Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Speciális szolgáltatások [971]Háztartási gépek, elektronika [149]
Speciális áruk [570]Távközlés, híradástechnika [20]
Építőanyag, berendezés, építőipari szolgáltatás [663]Mezőgazdaság [30]
Üveg, porcelán, fajansz [13]Gépgyártás és fémfeldolgozás [40]
Papír, irodaszer, irodagép [84]Nyersanyag, anyagok, összetevők [21]
Könyv, nyomda, kiadó [68]Szórakoztató elektronika [35]
Kozmetikumok és parfümök [82]Termelési berendezések [10]
Üzletberendezés, raktártechnika [58]Szállítmányozás, fuvarozás, csomagolás, raktározás [162]
Bútor, lakberendezés, faipar [205]Gyermekáru [46]
Ingatlan [170]Energia [66]
Sport és szabadidős árucikkek [51]Műszerek [39]
Ruha, cipő, textil, bőr [184]Ajándék, ékszer [157]
Étel-ital [180]Háztartási cikk, vegyszer [39]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Áruk és szolgáltatások » Gépgyártás és fémfeldolgozás

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 40
Mutatott honlapok: 1-40

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
XA és XM típusú munkaállomás-daru rendszerek akár 2000 kg-os teherbírás esetén is jól alkalmazhatók, több féle kivitelben is elérhetők.

A lézervágás során a különböző anyagok vágására lézert használunk. Az iparban használják ezt a technológiát. Számtalan anyagot ehet lézervágási technológiával elvágni, a lézervágást nagyfokú precizitás jellemzi. Lézervágási technológiával gyakran fémeket vágunk el. A fém lézervágás során sokszor Fiber lézert alkalmaznak, amely a CO2 lézerrel ellentétben szilárd közeget használ fel, nem gázt, vagy folyadékot. Nyíregyházán a Nyír-Lift Kft. végez lézervágást, amely sokéves múltra tekint vissza ezen a területen.

A Complex Trade Kft. fő tevékenységei a gépek, gépcsoportok javítása, telepítése, felújítása. Rajzdokumentáció alapján speciális gépek, alkatrészek, berendezési egységek, technikai korszerűsítése, legyártása, valamint fémszerkezetek és tárolók gyártásáa, és általános fémmegmunkálás. Látogasson el weblapunkra !

A Golding Reklámajándék Nagykereskedés ajándéktárgyai között megtalálhatóak minőségi karácsonyi kiegészítők is. Karácsonyi kiegészítőink rendkívül jó minőségűek és feliratozási technikáink is időtállóak, ezért cégünk karácsonyi termékei kiválóak ünnepi ajándéknak az ön cége partnerei számára. További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol összes karácsonyi termékünket is megtekintheti!

A Vas-Fémker Kft. acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Kínálunk még barkácsárut, dróthálót, vágó és csiszolókorongot, hullámlemezek és egyéb kiegészítők. Hosszú évek tapasztalatával és szakértelmével rendelkezünk ezen a téren.
A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért és a további részletekért látogasson el weboldalunkra!

Vállalkozásunk, az Entra Sys Kereskedő és Szolgáltató Mérnök Kft. fő tevékenységi köre az egyedi gépek gyártása, telepítése és karbantartása, valamint a hidraulikus és pneumatikus gépek javítása és az alkatrészeivel való kereskedelem. A részletekért látogasson el weboldalunkra! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Egy olyan webáruházat keres, ahol a különböző típusú gépbiztonsági kerítések, ütközésvédelmi eszközök, korlátok, védőpántok, lezáró szalagok és oszlopok, felület és élvédő elemek, padlójelölők, csúszásgátlók, tükrök, valamint sebességkorlátozó elemek széles választéka várja? Akkor a Flexman Robotics Kft.honlapján a lehető legjobb helyen jár! Keresse fel honlapunkat!

Cégünk, a Technology Trade elsősorban egyedi áramkörök, illetve tesztberendezések megtervezésével, kivitelezésével, valamint programozásával foglalkozik. Mindemellett egyéb szolgáltatásokkal is várjuk Önöket! A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol jelentős tapasztalattal rendelkeznek a különböző típusú csapágyak, illetve a lineáris technikához kapcsolódó termékek forgalmazásában? Akkor az RWH Nagykereskedelmi Kft. honlapján a lehető legjobb helyen jár! Tekintse meg oldalunkat! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Cégünk profiljába tartozik lézervágás, lemezhajlítás és préselés, porfestés, KTL festés, porszórás, ponthegesztés, cső hajlítás. Foglalkozunk cnc megmunkálással, robothegesztéssel, fóliagyártással, és stancolással is. Keresse fel honlapunkat a bővebb tájékoztatásért és információkért! Kérjen árajánlatot a megadott elérhetőségeken szakképzett kollégáinktól! Forduljon hozzánk bizalommal!

Vállaljuk környezetvédelemhez kapcsolódó gépek, berendezések, csatornázási és tisztítási rendszerek tervezését, gyártását és kivitelezését! Termékeink a legmodernebb techonlógiákkal készülnek! Szaktanácsadóink segítenek kidolgozni ügyfelei számára a legmegfelelőbb módszereket! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a honlapon megadott elérhetőségeken!

A felvonók és liftek javítását általában a lift karbantartó végzi. Minden ilyen vállalkozás próbál teljes körül szolgáltatást nyújtani, de egyes cégek karbantartási és javítási ajánlatai merőben különböznek. Mivel nem mindenki ért a liftek működéséhez, így kénytelen vállalkozást felkeresni, ahol teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Ha megvásároltunk egy liftet,még nem biztos, hogy a felvonó karbantartó szakemberei is elég képzettek a feladathoz, vagy pedig túl sokba kerülnek. Érdemes más, külsős cégektől is ajánlatot és referenciákat bekérni. A lift javítását végezheti más cég is. A legjobb referencia, ha a cégek folyamatosan képzik munkatársaikat, és új, modern szerszámokkal, eszközökkel látják el őket.

Fém alkatrészek esetében a rozsda eltüntetése, vagy a fém alkatrész sorjátlanításhoz nem könnyű megfelelő minőségű terméket találni? Ha hegesztési varratokat kellene megmunkálni, megbízható csiszolóanyagra lesz szükség? A fibertárcsák helytállnak még a durva csiszolási munkákban is. Ismerd meg őket! Hasznát fogod venni, ha a szerszámok munkálatok utáni nyomait szeretnéd eltüntetni. Vagy munkadarabjaidat szeretnéd utólag finomítani. Az utólagos finomítás elvégzése során ugyanis nem mindegy milyen csiszolóanyagot választasz.

Webáruházunk kínálatában több fajta csapágy szerepel, ilyenek a gördülő csapágyak, a főorsó csapágyak, és a rozsdamentes, nemesacél csapágyak. Ezen belül még több fajtájuk létezik igen nagy választékban. Vállalkozásunk a jelenlegi és új partnerei számára igyekszik árban és minőségben a legjobban teljesíteni. Megrendelés esetén e-mailben összesítő és tájékoztató üzenetet küldünk. A termék tényleges rendelésének véglegesítése ez után történik. Házhoz szállítás futárszolgálattal történik.

A Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (GINOP-2.1.1-15) című uniós pályázat keretében hazai székhellyel rendelkező vállalkozások, akár konzorciumi formában valósíthatják meg ipari kutatásra, alkalmazott ipari kutatásra és kísérleti fejlesztésre irányuló fejlesztési projektjüket. A pályázati támogatás 15-80%-os intenzitás mellett 50 millió - 1 Mrd forint. Fejlesszen uniós támogatással!

Vállalkozásunk raktártechnikai termékek, üzemberendezések, fémszekrény, állványok, polcrendszerek forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg kínálatunk, tudjon meg többet cégünkről és az általunk értékesített termékekről! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen meg minket elérhetőségeinken!

Amennyiben szeretné elkerülni, hogy sorozatgyártás után derüljön ki, hogy hibás alkatrészeket gyártott le, érdemes előbb prototípust készíttetni. Ebben nyújt segítséget öntödénk. Látogassa meg oldalunkat és ismerje meg szolgáltatásainkat!

A szerszámkészítési szolgáltatásunkat különböző ágazatokban tevékenykedő vállalkozások vették már igénybe. Mezőgazdasági gépekhez és élelmiszer iparban használt alkatrészekhez is gyártottunk már alkatrészeket. Ha valamilyen szerszámra van szüksége, akkor lépjen velünk kapcsolatba.

Koreai gyártmányú szerszámgépek forgalmazásával foglalkozik a cég. Internetes cím: http://www.hwacheon.hu/. Elsődleges számunkra, a minőségi szolgáltatás nyújtása mellett, a minőségi termékek értékesítése. Fontos számunkra, hogy magas minőségi elvárásoknak feleljenek meg az általunk forgalmazott gépek. Ezért választottuk a koreai cég által gyártott szerszámgépeket. A koreai cég az egyik legrégebbi koreai szerszámgépgyártó cég.

Mi már évek óta illetékesek vagyunk az eladó cnc esztergák forgalmazásában. Az esztergálás, valamint a megmunkálás esetére nyilván létfontosságú a minőségi gép is, mert ennek segítségével el tudjuk végezni a magas fokú precizitást igénylő műveleteket is. Ugyanakkor nyilván nem is olyan egyszerű ilyen magas minőségű gépeket találni, viszont cégünk minőséget tud biztosítani neked is. Eladó cnc eszterga itt található!

Eladó cnc marógépre fáj neked is a fogad? A megmunkáláshoz, illetve az esztergáláshoz természetesen létfontosságú egy minőségi gépezet, mert ennek segítségével el tudjuk végezni a magas fokú precizitást igénylő műveleteket is. Ugyanakkor nyilván nem lehet mindenhol ilyen megbízható gépeket találni, de cégünk minőséget tud biztosítani neked is. Böngéssz te is az oldalunkon.

A budapesti cég olyan könnyen összeállítható és könnyen szállítható színpadi elemeket forgalmaz, melyek alumíniumból készültek. Az elemek és traverzekből könnyen lehet színpada rendezvényén. Mobil színpadok szabadtéri rendezvényekre, vagy beltéri programokhoz. Többféle méretben, akár tetőszerkezettel is. Az elemek megbízhatóak és rendelkeznek tanúsítvánnyal. Keressen minket, számos referenciával rendelkezünk, több rendezvény sikeréhez járultunk hozzá.
Ezen kívül rozsdamentes és acél termékek előállítása egyedi igény szerint. Korlátok, lépcsők. Uszodákhoz biztonságos lépcsők és más elemek. Válasszon ön is rozsdamentes terméket, ha időtálló anyagból szeretné korlátját. Hajlítást, ívelést vállalunk igény szerint.

Cégünk gépészmérnöki szolgáltatásokat végez. Vállaljuk egyedi gépek tervezését, gépsorok részletes kidolgozása, látványtervek készítése és a gép működésének prezentációja. Gépek, gépsorok modernizálása, átalakítása, teljesítményük fokozása, optimalizálása, fejlesztése. Műszaki dokumentáció elkészítése és kezelése. Részt vállalunk a tervezett gépek kivitelezésében, üzembe helyezésében és segítünk a gépek működésének megismertetésében. Projekt menedzsment és szaktanácsadás, megrendelőink, partnereink részére.

Steel Lézertechnika Kft. fő profiljába tartozik a lézerhegesztés, lézergravírozás valamint a mikroimpulzusos hegesztés. Több évtizedes szakmai tapasztalattal várjuk az ügyfeleket Budapest IX. kerületében. Az általunk használt géppel lehetőség nyílik az alkatrészek mélygravírozására. A lézergravírozás során az anyagokba negatív illetve pozitív minták is gravírozhatóak. A következő anyagokat lehet lézergravírozni: acélok, nemesfémek, alumínium, réz elektródák, grafit. Alkalmazási területei a következőek: műanyag, gumi, fém, üvegalakító szerszámok forma-adó feliratainak, logók jelöléseinek gravírozása. Pl: dátumbélyegzők, feliratbetétek, fészekszám és EU szabvány jelölések gravírozása. Bővebb információkat a lézergravírozásról a weboldalon olvashat.

A plazmavágó hosszú távú működését a beépített védőkapcsolók garantálják a berendezés túlterhelésének megakadályozásával. Ennek köszönhetően a folyamat oxidáció és hőtermelő folyamat nélkül mehet végbe, így az eszköz nem csak fém, hanem alumínium vágására is alkalmassá válik.

A környezeti elemekre jelentős hatást gyakorló tevékenységek (pl.: nagyobb építkezések, gépipari tevékenységek, stb.) csak környezetvédelmi engedélyek birtokában végezhetők, amely a környezeti hatásvizsgálati eljárás végén kerül kiadásra.

A munkahenger gyártás az egyik legfontosabb dolog amivel cégünk foglalkozik, így ha Önnek is erre lenne szüksége akkor mindenképp nagyon jó helyen van, nem kell tovább keresgélnie egy pillanatig sem! Ha körülnéz a http://hidraulikajavitas.hu/ weboldalon akkor mindenképp meg fogja találni azokat a részleteket amiket Önnek ebben a helyzetben tudnia kell!

Gumiipari termékeink, szilikon cső és gumi cső, és egyéb speciális gumi tartalmú alkatrész található meg cégünk kínálatában. Az anyagok és termékek széles skálája nagy lehetőségeket kínál, és emellett minőséget és magas színvonalat is. Válasszon bátran termékeink közül, nálunk biztosan megtalálja azt amit keres, széles választékú gumi termékeink biztos megelégedést érnek el.

Minden ami Rothenberger: csőszerelő kéziszerszámok és gépek, duguláselhárító szerszámok és duguláselhárító gépek, klímatechnika, diagnosztikai berendezések, gyémánt vágó és gyémánt fúró. A Rothenberger a csőszereléshez és javításhoz kiváló minőségű eszközöket biztosít, több mint 50 éves tapasztalattal.

Az Agria Steel kft. egy egri székhelyű fémipai termékek megmunkálására szakosodd cég. Az általunk készített fém alkatrészeket számos olyan iparágban használják fel, ahol igen fontos a minőség és az alkatrészek aprólékos és precíz megmunkálása, így termékeink megtalálhatóak az orvosi műszerektől kezdve a személygépjárművekig számos helyen. Folyamatosan fejlesztett gépparkunk és szakképzett munkatársaink a biztosíték a költséghatékony és precíz munkára.

Előzetes állapotfelmérést követően vár Önre a gyors, precíz munkavégzés. Gépeit javítjuk, felújítjuk, tisztítjuk, karbantartjuk, korszerűsítjük.
Miért éppen hozzánk forduljon? Mert ez a szakszerű és pontos munkavégzés számunkra rutinfeladat. Mert rendelkezünk az ehhez szükséges eszközökkel, szerszámokkal, munkagépekkel.

Cégünk vállalja kazánok és égető rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását. Több mint száz éve tevékenykedünk a kazángyártás területén, ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tettünk szert az ipari kazánok és égető rendszerek kivitelezésével kapcsolatban. Tapasztalatainkat figyelembe véve minőségi szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleink számára.

Cégünk a targoncás anyagmozgatás és az outsourcing raktártechnika piacvezető vállalkozása. Targoncabérlés és targoncabérlet szerződéseink kedvező lehetőség azoknak akik nem szeretnének targonca flottát fenntartani, full service targonca bérlet konstrukciónk a szervízdíjakat is tartalmazza.

Targonca értékesítés kedvező áron, nagy választékban, rugalmas feltételekkel. Minden típusú logisztikai problémára találunk megoldást, és a finanszírozás területén is megtaláljuk a legmegfelelőbb lehetőségeket. Használt targonca piacterünkön a legkülönfélébb használt targoncákból válogathat. Igény esetén üzletkötőnk cége székhelyén keresi fel önöket.

Targonca értékesítése mellett már rövid és hosszútávú bérleti konstrukciókkel is állunk partnereink rendelkezésére. Bérflottánk 1,5 tonnás targoncától a 12 tonnás targoncáig terjed, mely gépeket akár kezelőszemélyzettel együtt is tudjuk biztosítani. Bérleti konstrukció végén a targoncák a szerződéstől függően akár meg is vásárolhatók.

Minőségi acélszerkezet gyártás főként épületlakatos kategóriában. Ön megálmodja és mi megvalósítjuk. Toló- és úszókapukat, kovácsolt és más kerítéseket, lépcsőket, korlátokat, illetve egyéb fémszerkezeteket gyártunk ingyenes árajánlattal és helyszíni felméréssel. Cégünk két évtized működése alatt elkészült munkáiról láthatnak képeket oldalunkra látogatva.

Cégünk a különböző iparágak követelményeinek megfelelő, egyedileg kifejlesztett keverők, IBC tartályok, homogenizáló eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Szolgáltatásaink - emelő szerviz, hidraulika javítás, megfelelő hidraulikus árukészlet - mind az Ön megelégedettségének alapkövei. Közel 30 éves, a hidraulika világában eltöltött idő garancia arra, hogy nálunk minden problémájára szakszerűen és korrekt áron választ kap. Mottónk is ezt a szemléletet tükrözi, hogy mi legyünk a legolcsóbbak, leggyorsabbak, és a legprecízebbek.
Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb kritérium..

Több mint 30éve a magyar piacon! Hidraulika és Emelőgépek javítása, szerviz, forgalmazás! Garanciával! Több mint 10.000 darab emelőgép, anyagmozgatási és garázsberendezések közül választhat! Új fejlesztések alapján már kerékszerelőgép és centírozó gépek javítását, szervizét, karbantartását vállaljuk! Csápos és ollós emelők telepítése, műbizonylattal!

Sűrített levegő és gázok előállítására alkalmas kompresszor gyártás, forgalmazás, telepítés, sűrített levegő kezelésére alkalmas szárítók, szűrők és légtartályok, valamint villamos energia előállítására szolgáló áramfejlesztő berendezés (aggregátor) értékesítés, karbantartás és szervizelés. Ganzair Kompresszortechnika Kft., Kiskunhalas.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti