk!

Vers mindenkinek – Bakaja Zoltán versei. Saját versek és versfordítások. Szanszkrit nyelvű versek fordításai. Versek az alábbi kategóriákban:
vallásos versek, szerelmes versek, alkalmi versek, játékos versek-gúnyversek.

A honlapon Sjámaszundara Dásza, A szent Név filozófiája című könyvének internetes formája, valamint annak e-könyv és hangoskönyv változata található meg. A könyv pdf, html és kép formátumban olvasható. Helyett kapott az oldalon a mű alapjául szolgáló Kévalástaka című költemény verses fordítása is.

A Bhagavad-gítá India legjelentősebb vallási klasszikusa. Az oldalon a Bhagavad-gítá különböző fordításai szerepelnek, valamint egy a Bhagavad-gítá verseivel foglalkozó blog és egy azokat magyarázó podcast.

A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada: Sri Isopanisad című könyvének felolvasása. Az Isopanisad a védikus irodalom egyik legősibb darabja, melynek tanítását a modern szerző napjaink kihívásainak fényében magyarázza el.

A Srí Csaitanja-Csaritámrita, az indiában 1486-ban született Srí Csaitanja Maháprabhu életrajza. A honlapon XVI. századi bengáli nyelvű, verses biográfia A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada által készített magyarázatainak felolvasása található.

Rövidebb, hosszabb versek (haikuk), mesék képekkel illusztrálva. Gondolataim, érzéseim.

Különleges Aranyfa könyvek (Dr. Vekerdy Tamás ajánlásával) az olvasástanuláshoz. A könyvek 9 szinten fokozatosan bővülő oldalszámmal és szöveggel érik el, hogy ne gyötrő szenvedés legyen az olvasástanulás. Az olvasási alapkészségektől egészen a folyamatos olvasásig kíséri el a 3-10 éves gyerekeket.

Jézus evangéliuma címmel jelent meg a Püski kiadónál Vígh Tibor elgondolkodtató könyve Istenről és rólunk, emberekről. A könyv szokatlan és újszerű nézőpontból segít választ kapni az élet makacsul vissza-visszatérő kérdéseire. A kötet alcíme: Az ébredés. Részletek a könyvből.

Régi és új könyveket, cikkeket, verseket, filmeket, zenéket bemutató kulturális oldal. A könyvek között - csakúgy, mint a többi rovatban - kötelező darabokat, klasszikusokat, modern műveket egyaránt megtalálhatunk. A művek rövid, hangulatos leírásán kívül elérhető a lapon egyes mozik, filmklubok műsora is. Az ismertetett művek kiválasztása teljesen szubjektív módon, mindenféle rendszert vagy logikát nélkülözve történik. Történelmi kronológia a kezdetektől, retrospektív folyóiratszemle, magyar folyóirat repertórium.

Megzenésített versek a hazaszeretetről, Trianonról.

Sci-fi társadalomkritikai regény interaktív blog formájában.

Egy groteszk jövőképben bemutatott társadalomkritikát találunk a blogregeny.com Láncvilág címu regényében. Egy irodalmi projekt, egyfajta új kísérlet is ez a próza, hiszen kétségtelenül új műfaj a blogregény, magyar nyelven alig találunk irodalmi igényű regényblogokat.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti