Kedd, 2019.11.12
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Speciális szolgáltatások [934]Háztartási gépek, elektronika [145]
Speciális áruk [568]Távközlés, híradástechnika [17]
Építőanyag, berendezés, építőipari szolgáltatás [624]Mezőgazdaság [28]
Üveg, porcelán, fajansz [13]Gépgyártás és fémfeldolgozás [39]
Papír, irodaszer, irodagép [79]Nyersanyag, anyagok, összetevők [20]
Könyv, nyomda, kiadó [60]Szórakoztató elektronika [33]
Kozmetikumok és parfümök [81]Termelési berendezések [9]
Üzletberendezés, raktártechnika [52]Szállítmányozás, fuvarozás, csomagolás, raktározás [151]
Bútor, lakberendezés, faipar [200]Gyermekáru [43]
Ingatlan [165]Energia [63]
Sport és szabadidős árucikkek [48]Műszerek [34]
Ruha, cipő, textil, bőr [178]Ajándék, ékszer [152]
Étel-ital [178]Háztartási cikk, vegyszer [37]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Áruk és szolgáltatások

Speciális szolgáltatások [934]Háztartási gépek, elektronika [145]
Speciális áruk [568]Távközlés, híradástechnika [17]
Építőanyag, berendezés, építőipari szolgáltatás [624]Mezőgazdaság [28]
Üveg, porcelán, fajansz [13]Gépgyártás és fémfeldolgozás [39]
Papír, irodaszer, irodagép [79]Nyersanyag, anyagok, összetevők [20]
Könyv, nyomda, kiadó [60]Szórakoztató elektronika [33]
Kozmetikumok és parfümök [81]Termelési berendezések [9]
Üzletberendezés, raktártechnika [52]Szállítmányozás, fuvarozás, csomagolás, raktározás [151]
Bútor, lakberendezés, faipar [200]Gyermekáru [43]
Ingatlan [165]Energia [63]
Sport és szabadidős árucikkek [48]Műszerek [34]
Ruha, cipő, textil, bőr [178]Ajándék, ékszer [152]
Étel-ital [178]Háztartási cikk, vegyszer [37]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 3696
Mutatott honlapok: 1-30
Oldalak: 1 2 3 ... 123 124 »

A konténer rendelés vegyesen pakolható hulladékgyűjtőkkel nagyban megkönnyíti a megrendelők dolgát, hiszen a különböző típusú hulladékot így nem kell különválogatniuk. A lenyitható hátú konténer pedig a rakodást teszi egyszerűbbé és gyorsabbá, mivel akár talicskával is megpakolható, szükségtelenné téve a kézi emelést.

Cégünk fő profilja a költöztetés, szállitás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés, értékeit a Generali biztosítónál biztosítottuk.

Cégünket a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi.
2003 óta vagyunk jelen a picon, mint belföldi és nemzetközi szállítmányozók a vevők legnagyobb megelégedettségére.
Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása vállaljuk kedvező áron Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében.
A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 köbméteres (m3) konténerekkel végezzük.

Cégünk fő profilja a költöztetés, szállítás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.

Minőségi betontermékek, elemes betonkerítések akár nagy tételben Nagymegyerről. Több generációs családi vállalkozásból kinőtt betongyár kifogástalan minőségű beton elemek gyártásával hódítja meg a lakosság, az építők és a nagykereskedők széles körét.
15 típusból álló kerítéskínálatunkból mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabbat, melyeket nem csak telekhatárólónak, de akár garázs, buszmegálló, magaságyás építésére is felhasználnak.

A munkáltatóknak, az épülettulajdonosoknak, üzemeltetőknek a tűzbiztonsági kockázatot fel kell mérniük és naprakészen kell tartaniuk.

Teljeskörű tűzvédelmi szolgáltatásaink keretén belül megtalálható a jogszabályi megfeleltetés, az előírt tűzvédelmi szabályzatok, dokumentációk, tűzriadó terv, kiürítés számítás készítés, kockázatértékelés, tűzcsapok, tűzoltó készülékek ellenőrzése, felülvizsgálatok, tanácsadás.

Végezzen tűzbiztonsági kockázatértékelést!

Munkavédelmi szolgáltatások: oktatások, szabályzatok készítése, kockázatértékelés, ellenőrzések, tanácsadás.

Az egészségvédelmi és biztonsági program határozott cselekvési terv a balesetek és a foglalkozási megbetegedések megelőzésére. Az egészségvédelmi és biztonsági programnak tartalmaznia kell legalább az egészségügyi és biztonsági jogszabályok által előírt elemeket.

Konténer rendelés a törvény által előírt módon, megbízható vállalkozással! A tapasztalat ebben a szakmában is sokat számít. Ha minket hív, nemcsak kedvező konténer árak, de több mint 25 év tapasztalata is rendelkezésére áll majd! Budapest és Pest megye területén vállalunk lomtalanítást, zöld és építési hulladék elszállítását, várjuk önkormányzatok, társasházak és magánszemélyek hívásait!

A roll up egy nagyszerű reklámfelületet biztosító eszköz, amely egy display szerkezet nevű, alul-felül kemény szerkezetből és egy úgynevezett roll up filmből áll. A roll up filmet lehet befűzni ebbe a display szerkezetbe, majd a roll up alulról, felülről szétnyitható, és megláthatjuk rajta ez a digitális nyomdában készült filmet. A roll upok film részére természetesen szinte bármi nyomtatható! A roll upok többféle méretben és típusban elérhetők hazánkban, sok cég nem csak diplay szerkezetet és filmet árusít, de digitális nyomda révén roll up nyomtatást is vállalnak!

Sátor ponyva gyártása méretreszabottan. Bármilyen sátorhoz elkészítjük a sátor ponyvát. Standard 3x3-as pavilon sátorhoz, 6x3-as pavilon sátorhoz, vagy akár egész szinpadot lefedő egyedi ponyvát. Kerti sátrakhoz is készítünk ponyvát igény szerinti kivitelezésben, ablakokkal, bejárattal. Strapabíró anyagokkal dolgozunk, és garantáljuk a 100%-os vízhatlanságot, valamint a 100%-os UV védelmet.

A simítózáras tasak egy olyan műanyag tasak, amely a simítózárnak köszönhetően könnyen kinyitható, bezárható. A benne tárolt apró dolgok, jegyzetfüzetek, kulcsok, iratok így védve maradnak a portól, piszoktól, nedvességtől, sérüléstől. A simítózáras tasakok többsége átlátszó, így könnyen felismerhető, hogy éppen mit raktunk bele. Válogasson a különféle simítózáras tasakok között a Robbitairodaszer webáruházban!

Ha dokumentumkezelő céget keres, akkor keresse fel bátran a Docutár Iratkezelő és Tároló, Szolgáltató Kft.-t, amely sokéves tapasztalattal bír a dokumentumkezelés terén. A dokumentumkezelés egy olyan tág fogalom, amelybe a különböző dokumentumok, iratok iktatásától, rendszerezésétől, tárolásától kezdve beletartozik a dokumentumok, iratok megsemmisítése, selejtezése is. A dokumentumkezelést végezheti Ön is, vagy bármely, az Ön cégéhez szükséges szaktudással rendelkező alkalmazottja, de bízhatja ezt a tevékenységet igazi profikra is, ezzel erőforrást spórolva.

Minőségi, nagy teherbírású használt polcrendszerek és kiegészítő elemek hatalmas választékban kaphatók!
További információ: https://www.moment-porta.hu/hasznalt-bolti-fem-polcrendszerek

Ha szeretne olcsón de jó minőségben parfümöt vásárolni, akkor jó helyen jársz. Parfüm webáruházunk kizárólag EREDETI parfümök forgalmazását tűzte zászlajára. Nálunk megtalálod a női, férfi és unisex parfümök egész garmadát. Látogass el weboldalunkra és győződj meg magad a márkák sokszínűségéről!

Sírkő felújításával és sírkő összeállítással foglalkozunk Győrben.Mióta sírkő vállalkozásunk több éve elindult Győrben rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk munkáink során.Tökéletesen új állapotba tudjuk felújítani,tisztítani a kérdéses sírköveket.Új sírköveink a legjobb minőségű tömör gránitból és műkőből készülnek kiállva az idő próbáját.Ingyenes helyszíni szemlét biztosítunk,akár önállóan is,ha Önnek valamiért nincsen ideje személyesen megjelenni.Lehetőséget biztosítunk akár a helyszínen történő betű és szám vésésére vagy festésére.Rengeteg tapasztalatunk van elbillent síremlékek,sírkövek teljes felújítására.A repedt,törött elemeket kicseréljük,a síremléket teljes egészében újra összeállítjuk,tisztítjuk és alapozzuk.

Kiváló minőségű strandverda, mely angy teherbírású, könnyen összecsukható, több féle színben kapható!
További információ: https://www.strandverda.hu/

A lézervágás során a különböző anyagok vágására lézert használunk. Az iparban használják ezt a technológiát. Számtalan anyagot ehet lézervágási technológiával elvágni, a lézervágást nagyfokú precizitás jellemzi. Lézervágási technológiával gyakran fémeket vágunk el. A fém lézervágás során sokszor Fiber lézert alkalmaznak, amely a CO2 lézerrel ellentétben szilárd közeget használ fel, nem gázt, vagy folyadékot. Nyíregyházán a Nyír-Lift Kft. végez lézervágást, amely sokéves múltra tekint vissza ezen a területen.

LED világítástechnikai webáruház. Manapság már minden boltban még a kenyeres polcon is lehet LED termékeket vásárolni, de nem mindegy milyet és mennyi pénzért. Ez a weboldal egy olyan hely ahol a megfelelő minőségű termékeket az olcsótól picit magasabb áron, de a piaci árak alatt kínálja vásárlóinak. Látogassa meg a weboldalt és nézzen be a cikkek aloldalra ahol fontos információkat találhat a LED termékek világából.

Dobja fel irodáját, tárgyalóját vagy kiállítási standját különféle kreatív nyomdai termékekkel. Ilyen termékekkel sokkal látványosabb lesz irodája, amely így vonzza az ügyfelek figyelmét. Legyen szó egy jól megtervezett habosított pvc tábláról vagy egy mutatós pop up falról, a nyomdai termékek széles választékát találja a Digitalprint & Exponál. Nézzen szét weboldalukon, ha ilyesmire lenne szüksége!

Amennyiben szeretne digitális nyomtatást végeztetni Budapesten, vagy bárhol az országban, és egy igen nagy tapasztalattal bíró céget szeretne megbízni, hogy a legkülönfélébb nyomtatott anyagokat, prospektusokat digitális eljárással kinyomtassa, akkor keresse fel a Digitalprint & Expo vállalatot. Sok éves tapasztalatuk a digitális nyomdai szolgáltatások területén garantálják az igényes, magas minőségű munkát.

A Nautica karóra egyszerre nagyon sportos, színes, különleges és mégis bármilyen alkalomra felvehető, pláne a 21. században, ahol ötvöződnek az elegáns és a sportos stílusirányzatok. A Nautica karóra azért is nagyszerű sportolni vágyóknak, mert mindegyik darab vízálló. Válassz magadnak egy rikító kék darabot, vagy egy hagyományosabb feketét, nem fogsz csalódni ebben a korszerű amerikai márkában. A hajós, vitorlás sport szerelmesei is gyakran ezt az óramárkát választják, de egy koktélpartin is megállja a helyét. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, válaszd ki a hozzád leginkább illő Nautica karórát a watchyourstyle.hu webáruházban, és találd meg benne a stílusod.

A Gant márka már 1949 óta folyamatosan elkápráztatja a divatra érzékeny nagyközönséget. A Gant karórái is ugyanezen a nívón készülnek. A Gant karóra jellemzője az átlagosnál nagyobb számlap és a tiszta elegancia. A Gant karóra egyszerre 21. századi és modern, de megtartja a visszafogottságot, az úrias érzetet. Ha nem szeretne lemaradni a leglenyűgözőbb Gant karórákról, akkor nézzen szét a watchyourstyle.hu óra webshop kínálata között!

A Tommy Hilfiger a divatot ismerő és szerető vásárlók körében igen közkedvelt márka. A gyártó karórákat is gyárt, és nem kis sikerrel. Tekintse meg a Tommy Hilfiger karóra kínálatát a Watchyourstyle.hu óra webáruházban, nem fogja megbánni, hiszen 2001-óta töretlen siker övezi ezeket az órákat. Elegancia, stílus, mértékletes hivalkodás. Ez a Tommy Hilfiger karóra mondanivalója.

Seiko karórát szeretnél venni? Egyáltalán ismered a Seiko világhírű japán márka karóráit? A Seiko karóra egyet jelent az elegáns, magabiztos megjelenéssel. A Seiko karórái pontosak, ahogy az jellemző az egész japán kultúrára. A Seiko azzal került be a 60-as 70-es években a hírekbe, hogy ők alkalmazták először a kvarctechnológiát. Azóta is folyamatos innováció jellemzi a Seiko karórákat, órákat.

Válassz Lorus karórát magadnak, barátodnak, vagy szeretteidnek. A Lorus karóra márka a japán Seiko óracsoport tagjaként igen nívós márkának számít. Ráadásul a 21. század kihívásainak is megfelel a formavilág tekintetében. Érdemes végignézni a kínálatot, hiszen sokféle Lorus karóra létezik a piacon. Ha a legjobb ajánlatokat szeretnéd megtekinteni, akkor látogass el a Watchyourstyle.hu óra webshopba!

Kávé helyett a zöld tea megoldja a koffeinbevitelt? A kávé és a tea közötti koffeintartalom legnagyobb mítosza, hogy a tea több koffeint tartalmaz, mint a kávé.
Ez igaz akkor, ha a kávé és a tea száraz formában mérik. Hamis akkor, ha összehasonlítjuk a főzött kávét és a teát.
A tea és a kávé koffeinje technikailag megegyezik. Ami miatt más:
Sokkal kevesebb koffein van az átlagos csésze teában, főleg ha zöld és fehér teákat tartalmaz, ugyanis hűvösebb hőmérsékleten „forrázzuk” és rövidebb ideig.
Az L-theanine-t, csak a tea tartalmaz. Ez egy aminosav, amely nyugtató hatású, és ez ellensúlyozza a koffein hirtelen hatását. Viszont nem csökkenti az éberség növekedését.
A teában talált antioxidánsok magas szintje lassítja a szervezet koffein felszívódását. Így hosszabban nyúlik el a koffein hatása.

A Team a saját márkájú Belmil iskolatáskák készítésére összpontosít.
2015-ben orvosok és gyógytornászok 12 gyermek részvételével tesztelték a Belmil iskolatáskákat, vizsgálva azok anatómiai kialakítását, a kedvező testfelszíni illeszkedést és a táska viselésének komfortosságát. A vizsgálat során egyértelműen megállapítást nyert, hogy a Belmil iskolatáskák a tervezési szempontoknak megfelelnek, anatómiailag, biomechanikailag és ortopédiailag is kiválóak. A táska kialakítása csökkentette a vállak és a gerinc terhelését, a hordott súlyt a gyermek nem érezte nagy tehernek. Igen kedvezőnek bizonyult az övpánt elmozdulást gátló hatása (404-20 Customize-me típus), melynek köszönhetően az ágyéki gerincet ért terhelés eloszlása is optimális volt. A teszt során...

LEGJOBB ISKOLATÁSKA ELSŐ OSZTÁLYOSOKNAK, AVAGY MILYEN A JÓ ISKOLATÁSKA ELSŐSÖKNEK
A legjobb iskolatáska első osztályosok számára a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
HÁTON VISELHETŐ ÉS VÁLLPÁNTOKKAL, HEVEDEREKKEL VAN ELLÁTVA
Az ergonómikus iskolatáska elsősöknek készült változata az egész hátrészre egyenletesen osztja el a terhelést, stabilan illeszkedik a törzshöz. Méretei a gyermek méreteivel hasonlóak: felső része a lapocka felső részénél található, az alsó része maximum a gyermek derekánál. Nem szélesebb, mint a gyermek törzse.
A vállpántok, szélesek és puhák. A hevederek szerepe a vállpántokra eső súly gyengítése, ezért a legjobb iskolatáskákon heveder is található. A legjobb választás a gerinckímélő iskolatáska.
A JÓ ISKOLATÁSKA EGÉSZSÉGES TESTTARTÁST BIZTOSÍT
A legjobb iskolatáska elsősök számára az, amely nem terheli a gyermek egyik oldalát sem jobban. Háton viselhető, így a terhelés eloszlik...

A lemezmegmunkálás során valamilyen speciális eljárással kezelik a fémet, fémlemezt, fém ötvözetet. Ilyen eljárások lehetnek a lézervágással, élhajlítással, felületkezeléssel fém stancolással járó eljárások. De a lemezmegmunkálás fogalomkörébe tartozhat a porfestés is. Lemezmegmunkálást végre lehet hajtani standard lemezen, de rozsdamentes vagy horganylemezen is természetesen, valamint réz lemezen, színezett rozsdamentes lemezen, alumíniumon is. A lemezmegmunkálást kizárólag szakemberekkel érdemes elvégeztetni!

A CNC az egy mozaikszó, azt jelenti, hogy Computer Numerical Control, ami magyar annyit tesz, hogy számítógépes numerikus kontrollálás. A CNC gépek olyan szerszámgépek, munkagépek amelyek egy apró számítógéppel vannak ellátva, amely munkagép ezáltal programozható. A CNC technológia rengeteget fejlődött az elmúlt 10-15 évben. A CNC megmunkálással, CNC megmunkálás során általában különböző fémeket, fém szerkezeteket szoktak megmunkálni. Azt, hogy a munkagép milyen feladatot lásson el, lyukkártyákkal tudjuk megadni a számítógépnek. A CNC marás során például CNC forgácsolás is létre jön, a CNC marás mellékfolyamataként.

A Thule Roundtrip termékcsaládba tartozó bőröndökkel mindenféle kerékpártípus biztonságosan szállítható. A beépített szerelőállvány segtségével a kerékpárt kényelmesen szét lehet szedni és el lehet helyezni a hordozóban.
További információ: https://herbalyauto.hu/taska-hatizsak/borond/thule-roundtrip-borond-kerekparhoz-hu/

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2019 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti