Szombat, 2019.10.19
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Asztali számítógép [29]Digitális világ [20]
Biztonság a számítéstechnikában [22]Perifériák [22]
Számítástechnikai dokumentáció [4]Programozás [20]
Online fórumok [11]Szoftverek [70]
Laptop, notebook, PDA, számítógép [55]Hálózatok [14]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Számítógépek » Biztonság a számítéstechnikában

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 22
Mutatott honlapok: 1-22

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
A JSvill webáruház villamossági termékek Kis és Nagykereskedelmére specializálódott vállalkozás. A cég szerteágazó nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik melynek köszönhetően versenyképes árakat tud biztosítani akár még viszonteladó partnereinek is. Ezen felül Magyarország legnagyobb Schneider webáruháza is a JS Electrical Solutions Kft nevéhez köthető.

Rendszergazda szolgáltatásunkkal irodájában biztonságban lehetnek hardver és szoftver eszközei egyaránt. Az igényeihez tökéletesen alkalmazkodunk és ön éppen a cége méretének és a szükségleteinek megfelelő csomagot választhatja ki rendszergazda szolgáltatásaink közül, ennek megfelelően pedig a költségek is nagyon kedvezően alakulnak. Ha cég mérete és a feladatok mennyisége megköveteli teljes munkaidős rendszergazda is a rendelkezésére áll, de ha csak az informatikai rendszere tökéletes és gyors működése a cél és nincs, szüksége teljes munkaidős rendszergazda jelenlétére van lehetősége a kiszervezett rendszergazda választására. A kiszervezett rendszergazda éppen annyit lesz jelen amennyit az ön cégének zavartalan működése igényel. További információt szolgáltatásainkról és a fizetési feltételekről weboldalunkon talál.

Professzionális IT szolgáltatás!

Az ICT Megoldások Kft. olyan hazai vállalkozás, amely szakértelmével kis és középvállalati meglévő INFORMATIKAI rendszerét segíti megfelelő műszaki állapotra hozni. Célunk: hogy növeljük partnereink üzleti hatékonyságát.

Milyen előnyöket nyújtanak megoldásaink?
- energia takarékos és költséghatékony
- helytakarékos rendszerek és eszközök
- alacsonyabb üzemeltetési költségek, megtakarítás
- kényelem, akár távoli munkavégzés
- adatai biztonságban tárolódnak
- stabil rendszer, pontosan tervezhető költségstruktúra
- hatékonyabb információáramlás a cégen belül
- szoftverfejlesztési tanácsadás
Kérje díjmentes konzultációnkat, amelynek során képet kaphat arról, hogyan tesszük gördülékenyebbé üzletmenetét és vesszük le a terhet az ön válláról.
Érdeklődni:
Soós Kálmán
Telefon:+36-1- 919-1417
Mobil: +36-20-984-0472
E-mail: sales@ict.hu
Web: www.ict.hu

Magyarország egyik vezető, elektronikai cikkeket forgalmazó áruházlánca éjjel-nappal működő webáruháza várja az online megrendeléseket. Számítástechnikai termékeink között mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb PC-t, notebookot, táblagépet, e-book olvasót, nyomtatót és kiegészítőiket. Online felületünkön kényelmesen és gyorsan adhatja le megrendelését, melyet mi akár már másnap házhoz szállítunk Önnek.

Céged biztonsága és a termékek, vagyonok megvédésre szeretnél egy megbízható és olcsón beszerezhető kamerarendszert? Ha igen, akkor érdemes cégünkhöz fordulnod, hiszen mi évek óta a legjobb kamerákat és rendszer-elemeket kínáljuk ország szerte akciós áron. Ráadásul vállaljuk az üzembe helyezést is, szintén kiváló díjszabás mellett. Rendszereink között egyaránt megtalálhatók az analóg, az IP és a HD-SDI kamerák is. Oldalunkon a legjobb tanácsok és tippek is megtalálhatók, érdemes azokat is elolvasni.

A Media Markt Európa első számú szórakoztató elektronikai és háztartási gépeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca, amely 1997. óta a magyarországi vásárlók tetszését is kedvező áraival, folyamatos akcióival, márkás termékek egyedi választékával, hozzáértő munkatársaival valamint kiváló és különleges szolgáltatásaival nyeri el. A több mint 890 európai áruháza mellett, a hazánkban is elérhető webáruházával napszaktól függetlenül folyamatosan fogadja a vásárlói megrendeléseket.

Ha röviden akarnánk megfogalmazni a rendszergazda sokrétű tevékenysége mellett a legfontosabbat, akkor ezt így tehetnénk meg: a rendszergazda legfontosabb tevékenysége az informatikai biztonság megteremtése. Az első hallásra rejtélyesen hangzó szakmai kifejezés a vállalat IT rendszerében kezelt adatok, valamint a rendszer minden egyes elemének – számítógépek, nyomtatók, stb. – védelmét jelentik. Mostani cikksorozatunkban bemutatjuk, hogy a rendszergazda milyen elvek alapján valósítja meg cégünk informatikai biztonságát.

Ha főállású rendszergazdát akarunk szerződtetni vállalkozásukba, gyakran sok kérdéssel találhatjuk magukat szemben. Leendő munkatársunkat igen komoly felelősség terheli, hiszen tevékenységének eredményességén gyakran az egész vállalat sikere fog múlni. A szakmai felkészültségen túlmenően pedig a rendszergazdának számos személyes tulajdonságokkal is kell rendelkeznie, hogy cégünk minél értékesebb dolgozójává válhasson.

A Blancco megbízható és minősített gyártó adattörlés területén. A vállalatot 1997-ben alapították, amely a legtöbb szakmai minősítéssel rendelkező adattörlési megoldásokat kínálja a világon. Kínálatában szerepelnek hardveres megoldások, auditálás, törlőkészletek, szelektív adattörlés és teljes adattörlés.

A német, gateProtect a világ egyik vezető IT biztonsági gyártója. A cég vezető termékei a következő generációs tűzfalak és a menedzselt biztonsági rendszerek. A termékek védelmet nyújtanak a kis- és középvállalkozások, a nagyvállalatok, a kormányzati és a nonprofit szervezetek számára az internetről érkező támadásokkal szemben.

A német G data 27 éve megbízható partner a vírusvédelemben. A cég készítette el a világ első vírusírtóját. A termékek több mint 90 országban elérhetőek. A termékekbe két független keresőmotort integráltak, így a védelem sziklaszilárd és a gépek sem lassulnak le. Olyan integrált technológiák jellemzik a termékeket, mint a felhő alapú védelem, kitörésvédelem és ujjlenyomatképzés.

Van aki a feladatot munkának veszi. Van aki a feladatot tehernek veszi és természetesen van aki a feladatot kötelességnek veszi. Mi az utolsó kategóriába tartozunk és nagyon örülünk is neki. Örülünk, mert tudjuk, hogy a kliensek erre várnak. A számítógép karbantartás tehát a feladatunk mellett a kötelességünk is. Ha önnek ez jelent valamit akkor keressen minket.

Most ingyen kipróbálhatja szolgáltatásunkat!
Helyreállítjuk leveleit, mindennapi szoftveres problémáira azonnali megoldás nyújtunk!
Nincs kiszállási díj, nincs várakozási idő, azonnali megoldás kötelezettségek nélkül, mert az idő pénz! A Perfect-IT online rendszergazda szolgáltatása azonnali segítségnyújtást kínál a napi szinten előforduló kisebb szoftveres problémákra. Szakembereink úgy oldják meg a felmerülő problémát, mintha az

A problémamentesen működő számítógép egyik alap kitétele a gyakori karbantartás, a felmerülő hibák azonnali megoldása és nem utolsó sorban a rendszeres adatmentés. Az ITSecure Kft. rendszergazda szolgáltatása teljes körű megoldást kínál azon ügyfelei számára, akik számítógépeik és számítógépes hálózatuk kialakítását, karbantartását és rendszerfelügyeletét megbízható partnerrel szeretnék véghez vinni.

Adatai jó helyen vannak?
Forduljon hozzánk, ha biztonságban
akarja tudni céges és személyes adatait. A privát dokumentumai miatt nem kell többé aggódnia. Maximális adatvédelem! További információért látogasson el weboldalunkra: http://www.bix2.hu/

Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön a megvásárolt tárhely csomaggal meg legyen elégedve. Úgy az ügyfélszolgálatunk, mint a technikai hátteret biztosító munkatársaink azért dolgoznak, hogy a weboldala zökkenőmentesen mindig elérhető legyen, adatai biztonságban legyenek, és időközben bármilyen kérdés merül fel a tárhely bővítéssel kapcsolatban, azt mielőbb megválaszolják.

Már megint elromlott a számítógépe vagy a laptopja, de nincs ideje elvinni a szervizbe? Ne aggódjon, látogasson el weboldalunkra és hívjon minket! Ügyfeleink kényelmét szenem előtt tartva munkatársaink a helyszínen végzik a számítógép javítást! Válasszon minket és munkatársaink gyorsan, az ön idejéhez igazodva házhoz mennek. Válasszon minőségi, de ugyanakkor olcsó számítógép javítást!

A Bix2 olyan szolgáltató, amely azoknak nyújt segítséget, akiknek megbízható szerverre van szükségük. Cégünk biztosítja Önnek, a piacon lévő legkiemelkedőbb kvalitású szolgáltatást, elérhető áron.
Forduljon hozzánk bizalommal, ha az alábbi opciók egyikére igényt tart: VPS, Szerver bérlés, Szerver Hosting. Mindazon cégeknek, és magánszemélyeknek ajánljuk szolgáltatásainkat, akik szeretnék biztonságban tudni adataikat, dokumentumaikat, valamint akik tökéletes minőségre vágynak a webkiszolgálás terén.

Gyorsaság, Megbízhatóság és Felelősségvállalás. Cégünk profi rendszergazdákat biztosít Önnek, mindezt magasan képzett munkatársakkal több, mint 10 év tapasztalattal, modern felszerelésekkel. Az elvégzett munkára a Rendszergazda-Budapest.hu garanciát vállal.

Látogasd meg a Nod32 vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Nod32 Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Eset Smart Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk.

Rendszerfelügyelet és rendszergazda szolgáltatás felsőfokon. Rendszergazda oklevéllel rendelkező szakembergárdánk mindig az Ön és kollégái igényeinek legjobban megfelelő rendszert alakítják ki cégénél. A felmerülő hibák szakszerű és gyors elhárítását a hét bármely napján vállaljuk, hogy a munkának ne kelljen leállnia.

Minden ami a biztonságtechnika témakörébe beletartozik

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2019 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti