Szombat, 2019.10.19
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Asztali számítógép [29]Digitális világ [20]
Biztonság a számítéstechnikában [22]Perifériák [22]
Számítástechnikai dokumentáció [4]Programozás [20]
Online fórumok [11]Szoftverek [70]
Laptop, notebook, PDA, számítógép [55]Hálózatok [14]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Számítógépek » Programozás

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 20
Mutatott honlapok: 1-20

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Programozó képzésünkkel mindössze 18 hét alatt válhatsz szoftverfejlesztővé. Egyedi környezetben tartjuk az szoftverfejlesztő tanfolyamot. Innovatív oktatóterem, kiváló számítógépek, tea és kávé adott.
Miért is érdemes szoftverfejlesztővé válni?
Azért, mert ma Magyarországon egyik legnagyobb hiány ilyen szakemberekből van.
Ráadásul partnercégeinknél a képzés után fix helyet is tudunk neked biztosítani, havi magas fizetéssel.

A Webdepó raktár logisztikai szoftver segítségével könnyűszerrel megoldhatja raktározással és szállítmányozással kapcsolatos feladatait. A raktárkezelő program azon vállalkozások számára készült, akik szeretnének gördülékeny kommunikációt az ügyfeleikkel. A könnyen követhető árumozgást is lehetővé tévő raktár program vagy raktár szoftver számos űrlapot tartalmaz, ami megkönnyíti a raktáros feladatait. Most ingyen kipróbálhatja.

Professzionális IT szolgáltatás!

Az ICT Megoldások Kft. olyan hazai vállalkozás, amely szakértelmével kis és középvállalati meglévő INFORMATIKAI rendszerét segíti megfelelő műszaki állapotra hozni. Célunk: hogy növeljük partnereink üzleti hatékonyságát.

Milyen előnyöket nyújtanak megoldásaink?
- energia takarékos és költséghatékony
- helytakarékos rendszerek és eszközök
- alacsonyabb üzemeltetési költségek, megtakarítás
- kényelem, akár távoli munkavégzés
- adatai biztonságban tárolódnak
- stabil rendszer, pontosan tervezhető költségstruktúra
- hatékonyabb információáramlás a cégen belül
- szoftverfejlesztési tanácsadás
Kérje díjmentes konzultációnkat, amelynek során képet kaphat arról, hogyan tesszük gördülékenyebbé üzletmenetét és vesszük le a terhet az ön válláról.
Érdeklődni:
Soós Kálmán
Telefon:+36-1- 919-1417
Mobil: +36-20-984-0472
E-mail: sales@ict.hu
Web: www.ict.hu

A SEO CMS egy keresőkre optimalizált tartalomkezelő rendszer, melynek fejlesztésénél elsődleges szempont volt, hogy ön olyan hibátlan honlapokat állítson elő, amelyek nagy eséllyel ostromolják meg a találati listákat.
2 nap alatt elkészítjük weboldalát, kérjen ingyenes konzultációt a www.seocms.hu weboldalon!

A Puszta WEB USC honlapkészítéssel, webáruház készítéssel és internet marketing látogatószerzéssel foglalkozik elsősorban Kecskeméten, Cegléden és ezek környékén.

Mivel az Apple szigorú követelményeket támaszt az iPhone alkalmazás minőségével kapcsolatban, az iPhone készülékekre célszerű inkább közösségteremtő, illetve szórakozást vagy játékélményt nyújtó alkalmazásokat fejleszteni.
Az iPhone alkalmazás kiválóan alkalmas például magazinok, weboldalak vagy egyéb tartalmak egy részének vagy egészének mobileszközös szolgáltatására.

A Clear Admin Számlázó program az egyik legelterjedtebb számlázó program Magyarországon.
Rendkívüli népszerűsége annak köszönhető, hogy egyszerűsége miatt nagyon könnyen megtanulható. Ingyenes alaprendszerét könnyen bővíthetjük azokkal a funkciókkal, amelyekre szükségünk van.

Mikor lehet szükséges egy Android programozás? Abban az esettben, ha jó lenne megvalósítani egy régi vagy akár egy új elképzelését a mobiljára, vagy pl. akkor, ha egy marketing kampány részeként telefonos applikáció kíván készíteni. Az Android programozás a MediaFest egyik legnépszerűbb szolgáltatása, nézze meg Ön is weboldalukat, ha Android programozás kell Önnek!

Miért az Iphone fejlesztés? Az IPhone kihozatalával felforgatta a piacot habár nem támogatta a multitaskingot és a Flesh alkalmazásokat, viszont megújította a mobilvezérlési szokásokat. Ikonokon alapuló külsővel jött ki amit több ujjas formában is vezérelhet az ember. Ezek a kritériumok meghatározóak lettek az üzleti telefonok piacán, szinte telefongyártó lemásolta ezt a formabontó kezelőfelületet. A Stylers sokéves fejlesztői tapasztalatára vonatkoztatva szerkeszti meg Ön elképzeléseinek megfelelő alkalmazást.
Programozás | | © placo | 2012.06.02 |

Weboldal keresőoptimalizálás mellett cégünk az informatika szinte minden területét lefedő tudással és kapcsolati hálóval rendelkezik, amely segítségével akár rendszergazdai akár más területen tudunk segítséget nyújtani kis-és középvállalatok számára.
Cégünk árképzése kellemes, szolgáltatások és a sokoldalúsága pedig kiváló.
www.nii.hu

Láttál már női rendszergazdát? Sajnos ez is azok közé a szakmák közé tartozik ahol többnyire férfiak dolgoznak.Pedig lehetőséget kéne adni a nőknek is, hogy ezen a téren bizonyítsanak. A mi cégünk ellentétben a hagyományokkal, szívesen alkalmaz női munkaerőt. Ha Ön is bizalmat szavaz és érdekli ajánlatunk, akkor keresse fel honlapunkat és biztos vagyok benne, hogy meg lesz elégedve választásával.
Programozás | | © hwellkft | 2012.03.02 | rendszergazda |

Egy jól felépített webáruház tökéletesen működik, sok látogatót vonz az oldalra. És, hogy ehhez mi szükséges? Egy igényesen és profi módon felépített webáruház. Webáruház készítésnél elsődleges szempont az értékesítési cél, ezért figyelembe kell venni, hogy a webshop színvonalas és professzionális megjelenésű legyen, hogy az elkövetkezőkben a legnagyobb hatásfokkal lehessen eladni bizonyos termékeket.

Az a legideálisabb weblap, amelyet úgy készítenek el, hogy az ügyfél egyszerűen módosíthassa és szerkeszthesse. Ha nincs szükség speciális számítógép ismeretekre és úgy is adminisztrálható egy weblap, az a legideálisabb. A jó szakember nem dolgozik sablonokkal, hanem egyedi, a megrendelő igényeit kielégítő oldalt készít és a weblap elkészülése után is segítséget nyújt a tulajdonosnak.
Programozás | | © cseke timea | 2011.09.19 | weblapkészítés |

Az oldalon programozással kapcsolatos könyveket találunk, melyek megvásárolhatóak a Könyv-könyvek.hu honlapján. Például a következők: ASP 3.0 programozás, XML Elmélet és gyakorlat, SQL Programozóknak, Assembly védett módú programozás, Többnyelvű programozástechnika, Programozási alapismeretek WAP-oldalakhoz és weblapokhoz, PHP5- Bevezetés a PHP5 programozásba...

Amennyiben nem indul a számítógépe, hibás működést észlel, programokat kell

telepíteni vagy Vírusokat kell irtani számítógépén, adatait meg kell menteni, hívjon

bizalommal!


A profi weboldal készítés célja a minőségi honlap, weblap elérhetővé tétele mindenki számára. Cégek, magán személyek, közintézmények, szervezetek, egyesületek számára kiváló szolgáltatást nyújtunk. Akár teljes egészében is ránk bízhatja folyamatot, ugyanis az arculattervezés a nagy erősségünk. Maximalisták vagyunk és csak abban az esetben vagyunk elégedettek, ha partnerünk elégedett. Kérje ingyenes árajánlatunkat. Üdvözlettel: A profi weboldal készítés csapata nevében.

A vállalatirányítás jövője elkezdődött!

A Belsoft Kft. kifejlesztett egy olyan vállalatirányítási szoftvert, amely teljesen online felületre íródott és ez a vállalatirányítási rendszer nem csak abban nagyszerű, hogy képes a távoli elérésre, hanem azért is, mert valóban felveszi a versenyt a nagy külföldi vetélytársakkal is a versenyt, ez a teljesen magyar fejlesztésű program, amelyre nyilván lehetünk büszkék.


Honlapkészítés, weblapszerkesztés kisvállalkozóknak: a weblap megtervezésétől a sikeres internet marketing kampány lebonyolításáig! Domain regisztráció, tárhely bérlet, grafika, design, kereső optimalizálás, adsl internet előfizetés, szoftverfejlesztés.

A Havasweb Kft. célja, hogy olyan internetes megjelenést biztosítson, ami jövedelmező befektetésnek fog bizonyulni több év távlatából is.
Komplex átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően a tervezés fázisától kezdve már tudatosan építjük fel a honlapokat figyelembe véve a biztonsági előírásokat, programozási szabványokat, keresőoptimalizálási elvárásokat.

http://www.havasweb.hu


Egyedi szoftverek és weboldalak tervezése, fejlesztése referenciákkal.
Ha szüksége van bármilyen egyedi fejlesztésű programra vagy weboldalra, honlapra cégének keressen minket. Kis és közepes cégeknek is elérhető áron!

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2019 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti