Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [52]Marketing és piackutatás [69]
Biztonság és üzletvédelem [44]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [92]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [103]
Reklám [78]Biztosítás [169]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [110]Hitel, hitelközvetítés [130]
E-kereskedelem [242]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek » Biztonság és üzletvédelem

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 44
Mutatott honlapok: 1-44

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
I hope it will be helpful for almost all peoples that are searching for this type of topic. I think this website is best for such a topic.

https://sportskdslots777.com
sbobet
3D CALIFORNIA

Az ADEPTUM Kft. biztonsági plombákat, pénz- és értékszállításhoz használt biztonsági tasakokat valamint speciális címkéket és ragasztószalagokat kínál a gazdasági élet szinte minden területére kiterjedő alkalmazási lehetőségekkel. Minden biztonsági termék a Magyar Biztosítók Szövetsége által jóváhagyott.

Cégünk 15 éve jelen van a vagyonvédelem élőerős őrzés üzletágban, mely idő alatt megszerzett sokrétű szakmai tapasztalattal állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére.

Célunk, hogy elnyerjük partnereink maximális elégedettségét miden szolgáltatási területünkön. Mindezt minőségi munkával és korrekt árakkal kívánjuk elérni.

Alkalmazottként eltöltött idő alatt megtapasztaltuk, hogy megbízóink elégedettsége nagy részben nem a cég vezetőségétől függ, hanem cégünk munkavállalóitól. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazottaink elégedettek legyenek munkahelyi körülményeikkel és ezáltal tudásuk legjavát tudják nyújtani munkahelyükön, saját és megbízóink teljes megelégedettségére.

Hikvision termékek kis- és nagykereskedelme széles termékválasztékkal. Cégünk Hikvison IP kamera, Anaóg és Turbo HD kamerák és videó megfigyelő rendszerek fogalmazásával foglalkozik. Hikvision az egyik piacvezető gyártó a biztonsági kamerák piacán. Filozófiájuk, hogy minőségi kamerákat tervezzenek és azokat elérhető áron kínálják a végfelhasználók számára. Kamerákért (DÓM, kompakt, PTZ, wifis, szettek, stb.), rögzítőkért és egyéb kiegészítő eszközökért látogasson el biztonságtechnika webshopunkba.

A tűzálló széfek nemcsak a tűz, hanem rendkívül magas hőmérséklet ellen is megvédik a fontos értékeit. A Saffort.hu oldalon megtalálhatók a legjobb tűzálló számzáras széfek, melyek megvédik az értékeit nem csak tűz, hanem rablás esetén is. Tanúsítvánnyal rendelkező tűzálló széfek és dobozok elsődleges célja az értékek védelme tűz és nagy hőmérséklet esetén.

Amennyiben szeretne otthonába igazán jó kerítésvédelmi, vagy egyéb biztonságtechnikai eszközöket, akkor keressen miket! Biztonságtechnikával foglalkozó oldalunkon mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Kerítésvédelmi rendszerünk rendkívül jól szolgál arra, hogy érzékelje, ha a kerítésen átmásznak, átvágják vagy épp felemelik, és ezt képes jelezni. Oldalunkon ezt és még sok más biztonságtechnikai eszközt is megismerhet.

A lehető legjobb helyen jár, ugyanis bő választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb online pénztárgépet. A legismertebb gyártók márkáival is találkozhat a kínálatban, amelyek között nagy teljesítményű, megbízható készülékeket is megtalálhat. Jóval kedvezőbb áron vásárolhat online pénztárgépet, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, amely érint minden tartozásmentes vállalkozást!

Ha önnek is fontos a biztonság, akkor szereltessen fel az otthonába egy biztonsági kamera rendszert. Így ugyanis mindig láthatja, azonosíthatja és nyomon követheti azt, hogy ki és mikor lép be, illetve hol van épp a lakásba, így felismerheti az esetleges illetéktelen behatolókat és a felvétek alapján felelősségre is vonhatja őket.

Szeretne cégével egy új országban is sikereket elérni? Cégalapítás Németországban! Gazdaságilag stabil, megbízható gazdasági múlttal rendelkező ország. GmbH alapítás, UG vagy KG alapítás - melyekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat - bízza ránk céges ügyeit az alapítástól a könyvelésen keresztül a székhely szolgáltatásig - mely valós, fizikai székhelyet jelent! Lépjen velünk kapcsolatba és beszéljünk meg egy személyes találkozót!

Tűzvédelmi, munkavédelmi, és érintésvédelmi szolgáltatást nyújtunk, emelőgép felülvizsgálatot, valamint elsősegélynyújtó személy képzést is vállalunk. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen árajánlatot!

Egy olyan vállalkozást keres, ami nagy tapasztalattal, illetve gyakorlattal rendelkezik a biztonságtechnikai termékek, illetve egyéb fémtermékek gyártásában, valamint javításában? Akkor a Müller & Schmidt Kft. honlapján a lehető legjobb helyen jár! Tekintse meg honlapunkat! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Egy megbízható, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező és rutinos költöztető, lomtalanító, illetve fuvarozó vállalkozást keres? Akkor a Serpa-Trans-Log Kft. honlapján a lehető legjobb helyen jár! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Az INVISIBLE magánnyomozó Budapesti irodát azzal a céllal alapítottuk, hogy magasabb szintre emeljük a magyarországi magánnyomozást. Munkatársaink kivétel nélkül több éves tapasztalattal rendelkeznek nyomozati területeken. Szakmai tudásunkat a Nemzetbiztonsági területeken dolgozó szakemberek professzionális kiképzése, és oktatása révén sajátítottuk el. Tapasztalatainkat a számos megvalósult megbízás során szereztük. Számunkra az első és legfontosabb cél, hogy Megbízóink elé kielégítő információt és megdönthetetlen bizonyítékot tárjunk. Törekvésünk, hogy mindezt a legnagyobb diszkréció mellett, minőségi és költséghatékony szakmai munkával érjük el. Szakembereink a munkavégzés során mindvégig láthatatlanok maradnak, ezzel megőrizve az Ön incognitóját.

Egy olyan webáruházat keres, ahol a fémtermékek, illetve a különböző típusú biztonságtechnikai termékek és eszközök széles választéka várja? Akkor a Müller & Schmidt Kft. honlapján a lehető legjobb helyen jár! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Ha vagyonvédelmmel és őrzéssel foglalkozó szakértőket keres, hívja a SecuriRentet! Számtalan őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatás megtalálható náluk. Közöttük pl. a riasztórenderes, technikai vagyonvédelem, ami nem minden esetben igényel helyben embereket. De az objektumőrzésnek értelemszerűen léteznek olyan alternatívái is, ahol élőerős őrzés-védelem is kellhet. Ilyen esetekben az őrzés-védést a SecuriRent minden esetben a saját állományával végzi. Nem von be alvállalkozókat a vagyonvédelemhez. Lehet az egy üzlet vagy másnak az őrzése, feltétlen hozzáértő biztonsági céget bízzon meg a feladattal!

Megfizethető áron kamera rendszer beszerzésén töröd a fejed? Vedd meg tőlünk a neked kellő kamera rendszert, kínálatunkban biztosan találni fogsz olyat, amely tetszésed elnyeri, illetve megfelel az elvárásaidnak. Azt gondolod, biztos sokat kell várni, míg kiszállításra kerül? Ez nem igaz, mi gyors futárszolgálattal dolgozunk és így a lehető legrövidebb időn belül már ajtódnál is van a rendelt termék. Biztonságtechnika terén otthon vagyunk és a kérdéseidre is kétséggel felelünk. 3 kamerás rendszer csomaggal is várunk ebben 3 egyforma tudású kamerát találsz.

A hétköznapi embereknek is rengeteg olyan vagyontárgyuk van, amiket nem szeretnének elveszíteni. Éppen ezért lépéseket kell tenni. Bármikor betörhetnek, bármikor elvihetnek bármit. Az elkövetőket pedig nehéz megtalálni. Viszont egy olyan csomag, amit 5 kamera rendszere alkot, segíthet a problémákon. Hogy miért is? A kutatások kimutatták, hogy az esetleges elkövetőket már csak az is elijeszti, ha látnak kamerákat. Ez logikus is. Egy ilyen rendszer nemcsak azt képes felvenni, hogy mi tűnt el, vagy hogy mit csináltak a rablók, hanem azok arcát is. És ha megvan az arc, akkor a mai technológiával már könnyedén az elkövető nyomára lehet bukkani.

Igényeljen kamera rendszer szerelést, forduljon hozzánk bizalommal. A tolvajok akkor is támadhatnak, ha éppen senki sincs ott egy rövid ideig, nemhogy egy több napig tartó távollét alatt. Legyen szó otthonáról, cégéről, üzletéről vagy alkalmazottairól, ránk minden esetben számíthat. Ez a dolog korántsem olyan dolog, mint ahogy az a közhiedelemben elterjedt, egy átlagember is igényelheti. Mi mindent az ön igényei alapján csinálunk. Lépjen fel honlapunkra, ahol többet tudhat meg.

Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy illetéktelenek nem hatolnak be otthonunkba, irodánkba. A megelőzés egyik módja a biztonsági kamera alkalmazása, mely védelmi rendszer meggondolásra készteti a behatolót. Ne hagyja, hogy értéke könnyű préda legyen, weboldalunkon a kamerarendszer tervező segítségével akár önmaga is megtervezheti a védelmi rendszert.
Biztonság és üzletvédelem | | © rain30 | 2013.12.15 |

Sokak számára nagyon fontos tudni, hogy milyenek is a legnépszerűbb béren kívüli juttatások, a cégvezetőknek érdemes tájékozottnak lenniük ebben a témakörben. A legnépszerűbb ilyen típusú juttatások még mindig az étkezési és közlekedési hozzájárulás, azonban léteznek más módszerek is. Oldalunkról ezzel kapcsolatban is lehet tájékozódni, megéri körülnézni és elolvasni mindazt amire szükség lehet.

Cisa zárcsere és Cisa zárszerelés elvégzése garantáltan precíz és pontos munkafolyamattal, kedvező árakon Budapesten és Pesten. A Cisa olasz trezor zár egy roppant megbízható és masszív zár kategóriába tartozik aminek a kinyitása még egy szerelő mestert is igen leizzaszt, egy betörő pedig nem is tudja kinyitni! A tökéletes lakásvádelem a Cisa trezor zárral kezdődnek!

Feltörték a lakását? Megrongálták a zárat? Hívjon minket bizalommal! A betörés utáni helyreállítás és a betörés védelem kialakításához hívja mestereinket akik gyorsan és reális áron oldják meg a munkálatokat! Tevékenységünk Budapesten és Pest megyében vehető igénybe plusz költségektől mentesen.

Amennyiben értékesíteni szeretné cégét, a segítségünkkel megteheti ezt. A Cégeladás.info segít Önnek. Vásárolni szeretne céget? Ebben is segítünk.
Cégeladás.info a cégprofi

Õrzõ kamerák számos formába látnak el felügyelõ szerepet. Alkalmazkodnak akaratunkhoz, természeti adottságainkhoz. Vehetünk
mini kamerát amennyiben kevésbé szeretnénk hivalkodók lenni. IP kamerát legfõképp tágasabb, Dome kamerát elenyészõbb
szektorban megfigyelésre lehet használni. A kamera által rögzített kép weben keresztül is hozzáférhetõ eképp színvonala az idõ
múlásával nem sérûl.

Az Immunity-Future Különleges Szolgálat Kft. munkatársai sok éves tapasztalat birtokában, üzletpolitikai, valamint hatályos jogszabályi szempontok figyelembevételével végzik tevékenységüket úgy, hogy a vevő-szállító jó viszony fennmarad, illetve a szakmai hírnév nem csorbul, és a követelések kiegyenlítései mihamarabb rendeződnek.

Mi szinte mindenre tudjuk a megoldásít, így egy tűzeset sem jelenthet nekünk problémát, míg a tűzeset elszenvedője sokszor nem tudja, hogy mit kellene tennie, hiszen lelkileg is nehéz feldolgozni a tragédiát. Ilyenkor a legjobb egy külső, független szakértő, aki ahelyzet magaslatán áll tűzkár esetében is! Bízzon meg minket és bízzon meg bennünk!
Biztonság és üzletvédelem | | © yatoo | 2012.10.28 | tűzkár |

Pénztárgép kereskedelme és szervizelése. Prémium kategóriás bolti értékesítése. Vonalkódolvasók, hatalmas választékban. Az
olcsótól az ipari termékekig. Bankjegyvizsgálók és pénzszámlálók kereskedelme. Cégünk több mint 20 éve foglalkozik
pénztárgépekkel. Ezen felül POS rendszerek esetében is hatalmas gyakorlattal bírunk. Színvonalas hibaelhárítással az egész ország
területén látjuk el munkáinkat. Tapasztalt technikusaink állnak rendelkezésére.

A kényelmes munkahely és a munkavédelem nemcsak a dolgozónak fontos, de Önnek mint cégvezetőnek is. Felmérések mutatják, hogy a kényelmesen berendezett munkakörnyezet és maga a tudat, hogy a munkabaleset kockázata minimális, a dolgozókat is jobb munkára ösztözi, ami hosszú távon mindenképpen meg fog látszani cége eredményein!

Egy önálló könyvelő iroda ma már rendkívül praktikus lehet, hiszen neked nem kell saját könyvelőt keresned, elég csak egy ilyen jellegű irodával szerződést kötnöd, és onnantól kezdve már a munka szinte saját magát is elvégzi, már ami persze a papirmunkát illeti. Ha téged, mint vállalkozót érdekelne ez a lehetőség, akkor ne habozz felkeresni minket!

Szeretnél olyan kötelező biztosítási és egyéb biztosítási kalkulátorokat, melyekkel kiszámolhatod az árakat, a havi részleteket? Esetleg tudni akarod, milyen a búvárbiztosítás vagy a síre való biztosítás? Nézz fel a CLB honlapjára és tudj meg mindent a biztosító cégekről, az árakról, valamint a biztosítási feltételekről. A biztonság a legfontosabb, biztosítsd be magad te is.

Biztonságtechnikai eszközeinket, módszereinket védelmi szolgáltatásainkkal hangoljuk össze a hatékony értékvédelem elérésére. Kiskereskedelmi üzletek részére leltárhiány megelőzésére, okának kinyomozására költséghatékony, eredmény centrikus vagyonvédelmi rendszert és saját fejlesztésű megoldásként intelligens kasszafelügyeleti rendszerünket kínáljuk.

Az értéket képviselő kötelező biztosítás megkötésére vonatkozó kötelezettség gépjárművekre érvényes. A gépjárművek közé tartoznak azok a járművek, melyeket a közúti közlekedés szabályairól szóló rendelet (KRESZ) előírásai gépjárművekként tartanak számon. Továbbá biztosítás szempontjából külön gépjárművek a pótkocsik, félpótkocsik, a segédmotoros kerékpárok, a mezőgazdasági vontatók. Érvényes kötelező biztosítás szükséges a hatósági jelzésre kötelezett munkagép vagy lassú jármű üzemeltetése esetén is.

Ügyfeleink egyedi őrzés és vagyonvédelem igényeinek megvalósítása a legkedvezőbb ár/érték arány mellett, és a maximális rugalmasság, ami üzletpolitikánk alapja. Komplex őrzés és vagyonvédelem szolgáltatásaink kiterjednek a biztonsági elemzéstől, kockázatfelméréstől, a meglévő és bevonandó erőforrások optimalizálásán át az adott munkaterület teljes vagy részleges vagyonvédelem ellátására legyen szó akár élőerős őrzés-védelemről, illetve biztonságtechnikai eszközök telepítéséről.

Munkanélküliség biztosítás mellett szeretne dönteni, de nincsen tisztában azokkal a legfontosabb kérdésekkel, hogy hol, hogyan, miként, és milyen feltételekkel köthető meg a jövedelemkiesés esetére szóló biztosítási forma? Ez esetben látogasson el bátran weboldalunkra, hiszen többek között a munkanélküliség biztosítás részleteivel is várjuk.

Mindent megtudhat oldalunkon biztonságtechnika cégünkről. Többek között a lakásriasztó és annak kiegészítő eszközeiről is tájékozódhat. Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az az oldal ahol életbiztosításokat tudsz kötni, és felvilágosítást kaphatsz, a meglévő életbiztosításodról.

Kösse meg kötelező személygépkocsi biztosítását megbízható biztosítási partnernél! Az AEGONdirekt.hu-n kötött kötelező biztosítás díjában is előnyös.

A Bástya-Őr Kft. 2000-ben alakult és kezdte meg munkáját. Alapításakor a rendőrségnél, illetve más vagyonvédelmi cégeknél tapasztalatokat szerzett szakemberek részvételével jött létre, amely garantálja a professzionális munkát.

Ezen a weboldalon az Elektronika Vonala Vagyonvédelem új szolgáltatásáról olvashat. Az oldalon részletesen le van írva minden információ: milyen szolgáltatásokat nyújtanak, milyen lehetőségek vannak, valamint elérhetőséget is talál a látogató, amin keresztül felveheti a kapcsoltatot a lakásriasztó szerelő céggel. Távfelügyeleti megodást is nyűjtanak, mindezt országosan.

ISO tanúsítványt szeretne? Segítünk a megszerzésben! A Toma Group Kft.-ben bő 10 éve dolgozik együtt egy összeszokott team akik a folyamatosan továbbfejlődve, az igényekhez alkalmazkodva alakítják a hosszútávú ügyfélkapcsolatokat. Szolgáltatásaink az a közös vonása, hogy az Ön vállalkozásának szempontjait szem előtt tartva.

A legmodernebb IPkamerás rendszerekkel már otthonról vagy esetleg nyaralás közben is megnézheti térfigyelő kamerái élőképét, vagy a felvett videókat. A felvételek nem a helyszínen kerülnek tárolásra, hanem a ReVision szervereken kerülnek mentésre, így attól sem kell félni, hogy a betörő esetleg magával viszi a bizonyítékként felhasználható videóanyagot. IPkamerával megfigyelheti akár az összes ingatlanát is egyidejűleg! ipkamerarendszer.hu - Axis kamera, IPkamera, térfigyelő kamera

Liquiditas.hu – a legjobb partner, ha a következőkre van szüksége: felszámolás, behajtás, követeléskezelés, jogi képviselet, fizetési meghagyás, kockázatelemzés, vevő értékelés.

Díjtalan szaktanácsadás, árajánlat készítés a riasztoplaza.hu oldalon ! Riasztók, biztonsági kamerarendszerek az otthona biztonságáért. Nálunk akár 0Ft.-ért tulajdonosa lehet egy minőségi riasztórendszernek. Nézzen be hozzánk, jó böngészést!

Minden ami a biztonságtechnika témakörébe beletartozik

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti