Szerda, 2019.12.11
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [51]Marketing és piackutatás [61]
Biztonság és üzletvédelem [42]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [89]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [100]
Reklám [75]Biztosítás [165]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [107]Hitel, hitelközvetítés [123]
E-kereskedelem [236]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek » Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 89
Mutatott honlapok: 51-89
Oldalak: « 1 2

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
A SAZ Dialog.hu honlap a SAZ Dialog Agentur Kft. online és egyéb megjelenéseit archiválja média típus szerinti bontásban. A Miha Tamás vezette SAZ Dialog Kft. küldetése bevallottan, hogy tevékenységével professzionális szolgáltatója legyen a magyarországi nonprofit körnek. A magyar vállalat 7 éves itteni direktmarketing és adományszervezési és adománygyűjtési tapasztalattal büszkélkedik.

Egy vállalkozás működésének egyik legalapvetőbb folyamat a könyvelés vezetése. Napjainkban már számtalan könyvelői iroda kínálja szolgáltatásait, de az EUTAX Consulting a könyvelés mellett bérszámfejtésben és adótanácsadásban is segíti ügyfeleit, így tapasztalatainkból az Ön cége is profitálhat.

Cégmódosítás, Cég változtatások, Cégmódosítás feltételei

Nálunk a cégmódosítás 17.900 forint+áfa a változtatások mennyiségétől függetlenül. A cégmódosítás ára a módosítások mennyiségétől nem változik nálunk, ezért jogásszal alaposan édremes átbeszélni a változásokat.

Lehetőség van ingyenes cégalapításra is, illetve ingyen kft alapításra. Amennyiben kft alapítás mint cégforma elnyeri a tetszését, akkor nézzen utána az ingyenes cégalapításnak, hiszen ha könyvelést vagy székhely szolgáltatást választ, akkor legtöbb cégügynökségen ingyen alapítják meg kft-jét.

A kft alapítás a legtöbbször választott társasági forma. Népszerűségét a többi cégformához képest lévő előnye adta meg. Kft alapításnál sokkal kevésbé korlátoltak a lehetőségek mint régen, így aki teheti ezt a cégformát választja. Olvasson az oldalakon, miért is jobb ez a forma, tájékozódjon alaposan, mielőtt döntene. Oldalam bemutatja a legnagyobb hibákat humoros formában.

A kft alapítás a cég fő profilja és ennek igazi specialistája. Sok hasznos információ található a kft alapítás feltételeiről, illetve kft alapítás menetéről, buktatóiról. Tájékozódni lehet a különböző cégeljárásokról, és arról, miért jobb a kft alapítása bármely más társasági formánál.

Kft alapítással kapcsolatos hírek és érdekességek találhatók heti frissítéssel. Ha valaki cégalapításba kezdene mindenképp körülteintően tájékozódjon, kérje ki könyvelő tanácsát, illetve a kft alapításon ragaszkorjon ügyvéd jelenlétéhez a cégügynökségen.

Nyugdíj. Egy olyan kérdés, amely mindannyiónkat nyugtalanít. Lesz-e nyugdíjunk, ha lesz, mennyi lesz, ha nem lesz mit tudunk helyette kitalálni? Oldalunkon megtalálhat mindent, ami a biztosabb élethez segítheti a nyugdíj korhatár elérése után is. Látogasson e l a Nyugdíj oldalra és tájékozódjon a jövőről!

Magyarország leglátogatottabb cégeljárási, kft alapítási oldala. Válassza az ingyenes kft alapítást könyveléssel vagy székhelyszolgáltatással. Ha megrendelne tőlünk könyvelést vagy székhelyszolgáltatást, akkor ingyen kft alapítás jár mellé. Tartozzon azok közé, akik a kft alapítás ezen népszerű formáját választják. kft alapítás és kft módosítás a cég egyik fő profilja a könyvelés és székhelyszolgáltatás mellett.

A Transferpricing Kft. – Magyarországon egyedülálló módon – kizárólag transzferár dokumentáció elkészítésére, teljeskörű transzferár tanácsadásra specializálódott. Nem könyvelünk, transzferárazunk!
APEH revizori – és a legnagyobb nemzetközi könyvvizsgálóknál szerzett tapasztalattal bíró szakemberekbõl álló csapatunkkal állunk rendelkezésre minden transzferárazás témakörben felmerülõ kérdéssel kapcsolatban!
Volt APEH és BIG4 szakértők.

A gazdasági társaságok számára az iparűzési adó komoly költséget jelent. Vidéki önkormányzatok lemondanak ezen adó beszedéséről annak érdekében, hogy minél több vállalkozás jöjjön létre az illető településen. Helyeztesse át cége székhelyét a Pest megyei Pándra, amely iparűzési adó mentes település.

Könyvelőt keres? Ingyenesen kérhet árajánlatot több mint 130 könyvelőirodától egyszerre! Többé nem kell feleslegesen telefonálgatnia vagy egyesével megkeresni a cégeket ajánlatkérésével. Csak egy űrlapot tölt ki mindössze egy perc alatt, így időt és pénzt spórol egyszerre! Segítségére vagyunk akár könyvelőt, adótanácsadót vagy könyvvizsgálót keres.

A szabályzatok komplex gyűjteménye szoftverre minden vállalkozásnak szüksége lehet! Gyorsan és egyszerűen készítheti el egy vagy több cég kötelező szabályzatait (számviteli szabályzat, pénzkezelési szabályzat, munkaügyi, minőségbiztosítási. munka- és tűzvédelmi dokumentumok stb.)

A Crystal cégcsoport megnyitotta irodai szolgáltatásokat biztosító irodaházát Csomád településen, ami Budapesttől 20 percre található.Irodai szolgáltatások keretében partnereink igényeihez igazodva irodahelyiséget, tárgyalót, felszerelt munkaállomást, ügyfélvárót és recepciót valamint adminisztrációs és titkári szolgáltatást nyújtunk rövid, közép és hosszútávon.

A Láma Könyvelő Kft. 1997 –ben kezdte meg működését. Láma Kft. az Ön számára is érthetően elmondja, mi a legjobb Önnek és vállalkozásának. Képviseljük Önt a vállalkozását érintő ellenőrzések során. Ha Ön Rt. más gazdasági társaság, vállalkozás vezetője, vagy egyszerűen magánszemély, ránk van szüksége.

Könyvelési tevékenységet folytató könyvelő iroda Érden. Ha vállalkozásának könyvelőre lenne szüksége, vagy vállalkozás alapítás előtt áll keressen meg minket. Magánszemélyek könyvelési feladatainak ellátása. Elektronikus és hagyományos bevallások elkészítése.

Villányi Ajándék mérlegképes könyvelő vagyok. Több éves szakmai gyakorlattal várom új ügyfeleimet. Szolgáltatásaim között megtalálható bérszámfejtés, könyvelés, cégképviselet, TB ügyintézés. Igény esetén a könyvelési anyagokért házhoz megyek, ennek részleteiről kérem érdeklődjön személyesen. Ügyfeleim között épp úgy megtalálhatóak, válllalkozók, mint kis-, közép-, és nagyvállalatok.

Az okleveles könyvvizsgáló fontos szereplő a gazdaság rendszerében. Az okleveles könyvvizsgáló alakít ki véleményt egy társaság gazdálkodását bemutató beszámoló valóságáról, számviteli szabályoknak való megfeleléséről.

Vállaljuk kezdő és működő cégek cégalapításátmódosítását, könyvelését, adó és gazdasági tanácsadását.
Tevékenységünk rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, törvény szerinti beszámoló elkészítését, [mérleg leadása, elektronikus könyvelés, elektronikus beszámolók készítése stb..] a felmerült kérdések esetében a napi kapcsolattartást is tartalmazza.
Székhelyszolgálat / Székhely szolgáltatás

Ha könyvelésre, bérszámfejtésre vagy csupán tanácsadásra van szüksége, megtalálta a tökéletes megoldást! Hagyja ránk a papír munkát és keresse fel könyvelő irodánkat! Budapesten az Andrássy út 56. alatt talál meg minket. Kattintson honlapunkra a bővebb információért! Várjuk szeretettel! Centralpm

A Finance Guidance könyvelő iroda professzionális és magas színvonalú könyvviteli, könyvelési szolgáltatásaival áll a kedves ügyfelek rendelkezésére. Magasan képzett könyvelő munkatársaink segítségével Ön folyamatosan nyomon követheti cége pénzügy helyzetének alakulását. Bérszámfejtéssel, adótanácsadással kapcsolatos szolgáltatásainkat igénybe véve költséghatékonyan működtetheti vállalkozását.

A 2010. év sok újdonságot hozott az adózás területén. Az könnyebben nyomon követhető és a médiában sokszor hallott változtatások mellett apró és csak az adózással foglalkozó szakemberek számára ismert módosítás is történt. Hogy ne kelljen a jogszabályokkal vesződni, keresse fel adótanácsadással is foglalkozó cégünket, és mi garantáljuk, hogy megbízható segítségre lel bennünk!

Regisztrált mérlegképes könyvelő vállalkozások, egyéni vállalkozók könyvelését vállalja Budapesten, a XVI. kerületben.
Reális áron, gyors, pontos, naprakész információkkal, kedvező adózási tanácsokkal várja jelentkezését.

Mi az Ön véleménye az adózást érintő változásokról? Önt hogyan érinti? Milyen jó tanácsot tudna adni azoknak, akik még ne bogozták ki a maguk számára az adó néha igen bonyolult rendszerét? Keresse fel honlapunkat, ahol nemcsak elmerülhet az adózás témakörében, de hozzászólását is megteheti, így segítve esetleg másokat a tájékozódásban!

Az adótanácsadó fontos szerepet tölt be az adózók költségvetéssel való kapcsolataiban. Az adótanácsadó tájékoztatja ügyfelét a jogszabályi követleményekről, az általa végzett gazdasági események besorolásáról, adózási következményeiről. Az adótanácsadó tisztséghez így szigorú követelményeknek kell megfelelnie: tanfolyamon kell részt vennie, illetve az elsajátított anyagból sikeres vizsgát kell tennie.

Adózási problémáik vannak? Baj van cégük ügyvitelével? Vagy csak egyszerűen egy gyors és megbízható könyvelőt szeretne?

Több éves tapasztalattal vállalunk teljes és egyszerűsített transzferár dokumentáció készítést, transzferár nyilvántartást, valamint vezetői tanácsadást, és stratégiai tanácsadást.

Professzionális könyvelés és bérszámfejtés, és a precíz munkára alapozott közérthető adótanácsadás. Havi riportolás a vállalkozás sarokszámairól, konszolidáció cégcsoportoknak. Nyilvántartások vezetése devizában és idegen nyelvű adatszolgáltatás.

Vállalunk többek között cégalapítást, könyvelést, területalapú támogatás intézését (pl. VIS major), mezőgazdaságban felhasznált gázolaj jövedéki adó visszaigénylés elkészítését, pályázatírást, hitelközvetítést (magánszemélyeknek, BAR listásoknak is), energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi szolgáltatást. Nézze meg honlapunkat: http://www.cegstart.hu

Miben tud segíteni az adószakértő? Mik az adószakértő komptenciái? Kötelező az adószakértői továbbképzés? Miben jelent többet az adószakértő számára az okleveles adószakértői képesítés? Mit tanítanak az adószakértő képzésen?

Miben tud segíteni az adószakértő? Mik az adószakértő komptenciái? Kötelező az adószakértői továbbképzés? Miben jelent többet az adószakértő számára az okleveles adószakértői képesítés? Mit tanítanak az adószakértő képzésen?

Váltson e-számlára!
Az elektronikus számla tárolás, archíválás előnyei:
- Biztosítja a jogszabályoknak megfelelő archiválást
- Az archivált adatok egy biztonságos, zárt rendszerben tárolódnak
- A bizonylatok nem törölhetőek, módosíthatóak
- Illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az adatokhoz
- Az adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül történik
- Bárhonnan könnyen elérhetőek és visszakereshetőek a dokumentumok

Üzleti hálózatokat segítő gyűjtemény + franchise vállalkozások

Kis és Közép Vállalkozásokat segítő linkgyűjtemény

Üzletfelójlesztéssel kapcsolatos linkek gyűjteménye: HR informatika, pénzügy, tanfolyamok, képzések, pályázatok

Segítségre lenne szüksége SAP-val kapcsolatban? Üzleti és informatikai tanácsra lenne szüksége? Ne habozzon, keressen minket bizalommal! Cégünk, a BCS Business Consulting Services informatikai tanácsadó cég SAP tanácsadással, oktatással, konzultációva, üzleti, informatikai tanácsadással, vállalatirányítási rendszerek auditjával, valamint alkalmazásfejlesztéssel is foglalkozik.

Nem kell hősnek lenned, hiszen az adó 1%-ának felajánlásával is tevékenyen hozzájárulhatsz nemes célok megvalósulásához — ez a nemkellhos.hu honlap üzenete. A felajánlással ráadásul duplán segíthetsz, hiszen minden felajánlott forint után egy másik forint kerül a civilszervezetek támogatását szolgáló közös alapba.

Legmagasabb szintű adózási és számviteli ismeretekkel, 40 éves gyakorlattal, teljes anyagi felelősséggel vállaljuk egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok napi és utólagos könyvelését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését és pótlását.
Szolgáltatásunk magában foglalja a nyilvántartások, bevallások vállalkozások számára kedvező elkészítését, képviseletet a hivatalok előtt (Apeh, Oep, Önkormányzat, stb.).

Szolgáltatásaink közé tartozik a teljes körű könyvelés, ügyvitel vállalkozások, cégek részére. Feladatunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük a nehéz könyvelési terhetek, legyen az adóbevallás, bérszámfejtés, ügyintézés, tanácsadás stb. Adóbevallásnál odafigyelünk, hogy mindenki annyi adót fizessen, amennyit mindenképpen szükséges. Állandóan elérhetőek vagyunk, akár hétvégén is felveheti velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-50 51-89
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2019 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti