Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Asztrológia, kártyavetés - jóslás [11]Misztikum és paranormális jelenségek [2]
Ezoterika [19]UFO [2]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Meg nem magyarázható

Asztrológia, kártyavetés - jóslás [11]Misztikum és paranormális jelenségek [2]
Ezoterika [19]UFO [2]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 32
Mutatott honlapok: 1-30
Oldalak: 1 2 »

© Ufo, Sci-fi Paranormal · ufók, földön kívüli dolgok, paranormális események, megmagyarázhatatlan dolgok, hihetetlen helyzetek, minden ami ufo, scifi, paranormal, galaxis, bolygók, csillagok. Az UFO olyan repülő objektum, melyet nem azonosítottak. Az ufóészlelések túlnyomó többsége valamilyen csillagászati, meteorológiai, vagy a fizikában optikai jelenségre, esetleg katonai repülőeszközre vezethető vissza, néhány esetben viszont felmerül, hogy az észlelt jelenség oka nem magyarázható, ezeket próbálják az ufó kutatók megtalálni.
UFO | | © Seres Zoltán | 2021.02.05 | Sci-Fi, ufo, ufó, SciFi, Paranormal |

Mindannyiunknak szüksége van néha egy kis útmutatásra. Talán épp azon tűnődik mikor találkozik majd az igazival, vagy hogy miként oldja meg a jelenlegi kapcsolatában felmerülő problémákat. Lehet, hogy aggódik a munkája miatt, vagy nem biztos abban, hogyan kezelje a problémákat a családban.

Online jóslás során különféle módszerek segítségével: kártya jóslás, asztrológia, számmisztika, rontásvizsgálat, csakra elemzés, tűzjóslás tudhatja meg mi vár Önre a jövőben!
További információ: onlinejoslas.hu

Az asztrológus feladata a születési adatokból felállítani a horoszkópot, amelynek segítségével ráláthatsz a lehetőségeidre, erősségeidre, gyengeségeidre. Tudni fogod, mire figyelj oda, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni magadból, és ha elakadsz valahol merre tovább. A születési horoszkópod arra is rávilágít merre nem érdemes menned, mert nem a te utad. Minden fontos és lényeges életterületed szerepel az elemzésben a 12 horoszkóp házaddal együtt annak pozícióival kiegészítve. Ráláthatsz szüleid kapcsolatára is ezen keresztül pedig a saját párkapcsolatodra is. Az asztrológiai elemzés az egészségügyi állapotodra is rávilágít, mire kell ügyelned és mit érdemes megtenned, hogy megőrizd az egészséged.

Mindannyian elakadunk valamikor az életünk során és jól jön egy külső segítő, aki utat mutat a ködben. Az asztrológus mindezt a születési helyünk és a pontos születési idő megjelölése alapján teszi az alapján, ahogyan a nap a hold és a tizenkét állatöv csillagai álltak a megszületésünkkor. A fényszögek sok titkot felfednek a számunkra és asztrológus a csillagok nyelvét lefordítja, hogy mi is megértsük. A csillagok útmutatásai minden kérdésünkre választ adhatnak. Az asztrológiai képlet képi megjelenése a horoszkóp. A horoszkóp készítés során az asztrológus az eddigi életeseményeket is figyelembe veheti a pontosabb kép felrajzolása érdekében, mert előfordul, hogy a horoszkóp elemzést kérő nem tudja a születési óráját illetve percét pontosan. Ha elakadtál valahol érdemes elkészítetned a személyes horoszkópodat.

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy mindenki megismerje a vonzás törvényét. Ezen a weboldalon olyan praktikus és használható megoldások vannak, melyekkel mindenki könnyedén megtanulhatja, hogy hogyan kell alkalmazni helyesen az Univerzum legnagyobb törvényét, a Vonzás Törvényét. Látogass el a weboldalra, hogy minél előbb meg tudd változtatni az életedet. Ne feledd, bármit elérhetsz, mert a szabad akarat módszere mindenkinek egyformán a rendelkezésére áll.

Tarot alapozó és haladó tanfolyamok Budapesten! Az alapozó tanfolyamon a Nagy Arkanum 22 lapjának megismerését tanulja a jelentkező, valamint a lapok jelentéstartalmának befogadását. A megértés után kezdetét veszi a jóslás gyakorlat. A tanfolyamnak haladó része is van, melyen a kérdezéstechnikák elsajátítását tanulhatod meg.

Amennyiben a horoszkóp az, amit szeretnél elolvasni, akkor csak annyit kell tenned, hogy ez ügyben benézel honlapunkra. Az általunk biztosított horoszkóp által számos dolgot előre megtudhatsz. Kiderítheted például, hogy mit mondanak a csillagok az egészségedről. Lehet, hogy azok óva intenek a sok munkától és a nagy hajtástól, ezek helyett inkább egy kis pihenést javasolnak a számodra.


Általában minden párkapcsolatban vannak hosszabb rövidebb ideig tartó hullámvölgyek, amelyeket több- kevesebb sikerrel lehet megoldani. A párkapcsolati nézeteltérések általában a nézetkülönbségekből fakadnak, minden ember másként látja önmagát és a párját. Párkapcsolati szinasztria elemzéssel rá lehet világítani mind két fél igényeire, jellemére, mit szeret és mit nem, és melyik tulajdonságát hajlandó feláldozni a másikért, mennyire tud kompromisszumokat kötni.

Honlapunkon egy olyan aszcendens kalkulátor található amely megbízhatóan működik, pontos adatokat ad meg. Csak az kell, hogy a születési évet, napot,hónapot és órát percet, valamint helyet megadni és megadja a születés pillanatának asztrológiai jegyét. Minden jegyről bőven lehet olvasni, plusz olyan oldal is található ami jegy karikatúrának minősül, ahol minden jegy görbe tükör elé van állítva.

A Megfoghatatlan blog alcíme "Természetem fölötti jelen-ségek" sokat sejtet a weblap témaköréről. Érdekes és meghökkentő, de legalább közismeretre érdemes érdekességeket tárgyalnak ki az írásokban. Keresse fel a oldalt, amennyiben sok tárgykör is érdekli és hasznosan óhajtaná eltölteni szabadidejét a neten.

Minden nap szeretné megtudni, hogy mit is rejtenek önnek az napra a csillagok? Akkor nem is kell mást tennie, mint felkeresni a http://www.horoszkop.me/ oldalát ahol minden egyes skorpió, és természetesen nem csak ők, könnyedén megtalálhatja az éppen aktuális napi horoszkópját. És mindehhez nem is kell az egész napját keresgéléssel töltenie mivel csak egy pár kattintás a csillagjegyre és már olvashatja is a legfrissebb jövendölés a jövőjével kapcsolatban, mindezt ráadásul ingyen.
Ezoterika | | © Botond | 2014.05.26 | napi horoszkóp, horoszkópok |

Nem tudod a választ arra a kérdésre, hogy: szeret-e a párom? Sokan teszik ezt fel maguknak és aggódnak azon, hogy mi is lehet a válasz, hiszen éreznek a kapcsolatban valami bizonytalant, amit nem akarnak elhinni, hogy annak lehet bármiféle alapja is. Ha ilyen- és ehhez hasonló gondolatok gyötörnek, akkor járj azoknak egyszerűen utána itt!

Az asztrológia mindig is nagy szerepet játszott a nők és a férfiak körében egyaránt. A szellemek és a csillagok világa átsegít minket a minden napokon. A napi horoszkóp, az energia és a szellem gyógyászat, a jóslás mind-mind vele járói annak, hogy kiszámíthatóbb, könnyebb életünk legyen. Honlapunkon te is sok kérdésedre megkaphatod a választ, ráadásul részletesebb elemzést is kérhetsz okleveles asztrológusunktól, aki megerősít hitedben, vagy figyelmezted rossz lépéseid előtt!

Egy érdekes, jóslást ismerteto weboldal. Akit érdekel az ezotéria, az egy
érdekes, jóslást ismerteto weboldal. Akit érdekel az ezotéria, az
asztrológia és a spiritualitás, annak ajánljuk ezt a honlapot. A jóslás sokaknak segít
rájönni mit és hogyan csináljanak az életükben a siker eléréséhez!

Biztosan Téged is érdekelne egy valós szerelmi horoszkóp, hiszen abból tényleg megtudhatnád, hogy pontosan hogyan is fog alakulni a párkapcsolatod a jövőben. Vannak ilyen horoszkópok, amelyek általános érvényű jövőképet írnak le, de azok nem mindig tükrözik a valóságot. Válassz egy személyre szabott horoszkópot, amelyből a valóság derül ki. Katt ide!

Szeretném, ha egy kicsit körülnéznél a következő internetes oldalon, mert szerintem nagyon megéri. Horoszkóp napi rendszerességgel, ha szeretnéd! Nem kell mást tenned, mint feljönni az előbb említett weboldalra, és kicsit körülnézni, szemügyre venni a dolgokat. Ha ez megvolt, akkor lépj kapcsolatba a céggel, és ők elkészítik neked a te személyre szóló horoszkópodat!

Hogy ha valaki olvasott már könyvet, akkor nem biztos, hogy a stressz leküzdéséről, az ezotériáról nem olvasott. Az ezoterikus könyvek webáruháza széleskörű. Az ezoterikus könyvek webáruháza számos olvasmányt tartalmaz, amelyet bárki elolvashat. Nem kell benne feltétlenül hinni, lehet azért is olvasni ilyen fajta könyveket, mert esetleg csak érdeklődik iránta az ember és kész.
Ezoterika | | © yatoo1 | 2013.04.22 | ezotéria, tanfolyam |

Sokszor vagyunk olyan helyzetben, hogy nehéz döntéseket kell hoznunk, vagy nem is igazából értjük mi is történik velünk- Mert minden változik ! Ilyenkor magam is megkérdezem az angyalkártyát és ő válaszol !Most már igazán éles változások vannak világunkban , így gyakorta van szükségünk támogatásra és esetleg tanácsra is.
Ezoterika | | © Börcsök Attila | 2012.11.05 | angyal, angyalkártya |

A Jóslás.TV oldalán ön megtudhat mindent a jövőjéről és megismerkedhet bővebben a jóslás, ezotéria, számmisztika, sorselemzés fogalmával, rejtelmeivel. Oldalunkon ingyenesen elérhet minden jóslási lehetőséget, csak keressen fel minket. Többféle kategória található oldalunkon, amely több körre van specializálódva. Önnek csak ki kell választania azt,l amelyre kíváncsi és hamarosan megtudhatja kérdéseire a választ.

Mikor gondoltál utoljára egy jellegzetes álomra, amire mindig is szeretnél visszaemlékezni? Hogyha mostanában történt, és szeretnéd újra átélni, esetleg szeretnéd megtudni, hogy miért pont az járt a tudatalattidban akkor, ez esetben egy álmoskönyv biztosan a segítségedre válhat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor megtalálod az elérhetőségeimet a weboldalamon, és a telefonszámomat is, ha személyes tanácsadásra van szükséged!
Ezoterika | | © akarmi | 2012.05.04 | álomfejtés, álmoskönyv, álom |

A napi horoszkóp akár sorsfordító is lehet egy ember életében. Segíthet meghozni számodra egy nehéz döntést, esetleg segít választ adni egy oly régóta benned forrongó kérdésre. Ne habozz, ha tudni szeretnéd, hogy valóban mi is az az üzenet, melyet a csillagok hordoznak számodra, akkor olvasd el a napi horoszkópod.
Ezoterika | | © hunprobalazs | 2012.04.12 | napi horoszkóp |

Horoszkóp, csillagjegyek ismertetése társkeresőknek. Heti horoszkóp a 2011 évre, így megtudhatod, hogy a csillagok állása, hogyan kedvez a társaskapcsolat kialakításában. Gyere találd meg társadat nálunk!

Ajándékba adjuk 10 hetes online mágia tanfolyamunkat, melyet az elmúlt években 1500-nál is többen elvégeztek.
Ha tudni szeretnéd, hogyan segithetnek az angyalok és a varázslatok a problémáid megoldásában, akkor regisztrálj még ma és máris küldjük az első leckét.

A horoszkópok sok ember életét befolyásolja nagy mértékben. Ehhez a legjobban egy teljesen egyedire szabott horoszkóp használható a legjobban. Az ezo.tv oldalának szakemberei mindenkinek a legnagyobb aprólékossággal készítik el akár a napi horoszkópját. A pontos elkészítéshez néhány személyes adat megadása szükséges. Ismerje meg az oldal szolgáltatásait és legyen saját egyedi horoszkóp tulajdonosa.

A Sorsvető.hu ingyenes jóslás lehetőségeket kínál. Tarot kártyából, később I Ching-ből és folyamatosan bővülő jóslási fajtákból van lehetősége választani a látogatónak.
Egyedi jóslatok, bővülő adatbázis és teljesen ingyenes! Facebookozz velünk és oszd meg az ötleteid.

Maja naptár titkainak és a benne rejlő lehetőségeknek a rövid bemutatóját olvashatja az ajánlott oldal segítségével. Innen megtudhatja, hogy milyen rendszer szerint készült a naptár és mi oka annak, hogy jövőbe látásra is használható. Az oldalról azt is megtudhatja, hogy mirt kap egyre nagyobb figyelmet a maja naptár napjainkban és mi a következő megjósolt eseménye.
Ezoterika | | © ezoguru | 2011.06.24 | maja naptár |

A jövőbe betekintés lehetőségét sokan keresik. A javasasszonyok és különféle jövőbe látók igen nagy népszerűségnek örvendtek régóta. Az ezo.tv oldala egy csokorba gyűjtött számos ilyen munkát végző embereket. A jósláshoz telefonon keresztül tudja felvenni a kapcsolatot, hogy a lehető legpontosabb jövendölést kaphassa.

A könyváruház oldalán az ufológiával kapcsolatban rendelhetünk könyveket. A téma iránt érdeklődők megtalálhatják például a következő műveket: 100 megmagyarázhatatlan rejtély, A Nagy Bumm második felvonása, Ufók - Igazság vagy hazugság?...
UFO | | © Angéla | 2011.05.06 | könyvek, könyv, ufológia, vásárlás |

Az oldalon megtalálhatóak a Könyv-könyvek.hu online áruház ezoterikus témájú kiadványai, melyek között szerepelnek asztrológiával, Feng-Shuival, jógával, jóslással, álomfejtéssel, tarottal, keleti tanításokkal, lélekgyógyászattal, mágiával, okkultizmussal, spiritizmussal vagy akár ufológiával kapcsolatos könyvek is. Néhány könyv a legnépszerűbbek közül: Egy médium naplója, Judy Hall – Lelki védelem, 100 megmagyarázhatatlan rejtély, Müller Péter – Örömkönyv…
Ezoterika | | © Angéla | 2011.05.06 | könyvek, könyv, vásárlás, ezoterika |

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-30 31-32
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti