Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás » Általános iskola, középiskola

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 21
Mutatott honlapok: 1-21

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Tábor 30 fős diákszállással, külön fürdőszobás tanári szobákkal, étkezővel és melegítőkonyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy kerttel várja az osztálykirándulás résztvevőit. A számtalan sporttevékenység mellett gyalog vagy kerékpárral is bebarangolható a vadregényes Szigetköz, illetve a történelmi és kulturális értékei is megismerhetőek.

A XV.kerületben keres gyermeke számára egy megfelelő magán óvodát, ahol az iskolai előkészítés mellett az angol nyelvtanulásra is hangsúlyt fektetnek? Akkor a Kékmadár Óvoda honlapján a lehető legjobb helyen jár! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne óvodánkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Legyen szó irodai kisgépekről, papíráruról, iskolai felszerelésről vagy munkavédelemről az Officemarket.hu webáruházban mindent megtalál. Webshopunkból megrendelhet bármit, amire az irodában, az iskolában vagy az otthonában szüksége lehet. Forduljanak Hozzánk igényeikkel. Honlapunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálja a kívánt terméket és csupán néhány kattintás után egyszerűen megrendelhesse.

A Fekete István Általános Iskola és Művelődési Ház Zichyújfalu község alapfokú oktatási intézménye és művelődési, kulturális központja. A Fekete István Általános Iskola és Művelődési Házban van a községi könyvtár, itt rendezik a település kulturális rendezvényeit és eseményeit. A Fekete István Általános Iskola 1992-ben vette fel Fekete István írónk nevét.

Weboldalunkon megtalálhatók az etika és az erkölcstan tárgyak oktatásához szükséges tanfolyamok e-learning formályában. Emellett hasznos információkkal is szolgálunk pedagógusoknak.

Gyermekének külön matematika, angol, esetleg magyar magántanár kell? Nem probléma! Tanodánkban a napközi során szakképzet matematika, angol és magyar magántanár csapatunk segít a gyermekeknek, hogy házi feladatuk ne csak elkészüljön, de meg is értsék azt. Ám odafigyelnek arra is, hogy a gyerekek lelkileg és mentálisan is megfelelően fejlődjenek. Ha Önnek fontos, hogy a magyart gyermekének szakképzett magyar magántanár oktassa, akkor fogadjon minket nevelőtársává!

Katt ide ha az érettségire való felkészülés számodra is elég nehéz és nehezen boldogulsz a tananyaggal! Honlapunk megkönnyítheti a tanulás időszakát, mert rengeteg kidolgozott tétellel rendelkezünk, amelyek komoly segítséget jelenthetnek számodra. Ha ezzel nem vagy egyedül gondban, akkor mutasd meg oldalunkat sorstársaidnak is, mert meg fogják neked azt köszönni!

A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében.
A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.

Az okosodnek.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy minden okosodni vágyó diák megtalálja a számára szükséges magán/külön tanárt. Az okosodnek.hu weboldal igyekszik betölteni azt a rést, amit a többi tanárkereső oldal hagyott. Itt egy helyen megtalálod a legtöbb tanárt, valamint könnyű kezelhetősége mellé egy igazi sulis design párosult.

Akkreditált és digitális környezetismeret tananyagra lenne szüksége? Az a célja, hogy a tanítványai egy digitális felület segítségével ismerjék meg környezetismeret tananyagot? A környezetismeret mellett egyéb tantárgyak, pl.: földrajz, biológia, kémia, magyar, fizika, matematika, és történelem akkreditált tananyagok kiemelkedő termékskálája várja. Tananyagainkat ahhoz igazodva is megvásárolhatják, hogy mennyi számítógépen akarják futtatni őket.

Az Informatika tábor általános iskolás korú gyerekeknek indul Sopronban. A gyerekekre szakképzett pedagógus felügyel, és informatikus mérnök foglalkozik velük. A számítógép mellett természetesen a testmozgás is komoly szerepet játszik a tábor programjában. Hogyan függ ez össze az informatikával? Összekötjük, majd meglátod! Sopron annyi remek kiránduló helyet tartogat, hogy hetente legalább egy kirándulást is beiktatunk a programba.

Nyomban itt a felvételi időszak és csak most ébredsz fel, hogy te még nem érdeklődtél a központi felvételivel kapcsolatban? Már időd sincs érdeklődni, de tudod, hogy a matematika tantárgy áll a szívedhez a legközelebb? Jó hírrel szolgálok, mi segíteni tudunk. Nem kell mást tenned, mint, hogy meg nézd honlapunkat, kérdéseidre választ kapsz. Feladatokat is láthatsz, felmérheted tudásodat.Ha nem vagy elég felkészült előkészítőkre járhatsz.

Az oldalon rengeteg általános és középiskolai tankönyv illetve érettségire, egyetemi, középiskolai felvételire felkészítő könyv megtalálható. Íme néhány könyv a tartalomból: Európai uniós jogi alapismeretek, A Pál utcai fiúk – Olvasónapló, Homérosz: Odüsszeia – Talentum műelemzések, Ábécés olvasókönyv (Nemzeti Tankönyvkiadó), Iskolai világatlasz, Vendéglátó eladói ismeretek, Gyakorló fizikafeladatok nem csak érettségizőknek...

Tizenkettedik évfolyamos vagy, és szeretnél bejutni államilag támogatott felsőoktatásba vagy csak egyszerűen képezni szeretnéd magad? Ha tanulni szeretnél, mi tudunk neked segíteni. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítónk továbbképzési lehetőségeket.

Fő célkitűzésünk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmonikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal.

Angol nyelvtanfolyamra, érettségire, felvételire való felkészítés magánórák keretében a legjobb magántanároktól. Sosem volt még ilyen egyszerű a tanulás!
Felsőoktatás | | © Kiss Dénes | 2011.01.02 |

Kidolgozott érettségi tételek minden mennyiségben, az érettségizz oktatási portálon. Válogass a több ezer tétel közül, oldd meg az előző évek feladatsorait és legyen jeles az érettségi bizonyítványod és sikeres a felvételid.

Olcsó wii interaktív tábla. Wii alapon mükődő interaktív fix szett
Az oktatásban és az üzleti életben is kiválóan használható digitális eszköz

A Csodalsuli különleges játékaival a kisiskolás gyerekek tanulása hatékonyabbá válik. A gyerekek sikerélményt szereznek és megszeretik a matematikát, a természetismeretet, örömmel sajátítják el az olvasási alapkészségeket és tesztnek szert a folyamatos olvasási készségre és azonnal használható nyelvtudásuk lesz angol nyelvből.

Különleges Aranyfa könyvek (Dr. Vekerdy Tamás ajánlásával) az olvasástanuláshoz. A könyvek 9 szinten fokozatosan bővülő oldalszámmal és szöveggel érik el, hogy ne gyötrő szenvedés legyen az olvasástanulás. Az olvasási alapkészségektől egészen a folyamatos olvasásig kíséri el a 3-10 éves gyerekeket.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti