Kedd, 2019.11.12
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Asztrológia, kártyavetés - jóslás [10]Misztikum és paranormális jelenségek [1]
Ezoterika [18]UFO [1]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Meg nem magyarázható » Asztrológia, kártyavetés - jóslás

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 10
Mutatott honlapok: 1-10

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Online jóslás során különféle módszerek segítségével: kártya jóslás, asztrológia, számmisztika, rontásvizsgálat, csakra elemzés, tűzjóslás tudhatja meg mi vár Önre a jövőben!
További információ: onlinejoslas.hu

Az asztrológus feladata a születési adatokból felállítani a horoszkópot, amelynek segítségével ráláthatsz a lehetőségeidre, erősségeidre, gyengeségeidre. Tudni fogod, mire figyelj oda, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni magadból, és ha elakadsz valahol merre tovább. A születési horoszkópod arra is rávilágít merre nem érdemes menned, mert nem a te utad. Minden fontos és lényeges életterületed szerepel az elemzésben a 12 horoszkóp házaddal együtt annak pozícióival kiegészítve. Ráláthatsz szüleid kapcsolatára is ezen keresztül pedig a saját párkapcsolatodra is. Az asztrológiai elemzés az egészségügyi állapotodra is rávilágít, mire kell ügyelned és mit érdemes megtenned, hogy megőrizd az egészséged.

Mindannyian elakadunk valamikor az életünk során és jól jön egy külső segítő, aki utat mutat a ködben. Az asztrológus mindezt a születési helyünk és a pontos születési idő megjelölése alapján teszi az alapján, ahogyan a nap a hold és a tizenkét állatöv csillagai álltak a megszületésünkkor. A fényszögek sok titkot felfednek a számunkra és asztrológus a csillagok nyelvét lefordítja, hogy mi is megértsük. A csillagok útmutatásai minden kérdésünkre választ adhatnak. Az asztrológiai képlet képi megjelenése a horoszkóp. A horoszkóp készítés során az asztrológus az eddigi életeseményeket is figyelembe veheti a pontosabb kép felrajzolása érdekében, mert előfordul, hogy a horoszkóp elemzést kérő nem tudja a születési óráját illetve percét pontosan. Ha elakadtál valahol érdemes elkészítetned a személyes horoszkópodat.

Amennyiben a horoszkóp az, amit szeretnél elolvasni, akkor csak annyit kell tenned, hogy ez ügyben benézel honlapunkra. Az általunk biztosított horoszkóp által számos dolgot előre megtudhatsz. Kiderítheted például, hogy mit mondanak a csillagok az egészségedről. Lehet, hogy azok óva intenek a sok munkától és a nagy hajtástól, ezek helyett inkább egy kis pihenést javasolnak a számodra.


Honlapunkon egy olyan aszcendens kalkulátor található amely megbízhatóan működik, pontos adatokat ad meg. Csak az kell, hogy a születési évet, napot,hónapot és órát percet, valamint helyet megadni és megadja a születés pillanatának asztrológiai jegyét. Minden jegyről bőven lehet olvasni, plusz olyan oldal is található ami jegy karikatúrának minősül, ahol minden jegy görbe tükör elé van állítva.

Nem tudod a választ arra a kérdésre, hogy: szeret-e a párom? Sokan teszik ezt fel maguknak és aggódnak azon, hogy mi is lehet a válasz, hiszen éreznek a kapcsolatban valami bizonytalant, amit nem akarnak elhinni, hogy annak lehet bármiféle alapja is. Ha ilyen- és ehhez hasonló gondolatok gyötörnek, akkor járj azoknak egyszerűen utána itt!

Az asztrológia mindig is nagy szerepet játszott a nők és a férfiak körében egyaránt. A szellemek és a csillagok világa átsegít minket a minden napokon. A napi horoszkóp, az energia és a szellem gyógyászat, a jóslás mind-mind vele járói annak, hogy kiszámíthatóbb, könnyebb életünk legyen. Honlapunkon te is sok kérdésedre megkaphatod a választ, ráadásul részletesebb elemzést is kérhetsz okleveles asztrológusunktól, aki megerősít hitedben, vagy figyelmezted rossz lépéseid előtt!

A Jóslás.TV oldalán ön megtudhat mindent a jövőjéről és megismerkedhet bővebben a jóslás, ezotéria, számmisztika, sorselemzés fogalmával, rejtelmeivel. Oldalunkon ingyenesen elérhet minden jóslási lehetőséget, csak keressen fel minket. Többféle kategória található oldalunkon, amely több körre van specializálódva. Önnek csak ki kell választania azt,l amelyre kíváncsi és hamarosan megtudhatja kérdéseire a választ.

A Sorsvető.hu ingyenes jóslás lehetőségeket kínál. Tarot kártyából, később I Ching-ből és folyamatosan bővülő jóslási fajtákból van lehetősége választani a látogatónak.
Egyedi jóslatok, bővülő adatbázis és teljesen ingyenes! Facebookozz velünk és oszd meg az ötleteid.

A jövőbe betekintés lehetőségét sokan keresik. A javasasszonyok és különféle jövőbe látók igen nagy népszerűségnek örvendtek régóta. Az ezo.tv oldala egy csokorba gyűjtött számos ilyen munkát végző embereket. A jósláshoz telefonon keresztül tudja felvenni a kapcsolatot, hogy a lehető legpontosabb jövendölést kaphassa.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2019 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti