Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Speciális szolgáltatások [937]Háztartási gépek, elektronika [147]
Speciális áruk [570]Távközlés, híradástechnika [19]
Építőanyag, berendezés, építőipari szolgáltatás [626]Mezőgazdaság [28]
Üveg, porcelán, fajansz [13]Gépgyártás és fémfeldolgozás [39]
Papír, irodaszer, irodagép [81]Nyersanyag, anyagok, összetevők [20]
Könyv, nyomda, kiadó [62]Szórakoztató elektronika [35]
Kozmetikumok és parfümök [81]Termelési berendezések [9]
Üzletberendezés, raktártechnika [54]Szállítmányozás, fuvarozás, csomagolás, raktározás [153]
Bútor, lakberendezés, faipar [200]Gyermekáru [45]
Ingatlan [166]Energia [63]
Sport és szabadidős árucikkek [50]Műszerek [36]
Ruha, cipő, textil, bőr [179]Ajándék, ékszer [154]
Étel-ital [178]Háztartási cikk, vegyszer [39]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Áruk és szolgáltatások » Szállítmányozás, fuvarozás, csomagolás, raktározás

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 153
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 3 4 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
A konténer bérlésre számos okot találhatunk a hétköznapokban is. A konkrét munkától függetlenül a konténer rendelés költséghatékony és időtakarékos megoldás a hulladék gyűjtésére és elszállítására.
Legyen szó felújításról, költözésről, építkezésről, az emberek gyakran nem tudják, hogyan szabadulhatnának meg a munkálatok során összegyűlt felesleges lomoktól, hulladékoktól. Az, hogy az ember saját maga oldja meg a hulladék kezelését, rendkívül idő és energiaigényes, ráadásul megvan a kockázata annak, hogy nem a megfelelő helyre kerül a hulladék, ezzel veszélyeztetve a környezetet. Ha Ön inkább szakemberekre bízná a felgyülemlett hulladékot a fővárosban, válassza a konténer rendelést Budapesten!
Ha Önnek is konténerszállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 911 0781 telefonszámon!

Sittszállító konténer rendelése 1 perc alatt! Építési törmelék, vegyes és zöld hulladék, lomok elszállítását vállaljuk megbízható és tapasztalt kollégákkal! A sittszállítás velünk gyerekjáték, hiszen 1995 óta tevékenykedünk a fővárosban és környékén, így nagy tapasztalatra tettünk szert. Erre pedig Önnek is biztosan szüksége van, ha az építkezési, felújítási munkálatokat szeretné még gördülékenyebbé tenni a hulladék, törmelék időben történő, hatékony elszállításával!

A konténer rendelés vegyesen pakolható hulladékgyűjtőkkel nagyban megkönnyíti a megrendelők dolgát, hiszen a különböző típusú hulladékot így nem kell különválogatniuk. A lenyitható hátú konténer pedig a rakodást teszi egyszerűbbé és gyorsabbá, mivel akár talicskával is megpakolható, szükségtelenné téve a kézi emelést.

Cégünk fő profilja a költöztetés, szállitás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés, értékeit a Generali biztosítónál biztosítottuk.

Cégünket a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi.
2003 óta vagyunk jelen a picon, mint belföldi és nemzetközi szállítmányozók a vevők legnagyobb megelégedettségére.
Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása vállaljuk kedvező áron Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében.
A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 köbméteres (m3) konténerekkel végezzük.

Cégünk fő profilja a költöztetés, szállítás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.

Konténer rendelés a törvény által előírt módon, megbízható vállalkozással! A tapasztalat ebben a szakmában is sokat számít. Ha minket hív, nemcsak kedvező konténer árak, de több mint 25 év tapasztalata is rendelkezésére áll majd! Budapest és Pest megye területén vállalunk lomtalanítást, zöld és építési hulladék elszállítását, várjuk önkormányzatok, társasházak és magánszemélyek hívásait!

A sittes konténer 3-10 m3-ben alkalmas arra, hogy teljes építkezések vagy épületbontások törmelékét elszállítsuk benne. Nálunk többféle méretből választhat, így segítségére lehetünk nemcsak nagy munkáknál, de akár kisebb lakásátalakításoknál, felújításoknál is! Budapesten konténeres sittszállítás szolgáltatás velünk már több mint 10 éve elérhető hatékonyan és olcsón!

A konténer árak településenként, a fővárosban pedig kerületenként is különbözőek lehetnek. Hogy melyik szolgáltatónál találja a legkedvezményesebb tarifákat? Weboldalunkon a konténer árak településenként és kerületenként lebontva szerepelnek, hogy ajánlataink között a lehet legkönnyebben és leggyorsabban válogathasson! Amit kínálunk: megbízhatóság, pontosság, gyorsaság - akár hétvégén is!

A konténerrendelés során a legjobb, ha nagyobb mennyiségű hulladék keletkezésével számol. Így pénzt takaríthat meg, hiszen nem kell egy másik hulladékgyűjtőt is a helyszínre rendelnie, ráadásul az idejével is spórol, mivel a sitt egyben, azonnal elszállításra kerülhet. A konténer rendelés minden lépésében segítünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk a területfoglalási engedély beszerzését is!

Cégünk immár 15 éve foglalkozik rendezvénysátrak és raktársátrak értékesítésével és bérbe adásával. Mind rövidtávra, mind hosszútávra lehetőség van. Sátraink több méretben elérhetők, 5 méteres hosszúságtól egészen 20 méterig, magasságéban 3 métertől 5 méterig van választási lehetőség típusoktól függően. Állandó telefonos ügyeletünk segít bármilyen problémát megoldani.

A bútorszállítás az egyszerűbb szállítási feladatok közé tartozik, de azért itt is könnyű hibázni. A szakértelem és tapasztalat ezen a téren is rendkívül fontos, mivel sok esetben több százezer forintos bútorokról beszélünk, ráadásul a vidéke szállítás nem is 5 percet vesz igénybe. A hosszabb útra mindig megfelelően kell felkészülni és úgy becsomagolni a bútordarabokat, hogy biztosan sérülésmentesen vészeljék át az utat. A BandiTransfer már több száz bútordarabot szállított el vidékre, így nyugodtan kérje a segítségüket!

A költöztetés külföldre a lehető legnehezebb feladat, mellyel meg lehet bízni egy költöztető céget. A megfelelő útvonal kiválasztása, az ügyfélnek a szakszerű tanácsadás, a tárgyak és bútorok becsomagolása a legfontosabb feladatok közé tartozik és ezekre sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani egy ilyen út előtt. Itt hibázni nem lehet, mivel akár több napot is igénybe vehet a javítása. A BandiTransfer már számos külföldi költöztetést sikeresen megoldott, így Önnek is szívesen segítenek.

Ön szerint mennyivel nehezebb a költöztetés külföldről Magyarországra, mint fordítva? Nehezebb egyáltalán, vagy esetleg könnyebb? Számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyire megy simán a költözés, de legfontosabb, hogy megfelelően felkészüljünk és a költöztető cégen is rengeteg múlik. A BandiTransfer már hosszú évek óta segíti az embereket a költözésben és ez alól a külföldről Magyarországra való költözés sem kivétel. Tekintse meg ajánlataikat és vegye fel velük a kapcsolatot!

Az irodaköltöztetés sok mindenben nem tér el a hagyományos költöztetéstől, azonban a tapasztaltabbak tudják, hogy jobban oda kell figyelni, hogy mit, hogyan fognak meg. Egy irodában nem ritkák a több százezer forintot érő elektronikai cikkek, melyeknél elég egy rossz mozdulat és már meg is történt a baj. Egy felszerelt irodában rengeteg holmi található, melyek szállítása körülményesebb. Egy profi költöztető cég ilyenkor mindig segít az irodában található kisebb tárgyak szakszerű csomagolásában. A Dióköltöztetés az irodaköltöztetésben is profi, számos cégnek könnyíttették már meg az életét és tették problémamentessé az irodaköltöztetést. Tekintse meg a weboldalukat és tudjon meg többet az irodaköltöztetésről, árairól és buktatóiról!

Budapesten az egyik legnehezebben elvégezhető munka a költöztetés lebonyolítása, sokszor még a tapasztalt cégeken is kifognak a szűk lépcsőfolyosók és lift nélküli lépcsőházak. Oldja meg olcsón a költöztetést Budapesten és vidéken egyaránt, vegye igénybe a koltoztetes-olcson.eu segítségét. Tekintse meg weboldalukat, olvasson többet a költöztetés buktatóiról és hogy hogyan teheti könnyebbé az egészet. Nem kell kisebb vagyonokat elköltenie, hogy költözzön. Oldja meg olcsón a költözést!

A költöztetés nem egyszerű feladat, ezért jobb ha egy profi költöztető cégre bízzuk, mivel könnyedén okozhatunk kárt a bútorokban, berendezésekben. Ha egy olcsó megoldást szeretne, de mégis minőségi munkát vár el, akkor tekintse meg a koltoztetes-olcson.eu weboldalát és válasszon a szolgáltatásaik közül. Költöztetés olcsón? kérdezheti és a mi válaszunk az, hogy igen. Lehet minőségi és gyors munkát végezni úgy, hogy közben nem fizet érte sok tízezer forintot.

A légi szállítmányozás a leggyorsabb, de egyben az egyik legdrágább fuvarozási lehetőség, ezért ezt azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nagy értékű termékeket kívánnak távoli országokba, lehetőleg gyorsan eljuttatni. Ha szeretne többet tudni a légi szállítmányozásról, akkor keresse fel a Ferrara 2006 Kft honlapját!

A tengeri szállítmányozásnál szinte minden esetben szükségessé válik egyéb árutovábbítási módszerekkel ötvözni. A hazánkból induló termékeket a földön vagy a légtérben közlekedő járművekkel kell a kikötővárosokba eljuttatni és a célországban a pontos címre érkeztetni, ahonnan a hajó viszi tovább az árut. A folyamat lassú így csak akkor érdemes ezt a módszert választania, ha nem fontos a gyorsaság, akár a késés is belefér.

Sok sitt keletkezett az építkezés folyamán? Bízza profi cégre a sittszállítást! Ne habozzon felkeresni minket, mi maradéktalanul elszállítjuk Önnek a keletkezett építési hulladékot. Cégünk az EU-s jogszabályoknak megfelelően kezeli a sittet. Ha kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Ne várjon holnapig, bízza meg a legprofibb költöztető, lomtalanító céget, akik a költöztetés minden problémáját ismerik, így Önnek nem kell emiatt aggódnia. Kérjen árajánlatot belföldi, vagy akár nemzetközi költöztetésre !

Az egyik legmegbízhatóbb költöztető csapat vállalja gyorsan, olcsón és rugalmas feltételekkel lakása lomtalanítását, bútorai elszállítását akár külföldre is. Kérjen ingyenes árajánlatot.

A Skygate Transport Kft. létrejöttét a rohamosan fejlődő kereskedelem tette lehetővé még az 1996-os évben. Figyelmükbe ajánljuk nemzetközi, légi, és tengeri szállítmányozás szolgáltatásunkat, amely már 21 éve elérhető a kedves ügyfeleink számára. Kérjen árajánlatot még ma !

Cégünk, a Ferrara 2006 Kft. elsősorban nemzetközi szállítmányozással foglalkozik, de emellett közvetett vámjogi képviselőt is alkalmaz, akinek fontos szerepe van többek között a vámkezelés gyors és egyszerű lebonyolításában, Az Európai Unión kívülről érkező áruk szállítmányozása során az áruforgalmi tevékenységgel kapcsolatosan felmerülő, a TARIC által meghatározott és a vámügyintézéséhez kapcsolódó intézkedések végrehajtásában, valamint áfa ellenőrzéskor is.

Ha ön is költözik, akkor lépjen kapcsolatba a cégünkkel! A vállalkozásunk ugyanis szekrénysorok, ágyak, polcok, háztartási és szórakoztató elektronikai felszerelések, csillárok, valamint a kanapék szállítását is elvállalja. Emellett az ingóságok szakszerű csomagolásához is adunk segítséget. Ne habozzon hát felkeresni minket, amennyiben bútorszállításra van szüksége.

Fontos tudnivalók a konténeres sittszállításról weboldalunkon! A Sittszállítás.Gurun részletesen tájékozódhat nemcsak hulladékszállítási szolgáltatásainkkal, de árainkkal kapcsolatban is! A konténeres sittszállítás Budapesten és környékén vállalkozásunk fő tevékenysége már több mint 10 éve. Tapasztalatainkat felhasználva nyújtunk hatékony és megbízható segítséget minden építkezőnek, lakásfelújítónak a munkálatok sikeréhez!

A Ronix Trans autógazdás nemzetközi gépjárművezetőket keres normál áruk szállítmányozásához. Cégünk fő profilja a gumiszállítás, kiegészítő tevékenysége a gyűjtő fuvarozás. Fuvarfeladataink javarésze az Olasz-Francia-Benelux részre összpontosul, ritkábban Angol és Svájci fuvarokkal is számolni kell. Várjuk hármas csapatok jelentkezését, illetve a társak nélkül jelentkezőket.

A sittszállítás konténer rakodással hatékony módja a felesleges hulladék eltávolításának. A törmelék mindig csak útban van egy építkezésen. Hogy ne akadályozza a munkálatokat, a sittszállítás konténer rakodással biztos megoldást jelent. Ezt a szolgáltatást tőlünk jó árakon veheti igénybe Budapest összes kerületében és több Pest megyei településen! Minőségi konténerek, korszerű gépjárművek, 10 éves tapasztalat - ennek köszönhető hatékonyságunk és megbízhatóságunk! Felújításhoz, építkezéshez, parkrendezéshez várjuk hívását! Információk a konténeres sittszállításról és rendelés weboldalunkon!

Ha a nagyobb bútorszállító cégeknek nincs önre ideje, akkor hívjon minket bátran.
Budapesti telephellyel rendelkező vállalkozás megoldja az ön költöztetését, bútorszállítását, a bútorok szerelésével együtt.
Rugalmasan, tudunk vállalni lakások, albérletek és garzonok költöztetését, bútorszállítását.
2 darab ponyvás teherautóval rendelkezünk, raktér méreteik 4,80 x 2,20 x 2,20 – as.
Mivel a vállalkozásunk nem teheti meg hogy válogasson, hétvégén, ünnepnap és akár este is a rendelkezésére állunk az ügyfeleinknek.
A teherautókon biztonságosan tudjuk szállítani a bútorait, található rajtuk paplan, pléd, szállítókocsi, akkus csavarozó, szerszámkészlet, stretch fólia.
A rakodóink gyakorlottan és szakszerűen szét és összeszerelik a lapra szerelhető bútorait.
Stretch fóliával védjük a szövetes bútorokat, megóvva a szennyeződéstől, koszolódástól.
A költöztetéséhez díjmentesen kölcsönözni tudunk költöztető dobozokat.

Vállalkozásunk Budapesten, a Startfuvar költöztetéssel, áruszállítással foglalkozik. Hosszú évek tapasztalatával és szakértelmével rendelkezünk ezen a téren.
A tevékenységünkkel kapcsolatos kérdéseit pedig felteheti a honlapunkon is megtalálható elérhetőségeken.

A Golding Reklámajándék Nagykereskedés ajándéktárgyai között megtalálhatóak minőségi karácsonyi kiegészítők is. Karácsonyi kiegészítőink rendkívül jó minőségűek és feliratozási technikáink is időtállóak, ezért cégünk karácsonyi termékei kiválóak ünnepi ajándéknak az ön cége partnerei számára. További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol összes karácsonyi termékünket is megtekintheti!

A Lisztes Trans Berettyóújfalun professzionális megoldásokat kínál Önöknek, amennyiben a gépi földmunka végzésről van szó! Tekintse meg weblapunkat ahol további információkat találhat és megismerkedhet az elérhető szolgáltatásaink részleteivel egyaránt. Kérdéseivel forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Önök szíves rendelkezésére.

Ha költözködik vagy csak egy új bútort szeretne hazaszállíttatni, lépjen kapcsolatba a Servitius Transportal! Profi munkatársaink akár már egy órán belül megkezdik a fuvarozást. Szolgáltatásunk díjazása percalapú, mely az egyik legátláthatóbb számítási módszer a piacon. Részletekért kattintson honlapunkra. Budapest területén semmilyen extra költséget (kilométerdíj, emeletdíj, hétvégi díj, stb.) nem számolunk fel.

Az Express Autófelvásárlás Kft., roncs vagy régi autók felvásárlására specializálódott vállalkozás, ami több éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkezik.
A tevékenységünkkel kapcsolatos kérdéseit pedig felteheti a honlapunkon is megtalálható elérhetőségeken.
A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

Egy vállalkozásra lenne szüksége, ahol nagy gyakorlattal rendelkeznek a gumiabroncsok felújítása terén? Ne is keresgéljen tovább, hiszen Önnek az Oros Gumiszerviz-re van szüksége Jután! Tehergépkocsik gumiszervizelését is vállaljuk!
Tekintse meg weblapunkat ahol további információkat találhat és megismerkedhet az elérhető szolgáltatásaink részleteivel egyaránt.

A konténer bérlés árak nálunk a folyamatosan alacsonyak! Több száz konténerrel és több teherautóval dolgozunk, hogy mindig a legjobb színvonalat tudjuk nyújtani megrendelőinknek! A konténer bérlés árak nálunk nem változnak! Weboldalunkon részletesen, kerületekre és Pest megyei településekre lebontva találja meg a tarifákat. Nem árulunk zsákbamacskát, a megbízhatóságban hiszünk!

A Sza-To Wood Kft. tevékenységét tekintve elsősorban egy használt raklapok gyártására, valamint értékesítésére specializálódott vállalkozás. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra, illetve termékeinkre vonatkozólag. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

Egy olyan vállalkozást keres, ahol jelentős gyakorlattal, illetve tapasztalattal rendelkeznek az autókölcsönzői szolgáltatások nyújtása terén? Akkor a TT. Autókölcsönző honlapján a lehető legjobb helyen jár! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol nagy tapasztalattal, illetve jelentős gyakorlattal rendelkeznek a kisbuszok bérbeadását illetően? Akkor a Minibus Rental honlapján a lehető legjobb helyen jár! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra!

Cégünk, a LaciBusz 12 éves tapasztalattal rendelkezik a mikro- és kisbuszbérlés, valamint a személyszállítás területén. Szolgáltatásaink között szerepel még a zenekar szállítás, tágas raktérrel és utastérrel rendelkező kisbusszal. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, ezért tőlünk csak magas színvonalú és minőségi szolgáltatást várhat. Látogasson el oldalunkra és kérje árajánlatunkat!

Cégünk profiljába tartozik főleg új és használt konténerek értékesítése és bérbe adása. Vállaljuk az egyedi konténer kialakítással kapcsolatos igények megvalósítását, valamint fuvarozását, összeszerelését, és szétbontását is. Ha kérdése lenne termékeinkkel és árainkkal kapcsolatban, vagy árajánlatot kérne, forduljon tapasztalt kollégáinkhoz megadott elérhetőségeken!

Az Ecometalex Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. egy hulladékgazdálkodási és hulladékkereskedelmi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás. Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

A Drat Kft. már több, mint két évtizede foglalkozik üzlet-, valamint raktári berendezések gyártásával, a cégünk által gyártott termékek kiváló minőségűek, időtállóak, ezért érdemes tőlünk vásárolni. Cégünk azért tudott sikeres maradni a sok év alatt, mert folyamatosan fejlesztjük magunkat, gyártási technológiánkat és termékeink minőségét is. Többek között foglalkozunk tároló ládák, süteményes konténerek, bevásárló kocsik, buggyk, kosárgyűjtők, állványrendszerek, forgóállványok és raklaprakoncák gyártásával is. További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol éppen aktuális akcióinkról is tájékozódhat! Felmerülő kérdéseivel hívja kollégánkat ügyfélszolgálati telefonszámunkon!

A Tibatech Kft. tevékenységét tekintve egy targoncák és a hozzájuk tartozó alkatrészek értékesítésére, targoncák bérbeadására, illetve targoncák javítására specializálódott vállalkozás. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag.

Belföldi és nemzetközi költöztetésben, bútorszállításban gyakorlott vállalkozás vagyunk.
Már 15 éve költöztetünk, fuvarozunk a lakosság és a közületek részére sikeresen.
Számlaképesek vagyunk és rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel.
Vállalunk költöztetés, fuvarozást, bútorszállítást és irodaköltöztetést Budapesten, Országosan és az Unióban egyaránt.
Költöztető dobozokat, stretch fóliát díjmentesen biztosítunk önöknek.
Rakodóink rendkívül gyakorlottak, ápoltak és megbízhatóak.
Ezenfelül vállalunk még lomtalanítást, zongoraszállítást, antik bútor és pianínó szállítást csomagolással.
Költözését, szállítását bármikor megtudjuk oldani, amikor önnek megfelel, mivel több teherautóval rendelkezünk.
Tehertaxit Budapesten és Pest megyében 2 órán belül biztosítani tudunk.
Látogassa meg a honlapunkat, ott részletesebb a leírás.

Költöztetés a legkedvezőbb áron a leggyorsabb csapattal. A garanciateher.com-on lehetőséged nyílik a lehető legegyszerűbb módon egy olyan költöztető brigádot felbérelni, akik már több, mint 7000 költöztetésen vannak túl. Ha lomtalanítani szeretnél, azzal sincs probléma, hiszen csapatunk a költöztetés mellett, a lomtalanításra is szakosodott. Költöztetés határokon túl, egész unióban vállal a cég precíz, gyors, megbízható szállítást garanciával és hozzá szükséges biztosítással. Ha zongoráról, tölgyfa szekrényről, esetleg egy biedermeier bútorról van szó nem probléma cégünknek még akkor sem, ha a 10. emeleten van. Bármilyen jellegű rakományról lenne szó, válassza cégünket bizalommal!

A költöztetési szolgáltatásunk keretében vállaljuk minden ingatlan kiürítését. A cégünk a fennállási ideje alatt irodaházakban, lakásokban, közintézményekben valamint termelő üzemekben található számos ingóságot szállított az új helyére. Ha költözni akar, akkor hívja a Géri Precíz Bt-t.

A Hungária Költöztetés már 15 éve, és több ezer költöztetéssel - szállítással a háta mögött, áll a lakosság rendelkezésére. Színvonalasan, lendületesen és korrekt áron dolgozunk, és rendelkezünk Belföldi és Nemzetközi fuvarozói engedéllyel. Vállalunk költöztetést, fuvarozást, szállítást, nemzetközi költöztetést, bútorszállítást, bútorszerelést, zongora - pianínó - páncélszekrény - antik bútor szállítást, csomagolást, iroda - üzlethelyiség költöztetést, nagyméretű bútorok emeletre való fölhúzását - leengedését, raktározást, lomtalanítást. Budapesten belül nem számolunk km díjat, nincs emeletdíj és hétvégi felár. Nálunk midig csak a megbeszélt összeget kell fizetni! Mivel több tehergépjárművel rendelkezünk, költözését, szállítását pontosan és időben tudjuk megoldani. Rakodóink ápoltak, kulturáltak és lendületesen dolgoznak.

Professzionális konténerszállítás Budapesten és környékén. Többek között szelektív hulladékgyűjtésben, sitt elszállításában, valamint veszélyes anyagok elszállítására és ártalmatlanítására is vállalkoztunk. Amennyiben profikra bízná a konténerszállítást, keressen minket bizalommal!

A Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (GINOP-2.1.1-15) című uniós pályázat keretében hazai székhellyel rendelkező vállalkozások, akár konzorciumi formában valósíthatják meg ipari kutatásra, alkalmazott ipari kutatásra és kísérleti fejlesztésre irányuló fejlesztési projektjüket. A pályázati támogatás 15-80%-os intenzitás mellett 50 millió - 1 Mrd forint. Fejlesszen uniós támogatással!

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti