Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [51]Marketing és piackutatás [61]
Biztonság és üzletvédelem [42]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [89]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [100]
Reklám [75]Biztosítás [165]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [107]Hitel, hitelközvetítés [123]
E-kereskedelem [236]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek » Jogi ügyek

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 100
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Amennyiben adójogi, adóellenőrzési eljárásban van szüksége segítsége, akkor keresse fel Dr. Somos Géza honlapját! Közel húsz éves tapasztalattal rendelkező adójogászról van szó, aki az adóellenőrzés megindulásától a jogorvoslati eljárások befejezéséig mindenben a segítségére lesz.
Jogi ügyek | | © Szabó Péter | 2018.03.14 |

A lehető legjobb helyen jár, ugyanis bő választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb online pénztárgépet. A legismertebb gyártók márkáival is találkozhat a kínálatban, amelyek között nagy teljesítményű, megbízható készülékeket is megtalálhat. Jóval kedvezőbb áron vásárolhat online pénztárgépet, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, amely érint minden tartozásmentes vállalkozást!

Dr. Dobozy Lilla ügyvéd

Ügyfélközpontú gondolkodásmód, ahol a szakma mellett az ügyfél számít: a története, a kérdései, az aggodalmai. Tudom milyen felelősséggel jár ügyvédnek lenni, ezért folyamatosan képzem magam, hogy az, aki megbíz engem, biztos lehessen abban, hogy az érdekeit naprakész tudással képviselem. Fontosnak tartom, hogy ügyfelemet mindig tájékoztassam és tisztában legyen ügye állásával és reális kimenetelével.

Ha az ön cégénél is problémák merültek fel az adóhatósági ellenőrzések során, és független szakértő közreműködését szeretné igénybe venni, akkor lépjen kapcsolatba az irodánkkal! Adójogászunk ugyanis peren kívüli eljárások ügyintézésében is részt vesz, így közreműködésével akár a bírságok is mérsékelhetőek.

Szeretne cégével egy új országban is sikereket elérni? Cégalapítás Németországban! Gazdaságilag stabil, megbízható gazdasági múlttal rendelkező ország. GmbH alapítás, UG vagy KG alapítás - melyekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat - bízza ránk céges ügyeit az alapítástól a könyvelésen keresztül a székhely szolgáltatásig - mely valós, fizikai székhelyet jelent! Lépjen velünk kapcsolatba és beszéljünk meg egy személyes találkozót!

Cégünk, az Algidusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elsősorban üzletviteli tanácsadással, cégalapítással, illetve cégmódosítással kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával, valamint könyveléssel és bérszámfejtéssel foglalkozik. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.
Jogi ügyek | | © Tímea | 2016.10.15 |

A Protax Auditnál főként bérszámfejtéssel és adótanácsadással foglalkozunk, cégünk kiváló segítséget biztosít ügyfeleinek Budapesten és Pest megyében. Könyvelőirodánk Budapesten található, szolgáltatásaink között megtalálható a bérszámfejtés, a tb ügyintézés, az adóbevallás elkészítése és az adótanácsadás is. További információkért látogasson el weboldalunkra!
Jogi ügyek | | © Tímea | 2016.08.10 |

A Kurucz-Kováts Ügyvédi Iroda segít a válóperek elintézésében is. „Magyar Ügyvéd Londonban!” – ez a mottónk, így segítünk a külföldön, Londonban élő magyaroknak, - elvégre idegen közegben intézni az amúgy is kellemetlen dolgokat még inkább kiábrándító. Persze a válóper mellett a polgárjogban, a tolmácsolásban és a hitelügyintézésben is otthon vagyunk.
Tekintsék meg weboldalunkat!
Jogi ügyek | | © Tímea | 2016.04.19 |

Ingatlanügyek Ausztriában többé ne okozzanak gondot az Ön számára. Magyar ügyvéd segíti Bécsben ingatlan ügyei gördülékeny menetét. Munkajog, cégalapítással kapcsolatos kérdések, ingatlanügyek Ausztriában velünk! Várja Önt nagy szakmai tapasztalattal rendelkező Bécsben működő ügyvédi irodánk! Ne feledje, akár súlyos anyagi és törvényi következményekkel is számolnia kell, ha hiányosak a jogi ismeretei egy külföldi országban. Ne kockáztasson, bízzon meg minket! A megfelelő jogi képviselettel elkerülheti a hibákat, nem kell féltenie jó hírét! Nagy tapasztalattal, széles körű ismeretekkel rendelkező többek között magyar ügyvéd munkatársaink várják személyes konzultációra!

Személyre szabott segítség egy új üzleti, jogi környezetben! Cégalapítás Ausztria ügyében, ha magyar ügyvéd segítségére van szüksége, forduljon Bécsben működő, nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédi irodánkhoz! A cégjogi kérdések mellett az osztrák jog, a munkajog, és ingatlanügyek területén is segítünk eligazodni. Megelőzheti a súlyos hibákat, amelyeket azért követne el, mert nem ismeri az adott ország vonatkozó törvényeit. Ezek pénzügyi és erkölcsi károkat okoznának, ne kockáztassa! Várjuk személyes konzultációra!

2016. januártól 5%-ra csökken az új építésű ingatlanok áfája! Ez minden bizonnyal pozitív hatással lesz az építőiparra, tehát most éri meg ilyen vállalkozást megindítani, illetve most éri meg vállalkozásodat kibővíteni. Az építőipari vállalkozások könyvelés részlegét bízd csak ránk, lépést tartunk a változásokkal és a legjobban végezzük munkánkat. Nézz be weblapunkra!

A cégek vagy más szervezetek fizetésképtelensége esetén a tulajdonosi jogokkal szemben előtérbe kerülnek a hitelezők érdekei. ENnek érdekében keül a felszámolási eljárás lefolytatásra. A gazdasági és jogi értelemben vett fizetésképtelenség eltér egymástól, így minden esetben figyelembe veendők a felszámolási eljárás megindításának feltételei.

A felszámolási eljárás alatt a felszámoló jogosult a társaság vagyonával rendelkezni. A felszámoló speciális követelményeknek kell, hogy megfeleljen, így képzettség, illetve a megfelelő tapasztalatú szakemberek tekintetében.

A felszámolási eljárásban előre meghatározott szabályok szerint kerül sor az adós társaság vagyonának értékesítésére és az esetlegesen befolyó bevételek hitelezők közötti szétosztására.
Jogi ügyek | | © Szabó Dániel | 2015.08.13 | felszámolás |

Számtalan oka lehet annak, ha Ön arra az elhatározásra jutott, hogy jogi segítséget szeretne igénybe venni. Ügyvédi irodánk tevékenységi köre kiterjedt, így az Ön problémája is megoldást nyer általunk, amennyiben családjog, ingatlanjog, munkajog, cégjog területét érintő ügyben keres ügyvédet. Házassági vagyonjogi szerződés készítése, vagy a válás zökkenőmentes lebonyolítása, esetleg ingatlan adásvételi szerződés jogi szempontból is kifogástalan elkészítése. Weboldalunkat www.ugyved.info.hu felkeresve tekintse meg ügyvédi szolgáltatásunk teljességét.

Nincs lehetőséged arra, hogy mindig az irodádban ülj? Akkor vess egy röpke pillantást a honlapunkra, itt részletes információra akadhatsz, amely székhelyszolgáltató irodánkkal kapcsolatos. Az irodánk biztosítja azt, hogy akkor is elérhető légy, amikor ügyeket intézel. Fontos szempont az is, hogy székhelyszolgáltatásunk, több mint egy postacím. Lépj velünk még ma kapcsolatba!

Velünk neked is elérhető a székhelyszolgálat Budapest területén. Időről időre újabb vállalkozásokat alapítanak, amellyel persze nincs is semmi gond, viszont a tulajdonosoknak általában számít, hogy hova van bejegyezve. Például, ha valaki külföldről akarja bejegyeztetni hazánkba, akkor nyilván egy székhely is kell. Cégünk azonban már meglehetősen tapasztalt, valamint minőségi szolgáltatást tud nyújtani.

Nem tudod mik a feltételei annak, hogy a fiatal gazda pályázatra pályázz, mi ezt is eláruljuk neked pontosan, de ha szeretnéd megvalósítjuk a pályázatot. Sikerdíj ellenében te egy olyan pályázatot kapsz kézbe, amellyel nagy eséllyel nyerni fogsz. Látogass el már a mai során weblapunkra és tudd meg a pontos részleteket!
Jogi ügyek | | © zalan21 | 2015.04.20 | fiatal gazda pályázat |

Sérelemdíj több esetben is igényelhető. A polgári törvénykönyv módosítása értelmében a jó hírnév vagy egyéb személyiségi jog megsértése, esetén is követelhető egy összeg. A sérelemdíj igénylésének részletes szabályairól szeretne tájékozódni, akkor látogasson el a cégünk honlapjára.
Jogi ügyek | | © Szabó Péter Gábor | 2015.04.16 |

Dr. Egri Zoltán baleseti kártérítésekre szakosodott ügyvéd az alábbi esetekben vállalja
peres és peren kívüli jogi képviseletet. Személyi sérülés esetén járó kártérítés, Gépkocsi kár esetén járó kártérítés,
Munkahelyi baleset sérültje részére ,Vagyoni és a nem vagyoni kár iránti igényérvényesítés.
Elérhetőség: 4029, Debrecen, Csapó utca 37 (Fórum bevásárlóközponttal szemben)

A Széchényi pályázat évről évre nagyon sok magyar vállalkozónak, illetve cégeknek is jelentőse segítséget nyújt. Jó minél előbb megtekinteni, hogy milyen lehetőségek is rejlenek a jövőben, ezeket pedig érdemes kihasználni. Kérje ön is egy tapasztalt pályázatíró iroda munkáját a siker érdekében! Tekintse meg ön is a honlapunkat, mivel ott részletes információkat is talál szolgáltatásunkról.
Jogi ügyek | | © zalan21 | 2015.04.02 | Széchényi pályázat |

Próbálkoztál már pályázatírással, de eddig még nem sikerült megnyerned? Akkor mire vársz még? Látogasd meg minél hamarabb a weblapunkat, ahol megtalálod elérhetőségeinket, valamint megtudsz többet a szolgáltatásunkról. Szakembereink biztosítják a nyerést, hiszen megfelelő szakértelemmel rendelkeznek. Nagyon elégedett leszel a munkánkkal és a végső eredménnyel. Keresd fel minél hamarabb az irodánkat. Válasz minket!
Jogi ügyek | | © zalan21 | 2015.04.01 | pályázatírás |

Garantált megoldás cége eladásának problémáira. Weboldalunkon keresztül részletes tájékoztatást kérhet Eladó cégek. A társaság átvétele után biztosítjuk a cég könyveinek vezetését, ezen felül, tartjuk a kapcsolatot a hivatalos szervekkel, hitelezőkkel.

A Széchényi pályázat nagyon sok embernek, illetve vállalkozónak segítséget tud nyújtani. Jobb minél hamarabb ennek utánanézni, hogy milyen lehetőségek vannak, ezeket pedig ki kell használni. Vegye ön is igénybe egy minőségi pályázatíró iroda munkáját a siker érdekében! Nézze meg ön is a honlapunkat, mert ott részletes információkat is olvashat velünk kapcsolatban.
Jogi ügyek | | © zalan21 | 2015.03.09 | Széchényi pályázat |

Az együttműködés kifogástalan, a kommunikáció zavartalan, így minden adott a sikeres pályázáshoz. Legyen úrrá a vállalkozáson, lépjen előre, bővítse érdeklődési köreit, mindeközben pedig maximalizálja profitját is. Számtalan cég vette már igénybe szolgáltatásainkat és a jövőben is minket választanak a pályázat leadásához. Keresse a legjobb szakembereket, így a legjobb lehetőségek nyitva állnak.
Jogi ügyek | | © zalan21 | 2015.02.07 | pályázat írás |

A világ kitágult, ma már természetes, hogy külföldi partnerekkel is üzletelünk, más országokból is alapanyagokat szerzünk be és mi magunk is forgalmazzuk termékeinket határainkon túl is. Ebből adódóan szükségessé váltak a többnyelvű szerződések, amelyek ideális esetben minden érintett jogait védve pontosan ugyanazt tartalmazzák a célnyelven, mint az eredeti dokumentum. A szerződések szinte mindig tartalmaznak jogi vonatkozást is, hiszen szabályok hálójában éljük a mindennapjainkat, elég, ha csak a környezetvédelmi szabályozásokra gondolunk. Fordítóirodánk már több mint húsz éve szolgálja a jogi fordítás igényével előálló kedves ügyfeleit. Jogi szakfordítás vagy hiteles fordítás ügyében nem is járhatna jobb helyen. Megbízhatóságunknak és gyors munkánknak köszönhetően már közel száz ügyvédi irodát üdvözölhetünk állandó partnereink között. Ajánlatunkért és további információért kérjük, látogasson el weblapunkra.

A világ kitágult, ma már természetes, hogy külföldi partnerekkel is üzletelünk, más országokból is alapanyagokat szerzünk be és mi magunk is forgalmazzuk termékeinket határainkon túl is. Ebből adódóan szükségessé váltak a többnyelvű szerződések, amelyek ideális esetben minden érintett jogait védve pontosan ugyanazt tartalmazzák a célnyelven, mint az eredeti dokumentum. A szerződések szinte mindig tartalmaznak jogi vonatkozást is, hiszen szabályok hálójában éljük a mindennapjainkat, elég, ha csak a környezetvédelmi szabályozásokra gondolunk. Fordítóirodánk már több mint húsz éve szolgálja a jogi fordítás igényével előálló kedves ügyfeleit. Jogi szakfordítás vagy hiteles fordítás ügyében nem is járhatna jobb helyen. Megbízhatóságunknak és gyors munkánknak köszönhetően már közel száz ügyvédi irodát üdvözölhetünk állandó partnereink között. Ajánlatunkért és további információért kérjük, látogasson el weblapunkra.

Dr. Janicsák Tímea Zuglóban várja azon ügyfeleit, akiknek jogi tanácsadásra; képviseletre van szükségük. Fő szakterületei közé tartozik a büntetőjog, polgári peres és nem peres eljárások, ingatlanjog, cégjog és gazdasági jog, illetve ezekkel kapcsolatos ügyek, melyekben teljes körű, mindent átfogó segítséget és tanácsadást nyújt ügyfeleinek. Látogassa meg internetes oldalát a részletekért, és vegye fel vele a kapcsolatot!
Jogi ügyek | | © Laszlo | 2014.11.06 | ügyvéd Budapest |

Ha már önnek is volt valamilyen gondja a jogrendszer útvesztőivel, akkor biztosan tisztában van azzal, hogy ha nincs egy megbízható, lelkiismeretes védőügyvéd, akkor hátrányos helyzetben érezheti magát. A szakértői képviseletet mi tudjuk biztosítani az ön számára is, mivel a szakmában már több tíz éve építjük ügyfélkörünket. A honlapunkat szörfölve ön is megtekintheti, hogy milyen típusú ügyekben jelenthetünk önnek minőségi segítséget.

Manapság minél többen szeretnének hozzáértő jogi képviseletet, mivel a törvények gyakran módosulhatnak, ezért az emberek általában nincsenek is tisztában azzal, hogy mik a jogaik. Minőségi képviselettel továbbá elkerülhetőek olyan extrém helyzetetek, mint például a letartóztatás. Érdemes tudni, hogy elhanyagolhatatlan tapasztalattal rendelkezünk a jogi területeken, mivel már egy pár évtizede megkezdtük a karrierünk építését.

Nem jut hozzá időben pénzéhez? Üzleti partnerei nem rendezték időben tartozásukat? Csökkentse kintlevőségeit szakértő csapatunk szolgáltatásának igénybevételével. Legyen szó külföldi vagy belföldi adósságról, segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást adósságállományának csökkentésére. Több éves szakmai tapasztalat, megbízható nemzetközi háttér.

Az interneten sokat keresgéltél már baleseti kártérítéssel kapcsolatos cikkek között, hogy megtudd, hogy az ilyen ügyeket miként is intézik? Hiába próbáltál figyelmes lenni, akkor sem sikerült átlátni ezt a rendszert, mert túl sok bonyolult pontba ütköztél? Ha magad nem bírsz megbírkózni ezzel a feladattal, akkor szólj nekünk és mi helyetted mindent megteszünk.

A családjog az emberek életét végigkíséri, sokszor úgy, hogy észre sem veszi. Házasságkötéskor, gyerek születésekor, nagypapa halálakor jogok keletkeznek, vagy jogok szűnnek meg. Van azonban, amikor valaki vagy valakik vitatják ezeket a jogokat, ilyenkor jól jöhet a családjoggal is foglalkozó Dr. Székely ügyvédi iroda segítsége!

Mint annyi mindent, a haszonélvezet fogalmát is a Polgári törvénykönyv határozza meg, egy 1959. évi törvény, ami a megjelenése óta jelentős változáson – módosítás, kiegészítés és egyes részek törlése – esett át, ám a haszonélvezettel kapcsolatos rendelkezések különösebben nem változtak. Ennek ellenére nem egyszerű a kérdés, az ingatlan haszonélvezetével kapcsolatos kérdések tisztázására segítséget kaphat weboldalunkon.

Közhelynek számít hogy mindenkit érhet baleset, de ez az elcsépelt szlogen sajnos igazság tartalommal bír, mert így van ez. Az elkerülhetetlen közlekedési baleset elszenvedése után célszerű jogi segítséget kérni, ha a vitás helyzet megoldására nincs kölcsönös akarat, illetve baleset résztvevői között ellentmondás van.

Online cégalapítás és vállalkozás alapítás Szegeden. Ingyenes cégalapítási tanácsadás a cégalapítás sikeréért dr. Pámer Zsuzsanna ügyvédnél. Üzleti ötleteket is talál honlapunkon, hogy segítsünk a cégalapítás során egy sikeres vállalkozás felépítésében. Honlapunkon minden információ megtalálható, amelyre a cégalapítás során szükség van.

A HR Sentinel egy munkaügyi, munkajogi portál, mely naprakész információkkal mutatja be a jelenlegi munkajogi szabályozást és teljes részletességgel, érthetően magyarázza a Munka Törvénykönyve rendelkezéseit. Az oldal ezen kívül el van látva munkajogi jogszabályok gyűjteményével, bírósági döntések katalogizált tárházával, valamint jól használható kalkulátorokkal. Az oldal foglalkozik még a nemzeti munkajogi egyezményekkel és szervezetekkel, valamint az Európai Uniós szabályozással.

Kedvező áron székhelyszolgáltatás Budapesten, és akár most akciós ajánlatokkal együtt is! Ne hagyd ki te se ezt a lehetőséget és most válassz minket, mert ezt biztos nem fogod megbánni! Látogass el oldalunkra és ismerkedj meg a lehetőségekkel amelyeket kínálunk, azért hogy a te dolgodat megkönnyítsük! Ez az út garantáltan egy sikeres céghez vezet!

Hasznos információk, közvetlen ügyfélszolgálati kapcsolat a jogviták, peres ügyek megoldása érdekében! Bátran jelentkezzen saját peres ügyével, jogvitájával! Folyamatosan fogadjuk ügyfeleinket: 06-302-164-102

Szerződések készítése és ellenjegyzése - a felek szerződéses szándékainak részletes megismerése után.

Ügyvédi irodaként a felek szerződéses szándéka lényeges körülmény a szerződés előkészítésében.
Tények, adatok és megfogalmazott ügyfél célok együtt adhatják a megfelelő tartalommal bíró szerződés nyersanyagát. Bejelentkezés:06-306-377-164

Válás alatt, válás után megerősődnek a vagyoni igények, vagyonmérleg elkészítése, míg a válás előtt a gyermekelhelyezés elindítása, a gyermektartásdíj megállapítása az elsődleges motívum.

Ha megfogalmazódik válás előtt a szétköltözés szándéka, esetleg új kapcsolat reménye - akkor a válási mediátor iroda felkeresése a legtakarékosabb és legpraktikusabb lépés.

Ügyfelek bejelentkezése:06-302-164-102!

Budapesti ügyvédi irodámban vegyes praxist folytatok, így valamennyi jogi területen vállalok ügyeket. Fontosnak tartom az ügyvéd és ügyfél közötti bizalomra épülő kapcsolatot, éppen ezért személyesen tartom megbízóimmal a kapcsolatot és szakmai kvalitásommal arra törekszem, hogy a perlezárással ügyfeleim maximálisan elégedettek legyenek.

Minden esetben amikor a cégkivonat beszerzése a téma akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy nagy fontossággal bír, ugyanis vannak helyzetek amikor nem tudjuk nélkülük az ügyes-bajos dolgainkat elintézni. Biztosak lehetünk abban is, hogy a cégkivonat beszerzése nem fog különösebb kellemetlenséget sem okozni, mert minden fog menni a maga útján, csak tudni kell, hogy kihez is kell fordunk ebben az esetben.
Jogi ügyek | | © yatoo1 | 2012.01.24 | cég, kivonat, cégkivonat |

Sale and purchase, donation of real estate properties in Hungary, Győr

Do you want to enter into a sale and purchase or donation contract?
Do you simply need an advice on a sale and purchase case?
Do you need a real estate lawyer?

- full-range legal services for real estate cases
- drafting of sale and purchase or donation contracts
- land registry administration

Company foundation, establishment of business associations in Hungary, Győr

Do you want to establish a business association?
Do you need a company lawyer or corporate lawyer?

Full-range legal services from the establishment of a business association, via the legal review of the contracts made by the company or drafting contracts for the company, till labor law questions in connection with the employees of the company

Do you need a lawyer in Hungary, Győr?

Our services: administrative procedures, citizenship, immigration and asylum procedures, civil procedures, criminal and misdemeanor procedures, drawing up contracts, establishment of business associations, handle of company cases, family law cases and probate actions, heritage cases, labor law cases, real estate sale and purchase

Immobilienkauf, Immobilienverkauf in Ungarn
Möchten Sie eine Immobilie kaufen oder verkaufen?
Hatten Sie eine Rechtsfrage mit Immobilienschenkung?
Brauchen Sie eine Beratung für Immobilienvertrag?
Beratung, Vertretung, Vertragsgestaltung

Firmengründung in Ungarn
Möchten Sie eine Firma in Ungarn gründen?
Brauchen Sie einen Firmenrechtsanwalt, Gesellschaftsanwalt?
- Vollständige Rechtsdienstleistungen für Firmengründungen
- Beratung und Abschluss von Verträgen bis Arbeitsrechtsangelegenheiten

Cégmódosítás, Cég változtatások, Cégmódosítás feltételei

Nálunk a cégmódosítás 17.900 forint+áfa a változtatások mennyiségétől függetlenül. A cégmódosítás ára a módosítások mennyiségétől nem változik nálunk, ezért jogásszal alaposan édremes átbeszélni a változásokat.

Hazánk talán legnagyobb problémájává vált a devizahitelesek szinte mindenkit érintő problémája, a törlesztőrészletek és a tartozások egekbe szökése és az ezt kísérő tanácstalanság és értetlenség. Ezen okokból indítottuk el internetes blogunkat, hogy összeszedve a témát érintő híreket, véleményeket és fejleményeket, némi eligazodást és a probléma világosabbá tételét elősegítsük.

Manapság egyre több szó esik arról, hogy a devizahitelek törlesztőrészleteinek emelkedése jóval magasabb, mint azt deviza árfolyamának növekedése magyarázná. Sokak fejében megfordul, hogy jogos-e az ilyen mértékű törlesztőrészlet emelkedés a bankok részéről. Ügyvédek az egyoldalú szerződésmódosítás jogtalanságára hívják fel a figyelmet. Ebbe a témába vágó híreket és információkat jelentetjük meg oldalunkon.

A Saly Ügyvédi Iroda, Budapest, X. kerületében, Kőbánya városközpontjában található. Ingatlan adásvételi szerződések kötésével, cégalapítással, polgári és büntető perekkel, szerződések kötésével foglalkozik. Bármilyen jogi probléma megoldásához elkészíti, megszerkeszti a szükséges okiratokat. Kedvezményes díjazású jogi tanácsadást biztosít.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-50 51-100
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti