Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [52]Marketing és piackutatás [69]
Biztonság és üzletvédelem [44]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [92]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [103]
Reklám [78]Biztosítás [169]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [110]Hitel, hitelközvetítés [130]
E-kereskedelem [242]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek » Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 110
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 3 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Vállalatirányítási rendszer, ügyviteli rendszer, ERP rendszer tervezés és kivitelezés

Professzionális vállalatirányítási rendszer és ügyviteli rendszer, melyet közepes méretű vállalkozások számára fejlesztettünk.

Mikor nem kell energetikai tanúsítvány?
176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról 1. § (2) alapján
Nem kell energetikai tanúsítványt készíteni:

az önálló, más épülethez nem csatlakozó, 50 m2-nél kisebb hasznos alapterületű épületre; (azaz ha 50 m2-nél kisebb az egész épület)
az évente 4 hónapnál rövidebb használatra szánt lakhatás és pihenés céljára használt épületre; (nyaraló)
a legfeljebb 2 évi használatra szánt felvonulási épületre, fólia- vagy sátorszerkezetre;
hitéleti célra használt épületre . . .

A lehető legjobb helyen jár, ugyanis bő választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb online pénztárgépet. A legismertebb gyártók márkáival is találkozhat a kínálatban, amelyek között nagy teljesítményű, megbízható készülékeket is megtalálhat. Jóval kedvezőbb áron vásárolhat online pénztárgépet, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, amely érint minden tartozásmentes vállalkozást!

Fedezze fel az Ön számára leginkább tökéletes állást Veszprémben a Workania portálon. A linken lévő veszprémi állások sűrűn frissülnek, naponta akár többször is! Ez azért fontos, mert így akár 24 óra alatt többször is visszanézhet és majdnem tuti, hogy mindig talál majd új veszprémi álláshirdetéseket. Az ajánlatokra klikkelve részletesebben is átnézheti, hogy mit kell tudni a potenciális munkáról. Ilyenek többek közt a veszprémi állásajánlattal kapcsolatos kritériumok. Legyen az oktatással kapcsolatos, idegen nyelv. De akár a régebbi munkatapasztalat is. Más létfontosságú információk még a Veszprémben lévő állás konkrét címe, telefonja. De egyéb más is benne lehet. Abban az esetben, ha szeretné áttekinteni az állások veszprémi repertoárját, klikk a linkre.

Szeretne cégével egy új országban is sikereket elérni? Cégalapítás Németországban! Gazdaságilag stabil, megbízható gazdasági múlttal rendelkező ország. GmbH alapítás, UG vagy KG alapítás - melyekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat - bízza ránk céges ügyeit az alapítástól a könyvelésen keresztül a székhely szolgáltatásig - mely valós, fizikai székhelyet jelent! Lépjen velünk kapcsolatba és beszéljünk meg egy személyes találkozót!

A LAURUS MAGYARORSZÁG elindította e-learning oldalát, melyen adózási és számviteli témakörű minileckékkel mutatja be, mik azok, amikkel egy cégvezetőnek, vagy vállalkozónak tisztában érdemes lennie cége pénzügyei terén. Az egyes pénzügyi fogalmakat emészthető formában példákon keresztül mutatja be, így az olvasó gyakorlati megközelítésből ismerheti meg azokat. Ha tehát valakinek friss cége van, vagy már élő vállalkozása de szeretne többet tudni arról, ami nap, mint nap érinti tevékenységét pénzügyileg, mindenképpen érdemes végigolvasni a leckéket.

Lelje meg az Ön számára leginkább tetsző állást Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Workania segítségével. A linken látható Borsod-Abaúj-Zempléni állások gyakran frissülnek, naponta akár többször is! Ez azért jó, mert így akár 24 óra alatt többször is visszalátogathat és majdnem biztos, hogy mindig talál majd friss Borsod-Abaúj-Zemplén megyei álláshirdetéseket. Az ajánlatokra klikkelve részletesebben is átolvashatja, hogy mi mident kell tudni az adott munkáról. Ilyenek mondjuk a Borsod-Abaúj-Zempléni munkával kapcsolatos kitételek. Legyen az oktatással kapcsolatos, nyelvismeret. De akár a korábbi munkatapasztalat is. Hasonló meghatározó tudnivalók még a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében hirdetett állás földrajzi helye, emailje. De több más is felmerülhet. Ha szeretné megismerni az állások Borsod-Abaúj-Zemplén megyei repertoárját, klikk az oldalra!

Egy olyan vállalkozást keres, ahol kiemelkedően magas tapasztalattal, illetve gyakorlattal rendelkeznek a pályázatírás és pályázatkezelés, az üzleti tervek készítése, a coach szolgáltatások, a jogtanácsosi szolgáltatások, valamint a könyvelés és adótanácsadás terén? Akkor a Finanz Holding Zrt. honlapján a lehető legjobb helyen jár!A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra!

Ha elektromos cigarettára váltanál, akkor most itt a lehetőség. Az elektromos cigarettához e-liquid kell, ez a töltő-, hatóanyaga, ez nyújtja az élvezetet a fogyasztó számára. Az e-cigi füstmentes, ezért nem károsítja környezete egészségét, kiváló alternatívája lehet a hagyományos cigarettának. Próbáld ki nikotinmentes változatban, így teljesen egészséges, és kiváló élvezetet nyújt.

A Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (GINOP-2.1.1-15) című uniós pályázat keretében hazai székhellyel rendelkező vállalkozások, akár konzorciumi formában valósíthatják meg ipari kutatásra, alkalmazott ipari kutatásra és kísérleti fejlesztésre irányuló fejlesztési projektjüket. A pályázati támogatás 15-80%-os intenzitás mellett 50 millió - 1 Mrd forint. Fejlesszen uniós támogatással!

Amennyiben vállalkozása székhelyének, telephelyének vagy gyártó üzemének fejlesztését tervezi, a termelési kapacitás bővítésére kiírt uniós pályázat kiváló finanszírozási lehetőségeket biztosít a gyors megtérülés érdekében. Új termelő eszköz vásárlása esetén akár 500 millió forinttal is támogathatja kapacitásbővítő projektjét a Széchenyi 2020 programon keresztül az Európai Unió. Cégünk minden szakmai segítséget megad partnereinek, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni nyertes pályázatukból.

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása a külföldi piaci megjelenésben, amelynek része lehet komplex marketing és pr tevékenység is. Az oldalon megtalálhatóak a Széchenyi 2020 program keretében megjelent pályázat részletei: kik pályázhatnak, milyen tevékenységeket számolhatnak el, etc. Társaságunk a pályázathoz teljes körű partneri szolgáltatást nyújt.

Aktuális uniós pályázatok egy helyen. Az oldalon megtalálhatóak a kis-, és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak és nonprofit szervezeteknek szóló pályázati kiírások a pályázat típusa szerint csoportosítva. A Széchenyi 2020 program pályázatai számtalan területen biztosítanak fejlesztési lehetőséget, amelyhez társaságunk teljes körű pályázati szolgáltatáscsomagot kínál.

Ingyenes pályázati audit szolgáltatásunk keretében felmérjük, hogy egy vállalkozásnak/szervezetnek milyen területen érdemes fejlesztenie. A pályázati tanácsadás keretében közösen megtaláljuk a legoptimálisabb uniós vagy hazai pályázati forrásokat, amelyek lehívását sikerdíjas pályázatírás szolgáltatásunk biztosítja. Kivitelező és projektmenedzser partnereink között megkeressük a legjobb ajánlatot.

A Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (GINOP-2.1.1-15) című uniós pályázat keretében hazai székhellyel rendelkező vállalkozások, akár konzorciumi formában valósíthatják meg ipari kutatásra, alkalmazott ipari kutatásra és kísérleti fejlesztésre irányuló fejlesztési projektjüket. A pályázati támogatás 15-80%-os intenzitás mellett 50 millió - 1 Mrd forint.

A Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása (GINOP-1.2.2-15) című uniós pályázat lehetőséget nyújt a hazai vállalkozások számára, hogy 50 milliós támogatási összegig akár 70%-os uniós támogatási intenzitással vásároljanak új eszközöket, emellett pedig az ehhez kapcsolódó infrastrukturális beruházásokat is finanszírozni tudják. Mindezek mellett a projekt keretében többek között a következő területeken lehet fejleszteni: online megjelenés, informatika, akadálymentesítés. A pályázatban rejlő lehetőségek maximális kihasználása érdekében társaságunk a projekt előkészítésétől kezdve támogatja partnereit a sikeres pályázatíráson és előfinanszírozáson át egészen a sikeres projektzárásig.

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása a külföldi piaci megjelenésben, amelynek része lehet komplex marketing és pr tevékenység is. Az oldalon megtalálhatóak a Széchenyi 2020 program keretében megjelent pályázat részletei: kik pályázhatnak, milyen tevékenységeket számolhatnak el, etc. Társaságunk a pályázathoz teljes körű partneri szolgáltatást nyújt.

Társaságunkat azért hoztuk létre, hogy támogatni tudjuk a hozzánk forduló vállalkozásokat fejlesztési terveik megvalósításában. Szolgáltatási portfóliónkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleinket a fejlesztési ötlet megfogalmazásától kezdve, a lehetséges finanszírozási források felkutatásán és elérhetővé tételén keresztül a projektmenedzsment feladatok elvégzéséig el tudjuk kísérni.

A felhasználók eligazodásának megkönnyítése érdekében a Széchenyi 2020 program keretében megjelenő uniós pályázatokat régiók szerint csoportosítva jelenítjük meg. A látogatók a saját régiójukra kattintva tekinthetik meg az ott aktuálisan elérhető uniós pályázatok részleteit, illetve vehetik igénybe az oldal egyéb szolgáltatásait (Tudja meg, hogy pályázhat-e, etc.)

Mely állások találhatóak Salgótarjánban? A Workania összeválogatta az összes salgótarjáni állást, hogy a látogatók nehézséges nélkül megtalálják a legtutibb lehetőségeket. Ezek a salgótarjáni álláshirdetések napról napra frissülnek. Ha pedig egy szomszédos település állásait sasolná inkább meg, akkor elég mindössze a keresőben átállítania azt. A Salgótarjánban levő munka, állásos információkon túl a Workania az önéletrajz megírásában is segít.

Kaphat 40 év után nyugdíjat? Mit tud a nyugdíj előtti járadékról, a nyugdíj jogosultságról, a nyugdíjkorhatár számításról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, a nyugdíjfolyósításról? Milyen lesz a nők nyugdíj helyzete? Mi a helyzet az előrehozott öregségi nyugdíjjal 2014-től? Mennyi lesz az előrehozott öregségi nyugdíj, a korengedményes, korkedvezményes nyugdíj összege? Rokkantsági nyugdij, szolgálati nyugdíj, várható nyugdíj és egyéb kérdések. Tudja mi az a nyugdíj extra? Miként alakul a nyugdíj összegének kiszámítása, a nyugdíjszámítása, az öregségi nyugdíj összegének kiszámítása 2014-től? Öngondoskodás és nyugdíj – két fontos kérdés.

A tájékozottság egy nagyon fontos tényező, hiszen valaki nem tud az adott lehetőségről, akkor eleve nincs is esélye arra, hogy kihasználja azt. A pályázatok 2015-ben is adottak, csupán ki kell használni azokat. A kihasználásban pedig mi tudunk segíteni, mivel már megannyi sikeres pályázatot tudunk felmutatni, amelyeket ügyfeleink számára írtunk meg. Továbbá nekünk semmit sem kell fizetni, amíg a pályázat nyertes nem lesz.

2014 a magyarországi lehetőségek éve. Ugyanis egy az EU és hazánk közötti partnerségi szerződés értelmében 2014 és 2020 között csaknem 12 ezer milliárd forint kerül a magyar vállalkozók kezébe a Széchényi pályázatokon keresztül. Hogy minden rendben menjen, keresse fel cégünket, hisz segítünk megtalálni és elkészíteni a megfelelő pályázatot. A beruházás végéig önnel maradunk.

Ha a befektető széttekint a pénzügyi világ dzsungelében látni fogja, hogy többféle befektetési jegy elérhető. De mik azok a részletek, amikre mindenképp oda kell figyelni, ha befektetési jegyeket nézegetünk? A Concorde összeírta a leglényegesebb tudnivalókat a befektetési jegyekről, hogy Önnek nagyobb rálátása lehessen a témára. Elvégre azt ugye mondani sem kell, hogy a pénzügyi szférában mennyire lényeges a jól informáltság. Hiszen senki nem akar azért pénzt bukni, mert 'defektes" befektetési jegyet választott!

A cc-org.com egy olyan üzleti közösség, melyben kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek, munkanélküliek és főállásban dolgozók is hamar megtudják találni számításaikat!
A program rettenetesen egyszerű! Használni kell, élvezni az ezernyi kedvezményt a világon, építkezni és learatni a sikereket!
A cc-org.com baráti, segítőkész csapata mindenben segíti az újakat! Felajánlja támogatási rendszerét, a tagok részére felkínál egy professzionális marketing fegyvert, mellyel bárki képes lehagyni a konkurenciát. Bárkinek lehetősége van a csapatban blogok írására, a cc-org maximális támogatása mellett!
Siker, eredmény, haladás, ez a cc-org.com!

Cégünk fő profilja a NAV-engedélyes, online pénztárgépek forgalmazása. Pár napon belül kézhez kapja a kiválasztott terméket, így biztosan nem kell majd aggódnia a büntetésektől. Látogassa meg weblapunkat!

Az ideális hitelkártya feltételek azok a lehetőségek, melyeket keres? Akkor várjuk weblapunkon, ugyanis a legjobb hitelkártya megkeresése az, amiben mi bármikor segítünk. Önnek csak annyit kell tennie, hogy akár ma hozzák fordul és biztos lehet benne, hogy elégedett lesz majd a döntésével. Csupán adja meg a kért adatokat a hitelkártya kalkulátornak.

Adómentes befektetésekben akar gondolkodni? Látta már a TBSZ lényegét? A tartós befektetési szerződés (TBSZ) a legérdekesebb befektetési lehetőségek közé sorolandó. Hogy pontosan miben különleges? Hát abban, hogy ezek olyasféle adómentes befektetések, amik már 5 év eltelte után elérheti az adómentességet. Más szóval ez bárkinek ajánlott, aki hosszabb távra kalkulál. A linkre kattintva Ön pontosan megismerheti a TBSZ megannyi részletét. Tehát azt is, hogy miben jobb más adómentes befektetésektől.

A vezetői klubba benézve Önnek is esélye adódik arra, hogy más céges vezetőkkel megismerkedhessen és beszélgethessen velük a vezetői nehézségekről. A meghívott előadók pedig minden esetben olyan érdekes témákat osztanak meg, amiket kár lenne kihagyni. A vezetői klub másik óriási funckiója: A kapcsolatépítés. Cégvezetőként jól jön, ha minél több embert ismerünk. A vezetői klub infóit megtalálja a linken.

Nálunk a cég székhely igénybe vétele nem csak annyival jár, hogy bejegyeztetjük a céged Budapesten is, hanem akár saját irodahelységet is igényelhetsz, ahol üzleteket bonyolíthatsz le. De ha esetleg külön tárgyalóra tartanál igényt, akkor itt a lehetőség arra, hogy azt is megkapd. Velünk egy komplex szolgáltatást veszel igénybe elérhető áron.

Cégünk 1996 óta forgalmaz szanitereket, burkolatokat és mindent, ami egy fürdőszoba kialakításához illetve egy lakáson belül hidegburkolathoz kapcsolódhat.

Egy hely ahol könnyen megtalálják!

A TRIUN magyar online szaknévsor, céges közösségi oldal és üzleti szintér, amely egyben egy újfajta marketing eszközként megtalálhatóvá teszi a vállalkozását, termékeit, szolgáltatásait az interneten még akkor is, ha nincs saját weboldala.

Ezek mellett olyan költségcsökkentő megoldások összességét nyújtjuk Önnek, amelyekkel a vállalkozása éves szinten jelentős összeget takaríthat meg.

A Policy Agenda főtevékenysége a gazdaság- és társadalompolitikai elemzések készítése. A nyilvánosság számára készített elemzéseken túl a Policy Agenda az alábbi szolgáltatásokat nyújtja megrendelőinek. Vállaljuk on-line kutatás, közvélemény-kutatások, gazdasági prognózisok, KKV cégvezetők körében kutatások elvégzését.

A uForex weboldalt azért hoztuk létre, hogy bemutassuk neked, hogy milyen elvek szerint fejlesztettük ki saját robotunkat, milyen eredményeket értünk el az elmúlt évek során, és, hogy bemutassuk neked, hogy hogy másold le azt, amit mi csinálunk, hogy keress pénzt, mint mi.

Amennyiben értékesíteni szeretné cégét, a segítségünkkel megteheti ezt. A Cégeladás.info segít Önnek. Vásárolni szeretne céget? Ebben is segítünk.
Cégeladás.info a cégprofi

Komplex gazdaságfejlesztés a hazai gazdaság szereplőinek. Ingyenes audit szolgáltatásunk keretében felmérjük, hogy szervezetének milyen területen érdemes fejlesztenie: K+F, IT, energetika, felnőttképzés, folyamatoptimalizálás. A tanácsadás keretében közösen megtaláljuk a legoptimálisabb finanszírozási lehetőségeket.

Mindenki tudja hogy a siker kulcsa egy alaposan és jól elkészített tervezeten, pályázaton múlik. Nem mindegy hogy az elkészített üzleti terv milyen tartalommal és rálátással rendelkezik. Minden körülményt és eshetőséget figyelembe kell venni, így kilehet küszöbölni azt, hogy valami hibát találjanak a benyújtott tervezetben és visszadobják azt. Ne bízzon semmit sem a véletlenre.

A vállalti folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című uniós pályázati kiírás lehetőséget biztosít a hazai vállalkozásoknak, hogy kiépítsék vállalatirányítási rendszerüket különböző modulok (pénzügyi, crm, etc.) igény szerinti beépítésével, valamint arra, hogy létrehozzák online értékesítési rendszerüket (vállalati portál, webshop), így javíthatják hatékonyságukat, és növelhetik online bevételeiket. A pályázat keretében az Európai Unió 50%-ban támogatja fejlesztést.

Teljes körű pénzügyi tanácsadást nyújtunk kalkulátoraink segítségével, így az ön számára legmegfelelőbb kondíciókkal rendelkező banki terméket tudja kiválasztani! Kalkulátoraink segítségével összehasonlíthatja 37 különböző bank ajánlatait!

Az átalakult cafeteria rendszerhez igazodva az Auchan lehetővé tette, hogy az OTP SZÉP kártyával rendelkező vásárlói Vendéglátás alszámlájukat használhassák meleg étel vásárlásához grillpultjaiknál.
A grillpultok a rájuk jellemző grill ételek mellett többféle gyorsételt, valamint kávét, frissítőket és desszertféléket is kínálnak. Az Auchan bízik benne, hogy a 230 ezer OTP SZÉP kártya birtokos megelégedéssel fogja használni kártyáját vásárlásainál.

Az állás honlap az a hely, ahol Ön is sok érdekességet és információt tudhat meg az állásokkal kapcsolatosan. Ha például a munkahelyén nem elégedett a feltételekkel és szeretne felmondani, de nem tudja, hogy ez milyen következményekkel jár, mi is a felmondás jogi folyamata, akkor állás portálunkon erről is értesülhet, olvashat róla cikket.

A Skip magazin egy fiataloknak szóló internetes olvasmány, amely több rovaton keresztül szórakoztatja olvasóit. Többek között jó néhány ötletet sorakoztat fel az aktív időtöltéshez, olvashatunk a divatról, designe-ról, vagy éppen a környezettudatosságról, ökológiáról.
A havonta megjelenő magazin két állandó riportot tartalmaz: a „Profil”, egy ismert ember életét szakmáján keresztül mutatja be, a „Mesterségem címere” rovatban pedig különböző foglalkozások kulisszatitkaiba kaphat az olvasó betekintést.

Sok vállalkozás ott rontja el, hogy a minőségre nem fektet kellő hangsúlyt, ezért később csodálkozik, hogy a megrendelői el-elmaradoznak. A Bélyegzőexpressz nem enged sem a minőségből, sem a garanciából, hiszen mi örökéletű garanciával biztosítjuk Önnek a kifogástalan minőséget! Bélyegző készítés magas színvonalon a Bélyegzőexpressztől, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek!

Ez egy tőzsde ténájú oldal. Az oldalon egy példán keresztül lépésről lépésre szemléltetik, hogy milyen egyszerű a tőzsdén kereskedni. Kiderül, hogy ez a valóságban fél percet sem vesz igénybe. A példában az Erste Bank NetBroker Online Tőzsde rendszerét használják. Nagyon tanulságos.

Vállalkozó vagy alkalmazott ? Válaszok,mi a különbség a vállalkozó és az alkalmazotti nézet között.Mért szükséges a vállalkozási gondolkodási mód elsajátítása.Miért,hogyan,mivel kezdje el vállalkozását.Modern szközök amit minden vállalkozásban majdnemhogy kötelező alkalmazni.

Számtalan vállalkozó számára vonzó eszközt jelent az osztrák cégalapítás a tevékenységeik folytatására. Nyugat Európában az osztrák cég elismert és elfogadott üzleti partner, emellett lehetőséget ad az osztrák területen történő munkavégzésre is.

Hírek és értékek pártatlanul - vélemények szabadon! Hírérték Magyarországon. NDHI
Hírek, amelyeknek szerintünk valóságosan van jelentősége!

Pénzügyei intézéséhez is nagy segítséget nyújthatnak folyamatosan frissülő gazdasági híreink, melyekkel nyomon követhetik a hazai és nemzetközi üzleti élet eseményeit. Gazdasági rovatunk mellett főoldalunkról is tájékozódhat, hiszen percről-percre követjük a deviza árfolyamok mozgását is.

Egyszerűen kezelhető munkaidő nyilvántartó és szabadságnyilvántartó program cégeknek, intézményeknek. Tudni akarja mikor jönnek és mennek az alkalmazottai? Töltse le és telepítse az EMU – elektronikus nyilvántartó programunkat! Ingyenesen letölthető demo verzió!

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti