Kedd, 2019.12.10
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Bankok [51]Marketing és piackutatás [61]
Biztonság és üzletvédelem [42]Adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat [89]
Tőzsde, részvény, befektetés [91]Jogi ügyek [100]
Reklám [75]Biztosítás [165]
Üzlet, gazdaságii hírek és kommentárok [107]Hitel, hitelközvetítés [123]
E-kereskedelem [236]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Üzlet és pénzügyek » Jogi ügyek

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 100
Mutatott honlapok: 51-100
Oldalak: « 1 2

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Az adószámos magánszemély tevékenységét nem rendszeresen és üzletszerűen végzi, általában valamely más biztosítási jogviszony (alkalmazott, nyugdijas, gyes, stb) mellett.
Jogi ügyek | | © fincs imre | 2011.09.08 | magánszemély, adó, adószám |

Lehetőség van ingyenes cégalapításra is, illetve ingyen kft alapításra. Amennyiben kft alapítás mint cégforma elnyeri a tetszését, akkor nézzen utána az ingyenes cégalapításnak, hiszen ha könyvelést vagy székhely szolgáltatást választ, akkor legtöbb cégügynökségen ingyen alapítják meg kft-jét.

A kft alapítás a legtöbbször választott társasági forma. Népszerűségét a többi cégformához képest lévő előnye adta meg. Kft alapításnál sokkal kevésbé korlátoltak a lehetőségek mint régen, így aki teheti ezt a cégformát választja. Olvasson az oldalakon, miért is jobb ez a forma, tájékozódjon alaposan, mielőtt döntene. Oldalam bemutatja a legnagyobb hibákat humoros formában.

A kft alapítás a cég fő profilja és ennek igazi specialistája. Sok hasznos információ található a kft alapítás feltételeiről, illetve kft alapítás menetéről, buktatóiról. Tájékozódni lehet a különböző cégeljárásokról, és arról, miért jobb a kft alapítása bármely más társasági formánál.

Kft alapítással kapcsolatos hírek és érdekességek találhatók heti frissítéssel. Ha valaki cégalapításba kezdene mindenképp körülteintően tájékozódjon, kérje ki könyvelő tanácsát, illetve a kft alapításon ragaszkorjon ügyvéd jelenlétéhez a cégügynökségen.

Közjegyzői okirat alapján - peres eljárás nélkül - közvetlen bírósági végrehajtást lehet kérni. Ebben tud segíteni Önnek a Közjegyző.net, Budapest III. ker. 4.sz. közjegyzői irodája. Gyors, pontos, rugalmas ügyintézés. Bejelentkezés: 06 1 368 8305

Magyarország leglátogatottabb cégeljárási, kft alapítási oldala. Válassza az ingyenes kft alapítást könyveléssel vagy székhelyszolgáltatással. Ha megrendelne tőlünk könyvelést vagy székhelyszolgáltatást, akkor ingyen kft alapítás jár mellé. Tartozzon azok közé, akik a kft alapítás ezen népszerű formáját választják. kft alapítás és kft módosítás a cég egyik fő profilja a könyvelés és székhelyszolgáltatás mellett.

Ha szeretne mindig tisztában lenni az offshore üzleti ügyeket szabályozó törvények változásaival akkor intézze ilyen jellegű ügyeit ügyvédi irodánk tanácsadása mellett. Ügyvédeink a megfelelő nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek ahhoz, hogy érdekeit folyamatosan érvényesítsék az offshore ügyintézés során. Jöjjön el egy személyes tárgyalásra és fedezze fel a jövő offshore lehetőségeit.

Ha céget szeretne alapítani kedvező áron, ha precíz és gyors ügyintézést szeretne kapni pénzéért, akkor forduljon hozzánk. Segítőkész munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön elégedetten távozzon irodánkból. Tekintse meg weboldalunkat, ahol naprakész információkat talál a cégalapítás, kftalapítás, cégmódosítás kérdéseivel kapcsolatban.

Ha Ön személyi sérüléssel járó balesetet szenved el kártérítési igénye lehet a károkozóval szemben.

Hitelesítés mely tanúsítja a másolat eredeti okirattal való egyezőségét. Ebben tud segíteni Önnek a Közjegyző.net, Budapest III. ker. 4.sz. közjegyzői irodája. Gyors, pontos, rugalmas ügyintézés. Bejelentkezés: 06 1 368 8305.

Azoknak akik közlekedési baleset okozói vagy annak szenvedő alanyai, Dr Hermann Ivett Annamária hatékony segítséget nyújt. Ha Ön a közúti közlekedés szabályait megszegi, ezáltal más emberek életét, testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, akkor bűncselekményt követ el. A cserbenhagyásos közlekedési balesetek okozóinak szüksége van közlekedési ügyvéd segítségére.

Közlekedési ügyek:
- Közúti baleset okozása
- Ittas járművezetés
- Segítségnyújtás elmulasztása és a cserbenhagyás
- Közúti veszélyeztetés
- Járművezetés tiltott átengedése és az engedély nélküli vezetés

Kártérítési ügyek:
- Személyi sérülés esetén járó kártérítés
- Gépkocsi kár esetén járó kártérítés
- Kártérítés módja és mértéke
- Vagyoni és a nem vagyoni kár


A korábban csupán a nemzetközi nagyvállalatok és komoly magánvagyonnal rendelkező személyek által alkalmazott diszkrét kialakítású offshore vagyonvédelmi struktúrák mára már mindenki számára elérhetőek! A teljes diszkréció érdekében bízza az offshore cégalapítást ránk, a Dr. Tóth K. Zoltán ügyvéd irodájára! Bővebb információért kérjük, keressen fel bennünket!

Ügyvédi irodám szegedi székhellyel működik. A polgári jog (családi jog, ingatlanjog, munkajog, öröklési jog, társasági jog, kártérítési jog) és büntetőjog területén is vállalom Megbízóim képviseletét. Vállalom okiratok szerkesztését és véleményezését ill. peren kívüli és peres ügyek ellátását.

Ügyvéd és ügyvédi iroda. Büntető ügyvéd és cégek jogi képviselete nem csak Budapesten!

A Közjegyző.net sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket akik jogi és egyéb szakmai segítségre szorulnak. Ügyfeleinket a Budapest III. 4.sz. közjegyzői irodában várjuk előzetes megbeszélés alapján. Közjegyző.net: Budapest III. ker. 4.sz. közjegyzői irodája. Gyors, pontos, rugalmas ügyintézés. Bejelentkezés: 06 1 368 8305

Kártérítéssel kapcsolatos jogszabályok, információk, hírek, a hatékony igényérvényesítéshez.

Igazságügyi szakértők feladataival kapcsolatos infomációk, jogszabályok, hírek, valamint szakterületenként kategorizálva az egyes szakértők elérhetőségei

A jogászok mindenki számára elérhető, folyamatosan bővülő információs adatbázisa földrajzi és szakterületenként kategorizálva. Hírek, érdekességek a jog világából.
Jogi ügyek | | © Varga Zoltán | 2010.12.10 | ügyvéd, jog, jogász |

Az adatvédelem témakörét érintő információk, hírek, érdekességek, valamint a vonatkozó jogszabályok kerülnek közzétételre folyamatosan frissítve. Ismertetjük a személyes adatok kezelésével kapcsolatos kötelezettségeket, az érintettek jogait.

Honlapunkon az adatkezelések megfelelőségi vizsgálatával, azaz az adatvédelmi audittal, annak tartalmával, menetével, az általa nyújtott előnyökkel, valamint a hiányából eredő problémákkal foglalkozunk. Folyamatosan frissülő kínálatunkban elérhetők lesznek tippek, trükkök, tanácsok, a témához kapcsolódó hírek, érdekességek és egyéb a tájékozódást segítő információk.

Állampolgársági, idegenrendészeti és menekültügyekben való ügyvédi képviselet.

Polgári peres eljárásban való ügyvédi képviselet Győrben és környékén.

Alkotmányjogász, közjogi ügyvéd Győrben.

Adósságbehajtás, követelések, kintlévőségek érvényesítése ügyvéd által Győrben és környékén.

Büntető védelem ellátása büntetőeljárásban és szabálysértési eljárásban.

Az ügyvédet, ügyvédi irodát keresők számára díjmentesen elérhető online ügyvéd és ügyvédi iroda kereső és ajánlatkérő rendszer. Segítségével gyorsan találhat ügyvéd, ügyvédi iroda partnert.

Hogyan védhetjük ötletünket jogilag? Bármilyen ötletre kérhetünk szabadalmat? Mik a szabadalom feltételei? Kihez forduljunk, ha úgy gondoljuk, hogy értékes találmányunk van? Mik a szabadalmaztatási eljárás szükséges lépései?

GYES információs portál: minden a GYES-ről. GYES összege, járhat-e a nagyszülőnek GYES? Végezhet-e valaki munkát GYES mellett, hol kell igényelni a GYES-t? Előre kell igényelni? Mikor szűnik meg a GYES? Mennyi időre jár a GYES?

Kis és Közép Vállalkozásokat segítő linkgyűjtemény

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Ingatlan adásvételi és ajándékozási szerződések megszerkesztése és ellenjegyzése, ingatlanjog, cégalapítás (Kft., Bt., Kkt.), valamint a létesítő okiratok módosítása, társasági jog, házassági bontóperek (válóperek) és családi jog (gyermektartás, gyermeklehelyezés, stb.), munkajog (felmondás, kártérítés, stb.), örökléssel összefüggő eljárások (hagyatéki ügyek, végrendelet, öröklési és tartási szerződés), tartozásos és kártérítési ügyek, polgári jog.


Védjegybejelentés, védjegybejegyzés ügyvédi segítséggel.

Le kívánja védetni logóját, ábráját vagy jelmondatát?
Ügyvédi képviselet és jogi tanácsadás nyújtása védjegybejelentéssel, védjegybejegyzéssel, védjegyoltalommal kapcsolatos kérdésekben. Védjegybejelentés a Magyar Szabadalmi Hivatalnál, teljeskörű jogi ügyintézés.


Ügyvédi képviselet válóperekben, jogi tanácsadás házassági jog témakörben.

Válni szeretne vagy kénytelen elválni? Rendezni kívánja a házastársi közös vagyonának sorsát? Házassági bontóperek indítása és jogi képviselete. Gyermekelhelyezéssel, gyermektartásdíjjal, kapcsolattartással összefüggő ügyek, perek vitele.


Szerződést kíván kötni vagy csupán a megkötés előtt véleményeztetni?

Szerződések szerkesztése és ügyvédi ellenjegyzése Győrben és Győr környékén.


Munkaszerződések szerkesztése és ügyvédi ellenjegyzése, munkajogi tanácsadás.

Munkaszerződést kíván kötni vagy véleményeztetni azt? Felmondtak Önnek? Nem tudja, milyen jogok illetik meg munkáltatóként vagy munkavállalóként?
Munkaszerződések elkészítése, megkötése és véleményezése. Tanácsadás konkrét munkajogi kérdésekben. Munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos ügyek és perek vitele.


Ingyenes jogi tanácsadás e-mailben.

Jogi kérdése van? Tegye fel most!
Ingyenes jogi tanácsadás e-mailben az alábbi témakörökben: alkotmányjogi beadványok, közjogi tanácsadás, állampolgársági, idegenrendészeti és menedékjogi ügyek, büntető- és szabálysértési ügyek, sértetti képviselet, cégalapítás, társasági jogi ügyek, családjogi és hagyatéki ügyek, közigazgatási eljárásban való képviselet, munkajogi ügyletek, polgári peres eljárásban való képviselet, szerződések készítése és véleményezése, védjegybejelentés.


Ingatlant kíván vásárolni vagy eladni?
Ingatlan adásvétellel, ajándékozással és bérbeadással kapcsolatos ügyvédi szerződések készítése Győrben és környékén.
Teljeskörű ügyintézés a szerződés megkötésétől a földhivatali bejegyzésig.
Honlapunkon bővebb felvilágosítást kaphat az alábbi témakörökben: ingatlan adásvétel és ajándékozás esetén szükséges adatok, illeték és adófizetési kötelezettség ingatlan adásvétel és ajándékozás esetén, a földhivatali eljárás menete.

Ügyvéd, ügyvédi iroda Győrben.
Ügyvédi tevékenység ellátása az alábbi területeken: alkotmányjogi beadványok, közjogi tanácsadás, állampolgársági, idegenrendészeti és menedékjogi ügyek, büntető- és szabálysértési ügyekben való védelem és sértetti képviselet, cégalapítás, társasági jogi ügyek vitele, családjogi és hagyatéki ügyek ellátása, közigazgatási eljárásban való képviselet, munkajogi ügyletek intézése, polgári peres eljárásban való képviselet, szerződések készítése és véleményezése, védjegybejelentés.

Kft, Bt. és egyéb cég alapítása ügyvéd által Győrben és környékén.
Cégalapítás akár 1 óra alatt!
Teljeskörű ügyintézés az alapítástól az esetleges későbbi módosításokon át a cég működésével kapcsolatos jogi teendőkig!
Honlapunkon bővebb felvilágosítást kaphat az alábbi témakörökben: a cégalapítás menete, a cégalapítás költségei, a cégalapítással kapcsolatos jogi tanácsadás, cégnyilvántartás elérhetősége.

Védőügyvédet keres?

Védelmet biztosítunk a büntetőeljárások terheltjeinek az ország egész területén, legyen fiatalkorú, felnőtt, vagy katona.

Ha védelemre van szüksége, vagy csupán tanácsot szeretne KERESSEN FEL!

Dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd

http://www.vidakovics.hu


Kik köthetnek munkaszerződést? Mire figyeljünk munkaszerződés megkötésekor? Mik a specialitások a határozott idejű munkaszerződés esetén? Milyen formaságoknak kell megfelelnie a munkaszerződésnek? Mi az aminek szerepelnie kell a munkaszerződésben?
Jogi ügyek | | © csapper21 | 2010.04.15 | munkaszerződés |

Mik az öröklés szabályai? Milyen sorrendben történik az örökhagyó rokonai között az öröklés? Mi a kötelesrész, ki jogosult kötelesrészre öröklés esetén? Kit és hogyan lehet kitagadni az öröklésből? Mire terjed ki az özvegy joga?

Eladó kft: cégközvetítés pályázatokhoz, EVÁ-hoz, hitelekhez, más tevékenységekhez, tanulmányok cégrészesedések megszerzéséhez

Kit illet meg a szerzői jog? Mi a szerzői jogvédelem tárgya? Mik a szerzői jogvédelem határai? Mik a szerzői jog megsértésének következményei? A szoftver szerzői jog szempontjából speciális műnek minősül? Mi a szerzői jogi közös jogkezelés lényege?
Jogi ügyek | | © csapper21 | 2010.04.15 |

A márka, a márka ismertsége óriási értéket képviselhet a gazdaság szereplő számára. Valamely embléma, jelszó egy termék vagy szolgáltatás sikerét vagy bukását is hozhatja. A jogszabályok ezért régóta védelmet biztosítanak ezen marketingeszközök számára. A védjegy bejegyzése, a bejegyzett védjegyhez kapcsolódó védelmi szabályok biztosítják az adott márka bevezetője számára azt, hogy kizárólagos joga legyen a védjegy használatára.

Teljeskörű jogi képviselet és jogi tanácsadás nyújtása cégek és magánszemélyek részére az alábbi témakörökben: alkotmányjogi beadványok, közigazgatási perek, ingatlan adásvétel, szerződések készítése és véleményezése, cégalapítás, cégügyek, munkaügyek, válóperek vitele, szabálysértési és büntető védelem, védjegybejelentés.
Jogi ügyek | | © Dr. Váczi Péter | 2010.02.07 | ügyvéd győr |

Felmondanak Önnek? Igazságtalanul akarják elküldeni Önt a munkahelyéről? Alapítványunk sikerre viszi a munkaügyi perét és Ön nem kockáztat egy fillért sem.
Ugyanitt ingyenesen letölthető tanulmány, mely megvédheti Önt a leggyakoribb hibáktól, és felkészíti egy esetleges felmondásra: 3 dolog, amit ne írjon alá, és 8 trükk, amit a munkáltatók alkalmaznak felmondáskor

Budapest második kerületében, a Frankel Leó utcában található Bodnár Ügyvédi Iroda szolgáltatásai: Adásvételi szerződés, cégalapítás, munkajogi tanácsadás és képviselet, büntető ügyekben képviselet.
Jogi ügyek | | © Péter | 2009.12.03 | budapest, ügyvéd, ügyvédi iroda |

Legfőbb ismertetőjeleink a nagyfokú rugalmasság, az ügyek gyors és hatékony megoldása - a viszonylagosan alacsony díjazás ellenében.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-50 51-100
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2019 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti