Szerda, 2024.04.24
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Sportágak [30] Ismert sportolók [10]
Sport klub [12] Sport eszközök [71]
Versenyek, bajnokságok, mérkőzések [20]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Sport

Sportágak [30] Ismert sportolók [10]
Sport klub [12] Sport eszközök [71]
Versenyek, bajnokságok, mérkőzések [20]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 137
Mutatott honlapok: 121-137
Oldalak: « 1 2 3 4 5

2010-ben Dél-Afrika ad otthont első afrikai országként a foci vb-nek. A 32 csapat küzdelmét részletesen nyomon követheted oldalunkon. Tájékozódj a labdarúgó világbajnokság legfrissebb híreiről, olvass beharangozókat, kövesd eredményeket és nézz videókat nálunk, így biztosan nem maradsz le semmiről. Izgalmas tippjátékunk az első tizenöt helyezett értékes nyereményekben részesül.

Független Herbalife Tanácsadó. Herbalife táplálékkiegészítők - rendelése. Ingyenes személyre szabott tanácsadásommal tudok segíteni a helyes életmód és táplálkozás kialakításában. Napjainkban az igazán eredményes és sikeres fogyás az alakformáló programok, olyan, mint a Herbalife által kifejlesztett ShapeWorks program. A sikeres fogyás érdekében keress bátran!

A Horizon Fitness kompromisszumok nélkül gyárt termékeket, mind profiknak, mind amatőröknek egyaránt. Ugyanolyan minőségben! E termékeket forgalmazzuk Mi, széles választékban, egyenesen a gyártótól, gyártói garanciával. Termékkínálatunkban megtalálható rengeteg futópad, szobakerékpár, ellipszisjáró, lépcsőzőgép, evezőgép, stb.Termékeinket nem csak országosan szállítjuk házhoz,hanem egész Európába.

A Vision Fitness nem csak otthoni felhasználásra gyárt sporteszközöket, hanem otthoni felhasználásra is. Termeszetesen ez a termékek minőségi rovása nélkül, vihetünk egy professzionális gépet az otthonunkba. Termékkinálatunkban megtalálható rengeteg futópad, szobakerékpár, ellipszisjáró, lépcsőzőgép, stb.. nagy választékban.

Manapság egyre kevesebb figyelmet fordítunk testünkre, gyakran nincs ideje az embernek, hogy egy kicsit kimozduljon otthonról. A futópad segítségével, lehetőségünk van, hogy otthon, akár a saját szobánkban edzünk, mozogjunk. A futás, gyaloglás nem csak a hatékony alakformálásban segít, hanem energiával is feltölt. Ebben segítünk Mi a termékeinkel.

Premier Pilates stúdió: Teljesen felszerelt pilates stúdió, magasan képzett tanárokkal, egyedi edzéstervvel. Pilates oktató képzés. Minden vendégünk egy pilates felmérésen vesz részt az első alkalommal.

Elégedetlen vagy alakoddal? Nem akarsz konditerembe járni?
Használt, de kiváló állapotban lévő, profi kondigépek és kardiogépek az eredeti ár töredékéért.
Minőségi futópadok, szobakerékpárok, taposógép, elliptikus futógép, spinning kerékpár és különböző erőgépek otthonra vagy stúdióba.

A precíziós lövészet, mint a sportlövészet egyik speciális ága világszerte rendkívül népszerű. Hazánkban sajnos a körülmények nem ideálisak ennek a remek technikai sportnak, amit nem csak fiatalok, de idősek is eredményesen űzhetnek. A hazai sportlövészeti élet egyik fellegvára, és a legtöbb nagyöbű minősítő versenyt rendező egyesület honlatján mindig megtalálhatóak a versenyek időpontjai, azok eredményei, és a jó hangulatot felidéző lövészeten készült képek.

Sportágajánlás a testi adottságok, a várható testalkat alapján. A sportolás kockázatának felmérése terhelés-élettani vizsgálatok segítségével (nyugalmi vizsgálat és különböző terheléses vizsgálatok). Akár gyermekének is választhat ideális sportágat tanácsadásunk segítségével.

Cesc Fabregas katalán labdarúgó rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Szeretne képben lenni a 2010-es dél-afrikai Foci Világbajnoksággal kapcsolatban? Érdekli a VB menetrendje, csoportbeosztása? Szeretne érdekes híreket olvasni kedvenc labdarúgóiról? Oldalunkon ezeket mind megtalálja! Emellett rengeteg képpel, videóval kedveskedünk a foci szerelmeseinek. Mire vár, Kövesse velünk nyomon a foci VB mérkőzéseit!

Ronaldinho, a brazil aranylabdás futballista rajongói oldala magyarul. Képek, videók, hírek, egyéb érdekes információk, fórumok, szavazások, stb. - gyakori frissítéssel.

A FociKatalógusban már több mint tízezer meccs eredménye megtalálható, elsősorban a 2009-es évtől kezdődően az európai országok első osztályú bajnokságából, illetve a kupaküzdelmeiből.
Emellett a barátságos mérkőzések eredményei, valamint focisták és focicsapatok között is lehet szemezgetni.

Lovardánk Budapest határában, a XVI. és a XVII. kerület peremén található, Nagytarcsán.
Igényes bértartási lehetőséget kínálunk két hektáros területen. Lovardánkban rendelkezésre áll 18 db box, nyitható ablakokkal, önitatóval és 3 angol box valamint ridegtartási és egyéni igényre szabott karámozás.

A Grundfoci az amatőr futballozó vagy focirajongó férfiak (és hölgyek) weboldala. Itt könnyen lehet lakókörzetében csapatot, játékosokat vagy ellenfeleket találni.

Hírek a vitorlás versenyekről, hajósokról, hajókról, vitorlázásról, vitorlásokról, sailing-ról és sail-ról. A vitorlásverseny élőben zajlik, a szervezés online történik. Vitorlásversenyre a hajó kapitánya és legénysége jelentkezhet nálunk.

A Bajnokok Ligájába bejutott magyar focicsapat, a DVSC – Loki szurkolói honlapja. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.
Sport klub | | © Fanni | 2009.08.29 | labdarúgás, dvsc, loki, futball, foci |

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
  • linkFarm linkkatalógus
  • ADP linkkatalógus
  • linkközPONT hu linktár
  • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
  • Hálószem linkmegosztó
  • Fontos lehet
  • A linkgyűjteményről
       a SEO Fórumon
  • Üzleti kapcsolatok építése
  • Keresőoptimalizálás, linképítés
  • ucoz linkek gyűjteménye
  • Honlap létrehozása
  • Honlap építési lehetőségek
  • Ucoz alapon működő honlapok
  • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
  • Copyright © 2009-2024 Hálószem Internet Marketing Kft.
    Az oldalt a uCoz rendszer működteti