Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [52]Marketing és piackutatás [69]
Biztonság és üzletvédelem [44]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [92]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [103]
Reklám [78]Biztosítás [169]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [110]Hitel, hitelközvetítés [130]
E-kereskedelem [242]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek » Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 92
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Cégünk teljeskörű bérszámfejtési szolgáltatást nyújt kis,- közép és nagy vállallatoknak egyaránt. Célunk, hogy ügyfeleinknek a teljes munkavállalói terhet levegyük a válláról és szakszerű adózási tanácsokkal lássuk el. Folyamatos tájékoztatást és ügyfélszolgálatot kínálunk dolgozóinak és minden szükséges dokumentumot adminisztrálunk.

A Helvetia Consulting Kft. professzionális megoldásokat kínál könyvelés során Győr városában és környékén. Több, mint 20 év tapasztalatával tudjuk segíteni ügyfeleink adózási és bérszámfejtési munkáját anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kellene. Precíz rendszerünknek köszönhetően szinte teljesen kizárjuk a hibák lehetőségét. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalt könyvelő Budapesten, akár háztól-házig szolgáltatással egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett könyvelői munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom!
További információkért és elérhetőségeimért kérem látogasson el weboldalamra.

A lehető legjobb helyen jár, ugyanis bő választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb online pénztárgépet. A legismertebb gyártók márkáival is találkozhat a kínálatban, amelyek között nagy teljesítményű, megbízható készülékeket is megtalálhat. Jóval kedvezőbb áron vásárolhat online pénztárgépet, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, amely érint minden tartozásmentes vállalkozást!

Szeretne cégével egy új országban is sikereket elérni? Cégalapítás Németországban! Gazdaságilag stabil, megbízható gazdasági múlttal rendelkező ország. GmbH alapítás, UG vagy KG alapítás - melyekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat - bízza ránk céges ügyeit az alapítástól a könyvelésen keresztül a székhely szolgáltatásig - mely valós, fizikai székhelyet jelent! Lépjen velünk kapcsolatba és beszéljünk meg egy személyes találkozót!

Szeretne egy olyan céget vagy könyvelői irodát találni ahol az SZJA bevallás könnyedén s gyorsan elintézhető? Vagy ha inkább otthonról szeretné megoldani, kényelmesen, interneten keresztül, akkor jó helyen jár, cégünk ugyanis több mint 20 éves tapasztalatával akár számítógépen keresztül is örömmel segítséget nyújt önnek az adóbevallás elkészítésében. Hívjon minket bátran!

Jó lenne egy olyan alapítványt találni, aki a daganatos gyerekeken segít, mivel neked szívügyednek tekinted az őrajtuk való segítséget? Az adó 1% hivatalosan odaadható az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak, akik mint a nevükből is következtetni lehet rá, a daganatos gyerekeken segítenek illetve azok családján. Ismerd meg őket, klikk ide!

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelési, számviteli szolgáltatást nyújt újonnan alakult, és már működő gazdasági társaságok részére. Regisztrált mérlegképes könyvelőink többéves tapasztalattal, aprólékos gondossággal végzik a főkönyvi könyvelést, készítik el a beszámolót.

Az ALGIDUSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy cégvezetési, valamint ügyviteli tanácsadásra, illetve cégalapítással, cégmódosítással, bérszámfejtéssel és könyveléssel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására specializálódott vállalkozás. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra és cégünkre vonatkozólag.

Vállaljuk cége adóátvilágítását, adótanácsadását, valamint vitás ügyek esetén igazságügyi adószakértését. Tanácsadóink és munkatársaink naprakész tudásbázissal és precíz munkavégzéssel állnak cége rendelkezésére. Emellett a taxhelpers segít vállalkozása számára felkészülni egy pályázat vagy hitelre való felkészítésben.

A LAURUS MAGYARORSZÁG elindította e-learning oldalát, melyen adózási és számviteli témakörű minileckékkel mutatja be, mik azok, amikkel egy cégvezetőnek, vagy vállalkozónak tisztában érdemes lennie cége pénzügyei terén. Az egyes pénzügyi fogalmakat emészthető formában példákon keresztül mutatja be, így az olvasó gyakorlati megközelítésből ismerheti meg azokat. Ha tehát valakinek friss cége van, vagy már élő vállalkozása de szeretne többet tudni arról, ami nap, mint nap érinti tevékenységét pénzügyileg, mindenképpen érdemes végigolvasni a leckéket.

Egy megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőre lenne szüksége? Egy profi adótanácsadót keres? Akkor a SmartStart honlapján a lehető legjobb helyen jár, hiszen mi 15 évet is meghaladó szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. A részletekért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

A Beritax Könyvelőiroda tevékenységét tekintve egy professzionális és minőségi könyvelői szolgáltatások nyújtására specializálódott vállalkozás, ami több mint két évtizeddel ezelőtt kezdte meg működését és mára már számtalan elégedett, valamint törzs ügyfélre tettünk szert. Kiemelkedően fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, így minden esetben arra törekszünk, hogy a maximumot nyújtsuk. Ha minket választ, akkor Önt sem érheti csalódás. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag.

A Protax Audit könyvelőirodát üzemeltet Budapesten, könyvelőink szívesen segítenek kedves ügyfeleinknek a fővárosban és Pest megyében is. Szolgáltatásaink között megtalálható a tb ügyintézés, az adótanácsadás és az adóbevallás is. További információkért látogasson el weboldalunkra!

Profi, mindenre kiterjedő könyvelési, adótanácsadási szolgáltatásokra van szüksége új vagy meglévő vállalkozásához? Válassza az Egyszeregy Kft.-t! Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk szakképzett könyvelőinkkel, így garantáltan levesszük a terhet a válláról! Tekintse meg weboldalunkat a részletes információkért és elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Számítsa ki ezzel az e-számla kalkulátorral, hogy mennyit nyerne, ha a papír alapú számlázásról áttérne elektronikus számlázásra. Az e-számlázás lényege, hogy nem szükséges kinyomtatni a számlát, hanem elektronikus úton is továbbíthatja azt az ügyfelének. Így hamarabb célba ér a számla és ön is hamarabb kapja meg az utalást.

Vállalkozást szeretne nyitni, de fogalma sincs, hogy is kéne hozzákezdeni? Akkor önnek jól jönne egy könyvelő iroda Budapest belvárosában. Már a vállalkozása megalapítása előtt kérheti tanácsainkat, és sikeres szerződéskötés esetén fél évig fix alapárban részesülhet. A kezdő vállalkozókat kiemelt támogatásban részesítjük: díjmentesen kérhetik a speciális segítő csomagunkat, mely minden fontos tudnivalót tartalmaz.

Dokumentumkezelési problémái akadnak a vállalkozásodnak? Legyen szó bármilyen nagyságú és méretű vállalkozásról, a rEVOLUTION Software Kft. hasznos tanácsokkal áll elő rendszerek terén. Ha a hiányosság könyvelői, termelési irányítási vagy épp egy felhős rendszerben van, akkor keress rá a revolution.hu oldalon található termékekre. Garantáltan találsz a te vállalkozásodhoz illő programot részletes leírással mellékelve.

A Revol Express szoftverei kiválóak a különféle számlázási feladatok kivitelezéséhez. A kifejlesztett programjaink során sokkal egyszerűbbé válhat az előleg számla és a számla kiállítása, ugyanakkor lehetőség nyílik szállítólevél vagy épp késedelmi kamat közlő levél elkészítésére is. Mindenképp érdemes felkeresnie oldalunkat, ahol egy 2 perces teszttel az is kiderülhet, pontosan mire van szüksége.

Új hotel a Balaton partján? Szép is lenne, de a kiadások a csillagos egekben járhatnak, ha nem tudod, meddig ér a takaród. Kérj pontos költségvetés készítést tőlünk, mi 20 éve foglalkozunk ezzel, nem fog csalódás érni, ha mellettünk döntesz. Szakembereink megfelelő tudással rendelkeznek így, ha szükséges elkészítik a költségvetés készítését!

A költségvetés készítése igen csak bonyolult lehet, ha nem egy dologra kell összpontosítanunk, hanem számos kiadást és költséget kell összehangolnunk. Ilyen rendszerint a beruházásoknál, építkezéseknél, pályázatoknál fordul elő, de még a homlokzati szigetelés esetében is jó, ha tudjuk, mennyi kiadásra számíthatunk. Szakembereinkre bármikor számíthat, ha a költségvetés elkészítésére volna szüksége. Minden hasznos információval weboldalunk is szolgálhat.

TB bérügyintézéshez keres szakembert?Esetleg sokkal több feladattal is megbízna valakit? Ha azt szeretné, hogy a könyveléstől a bérszámfejtésig, valamint az adóbevallás elkészítésétől a hatóságok előtti képviseletig mindent szakember végezzen, ajánljuk, hogy válassza budapesti könyvelőirodánkat. Évek óta foglalkozunk könyveléssel, valamint ezzel kapcsolatos szolgáltatásokkal. Több száz elégedett partnerünk van és volt, tartozzon Ön is közéjük.

Hatékonyabb költségvetést szeretne cége számára? Nem szeretne pluszba adót fizetni? Akkor igényelje szolgáltatásainkat. Végre van olyan könyvelő Debrecenben, mely nem csupán az adatok száraz rögzítését vállalja, hanem hatékony könyvelést készít. Számos szolgáltatásunk van, melyek megkönnyíthetik cége életét. Ezekről részletesebb információkat honlapunkon olvashat. Felejtse el a számolást, nem kell Ön foglalkozzon mindennel!

Amikor egy vállalkozásod van, nagyon sok mindennel kell foglalkoznod. Ilyenkor sajnos sokan még a pénzügyekkel, az előkönyveléssel is időt kell töltsenek, mert nem találnak egy olyan megfelelő könyvelői irodát, amely ezeket a feladatokat elvégzi helyettük. Ha ön is ebben a helyzetben van, de megoldást szeretne erre a problémára találni, érdemes lesz belépnie a www.zorigo.hu oldalra!

Könyvelőirodát keres? Akkor ne keressen tovább, hiszen a Profi-Kont könyvelőiroda nem csupán az általános szolgáltatásokkal várja megbízóit, hanem számos egyéb pénzügyi szolgáltatást is nyújt. Amennyiben ellátogat honlapunkra Ön is láthatja, hogy a cégbejegyzéstől, a pályázatíráson keresztül a hivatalos szervek előtti képviseletig mindenben üzleti partnere lehet irodánk. Könyvelőiroda Budapest

Egy pályázat megírása nem egyszerű feladat. Csapatunk elkészíti ezt, természetesen miután megtalálta az ön vállalkozásának leginkább megfelelő projektet. A pályázatírás Debreceni képviselői vagyunk, nagy tapasztalattal a hátunk mögött jól tudjuk mik a buktatók amelyekre oda kell figyelni. Amennyiben nem térítendő források igénybevételéhez kéne segítség, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha tapasztalt könyvelő szolgálatait szeretné igénybe venni, akkor válassza cégünket. Több irodánk is van, menjen a legközelebbihez. Online könyvelésünk keretén belül elküldheti beszkennelve vagy Excelbe, esetleg futárral az anyagot, és mi visszaküldjük. Így sok időt megspórolhat. Használja ki alacsony árainkat és szolgáltatásainkat, bízza a munkát a profikra! Honlapunkon többet olvashat rólunk.

Ha unja a számokkal való folyamatos bajlódást, a hosszú és unalmas számolást, vagy csak nincs megelégedve könyvelőjével, akkor keressen fel minket. Színvonalas és pontos könyvelést végzünk, mely garantáltan megfelel majd önnek is és az adóhivatalnak is. Tapasztalt munkatársaink tisztába vannak azzal, hogy mi számít kiadásnak és mi nem, így még pénzt is spórolhatnak önnek.

Biztosan Te is sok ajánlatot olvastál már különböző könyvelőktől és igyekeztél mindig is a legelőnyösebbre koncentrálni, de sajnos sosem fordult még az elő veled, hogy egy olyanra találtál volna, amely minden szempontból megfelelt volna. Ha ebből eleged van és szeretnéd mostmár valóban intézni az ezzel kapcsolatos ügyeidet, akkor kattints ide!

Bizonyára tudjuk, hogy adózni kötelező, hiszen az állam ebből tudja előteremteni a közjavak biztosítását mindenki számára. Az adó be nem fizetése különböző szankciókat vonhat maga után, amelyet az állam törvények segítségével tart kordában. Amennyiben szeret ön is elsők között értesülni minden hivatalos, adóval kapcsolatos törvényekről, akkor oldalunkra kattintva mindezt megteheti. Mindezt ingyenesen begyűjtheti, éljen hát a lehetőségekkel.

Egyre népszerűbb a Cégmanager Kft. könyvelés szolgáltatása, mert a vállalkozások vezető megértették, hogy akkor van a legnagyobb biztonságban a cég könyvelése, ha valóban szakértő csapatra bízzák azt. A Cégmanager szakemberei jogi szempontból is felkészültek, így az esetleges bonyolultabb jogesetek, vagy a jogszabályi környezet változása nem töri meg a munkájukat. Különlegességük, hogy a hatóságok (NAV, Fogyasztóvédelem, Önkormányzat, stb.)előtt is képviselik ügyfeleiket!

Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat, adótanácsadás - Az Avaka könyvelőiroda mindezt komplexen, személyre szabottan, képzett szakemberek révén nyújtja. Akár egyéni vállalkozó, akár Bt., Kft., Zrt. vagy KKt. képviselőjeként keres könyvelőt, az Avaka könyvelőiroda minden igénynek megfelel

A TBSZ számla segít, hogy megtakarításainkat kamatadó mentesen tudjuk kivenni amikor lejár a befektetés vagy a bankbetét. TBSZ számlát nyithat bárki, aki szeretne kamatadót spórolni. TBSZ -t nyitni legalább olyan egyszerű, mint egy bankszámlát. Persze TBSz nek is vannak hátrányai. Tudjon meg mindent a TBSz számláról.
Bankok | | © Szendrei Ádám | 2013.06.23 | TBSZ, TBSZ számla |

Egy munkavállalónak a bérét mindig az éppen aktuális adójogszabályok szerint kell kiszámolni. Az év megadott időszakában el kell készíteni az adóbevallást is, amely a bérszámfejtési szolgáltatás szerves részét képezi a UCMS Group Hungary-nél. Ha sok munkavállalót foglalkoztat, akkor mindenképpen forduljon ehhez a céghez, amely nem csak bérszámfejtést, hanem könyvelést is végez!

A Bekk Ügyvédi Társulás négy ügyvéd együttműködésével jött létre, így több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ügyfeleink között bankok, önkormányzatok, vagyonvédelemmel és építőiparral foglalkozó vállalatok szerepelnek többek között.

Emellett a gazdasági jog területén, többek között offshore jogügyletekben, közbeszerzési eljárásokban és idegenrendészeti jogügyletekben (letelepedési és tartózkodási engedély, letelepedési államkötvény) is közreműködünk.

A Rezon Iroda teljes körű és minőségi szolgáltatást nyújt a pénzügyek terén. Legyen Ön akár magánszemély, vagy keressen fel minket egy cég nevében, biztos lehet benne, hogy cégünk maximálisan kiszolgálja az igényeit. Erről gondoskodik a több mint 22 év tapasztalata. Ugyanis a Rezon Iroda több mint 20 éves vállalkozás.
Irodánk Békásmegyeren a harmadik kerültben található a Himző utca hat szám alatt. Hétköznaponként várjuk kedves ügyfeleinket, leendő ügyfeleinket.

Nálunk a könyvelés árak nagyon alacsonyak éppen ezért, ha velünk végezteti el a cégének szükséges könyvelést és egyéb papírmunkát akkor csakis jól járhat. Ha ellátogat honlapunkra akkor ott minden szükséges információt megtudhat rólunk. Ha most szeretne új céget alapítani akkor is remek választás lehetünk hiszen minden szükséges munkát elintézünk kedvező áron.

Amennyiben értékesíteni szeretné cégét, a segítségünkkel megteheti ezt. A Cégeladás.info segít Önnek. Vásárolni szeretne céget? Ebben is segítünk.
Cégeladás.info a cégprofi

Offshore cégalapítás a világ minden területén a mi segítségünkkel. Keressen minket fel, kisvállalkozók számára is jelentős adóoptimalizálási lehetőséget tudunk felajánlani.
Bankok | | © Zsani | 2013.04.12 | adó, cég, offshore |

Cég székhely pénztárcabarát áron, ez kéne? Tőlünk megkapod, klikkelj internetes oldalunkra csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik, és szereti, amit csinál, ezt bizonyítja remek referenciáink is. Velünk a szerződést egyszerűen és gyorsan megkötheted. Ne várj sokáig, látogasd meg remek oldalunk és tudj meg többet már ma, velünk jól jársz az biztos!

Szeretné megtudni, mi is a transzferár fogalma, hogyan készül a dokumentáció, esetleg más kérdései is felmerültek már a transzferár nyilvántartással kapcsolatban? Bármi is legyen az, specialistáink rendelkezésére állnak és segítik munkáját mindenben, ami a transzferárazással összefügg. Lépjen oldalunkra, olvass el a anyagainkat, cikkeinket, szolgáltatásainkról is kaphat infót, valamint feliratkozhat hírlevelünkre.

A legtöbb döntéshozó részére borzasztóan nehéz a megfelelő könyvelő megbízása. Mi pontosan ezért a legelső három hónapban ingyenesen készítjük a könyvelését. Hogyha az első próbaidőszak alatt, hogy nincs megelégedve, ez esetben csak nem kell kifizetnie a munkánkat. Ennek következtében cége semmit nem kockáztat. Hagyja cége könyvelését egy tapasztalt és dinamikus teamre!

A könyvelőiroda a 14. kerületben mindenkire vár: látogasd meg weboldalunkat és velünk meg leszel elégedve. Itt megtalálod a szakmában elismert és közismert, jogszabályokban jártas könyvelőket, ők akár a cégalapításban is a segítségedre lesznek. A piacon kizárólag mi dolgozunk ilyen alacsony áron. Engedd meg, hogy levegyük a terhet a válladról és válassz minket!

Az Erkazo-Plusz Kft. szolgáltatásai: teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, marketing tevékenység. Ha naprakész könyvelést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal. Szakképzett kollégákkal, több éves gyakorlattal, díjmentes parkolással várjuk miskolci könyvelőirodánkban. Könyvelés, bérszámfejtés Miskolcon.

Könyvelés nélkül nincs megoldás és nincs jól működő üzlet sem, ha az elején még nem is, de aztán mindenképpen ezt Ön is fel fogja ismerni. Miért akarná akkor, hogy az ügyei ne menjenek könnyen? Törekedjen arra, hogy minden problémák nélkül zajlódjon le és akkor nem fog semmi bosszantó történni Önnel! Keressen meg minket!

Egy megbízható céget keres Budapest könyvelő irodái között? Főkönyvi könyveléstől a bérszámfejtésig mindent szeretne elvégeztetni? Vegye le ön is a legnagyobb terhet a saját válláról és bízza meg a Consider Könyvelő Iroda Kft. munkatársait ügyeinek és könyvelésének feladataival. Így garantáltan jobban odatud figyelni a termelésre, és a könyveléssel is naprakész lesz segítségünkkel.

A Cégszolgálat Kft. segítséget nyújt ügyfeleinek a cégalapítás nehézkes útján. Szükség esetén székhelyszolgáltatással is megkönnyíthetjük cége működését. Könyvelési ajánlatunk az Ön árbevételéhez alkalmazkodik.

Vállalkozásunk, a Benefit Consulting Kft. könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, pénzügyi tanácsadásra, adótanácsadásra valamint teljes körű adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott könyvelőiroda Budapesten.

Transzferár nyilvántartás – Már felkészült mindenre?
Szeretné, ha végre elégedetten hátradőlhetne,
hogy ezt a problémát is megoldotta?
Információi szerint vállalkozása valószínűleg transzferár nyilvántartás készítésére kötelezett?
Öntől várják a cégénél a transzferár kötelezettségek megoldását?
Töltse ki az Ingyenes Transzferár Tesztet Bónusz e-bookkal!

A könyvelés szolgáltatásunk egy átlagos könyvelő cég szolgáltatásától jelentősen eltér, mivel munkatársaink között minden könyveléshez kapcsolódó terület szakértője megtalálható. A könyvelés csak egyike a szolgáltatásainknak, melyekből az Ön igényeire szabott csomagot alakítunk ki. Ha a könyvelés az Ön cégénél megoldott, arra támaszkodva építjük fel támogatásunk rendszerét. A Laurus Kft., több mint könyvelés!

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-50 51-92
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti