Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Speciális szolgáltatások [971]Háztartási gépek, elektronika [149]
Speciális áruk [570]Távközlés, híradástechnika [20]
Építőanyag, berendezés, építőipari szolgáltatás [663]Mezőgazdaság [30]
Üveg, porcelán, fajansz [13]Gépgyártás és fémfeldolgozás [40]
Papír, irodaszer, irodagép [84]Nyersanyag, anyagok, összetevők [21]
Könyv, nyomda, kiadó [68]Szórakoztató elektronika [35]
Kozmetikumok és parfümök [82]Termelési berendezések [10]
Üzletberendezés, raktártechnika [58]Szállítmányozás, fuvarozás, csomagolás, raktározás [162]
Bútor, lakberendezés, faipar [205]Gyermekáru [46]
Ingatlan [170]Energia [66]
Sport és szabadidős árucikkek [51]Műszerek [39]
Ruha, cipő, textil, bőr [184]Ajándék, ékszer [157]
Étel-ital [180]Háztartási cikk, vegyszer [39]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Áruk és szolgáltatások » Építőanyag, berendezés, építőipari szolgáltatás

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 663
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 3 ... 13 14 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Hazánkban ma a legelterjedtebb melegvíz nyerés a gázüzemű vízmelegítők segítségével történik. Vízmelegítő szerelő szolgáltatásunk szinte minden márkára kiterjed, de ezek közül is a FÉG átfolyós vízmelegítői jelentik a specialitásunkat, mivel gázszervizünk is FÉG márkaszerviz. Hívjon a 06-30-941-5044 telefonszámon, s szervizkocsinkkal sietünk a segítségére. Vállalunk rendszeres felülvizsgálatot is.

Terasztető építés választható tetőanyaggal. Vállaljuk polikarbonát terasztető, cserepes terasztető vagy bitumenes zsindely fedésű terasztető építését. Tapasztalt ács csapatunkkal "nagytetőkön" szoktunk dolgozni, de az évek alatt számos terasztetőt, előtetőt építettünk. Nézze meg referenciáinkat és kérjen ingyenes árajánlatot. Igény esetén minden szükséges anyagot beszerzünk.

Betonvágás Budaörs területén. Vállaljuk panel lakások átalakításakor ajtónyílások kiszélesítését, terasz beton vágását, vasalt és vasalatlan beton vágását. Ha falak állnak az útjában, hívjon minket, kivágjuk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott beton szétvésését és elszállítását is. Síkvágóval és hidraulikus falvágóval is dolozunk. Nagyobb megrendelések, vastagabb falak esetében ipari áramra és folyóvízre is szükségünk van a munkához.

Betonvágás Székesfehérvár területén. Vállaljuk panel lakások átalakításakor ajtónyílások kiszélesítését, terasz beton vágását, vasalt és vasalatlan beton vágását. Ha falak állnak az útjában, hívjon minket, kivágjuk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott beton szétvésését és elszállítását is. Síkvágóval és hidraulikus falvágóval is dolozunk. Nagyobb megrendelések, vastagabb falak esetében ipari áramra és folyóvízre is szükségünk van a munkához.

Betonvágás Budapest területén kiszállási díj nélkül. Vállaljuk panel lakások vasbeton falainak átalakítását, ajtónyílások kiszélesítését. Ipari megrendeléseket is vállalunk. Nagyobb munkák esetén a betonfalba a síkvágó rögzítéséhez előzetesen furatokat készítünk. Az ilyen megrendelésekhez szükségünk van ipari áramra (380V) és folyóvízre a vágógép hűtéséhez.

Hőkamera Bérlés Budapesten és Országosan Azonnal. Kaució Nélkül. Akár 8570 Ft/nap! Hívja most: 06 70 300 8707 Személyes átvétel: 1103 Budapest, Noszlopy utca 9-13. I. em. 114. E-mail: info@hokameraberles.hu
Minőségi Flir hőkamera segítségével akár a legapróbb hőmérséklet-különbségeket is észreveheti. Az eszközzel felderítheti például otthona, irodája, készülő ingatlana energia szivárgási pontjait. Megtalálható vele a mennyezetben vagy falban futó vízvezeték pontos helye és segít felderíteni a hőveszteségi pontokat, a rossz energiahatékonyságú helyeket.
Hívja most: 06 70 300 8707

Szolgáltatásaink: hőkamera bérlés Budapesten akár 24 órán belül, Budapesten kívül akár 72 órán belül.Kaució nélkül, papírmentesen, betanítással, kedvező áron.
Minőségi Flir hőkamera segítségével akár a legapróbb hőmérséklet-különbségeket is észreveheti. Az eszközzel felderítheti például otthona, irodája, készülő ingatlana energia szivárgási pontjait. Megtalálható vele a mennyezetben vagy falban futó vízvezeték pontos helye és segít felderíteni a hőveszteségi pontokat, a rossz energiahatékonyságú helyeket.
Falszkenner bérlés Budapesten akár 24 órán belül, Budapesten kívül akár 72 órán belül.Kaució nélkül, papírmentesen, betanítással, kedvező áron. Minőségi Bosch falszkenner segítségével megtudhatja, hol fúrhat akadálymentesen és mi található a falban.

Hívja: 06703008707

Infrafűtés értékesítés és kivitelezés több mint 10 éve. Legyen neked is egy modern, gazdaságos és komfortos fűtésrendszered.

Infrafűtés értékesítés és kivitelezés több mint 10 éve. Legyen neked is egy modern, gazdaságos és komfortos fűtésrendszered.

Épületgépész-mérnök kollégáink vállalják lakossági és ipari gázellátási tervek készítését és engedélyeztetését az új bekötéstől a meglévő rendszer átalakításig. A gázellátással kapcsolatos jogszabályok és technológiai utasítások folyamatosan változnak (pl.: 2016 januártól kötelező biztonsági és egészségvédelmi terv) a technológia fejlődésével. Kollégáink mindig naprakészek, így ha kérdése adódna keresse őket nyugodtan.

"A SZABÁLYOS ÉS FELELŐSSÉGTELJES MŰKÖDTETÉS FELTÉTELE A SÁTORKÖNYV. Sátorkönyvet megfelelő engedélyek birtokában levő szakember adhatja ki. Az engedélyeztetés legfontosabb része a gyártást is megelőző szakmai szempontok szerinti statikai méretezés.A méretezés kiterjed az állványok terhelésének-, hó- és szélteher ellenőrzésére. A megfelelő méretezések szerint legyártott szerkezetet felépítve és a teljes kivitelezést leellenőrizve kapjuk meg a sátorkönyvet. A sátorkönyv érvényességi ideje 36 hónap - amennyiben a sátor nem kerül átépítésre. A felépítési hely jellegét is érdemes megvizsgálni az esetleges áttelepítés esetén. Mivel a raktársátor, sátorcsarnok nem építési engedély köteles, így a sátorkönyvben feljegyzett havi szemrevételezéssel tarthatjuk üzemben amíg szükségünk van a sátorra. Nem javasoljuk csak ÉMI engedéllyel rendelkező sátor beszerzését a későbbi felelősségi kérdések miatt - a sátorkönyv a megfelelő szakmai kontrolt biztosítja.

Falszkenner Bérlés Budapesten és Országosan Azonnal. Kaució Nélkül. Akár 3190 Ft/nap! Hívja most: 06 70 300 8707 Személyes átvétel: 1103 Budapest, Noszlopy utca 9-13. I. em. 114. E-mail: info@falszkennerberles.hu
Melyik típust válasszam?
Használni egyszerű lesz bármelyiket, ugyanis a helyszínen történő átvételkor rövid és ingyenes betanításra kerül sor!

A webshopunkban megtalálod a legjobb gyártók termékeit, a Roto, Velux, Fakro tetőtéri ablakokat. A tetőtér beépítéshez vagy felújításhoz még sok más építőipari terméket megtalálsz nálunk. Felülvilágítók, fénycsatornák, tetőerkély ablakok, térdfal ablakok, padlásfeljárók és a hozzájuk tartozó kiegészítők. Nézd meg termékeinket és vásárolj nálunk akár akciós áron!

Kátyúzás az egész országban AC8-as és/vagy AC11-es műbizonylatos aszfalttal. Áraink tartalmazzák az aszfalt keverőtelepről a helyszínre szállításának díját. Minden géppel rendelkezünk aszfalt szállítótól, tömörítő hengereken ár finisherig. Bármekkora megbízást el tudunk vállalni. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Beton fúrás árak kalkulátora furat átmérő és furat mélység alapján. Kisebb átmérőjű furatokat vasbeton fúróval, nagyobb átmérőjű furatokat koronafúróval készítünk. Ipari megrendeléseket is vállalunk. Számunkra nincs túl nagy kihívás. Nagyobb megbízások esetén a megbízónak 380V-os iprai áramot és a vízellátást biztosítania kell.

Beton fúrás árak kalkulátora furat átmérő és furat mélység alapján. Kisebb átmérőjű furatokat vasbeton fúróval, nagyobb átmérőjű furatokat koronafúróval készítünk. Ipari megrendeléseket is vállalunk. Számunkra nincs túl nagy kihívás. Nagyobb megbízások esetén a megbízónak 380V-os iprai áramot és a vízellátást biztosítania kell.

Gyengeáramú hálózatok napjainkban már mindenhol megtalálhatóak. Jelen vannak a közlekedésben, a munkahelyeinken és még az otthonainkban is. Kihagyhatatlan részét képezik napjaink beruházásainak akár irodaházról akár családi házról beszélünk, de ugyanúgy része éttermeknek, szállodáknak középületeknek, ipari létesítményeknek és állami intézményeknek egyaránt. Hogy miről is beszélünk amikor gyengeáramú hálózatokat emlegetjük?…nos ezekről:
Vállalkozásunk ezen gyengeáramú hálózatok és rendszerek tervezésében és kivitelezésében és meglévő rendszerekbe integrálásában nyújt segítséget:
okosotthon, informatikai rendszerek, kamera, riasztó, kaputelefon
Vállalkozásunk segítséget nyújt Önnek a magas színvonalú és minőségű tervezésben, engedélyeztetésben, kivitelezésben és szükség esetén az üzemeltetésben és karbantartásban egyaránt. Elegendő, ha elmondja mit szeretne, és a többi már a mi dolgunk.

A Leidecker and Partner Kft két, nemzetközi projektejben is jártas szakember alapította.
Nagy tapasztalattal rendelkeznek csarnokok tervezése, iroda és ipari épületek, társasházak építészeti tervezése, projektmenedzsmentje és műszaki ellenőrzése terén a felesleges kiadások és időmenedzsment érdekében.

A Leidecker and Partner Kft teljeskörű szolgáltatást nyújt építőipari projektje kapcsán, legyen szó építészeti tervezésről, építési projektmenedzsmentről vagy akár a műszaki ellenőrzésről. Szolgáltatásunk igénybevétele esetén garantáljuk, hogy nem lesznek felesleges kiadásai és zökkenőmentes lesz az építési folyamat. Keressen bennünket!

Gépi vakolás Eger bármelyik részén. Gipszes vagy gipsz nélküli vakolattal is vállalunk vakolást. Miden esetben gépi vakolást használunk. Ön választhat, milyen vakolóanyagot használjunk. A vakoláshoz minőségi BauMit vakolatot használunk. A vakolt felületeket minden esetben le is csiszoljuk, így tökéletesen sima felületet adunk át.

Gépi vakolás Miskolc bármelyik részén. Gipszes vagy gipsz nélküli vakolattal is vállalunk vakolást. Miden esetben gépi vakolást használunk. Ön választhat, milyen vakolóanyagot használjunk. A vakoláshoz minőségi BauMit vakolatot használunk. A vakolt felületeket minden esetben le is csiszoljuk, így tökéletesen sima felületet adunk át.

Gépi vakolás Salgótarján bármelyik részén. Gipszes vagy gipsz nélküli vakolattal is vállalunk vakolást. Miden esetben gépi vakolást használunk. Ön választhat, milyen vakolóanyagot használjunk. A vakoláshoz minőségi BauMit vakolatot használunk. A vakolt felületeket minden esetben le is csiszoljuk, így tökéletesen sima felületet adunk át.

Gépi vakolás Budapest bármely kerületében. Vállaljuk a vakolást kisebb felújítások során, vagy úgy házak, családi házak építése során. Gipszes és gipsz nélüli vakolattal is vakolunk. Választhat, melyik felel meg jobban igényeinek. Vállaljuk a belső és külső vakolást is. A vakolást minden esetben gépi vakolással végezzük. Csak 50 nm feletti gépi vakolásos megbízásokat vállalunk.

Gépi vakolás Szeged teljes területén. Választhat gipszes és gipsz nélküli vakolóanyagok közül. A vakolt felületeket mi minden esetben csiszolva adjuk át. A csiszolás díja alap árainkban benne van, azért felárat nem számítunk fel. Vállaljuk lakások és családi házak komplett külső és belső vakolását is. 50 nm feletti munkákat vállalunk.

Gépi vakolás Szolnokon könnyen és gyorsan. Gipszes vagy gipsz mentes vakolatot is választhat. Mi gépi vakolással hipp-hopp levakoljuk az egész házat. Külső és belső vakolást is vállalunk. A vakolt felületeket minden esetben csiszoltan adjuk át. Áraink a csiszolás munkadíját tartalmazzák, azért felárat nem kell fizetni.

Gépi vakolás Debrecen teljes területén és a környező településeken. Vállaljuk gipszes és gipsz nélküli vakolat fevitelét is. Vállalunk kültéri és beltéri vakolást is. A gépi vakolás eredménye minden esetben tökéletesen sima feület. A falakat vakolás után csiszoljuk is, és a csiszolásért nem számolunk fel külön díjat.

Bármikor ha felhív szívesen segítek tanácsokkal ötletekkel és azon leszek, hogy a probléma megoldódjon.
Több éves tapasztalattal rendelkezem ezért ritka az az eset amit ne tudnék megoldani.
Hívjon bátran bármikor,ez egy szolgáltatás,én vagyok Önért.
Természetesen rendelkezem az ilyen jellegű dugulásokhoz szükséges gépekkel és szaktudással.(990)
Megvan bennem az a rutin és tapasztalat,lévén már közel 10 éve dolgozom ebben a szakmában és az alap szakmám is
víz-gáz és fűtésszerelő, ami elősegíti a sikeres duguláselhárítást.
Nem nagyon tudnék olyan dugulást megemlíteni amivel pályafutásom során ne találkoztam volna és büszkén kijelenthetem ezalatt az idő alatt nem sok olyan dugulással találkoztam, amit sajnos ne tudtam volna megoldani.

Tel:06709409292

Lefolyó duguláselhárítás Budapesten és annak környékén,géppel bontás nélkül hétvégén és ünnepnapokon is.
Nincs kiszállási díj,sem más egyéb rejtett költségek,az árak fixek és kiszámíthatóak.
Bármikor hívhat,akár éjjel is és egy órán belül megérkezem.
Mindenféle dugulást vállalok legyen az bármilyen kicsi mert tudom, hogy önnek ez fontos.(295)
Megfelelő tapasztalattal és rutinnal,speciális szerszámokkal és gépekkel rendelkezem.
Munkám során vigyázok értékeire és figyelembe veszem kéréseit, rugalmas hozzáállásom lehetővé tesz
olyan megoldásokat amit más nagy vállalatokkal nem tudna megoldani.

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban,
hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül..06709409292
Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!!
Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jó tanácsokkal.(212) Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén.
Vállalom wc, fürdőkád, padló összefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévő
tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését.
Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem..06709409292(468)
A duguláselhárítás árakat előre egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok,
így Önt meglepetés már nem érheti!

Tel:0670/9409292[color=red][size=14]

Cégünk fő profilja a kőfaragás, egyedi, kézzel faragott kőburkolatok készítése Budapesten és vonzáskörzetében.

Emelett vállalunk mindennemű kőművesmunkát (akár garanciával) elérhető áron, legyen szó építésről, felújításról, bontásról, szigetelésről, nyílászárók beépítéséről vagy cseréjéről, teljes külső-belső felújításről, festésről, mázolásról, stb.

Egyedi szolgáltatásunk még a tradícionális kemence építése, felújítása, javítása.

MŰGYANTAPADLÓ KIVITELEZÉSE ÉS ÉPÍTŐIPARI MŰGYANTA FORGALMAZÁSA. Hézagmentes, vízzáró, nagy teherbírású padlófelületek készítése műgyanta felhasználásával. Parkolóházak, csarnokok, ipari létesítmények, korszerű és gyors kivitelezése, csúszásmentes, vékony illetve önterülő burkolatok saválló és antisztatikus kivitelben is. Közlekedő utak vonalazása, burkolatfestés, stb. GARANCIÁVAL!

Cégünk beton, föld, vakolatdarabok, törmelék, sitt és tiszta sitt szállítására szakosodott konténerekkel. A rendelkezésre bocsátható konténerek mérete 4 köbmétertől 8 köbméter kapacitásig érhetek el. Az 5 m3 konténer rendelése a legfelkapottabb, ezt rendelik tőlünk a legtöbben. Általában a családi házas környezetben ha nincsenek felújítások, akkor tavasszal és ősszel a zöld hulladék kap szerepet. Az átépítések és építkezésekre rendelt konténereket legtöbbször a bontásból és átépítésből származó sittel pakolják meg az emberek.

Hitelese energetikai tanúsítvány készítés adás-vétel, bérbeadás, energetikai pályázatok, napelemes pályázatok, használatbavételi engedélyek kiállításához. Keresse kollégáinkat energetikai korszerűsítési elképzeléseivel, kiszámoljuk, hogy az egyes korszerűsítési elemek milyen energiahatékonyság növelést eredményeznek. Vállaljuk épületgépészeti tervdokumentációk készítését, engedélyes és kiviteli tervek összeállítását, hatósági engedélyeztetését. Épületek energetikai optimalizálása, napelemes rendszerek független tervezése.

Kötőelem- és rögzítéstechnikai webáruház. Hatalmas választék csavar, anya, alátét, dübel, tipli, tokrögzítő, menetes szár, fúrószár, szerszám. Megtalálható még rozsdamentes, dübel, saválló, menetes rúd, szegecsek, szerszámok, fúrók készletről. Naponta sok százezer árucikkel látjuk el több száz partnerünket. Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk: csavarboltok, barkácsboltok igényeit elégítjük ki különféle kötőelemekből.

Építkezne és olcsó, környezetkímélő megoldást keres? Mindenképp látogasson el az otthonmester weboldalára, és szerezzen be tőlünk egy napelem rendszert, ami harminc évig megbízhatóan és ingyen biztosítja az épület elektomos árammal történő ellátását! Rendeljen webáruházunkból elektromos kazánt, ami megbízhatóan biztosítja az eletromos padlófűtéshez, infrapanelhez, fűtőszőnyeghez és a klímához szükséges áramot. Az elektromos padlófűtés, infrapanel vagy fűtőpanel előnye, hogy nem igényel külön beruházást, engedélyeztetést, tiszta, vagyis nem piszikol és kellemes hőérzetet ad.

Ismered a kis purhabszórógép meséjét? Állnak a purhabszóró gépek a MagnumTech Kft webáruház poliurea bevonattól csillogó polcain, érkeznek a vevők, kattintgatnak, mindegyiket megveszik, csak a legkisebb, az MT-411-es pneumatikus meghajtású purhabszóró nem kell senkinek. Addig-addig, míg elunja magát, megharagszik az emberekre, leugrik a polcról és világgá indul. Útközben nagy vihar támad, s találkozik egy kutyával, aki elpanaszolja, hogy beázik a lakása, így a kis purhabszóró nekiáll és épít egy gyönyörű, nagy házat a kutyusnak, amit lent és fent is poliuretán bevonattal szigetel. Továbbmenve azonban beleragad a sárba, ahonnan nem tud kimászni. Egy kisfiú találja meg és a barátjával kihúzzák, szépen megtisztogatják, megolajozzák, majd hazaviszik. Ezzel a kis purhabszóró megbékél az emberekkel és vígan nyomja a poliuretán habot, amellyel nagy hasznára van az embereknek a további építkezési és szigetelési munkáik végzésénél.

Otthona, cége biztonsága érdekében cégünk ultraerős biztonsági ablakfóliájára van szüksége, melynek sérülése esetén az üvegtábla egyben marad, kizárva ezzel a szilánkok okozta sérüléseket.

Az ipari led világítás telepítésére olyan céget válasszon, amely nagy tapasztalattal bír a világítástelepítés terén. Érdemes nem egyből a közepébe vágni, hanem felméréseket végeztetni, hogy mekkora teljesítménynövekedést lehet elérni, és emellett mennyi energiát lehet megspórolni az adott ipari területen, irodában, munkahelyen, sportpályán. A led világítás a 21. században már a nagyobb üzemekben nem csak lehetőség, de lassan elvárás is, főleg, hogy a felesleges energiapazarlás a környezetre is káros.

Minőségi betontermékek, elemes betonkerítések akár nagy tételben Nagymegyerről. Több generációs családi vállalkozásból kinőtt betongyár kifogástalan minőségű beton elemek gyártásával hódítja meg a lakosság, az építők és a nagykereskedők széles körét.
15 típusból álló kerítéskínálatunkból mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabbat, melyeket nem csak telekhatárólónak, de akár garázs, buszmegálló, magaságyás építésére is felhasználnak.

Sátor ponyva gyártása méretreszabottan. Bármilyen sátorhoz elkészítjük a sátor ponyvát. Standard 3x3-as pavilon sátorhoz, 6x3-as pavilon sátorhoz, vagy akár egész szinpadot lefedő egyedi ponyvát. Kerti sátrakhoz is készítünk ponyvát igény szerinti kivitelezésben, ablakokkal, bejárattal. Strapabíró anyagokkal dolgozunk, és garantáljuk a 100%-os vízhatlanságot, valamint a 100%-os UV védelmet.

A JSvill webáruház villamossági termékek Kis és Nagykereskedelmére specializálódott vállalkozás. A cég szerteágazó nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik melynek köszönhetően versenyképes árakat tud biztosítani akár még viszonteladó partnereinek is. Ezen felül Magyarország legnagyobb Schneider webáruháza is a JS Electrical Solutions Kft nevéhez köthető.

Közel 30 éve foglalkozunk kémények építésével, felújításával valamint az előírásoknak megfelelően a kémények bélelésével. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb mértékben meg legyenek elégedve a ránk bízott munkákkal. Fő szempontjaink a megbízhatóság, a pontos és precíz munkavégzés, és nem utolsó sorban ár-érték arányban a legjobb megoldást tudjuk nyújtani. Vállaljuk kémények bélelését, építését valamint felújítását. Szolgáltatásaink: kéménybélelés, szerelt kémény építése, kéménymagasítás, zárt égésterű kondenzációs kémények építése.

Biztonsági ablakfólia, hővédő ablakfólia, betekintésgátló ablakfólia és szilánkmentesítő ablakfólia telepítésével foglalkozunk. Alpintechnikai képesítéssel rendelkezünk, így a homlokzat bármelyik részén, vagy akár a tetőn is tudunk dolgozni.Hőszigetelő ablakfóliáink kötsége klimatizált tereknél akár egy nyár alatt megtérülhet. Biztonsági ablakfóliáinkat a MABISZ rács helyett is elfogdja. Nézze meg szolgáltatásaink bővebb leírását és a munkáinkat bemutató képgalériát weboldalunkon. Az ajánlatkérés ingyenes, emellett a helyszíni felmérést is ingyenesen végezzük.

A terasz beépítés, valamint télikert építés egy rendkívül bonyolult folyamat, melyet mindenképpen egy szakképzett és tapasztalt csapattal érdemes elvégeztetni. Számos cég foglalkozik már ezekkel a szolgáltatásokkal, ezért szeretnénk Önnek mutatni egyet. Az Ötödikvészak.hu télikert építéssel, valamint terasz beépítéssel is foglalkozik, de más szolgáltatások is elérhetőek náluk. Tekintse meg weboldalukat és vegye fel velük a kapcsolatot, kérjen ajánlatot, valamint olvasson utána, hogy mégis mik a télikertek, teraszok jellemzői.

Abban az esetben, ha építkezésre készül és mixerbetonra van szüksége Budapesten (illetve környékén), Ön a legjobb helyen van! A transzportbeton egyik hasznos sajátossága, hogy gyorsan elkészül. A folytonos keverésnek hála pedig minőségileg folyamatosan egyenletes. A mixerbeton ára az összetételétől függően eltérő lehet. Ami pedig a budapesti beton szállítást illeti, amiatt sem kell félnie! A cég megállapodás szerint a mixerbeton szállítást is megcsinálja. Ilyenhez a PUMIX gépjárművek a legmegbízhatóbbak, amikhez több méretű betonpumpa is alkalmazható. A transzportbeton rendelés Budapesten a netet használva tényleg rendkívül egyszerű. Önnek csupán a weboldalra kell ellátogatnia, ahol az ajánlatkérést akár azonnal intézheti is. A mixerbeton rendelés mellé a Perfekt Beton Kft. szaktanácsadást is nyújt. A beton budapesti áráért kattintson a honlapra!

Standard és prémium mobil toalettek, pissoirok, kézmosók és komplett szaniterkonténerek, valamint mozgássérülteknek való mobil wc-k is megtalálhatóak vállalkozásunk kínálatában. Cégünk több egyéb szállítmányozási szolgáltatást is kínál, így a kiszállítást és elszállítást is saját járműveinkkel tudjuk elvégezni. Keressen minket, és ismerje meg cégünket és szolgáltatásainkat!

Manapság már sokféle fűtési módszer létezik, kezdve a hagyományos megoldásoktól egészen a modern elektromos fűtési rendszerekig. Azonban még mindig nagyon közkedvelt a cserépkályha építés, és nem is véletlenül. A szépsége mellett rendkívül kellemes meleget is ad, hangulatos és nem bonyolult az üzemeltetése sem. Amennyiben szeretne akár új, akár használt anyagokból cserépkályhát építtetni, keressen!

Unja már, hogy otthona folyton felmelegszik a betűző napfény miatt? Vagy csak utál arra kelni, hogy besüt a nap? Netán a kíváncsi szomszédok elöl szeretne némi védelmet? Akkor önnek redőnyre van szüksége! Egyedi, méretre gyártott redőnyöket kínálunk, melyet be is szerelünk önnek.

A Gealan ablakokat gyártó cég, a GEALAN Werk Fickenscher GmbH. már csaknem 50 éve van jelen a műanyag ablakok piacán. A cég leginkább arra törekszik, hogy piac- és ár orientált termékeket gyártson és forgalmazzon.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti