Kedd, 2021.03.02
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [52]Marketing és piackutatás [69]
Biztonság és üzletvédelem [44]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [92]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [103]
Reklám [78]Biztosítás [169]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [110]Hitel, hitelközvetítés [130]
E-kereskedelem [242]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek » Marketing és piackutatás

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 69
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Egy jó arculat nagyban hozzájárul a sikeres marketinghez, és a vásárlói bizalom kiépítéséhez. Fontos, hogy a megrendelő cég hirdetéseiben és webes megjelenéseiben is egységes, egyedi és jól megjegyezhető képet mutasson, amely hatékonyan éri el a megfelelő célcsoportot. Cégünk ebben kíván segítséget nyújtani szolgáltatásai révén, melyek magukba foglalják az arculattervezést, az online marketinget is.

Teljes körű marketing-tanácsadás, valamint marketing munkák megtervezése és megvalósítása kis és középvállalkozások részére Győrben és környékén. A marketingkoncepciótól a teljes marketingstratégia kialakításáig minden. Ennek támogatásául a különféle kivitelezői munkák házon belüli megvalósítása is: grafikai munkák, arculattervezés, online és offline termékek megtervezése, weboldalkészítés, digitális jelenlét támogatása online hirdetések kivitelezésével és felületek kezelésével.

I hope it will be helpful for almost all peoples that are searching for this type of topic. I think this website is best for such a topic.

https://sportskdslots777.com
sbobet
3D CALIFORNIA

A Pallas Communication soproni online reklámügynökség. Google Ads kampányok kezelésével, e-mail adatbázis építéssel, hírlevél írással, keresőoptimalizálással és céges közösségi oldalak menedzselésével foglalkozik. Több éves tapasztalata segítik a vállalkozásokat abban, hogy az online térben még nagyobb szeletet foglaljanak el. Kérj tanácsadást a megfelelő marketing stratégiához és dolgozz együtt egy profi csapattal!

A Seo mágus rengeteg hasznos cikkel segít abban, hogy neked is egyszerűbb legyen a keresőoptimalizálás, de közben tudjuk jól ez nem egy egyszerű szakma. Ha időhiányban küszködsz, de szeretnéd hogy előrébb juss a Google keresőben, akkor dolgozz együtt egy marketing ügynökséggel. Mi folyamatosan építjük neked a linkeket, segítünk a technikai seo-ban és keresőoptimalizált szövegeket gyártunk a weboldaladra.

Google hirdetés kezelés profi budapesti csapat által. Google Ads kampányok kezelése (Régi nevén Google AdWords) 8 fő ügynökséggel. Célunk, hogy a kampányok eredményesek legyenek, vásárlásokat és kapcsolatfelvételeket érjenek el ügyfeleinknél. Google hirdetési ügynökségként biztosan számíthat ránk. A 360 marketing csapata abban segíti, hogy egy kézből kapja meg a szolgáltatásokat és ön a munkájára tudjon fókuszálni.A Google Ads hirdetés segítségével több vásárló lesz webáruházában, több szolgáltatást adhat el.

Egy céges Instagram oldalt menedzselni nem könnyű feladat, főleg ha kevés az időnk. Instagram követőket szeretni pedig még nehezebb, ez viszont kulcsfontosságú, ha már dolgozunk a posztokkal. Érdemes elgondolkodni egy marketing csapat megbízásán, mert ők pontosan tudják, hogyan lehet követőbázist építeni és figyelemfelkeltően posztolni. Csapatunk ebben nyújt segítséget! Nézd meg a weboldalunk!

Magas színvonalú virtuális asszisztensi, irodai szolgáltatásokat nyújtunk vállalkozóknak, akiknek szüksége van segítségre, irodai adminisztráció ellátásához.

Facebook oldal kezelés Győrben! Egyedi, vállalkozásának profiljához illő kommunikációt, grafikai anyagokat és hirdetéseket bitosítunk. A közösségi média koronázott királya a Facebook, ezért online marketingünk során elengedhetetlen az itt történő jelenlét. Facebook oldal kezelés áraink Győrben ár-érték arányban a legjobb szolgáltatásokat nyújtják. Mi nem fogjuk mindig ugyanazt posztolni, a mi Facebook hirdetéseink nem csak pénzkidobás, hanem profit is származik belőle. Részletes piaci elemzést készítünk és megalapozott információk alapján növeljük Ön weboldalának vagy fizikai vállalkozásának bevételét. Nem hisz nekünk? Próbálja ki Facebook oldal kezelés szolgáltatásainkat és ha nincs megelégedve az első hónap után díjmentesen lemondhatja.

Mi az a direkt marketing? Hogy tud ez Önnek segíteni? Az oldalon található írás erre szolgáltat választ. Az adatbázis építéstől a lead generálásig minden ezzel kapcsolatos dologról talál információt. De az oldalon rengeteg egyéb témáról is talál írásokat. Például ingatlan, üzlet vagy szórakozás.

Több potenciális vásárlót szeretne weboldalára? Vállalkozása profitálhatóságát növelné? Ilyenkor jön jól az e-mail marketing! Az elektronikus direkt marketing segítségével olyan új vásárlókra tehet szert, akik akár évekig az Ön szolgáltatásait választják majd. A Perfom Média eDM adatbázisa 550000+ e-mail címet foglal magában, ami szükség szerint akár életkor, hobby, gépjármű stb. módjára szűrhető. A dinamikus adatbázis építés roppantul fontos. Lead generálás téren, e-mail marketing kivitelezéséhez remekül használható. Hisz így az e-mail kampányok üzenete biztos azon emberekhez jut majd el, akik vállalata szempontjából TÉNYLEGESEN fontosak. A Perfom Média weblapján az adatbázis építéstől az elektronikus direkt marketingig (és persze a fogyasztói email adatbázisról is) minden fontos infót megtalál, ami az eredményes e-mail kampányokhoz csupán szükséges!

Mi az az E-mail marketing? Hogy tud ez dobni cégén? A Marketing Reggelin található írás erre szolgáltat választ. Az adatbázis építéstől az e-mail kampányokig minden ezzel összefüggő fontosabb dologról talál információt. De a Marketing Reggelin rengeteg egyéb témáról is talál írásokat. Például ingatlan, cégügyek vagy pihenés.

A lehető legjobb helyen jár, ugyanis bő választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb online pénztárgépet. A legismertebb gyártók márkáival is találkozhat a kínálatban, amelyek között nagy teljesítményű, megbízható készülékeket is megtalálhat. Jóval kedvezőbb áron vásárolhat online pénztárgépet, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, amely érint minden tartozásmentes vállalkozást!

Keresőoptimalizálás, linképítés, seo szövegírás
Marketing és piackutatás | | © Szakál Zsolt | 2017.09.24 | seo |

Szeretne cégével egy új országban is sikereket elérni? Cégalapítás Németországban! Gazdaságilag stabil, megbízható gazdasági múlttal rendelkező ország. GmbH alapítás, UG vagy KG alapítás - melyekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat - bízza ránk céges ügyeit az alapítástól a könyvelésen keresztül a székhely szolgáltatásig - mely valós, fizikai székhelyet jelent! Lépjen velünk kapcsolatba és beszéljünk meg egy személyes találkozót!

Találja meg az Ön számára leginkább tetsző állást Kecskeméten a Workania portálon. A linken található kecskeméti állások gyakran frissülnek, naponta akár több alkalommal is! Ez azért jó, mert így akár naponta többször is átböngészheti és szinte biztos, hogy mindig találni fog majd új kecskeméti álláshirdetéseket. A hirdetésekre kattolva részletesebben is áttekintheti, hogy mi mident fontos tudni a kinézett munkáról. Ilyenek például a kecskeméti állásajánlattal kapcsolatos kitételek. Legyen az oktatással kapcsolatos, idegen nyelv. De akár a korábbi munkatapasztalat is. További meghatározó tudnivalók még a Kecskeméten végzett állás földrajzi helye, emailje. De sok más is szóba jöhet. Ha szeretné áttekinteni az állások kecskeméti repertoárját, katt a linkre!

A Grizzly Promotion professzionális megoldásokat, illetve színvonalas szolgáltatásokat, valamint kiemelkedően magas minőségű termékeket kínál Önöknek, amennyiben különböző típusú Grizzly termékekről van szó ás annak forgalmazásáról! Tekintse meg weblapunkat! A tevékenységünkkel kapcsolatos kérdéseit pedig felteheti a honlapunkon is megtalálható elérhetőségeken.
Marketing és piackutatás | | © Tímea | 2016.11.02 |

Az online marketing egyik buktatója az adatvédelem, ugyanis senki nem szereti, ha a különböző hirdetésekkel, e-mailben érkező reklámokkal a cégek túllépnek egy bizonyos magánéleti határt. Senki nem szereti ha az arcába másznak. Éppen ezért a különböző törvényhozó szervek nagy hangsúlyt fektetnek az adatvédelemre. Cégünk képviselője nemrég egy adatvédelmi konferencia meghívottja volt, ahol előadóként beszámolt a legújabb szabályozásokról. Ha ön is tájékoztatást, tanácsot szeretne, forduljon bátran hozzánk, mert mi tudjuk hol van a határ.

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol nagy gyakorlattal, valamint tapasztalattal rendelkeznek a különböző típusú nagy formátumú reklámnyomtatás terén? Akkor a Műanyag Nyílászáró Centrum honlapján a lehető legjobb helyen jár! A további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.
Marketing és piackutatás | | © Tímea | 2016.08.01 |

Egy olyan vállalkozást keres, ami nagy tapasztalattal, valamint gyakorlattal rendelkezik a legmegfelelőbb munkaerő kiválasztásában, illetve fejlesztésében? Akkor a Profiles International Hungary Kft. honlapján a lehető legjobb helyen jár! A további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Hány verzióban van jelen a piackutatás? Megvegyem a kiszemelt dolgot? Tesszük fel a kérdést. Minél nagyobb a kínálat, annál nehezebb válaszolni. Vásárlásnál praktikus figyelembe venni az ár és érték egyensúlyát (például várható működési idő az energiatakarékos izzóknál, valamint a lehetséges minőségi különbségeket). Érdemes azt is kiköbözni, hogy készen vásároljunk egy terméket vagy önállólag is el tudjuk készíteni. A netnográfi miatt pedig a piackutatást végzők mindent ismernek azzal kapcs, ahogy az ilyesmikről gondolkodunk. A Megvegyem? oldalon a piackutatásról tudhat meg többet.

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása a külföldi piaci megjelenésben, amelynek része lehet komplex marketing és pr tevékenység is. Az oldalon megtalálhatóak a Széchenyi 2020 program keretében megjelent pályázat részletei: kik pályázhatnak, milyen tevékenységeket számolhatnak el, etc. Társaságunk a pályázathoz teljes körű partneri szolgáltatást nyújt.

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása a külföldi piaci megjelenésben, amelynek része lehet komplex marketing és pr tevékenység is. Az oldalon megtalálhatóak a Széchenyi 2020 program keretében megjelent pályázat részletei: kik pályázhatnak, milyen tevékenységeket számolhatnak el, etc. Társaságunk a pályázathoz teljes körű partneri szolgáltatást nyújt.

Bízza telefonos ügyeit telemarketinges csoportunkra, Magyarország egyik legprofibb call centerére. Cégünk háromszor nyerte el az év legkiválóbb call centere díjat. Szolgáltatásaink közé tartozik a bejövő és kimenő hívások fogadása, online adatbázis menedzsment, közvélemény-kutatás, és márkaépítés. Operátoraink speciális tudással, dedikált supervisoraink pedig a leghatékonyabb eszközökkel segítik Önt a kívánt eredmény elérésében. Szolgáltatásaink több, mint 400 munkaállomáson elérhetők és több, mint 15 éves tapasztalattal, közel 2000 munkatárssal, évi 5 millió ügyfélkapcsolat létesítésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk profi telefonos szolgáltatásunkkal több ügyfelet elérni.

A mélyinterjú elsődleges célja az, hogy mélységében megismerjük vásárlóink gondolkodásmódját. A mélyinterjúkban ugyanis közvetlen mondhatják el véleményüket például arról, hogy mi meghatározó számukra egy termékkel kapcsolatban. Ennek a modernebb verziója az online mélyinterjú, ami videó használatával történik. Itt a földrajzi nehézség nem okoz gondot. Ügynökségeknek sokat segíthetnek az online mélyinterjúk.

A 2013-ban alapított cég célja egy több funkciós rádiós alkalmazás kialakítása volt. A Vocalio alkalmazás magába foglalja mindazon funkciókat, amiket az autóban ülő, rádiót hallgató célközönség elképzel. Változatos zenék, személyre szabott hírek, közlekedési információk, kedvezményes kuponok, mindez egy helyen. A telefonba épített GPS és a felhasználó által jelölt preferenciák segítségével csak olyan híreket és közlekedési információkat biztosítunk az utazók számára, ami őket érdekelheti.

Minőségi roll-up szerkezetek, fotóminőségű nyomattal, közvetlen a gyártótól! Roll-up állványaink a hagyományos, standard vagy exkluzív kivitelben is raktárról rendelhetők. Az állványba építhető bannerek széles skáláját nyújtjuk, melyeket helyben lévő nyomdánkban akár egy nap alatt le is gyártjuk és beépítjük a rollup szerkezetbe. Képzett grafikusaink rövid határidővel képesek megvalósítani igényeit. Így komplett szolgáltatás nyújtva lehetünk megbízható reklámeszköz gyártó partnere!

Egy vállalkozás vezetésénél minden apró részletre oda kell figyelni, minden egyes információ számít. Például tudtad-e, hogy egy meglévő ügyfél megtartása sokkal könnyebb, mint újat szerezni? Persze újakat is kell szerezni, de nem szabad elhanyagolni a meglévőket. Fontos, hogy foglalkozz velük, felmérd, hogy mit szeretnének. Erre ad lehetőséget az online felmérés készítés. Honlapunkon többet olvashatsz erről.

A reklámajándékok széles választékára lelhetsz weboldalunkon, ahol nem csupán céges ajándékokat találsz, hanem azok személyre szabása is megoldható. Így emblémázást is vállalunk. Enne köszönhetően az ügyfeleidnek készülő céges reprezentációs termékek épp olyanok lesznek, amilyet a marketingesed megálmodott.

A Policy Agenda főtevékenysége a gazdaság- és társadalompolitikai elemzések készítése. A nyilvánosság számára készített elemzéseken túl a Policy Agenda az alábbi szolgáltatásokat nyújtja megrendelőinek. Vállaljuk on-line kutatás, közvélemény-kutatások, gazdasági prognózisok, KKV cégvezetők körében kutatások elvégzését.

Olyan kreatív logó tervezőkkel szeretné elkészíttetni a cége logóját, amelyek valóban tapasztaltak és jó munkát végeznek? Akkor önnek a LogóKirály szakértőire van szükség, akik minden egyes projektet úgy kihívásként értelmeznek és szenvedéllyel dolgoznak minden egyes új logót, hiszen szeretik amit csinálnak! Vegye Ön is igénybe ezt a kiváló munkát és garantáltan nem fog csalódni!

Kiváló pénzkereseti lehetőség weboldal tulajdonosoknak. PPC programok 25 Ft/kattintás, feltünő bannerekkel 1%+ kattintási ráták mellett.

A multi-level marketing (rövidítve mlm) olyan vállalkozási forma mely nem igényel teljes munkaidőt, valamint nagyobb befektetést sem. Csupán kiterjedt ismeretségi körre van szükség, ahol termékeinket tudjuk továbbajánlani. Persze ha ez nincs meg, akkor is lehet próbálkozni például webáruház indításával. A lényeg úgyis az, hogy a lehető legtöbb ember beregisztráljon alánk, és vásárlást generáljanak.
Marketing és piackutatás | | © Botond | 2013.04.29 | MLM, állás, blog |

Fel sem merül senkiben, hogy hagyományos módon küldjön ki egy marketing levelet? Pedig különböző statisztikák szerint a hagyományos levelezés a direkt marketingben sokszor hatásosabb, mint az e-mail küldése. Ha a borítékolás lenne a gát ennek a marketing eszköznek a kipróbálásához, akkor ez már nem probléma: az OfficeStore segít a technikai megvalósításban!

Szeretné bemutatni cégét a nyilvánosságnak, vagy a szakma képviselőit szólítaná meg üzentével? Egy sajtótájékoztató vagy egy konferencia pont ezen célokat szolgálja. Rendezvényszervező cégünk ebben is ,vagyis egy sajtótájékoztató vagy egy konferencia megszervezésében is a segítségére lehet.

A honlap különböző honlapok, magazinok, reklámok, csomagolások, plakátok szemkamerás teszteléseivel foglalkozik. Az érdeklődő a honlapon számos esettanulmánnyal és érdekes információval találkozhat. Ez az új piackutatási forma hatékony, életszerű tesztelést tesz lehetővé. Az oldal mind a laikus érdeklődőknek, mind a különböző cégek számára is érdekes lehet.

PS:PRovocative PR-ügynökség, egy kreatív, többszörösen díjnyertes PR-ügynökség, mely nem ijed meg az új kihívásoktól.
Az ügyfelek között egyaránt megtalálhatóak multinacionális nagyvállalatok és hazai középvállalkozások. A cég szolgáltatásai a hagyományos sajtókommunikáción túl kiterjednek az online megoldásokra, a közösségi médiára, a rendezvényszervezésre és a marketingkommunikációra is.

A DWS Logistics ügyfelei rendelkezésére áll testreszabott, teljeskörű, folyamatorientált logisztikai megoldásokkal. Szolgáltatásaink igénybevételéhez minden szükséges erőforrást biztosítunk - gépjárműpark, raktárak, irodák, IT háttér, humán erőforrás, szaktudás - így ügyfeleink számára nem jelent nagy kezdeti beruházást logiszitkai projektjük megvalósítása.

A manuBIMsoft Kft. olyan egyedi és komplex szoftveres megoldásokat kínál az építőipari és bútoripari gyártóknak, amelynek segítségével a gyártók termékei már az építészeti tervezés kezdeti fázisaiban a CAD / BIM (Building Information Modeling) szoftverekben megjelenhetnek, ezáltal marketing eszközként is használható.
A BIM szoftverekben (pl. ArchiCAD) a gyártók virtuális termékei mind alaprajzi, mind 3D-s valósághű megjelenítése, valamint műszaki és geometriai tulajdonságai is megjelennek.

Az ahitel.info egy gyakorlati alapképzés amellyel az alapokat tanulod meg ahhoz, hogy valóban pénzt kereshess az interneten. Bevezet az internetes pénzkeresés világába.

Fontos, hogy tisztában legyen azzal, egyáltalán nem mindegy, milyen tartalommal tölti fel honlapját. Vállalkozása internetes jelenléte csak akkor lesz igazán sikeres, ha figyelemfelkeltő szövegekkel látja el honlapját, nem elfeledkezve arról sem, hogy a keresőoptimalizálási szempontoknak is megfeleljenek azok. Szövegírás témában állok rendelkezésére, hogy együtt,új ügyfeleket toborozzunk Önnek.

Online marketing és értékesítési tanácsadás és szolgáltatások hoteleknek, szállodáknak, panzióknak és további kereskedelmi szálláshelyeknek

A jó bornak is kell cégér, vagyis a reklámra mindenkinek szüksége van, de csak a jól pozicionált és megfelelő kreatív hirdetésekkel lehet megfelelő hatékonyságot elérni.
Offline és online reklám lehetőségeket kínálunk minden olyan cég számára, akik olyan ötletekre vágynak amik szívből jönnek. Egy ötlet mely motivál, mozgásban tart és elad.

Gondolkozott már azon mivel dobhatná fel kicsit egyhangú és szürke irodáját? Nem kell nagy dologra gondolni, hiszen erre a célra egy egyedi asztali naptár is bőven megfelel. Legyen rajta akár a barátokkal közös bulik fotói, akár a családi nyaralás képei esetleg cége arculati elemei, könnyen válhat az íróasztal színfoltjává. Persze mivel soha nem árt egy kis céges imázs építés, akár üzletfeleit is meglepheti eggyel.

Marketing és kommunikációs tanácsadók vagyunk, de mások, mint a többiek. Megpróbálunk nem a kitaposott ösvényen járni. Bár az online marketinghez értünk leginkább, alvállalkozóinkkal együtt szinte minden olyan marketingproblémát meg tudunk oldani, amely felmerül egy cég életében.

Cégünk egész országra kiterjedő kutatást végzett hazánk kereskedőinél. Célunk az volt, hogy megismerjük a cégvezetők legfőbb problémáit és kidolgozzuk a megoldást! A KKV szektor legsürgetőbb problémái és megoldásaik,amik nem tűrnek tovább halasztást! Melyek azok a statisztikák, amik nélkül esélytelen megalapozott döntéseket hozni? Hogyan vezesse a statisztikáit,
hogy azok segítségével versenyelőnyre tegyen szert?

Ha az Ön weboldala nem található meg a Google által kiadott első találatok között azokra a kulcsszavakra (termékek, szolgáltatások – pl. lakáshitel), melyekre ténylegesen az Ön potenciális ügyfelei keresnek, akkor a keresésekből nyerhető ügyfelek száma csupán töredéke lesz a maximálisan elérhetőnek. A legfontosabb feladat minőségi – termékünk, szolgáltatásunk iránt ténylegesen érdeklődő – látogatók szerzése. Ehhez az online marketing mai eszköztárának az egyik leghatékonyabb csatornája a keresőmarketing

Teljeskörű Online Brand Management ügynökség, melynek célja: sikeressé tenni az adott márkát a webfejlesztés, a keresőmarketing és a közösségi média marketing eszközeivel. Mindhárom terület integrált kezelésével tökéletesen összehangolt megoldást kínálunk a hosszú távú, sikeres online márkaépítéshez.

Egyedi arculattervezés profiktól - kedvező áron!

A weboldal KKV Tanácsadással foglalkozik, aminek célja a a magyarországi kis- és középvállalatok segítése, megtalálják azokat a forrásokat, amelyeket a vállalat javára fordíthatnak. Weboldalunk azon KKV tulajdonosknak szól kiknek céljuk, hogy vállalkozásuk 10 év múlva is sikeresen működő szervezet legyen. Cégünk KKV marketinggel, Mikrovállalkozásokkal és Üzlet tanácsadással is fogalkozik. A kkv marketing mindazon marketing módszerek összessége, amelyek célja a kis- és középvállalkozások termékeinek bemutatása.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-50 51-69
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2021 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti