Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás » Természettudományok

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 16
Mutatott honlapok: 1-16

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

Cégünk egy olyan oktatóközpont, amely délutáni órákat tart és szervez 3-19 éves gyerekeknek, fiataloknak.
Óráinkat a legkülönbözőbb diákoknak, kisiskolásoknak találtuk ki – úgy a tehetségeseknek, mint a le-lemaradozóknak.
Egy olyan speciális, lengyel matematikusok által felépített és kitapasztalt rendszert alkalmazva tanítjuk a diákokat, ami a rendszerességet kombinálja minden tanuló személyes megközelítésével, megszólításával.
A 2+2 Matematika Iskolában tartott foglalkozások egyediek, vezetésük eltér a más ehhez hasonló helyeken tartott óráktól.
Tanáraink minden tanulót az ő egyéni látásmódját figyelembe véve oktatja.

A Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (GINOP-2.1.1-15) című uniós pályázat keretében hazai székhellyel rendelkező vállalkozások, akár konzorciumi formában valósíthatják meg ipari kutatásra, alkalmazott ipari kutatásra és kísérleti fejlesztésre irányuló fejlesztési projektjüket. A pályázati támogatás 15-80%-os intenzitás mellett 50 millió - 1 Mrd forint. Fejlesszen uniós támogatással!

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket. A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

A környezeti elemekre jelentős hatást gyakorló tevékenységek (pl.: nagyobb építkezések, gépipari tevékenységek, stb.) csak környezetvédelmi engedélyek birtokában végezhetők, amely a környezeti hatásvizsgálati eljárás végén kerül kiadásra.

A kövérség és a cukorbetegség kéz a kézben járnak a kutatások szerint. A táplálkozás szakértői azt tanácsolják, hogy a kövérek mellőzzék a cukros ételeket, s ez igaz a cukorbetegekre is. Minkét csoportra nagy veszélyt jelent ezen felül a keményítők és zsírok mértéktelen fogyasztása. A cukorbeteg diéta segít a szervezet egyensúlyát helyreállítani, fokozza az inzulin termelését és elősegíti a fogyást. A cukor helyett a diéta alkalmával cukor-helyettesítőket használunk (stevia, xilit).

Hírek és értékek pártatlanul - vélemények szabadon! Hírérték Magyarországon. NDHI
Hírek, amelyeknek szerintünk valóságosan van jelentősége!

A szellem látó vagy maga a szellemek látója (ki nem életfeladatként
foglalkozik a kísértet látásával) felfoghatja ezt a képességet mint áldás,
vagy mint átok is. A látók általában kapott „adományként” tekintenek
képességeikre.
Ha találkozunk, akkor láthatod, hogy nem üzleti jellegű a dolog, nem
10 perc alatt végzünk és nem csak 1 megszálló az akit eltávolítunk el
rólad és környezetedből…hanem az összest.

A molekuláris biológia, biotechnológia és élettan az mRNS.hu-n minden magyar ajkú biológus és élettan szakember közösségi helye. Szakmai hírportál, szoftver és link gyűjtemény, fórum és sok egyéb eszköz a szakma számára. Molekuláris biológia, biotechnológia, élettan és sok egyéb élettan szakma otthona az mRNS.hu!

A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében.
A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.

A matek korrepetálás egyik célja, az alulmotivált gyermekek érdeklődését felkelteni a tantárgy iránt. Hogyan érhető ez el? Mindenkinél más és más eszközökkel. Nincs az a gyermek, akinél nem lehet sikereket elérni, csupán meg kell találni az Ő fejleszthetőségéhez vezető utat. Az út megtalálásához alkalmazom az alternatív matematika oktatás módszereit, melyek egyben fontos önbizalom növelő eszközök is. Matematikatanítás bővebben a http://matektanar.shp.hu weboldalon.

Matematika vagy fizika korrepetálásra lenne szükséged? Esetleg egy kis plusz matematika oktatás lenne a megoldás a közeledő felvételi vagy egy komolyabb vizsga előtt? Évek óta dolgozom magántanárként és tudom, hogy az ilyen jellegű felkészítés sokszor a jobb képességű diákoknak sem árt. Erre azért is lehet szükség, mert a oktatási törvény folyamatos szigorításával az elvárások is egyre nagyobbak és ahhoz hogy bent maradj egy egyetemen egyre nagyobb tudásra van szükség.

Sokan mondják, hogy ami elmúlt, azzal nem érdemes foglalkozni; összpontosítsunk inkább a jelenre és a jövőre. Ebben nyilván sok igazság van. Esetünkben azonban fel kell vázoljuk "világképünk" rövid történetét.

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu online áruház természettudományi témájú könyveinek választéka tekinthető meg az alábbi kategóriák szerint rendezve: biológia, botanika, csillagászat, fizika, földrajz, geológia, kémia, matematika, paleontológia, természetvédelem, zoológia...

Természettel, tudományokkal és állatokkal kapcsolatos linkek gyűjteménye. Van egy jó állatod oldalad küld be? Szeretnél nézelődni?  Látogasd meg oldalunkat még ma!

Ez a könyv nem csupán egy gazdag álomszótár, hanem egyben álomfejtő módszert ad az álmodók kezébe: az álmok jelentését a
bennük található jelképek lefordításával és megfelelő környezetbe illesztésével magunk fejthetjük meg. Ezen kívül a módszer segít a népdalok, balladák vagy ráolvasások értelmezésérben is. A mű szótár részében a legismertebb régi álmoskönyvek és álomszótárak összegzése található könnyen kereshető, egységes formába rendezve.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti