Péntek, 2024.03.29
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Sportágak [30] Ismert sportolók [10]
Sport klub [12] Sport eszközök [71]
Versenyek, bajnokságok, mérkőzések [20]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Sport » Versenyek, bajnokságok, mérkőzések

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 20
Mutatott honlapok: 1-20

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Szakértők és algoritmus által kidolgozott tippek, sportfogadási stratégia, illetve bankrollmenedzsment szolgáltatása az eredményes szerencsejátékért, nemzetközi fogadóirodák opcióit középpontba állítva, nem kizárólag tippmixre használhatóan, valamint minden esetben jövedelmező arbitrázstkombinációk rendszeres küldése.

A friss forma 1 eredmények érdekében neked is csak annyit kell tenned, hogy felkeresed honlapunkat, ahol mindent megtalálhatsz, ami csak a forma 1-hez köthető. Természetesen nem csak a végeredményeket áruljuk el, hanem azt is, hogy a futam közben mi történt, melyek voltak a legfontosabb események, mi minden is történt a verseny ideje alatt.

A barátaidat várod hozzád, akik mind egytől egyig foci rajongók? Ha együtt vagytok, akkor is a foci a téma? Mostantól az interneten is megtalálhatjátok a foci eredményeket és ezen minden mást, ami foci. Mindössze annyit kell tennetek, hogy oldalunkra ellátogattok. Nézhettek videókat is a kedvenc csapataitokról is, itt minden információt és érdekességet megtudtok!
Szórakozás | | © Botond | 2012.10.04 | sport hírek, sport, foci |

Aktív kikapcsolódás, szórakozás, versengés és a csapatszellem erősítése. Ezek tartogatja alkalmazottai számára egy céges sport rendezvény. Ha szeretné munkavállalóit meglepni egy ilyen aktív programmal, akkor keresse a Goldlemont és mi segítünk a sport rendezvény megszervezésében.

Magyarországon egyre népszerűbb a kézilabda (pláne az olimpián látottak után), így nem csoda ha sokan kíváncsian várják a 2012-es női kézilabda Európa-bajnokságot, ahol lányaink megmutathatják, hogy bizony még mindig ott vagyunk Európa élcsapatai között. Eb csoportunkban az a spanyol válogatott is szerepel akik most az olimpián harmadikok lettek. Ha nem szeretne semmiről sem lemaradni ami a kézi Eb-vel kapcsolatos, akkor látogassa meg oldalunkat!

A brit fővárosban kerülnek megrendezésre a nyári olimpiai játékok 2012-ben, ahol a szorgalmas felkészülésnek hála, kényelmileg és biztonságilag is tökéletes megelégedettséget érezhetnek a londoni sporteseményre utazó szurkolók. A brit főváros harmadszorra bizonyíthatja be a földkerekségnek, hogy kiérdemelten nyerte el az ötkarikás játékok rendezési jogát.

A londoni olimpiateljes időtartama alatt az angol légitársaságok káosztól és késésektől. Félelmük nem alaptalan, mert a megszigorított biztonsági intézkedéseknek és a megnövekvő forgalom miatt fejetlenség várható. Az illetékesek igyekeznek megtenni mindent, hogy mindez zökkenő mentesen zajlódjon le, minden incidens nélkül. Folyamatosak a tárgyalások ez ügyben, hogy az olimpiára látogatók ellenőrzése és beengedése folyamatos ütemben haladhasson.

Az Olimpia 2012 miatt izgul már most pedig csak július végén kezdődnek el a versenyek? Ön is nagyon drukkol a magyarok teljesítményéért? Látogasson el honlapunkra, ahol már most számtalan érdekes cikket találhat és az Olimpia idején az éremtáblázat is folyamatosan elérhető lesz! Jöjjön el hozzánk most!

Azt gondolná, hogy a rulett csakis szerencsén múlik és nem kell hozzá trükk és hozzáértés? Végre itt van egy olyan oldal, ami végre segít Önnek mindabban, amit a rulettről általában tudni kell. Elsősorban online kaszinókról olvashat, ahová érdemes lesz ellátogatnia. Ezen kívül stratégiákkal ismerkedhet. tehát ne feledje: www.rulettstrategiak.com, avagy az ön nagy lehetősége!

Hírek ma, a legfrissebb hírek egy helyen, percről percre. A hírek.ma egy hírkereső portál, ahol más híroldalakról összeválogatott hírek olvashatók, tematikus rendezésben. Hírek belföldről, külföldről, gazdasági hírek, a legfrissebb sporthírek egytől egyig megtalálhatóak a hirek.ma weboldalon. A technika, tudomány, kultúra legfrissebb eseményeivel kapcsolatban is információhoz juthat az olvasó. Akár csak a legfrissebb időjárás jelentésért is érdemes felkeresni az oldalt.

A napi 24 órás működésével – kizárólagosan sportra vonatkozó hírek, hiteles, gyors információk továbbítására specializálódtunk.
Célunk volt a hazai és a nemzetközi sportéletet átfogó, az új, feltörekvő sportágakat, érdekességeket is bemutató sportportál létrehozása.


A forma-1 összes futamának eredményei 1950-től. Továbbá videók, statisztikák és rengeteg kép

Tűnődtél már valaha azon, hogy miért van az, hogy egyesek akár milliókat is keresnek sportfogadásokon, neked pedig soha nem jön össze? Akkor itt az ideje, hogy változtass ezen. Ha nem vagy tisztában egy csapatnak az esélyeivel, akkor nálunk mindig találsz tippeket és így többszörösen is feljavíthatod a nyerési mutatódat, sportmagazinunkban pedig elolvashatsz minden friss hírt és fejleményt!
Póker | | © akarmi | 2011.05.23 | sportfogadás, sport, póker |

Érdekel a foci világa? Nem szeretnél lemaradni egy mérkőzésről sem? Nálunk nyomon követheted a különböző bajnokságok(angol, spanyol, magyar) mérkőzéseit. Emellett mindig friss hírekkel szolgálunk a bajnokok ligájáról is. Amellett, hogy a legfrissebb eredményeket is megtalálod nálunk, még a soron következő meccsek listájáról sem maradsz le.

A Forma-1 történelmének összes eredménye, 1950-től napjainkig.

A precíziós lövészet, mint a sportlövészet egyik speciális ága világszerte rendkívül népszerű. Hazánkban sajnos a körülmények nem ideálisak ennek a remek technikai sportnak, amit nem csak fiatalok, de idősek is eredményesen űzhetnek. A hazai sportlövészeti élet egyik fellegvára, és a legtöbb nagyöbű minősítő versenyt rendező egyesület honlatján mindig megtalálhatóak a versenyek időpontjai, azok eredményei, és a jó hangulatot felidéző lövészeten készült képek.

Szeretne képben lenni a 2010-es dél-afrikai Foci Világbajnoksággal kapcsolatban? Érdekli a VB menetrendje, csoportbeosztása? Szeretne érdekes híreket olvasni kedvenc labdarúgóiról? Oldalunkon ezeket mind megtalálja! Emellett rengeteg képpel, videóval kedveskedünk a foci szerelmeseinek. Mire vár, Kövesse velünk nyomon a foci VB mérkőzéseit!

A FociKatalógusban már több mint tízezer meccs eredménye megtalálható, elsősorban a 2009-es évtől kezdődően az európai országok első osztályú bajnokságából, illetve a kupaküzdelmeiből.
Emellett a barátságos mérkőzések eredményei, valamint focisták és focicsapatok között is lehet szemezgetni.

A Grundfoci az amatőr futballozó vagy focirajongó férfiak (és hölgyek) weboldala. Itt könnyen lehet lakókörzetében csapatot, játékosokat vagy ellenfeleket találni.

Hírek a vitorlás versenyekről, hajósokról, hajókról, vitorlázásról, vitorlásokról, sailing-ról és sail-ról. A vitorlásverseny élőben zajlik, a szervezés online történik. Vitorlásversenyre a hajó kapitánya és legénysége jelentkezhet nálunk.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
  • linkFarm linkkatalógus
  • ADP linkkatalógus
  • linkközPONT hu linktár
  • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
  • Hálószem linkmegosztó
  • Fontos lehet
  • A linkgyűjteményről
       a SEO Fórumon
  • Üzleti kapcsolatok építése
  • Keresőoptimalizálás, linképítés
  • ucoz linkek gyűjteménye
  • Honlap létrehozása
  • Honlap építési lehetőségek
  • Ucoz alapon működő honlapok
  • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
  • Copyright © 2009-2024 Hálószem Internet Marketing Kft.
    Az oldalt a uCoz rendszer működteti