Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [51]Marketing és piackutatás [61]
Biztonság és üzletvédelem [42]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [89]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [100]
Reklám [75]Biztosítás [165]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [107]Hitel, hitelközvetítés [123]
E-kereskedelem [236]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek

Bankok [51]Marketing és piackutatás [61]
Biztonság és üzletvédelem [42]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [89]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [100]
Reklám [75]Biztosítás [165]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [107]Hitel, hitelközvetítés [123]
E-kereskedelem [236]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 1054
Mutatott honlapok: 961-990
Oldalak: « 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 »

Olcsó kiadó reklám felületek kedvezményes banner készítéssel!
Reklám | | © Teki | 2010.06.24 | banner, kiadó, Marketing, felulet, reklám, hirdetés |

Nem lehet elég korán elkezdeni foglalkozni a kötelező biztosítással. Az elmúlt időszakban ismét módosították az erre vonatkozó jogszabályt, így nem mehetünk el mellette. Ezt a biztosítást a www.kotelezobiztositasa.hu oldalon kötheti meg olcsón, és minden szerződés körüli teendőt átvállalunk Öntől.
Biztosítás | | © Guns | 2010.06.24 | kgfb, kötelező biztosítás |

Segítségre lenne szüksége SAP-val kapcsolatban? Üzleti és informatikai tanácsra lenne szüksége? Ne habozzon, keressen minket bizalommal! Cégünk, a BCS Business Consulting Services informatikai tanácsadó cég SAP tanácsadással, oktatással, konzultációva, üzleti, informatikai tanácsadással, vállalatirányítási rendszerek auditjával, valamint alkalmazásfejlesztéssel is foglalkozik.

Fő tevékenységünk a kenőanyag nagykereskedelem. Termékpalettánkon megtalálhatóak a Shell Hungary zrt. által Magyarországon forgalmazott kenőanyagok teljes portfóliója. Emellett forgalmazzuk a Sonax autóápolási termékeket, a Motip autótechnikai és karbantartási anyagokat és a Gunk adalékanyagait. Üzletünkben egyéb autós termékek értékesítésével is foglalkozunk: izzók, levegő-, olaj-, és üzemanyagszűrők, ablaktörlőlapátok, szélvédőmosó folyadékok, autósamponok, fagyálló termékek.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Ingatlan adásvételi és ajándékozási szerződések megszerkesztése és ellenjegyzése, ingatlanjog, cégalapítás (Kft., Bt., Kkt.), valamint a létesítő okiratok módosítása, társasági jog, házassági bontóperek (válóperek) és családi jog (gyermektartás, gyermeklehelyezés, stb.), munkajog (felmondás, kártérítés, stb.), örökléssel összefüggő eljárások (hagyatéki ügyek, végrendelet, öröklési és tartási szerződés), tartozásos és kártérítési ügyek, polgári jog.


Személyre szabott pénzügyi tanácsadás megtakarításról, befektetésről, jelzáloghitelről, nyugdíj-előtakarékosságról, biztosításokról és öngondoskodásról!
Keressen minket, hogy kereshessük Önt!

Védjegybejelentés, védjegybejegyzés ügyvédi segítséggel.

Le kívánja védetni logóját, ábráját vagy jelmondatát?
Ügyvédi képviselet és jogi tanácsadás nyújtása védjegybejelentéssel, védjegybejegyzéssel, védjegyoltalommal kapcsolatos kérdésekben. Védjegybejelentés a Magyar Szabadalmi Hivatalnál, teljeskörű jogi ügyintézés.


Ügyvédi képviselet válóperekben, jogi tanácsadás házassági jog témakörben.

Válni szeretne vagy kénytelen elválni? Rendezni kívánja a házastársi közös vagyonának sorsát? Házassági bontóperek indítása és jogi képviselete. Gyermekelhelyezéssel, gyermektartásdíjjal, kapcsolattartással összefüggő ügyek, perek vitele.


Szerződést kíván kötni vagy csupán a megkötés előtt véleményeztetni?

Szerződések szerkesztése és ügyvédi ellenjegyzése Győrben és Győr környékén.


Munkaszerződések szerkesztése és ügyvédi ellenjegyzése, munkajogi tanácsadás.

Munkaszerződést kíván kötni vagy véleményeztetni azt? Felmondtak Önnek? Nem tudja, milyen jogok illetik meg munkáltatóként vagy munkavállalóként?
Munkaszerződések elkészítése, megkötése és véleményezése. Tanácsadás konkrét munkajogi kérdésekben. Munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos ügyek és perek vitele.


Ingyenes jogi tanácsadás e-mailben.

Jogi kérdése van? Tegye fel most!
Ingyenes jogi tanácsadás e-mailben az alábbi témakörökben: alkotmányjogi beadványok, közjogi tanácsadás, állampolgársági, idegenrendészeti és menedékjogi ügyek, büntető- és szabálysértési ügyek, sértetti képviselet, cégalapítás, társasági jogi ügyek, családjogi és hagyatéki ügyek, közigazgatási eljárásban való képviselet, munkajogi ügyletek, polgári peres eljárásban való képviselet, szerződések készítése és véleményezése, védjegybejelentés.


Ingatlant kíván vásárolni vagy eladni?
Ingatlan adásvétellel, ajándékozással és bérbeadással kapcsolatos ügyvédi szerződések készítése Győrben és környékén.
Teljeskörű ügyintézés a szerződés megkötésétől a földhivatali bejegyzésig.
Honlapunkon bővebb felvilágosítást kaphat az alábbi témakörökben: ingatlan adásvétel és ajándékozás esetén szükséges adatok, illeték és adófizetési kötelezettség ingatlan adásvétel és ajándékozás esetén, a földhivatali eljárás menete.

Ügyvéd, ügyvédi iroda Győrben.
Ügyvédi tevékenység ellátása az alábbi területeken: alkotmányjogi beadványok, közjogi tanácsadás, állampolgársági, idegenrendészeti és menedékjogi ügyek, büntető- és szabálysértési ügyekben való védelem és sértetti képviselet, cégalapítás, társasági jogi ügyek vitele, családjogi és hagyatéki ügyek ellátása, közigazgatási eljárásban való képviselet, munkajogi ügyletek intézése, polgári peres eljárásban való képviselet, szerződések készítése és véleményezése, védjegybejelentés.

Kft, Bt. és egyéb cég alapítása ügyvéd által Győrben és környékén.
Cégalapítás akár 1 óra alatt!
Teljeskörű ügyintézés az alapítástól az esetleges későbbi módosításokon át a cég működésével kapcsolatos jogi teendőkig!
Honlapunkon bővebb felvilágosítást kaphat az alábbi témakörökben: a cégalapítás menete, a cégalapítás költségei, a cégalapítással kapcsolatos jogi tanácsadás, cégnyilvántartás elérhetősége.

Reklámajándék - PerfectPresent - Hatalmas választék, több, mint 10 000 termék közül válogathat!
Folyamatos akcióink között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt!
Automatikus árajánlatkérő rendszerünk könnyű és gyors ügyintézést tsz lehetővé!
Rendelje meg cége reklámajándékait tőlünk!
http://www.perfectpresent.hu/

Marketing Commando: tanácsadás és marketing tervezés.
Kiváló a terméked, de mégsem jönnek az eredmények? Iratkozz fel marketing tanácsadó hírlevelünkre, és duplázd meg mikro-, kis- vagy középvállalkozásod profitját 97 nap alatt! Az ingyenes marketing képzés csak egy kattintásra van Tőled.

Digitális nyomtatás kiadvány szerkesztés kis példányszámú kiadványok nyomtatása, kötészeti munkák helyben való elvégzése gyors, rövid határidővel.
Szórólapok helyben való nyomtatása és hajtása ( megvárható!)
Plakátnyomtatás ( banner megállító reklámtáblák, matricák )
Offset nyomdai munkák kivitelezése.
Iratmegsemmisítés rövid határidővel.

Szeretnéd tudni, hogy az általad keresett billentyűzet ára hol a legkedvezőbb számodra? Az arukereso.hu weboldalán összehasonlíthatod egymással a billentyűzet árakat, kényelmesen válogathatsz - az interneten keresztül - a széles billentyűzet választékból.

Meglepnéd magad egy női cipővel, de nem tudsz dönteni? Az Árukereső segít Neked! Oldalunkon nem csak ár alapján szelektálhatsz, hanem megnézheted a legnépszerűbb női cipőket is. Látogass el hozzánk és szerezz örömöt Magadnak!

A mediavasar.hu a MediaSales online reklámfelület közvetítő rendszere. Olyan web alapú média piactér, amely segít eladni az értékesítésre váró médiafelületeket könnyen, gyorsan és megfelelő áron veszteség és hosszas utánajárás nélkül. Felület, mely minden médiaszegmens vásárlási és értékesítési igényét kiszolgálja. Olyan platform, mely teret biztosít a médiatulajdonosok és a kis-és középvállalatok kapcsolatának létrejöttéhez.

A MediaGo.org egy független non-profit kommunikációval, reklámmal, médiával és médiumokkal foglalkozó szakmai portál, melynek célja, hogy a marketing, reklám, kommunikáció, média világa iránt érdeklődőknek és azoknak akik ezekben a szakmákban dolgoznak, minél több, érdekes, hasznos információt és ismeretet adjon át.

Olyan független médiatanácsadó szervezet, amely a médiatulajdonosok érdekeit képviseli a hirdetési piacon, támogatja a piacszervezési törekvéseket értékesítéssel, tanácsadással. Mi a MediaSales szerepe a piacon? Röviden összefoglalva a közvetítés, a gyakran közös vagy hasonló érdekek, értékek „megismertetése” egymással. Legyen szó értékesítésről, tanácsadásról vagy képzésről.

Ki szeretné váltani meglévő hitelét? Csökkenteni akarja havi kiadásait? Hitelkiváltás szakértőkkel. Kérje ajánlatunk online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül. Hitelinfó hitelkiváltás, az ország egyre több városában. Különleges ajánlat hitelközvetítőknek is. Mielőtt döntene kérje személyre szóló ajánlatunk.

Spórolni szeretnél? A napszemüveg hol kapható olcsóbban? Az arukereso.hu weboldalán összehasonlíthatod egymással a napszemüveg árakat. Az interneten gyorsan és kényelmesen válogathatsz a napszemüveg széles választékból.

Utasbiztosítás díjkalkulátorunkkal 5 biztosító, több mint 20 termékét kínáljuk, változó díjak és szolgáltatások mellett. A díjkülönbségek mellett nagyon fontosak az utasbiztosítás szolgáltatási szintje is, hiszen baleset esetén ez lép életbe.

Lakásbiztosítás díjkalkulátorral 2 perc alatt megtudhatja a vezető biztosítók díjait lakásbiztosítás váltással és a ingatlanával kapcsolatban.

Már nem csak full casco biztosításokat, hanem akár csak törésre, lopásra, totálkárra és szélvédő kárra is kínálnak casco-t. A casco váltást is érdemes alkalmazni, mivel hatalmas kedvezmények érhetők el vele.

Kötelező biztosítás kalkulátor segítségével, 2 perc alatt megadjuk az összes biztosító ajánlatát gépjárművére. További, szükséges adatok megadása után elküldjük a kiválasztott biztosító ajánlatát, mellyel 60 napig járhat. Az oldalon folyamatosan nyomon követhetők a kgfb váltás jogszabályi változásai és aktuális hírei.

Egyszerűen, gyorsan és ráadásul ingyenes ügyintézéssel kötheti meg autója kötelező biztosítását vagy casco biztosítását. A legmegfelelőbb biztosítási termékek kiválasztásához online kalkulátort készítettünk, melyben személyre szabottan válogathat 14 biztosító termékei között.

A WebShop Experts célja, hogy segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az elektronikus kereskedelemben lévő óriási lehetőségeket. Hisszük, hogy a vállalatok a hosszú távú sikerüket teszik kockára, ha nem hajlandóak felismerni az Internet által teremtett új feltételeket, és a velük együtt nyújtott új lehetőségeket a versenyben való előnyszerzésre.
Ugyanakkor az internetes kereskedelemben lévő potenciál kihasználása speciális szakértelmet igényel, mely általában hiányzik egy kis- és középvállalkozásnál.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti