Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás » Nyelvtanulás, nyelvoktatás

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 75
Mutatott honlapok: 1-50
Oldalak: 1 2 »

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

A szótár nemcsak magyar-angol fordításnál használható. A szöveget magyarról németre, görögre, japánra, franciára, latinra, olaszra, oroszra, románra, spanyolra, svédre, szlovákra, hollandra, norvég és törökre nyelvre is lefordíthatja.

Hosszú évek tapasztalatai által formált, egyszerű és letisztult tanítási stílus, valamint hatékonyság és céltudatosság jellemzi munkámat. Mindig azt tartom szem előtt, hogyan juttathatom el tanítványaimat a legegyszerűbben és a leggyorsabban A-ból B-be. Empátiás képességem segítségével könnyedén és rugalmasan alkalmazkodom bárki szintjéhez, érdeklődéséhez és egyéni kívánságaihoz. Ha a diákomnak történetesen a cserebogarak szerelmi életének tanulmányozása tölti ki mindennapjait, szívesen készülök a témába vágó anyagokkal az órára, és örömmel fogom elsajátítani magam is az adott szakanyag szókincsét. Nem a csodákban hiszek, hanem abban, hogy a tisztességesen elvégzett munka bármely átlagos képességgel rendelkező ember számára meg fogja hozni gyümölcsét.

A honlap tartalmaz cikkeket, tanulni valókat, hogyan lehet valóban megtanulni angolul természetesen, erőlködés, nyelvtan és szómagolás, valamint fordítás nélkül. Az angol tanulás alapjai a nyelvi készségek fejlesztése: hallás utáni megértés, beszéd, olvasás, írás. Olyan tananyagokkal dolgozom évek óta, melyek e készségeket fejlesztik.

Buda csendes, zöldövezeti részén fekvő óvodánk, a Codakert Óvoda játékos angol nyelvoktatással, sok-sok mozgással és játékkal várja az Ön gyermekét is. Az óvoda mellett családi napközit is működtetünk. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg óvodánkat, működésünket, filozófiánkat! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Ha szakfordításra lenne szükséged németből, akkor Freiberg Pétert ajánlom figyelmedbe. A német fordítás neki nem probléma, szívesen fordít németről magyarra, magyarról németre, ha arra van szükség. Keresd őt bizalommal, ha több információra is szükséged van, akkor keresd Péter honlapját, ahol több információt, például árat, is megtalálsz a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Péter tolmács, fordító, lektor egy személyben, aki pontosan, időre végzi el a munkát.

A cégünk tolmácsai üzleti tárgyalásokon, sport és egyéb kulturális rendezvényeken, fesztiválokon, fogadásokon, estélyeken, konferenciákon is részt vesznek. Az egyes eseményeken azonban eltérő típusú tolmácsolásra van szükség. Ha szeretne többet tudni erről a tevékenységről, akkor látogasson el a cégünk weboldalára.

Angol nyelviskola Budapest, ahol a beszédközpontú nyelvoktatás nem csak duma. 100% beszéd, 0% könyv. Miért? Mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni.A Speak! nem egy hagyományos angol nyelviskola.Nem hiszünk a szupergyors csoda-módszerekben, a méregdrága tankönyvekben és abban sem, hogy a tökéletes igeragozás egyet jelent a magabiztos nyelvtudással.Mi az új generációs, beszédközpontú angol oktatás és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére és a kis győzelmekre, a mindennapos sikerélményekre épít.Az a célunk, hogy megszólaltassunk angolul és olyan nyelvtudást adjunk a kezedbe, amellyel sikeresebb, magabiztosabb, boldogabb lehetsz az életben és könnyedén, mosolyogva érheted el a céljaidat.

Angol nyelviskola budapest, ahol a beszédközpontú nyelvoktatás nem csak duma. 100% beszéd, 0% könyv. Miért? Mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. A Speak! nem egy hagyományos angol nyelviskola.Nem hiszünk a szupergyors csoda-módszerekben, a méregdrága tankönyvekben és abban sem, hogy a tökéletes igeragozás egyet jelent a magabiztos nyelvtudással.
Mi az új generációs, beszédközpontú angol oktatás és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére és a kis győzelmekre, a mindennapos sikerélményekre épít.

A Jól Németül Nyelvstúdió profi és szakképzett oktatókkal segít diákjainak a magabiztos kommunikációban német nyelven. Csoportos és online órákkal várjuk érdeklődőinket. Emellett nyelvstúdiónk idegenvezetéssel és tolmácsolással is foglalkozik. Sajátítsa el a a német nyelvet úgy, ahogy mindig is szerette volna, szakképzett oktatóink mindenben állnak rendelkezésére, hogy elérje célját! Akár nyelvvizsgához, akár munkához van szüksége a nyelvre, a Jól Németül Nyelvstúdió áll szíves rendelkezésére! Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért és induló képzéseinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Legyen Ön is nyelvstúdiónk tagja!
Nyelvtanulás, nyelvoktatás | | © Laszlo | 2015.05.13 |

Intenzív angol nyelvtanfolyam Budapest területén is igénybe vehető. Igen csak széles választékban kínálnak nyelvtanfolyamokat a fővárosban is, ezért érdemes körültekintően kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Ha azt szeretnénk, hogy a tanfolyam ne csak intenzív legyen, hanem eredményes is, akkor válasszuk a Cosmopolotan Lingus nyelvtanfolyamot.

A spanyol nyelvtanítás Budapest: Cosmopolitan Lingua idén is remek árakkal várja a spanyol nyelvet tanulni kívánó egyéneket. Most igazán megéri spanyol nyelvet tanulni nálunk, hiszen ha január 16-ig jelzed nálunk, hogy érdekelne valamelyik spanyol nyelvtanfolyamunk, kedvezményesen kezdheted el a nyelvtanulást.

A legjobb online nyelvtanulás Miskolc esetében bizony adott lehetőség mindazok számára akik gyorsan és persze kényelmesen szeretnének megtanulni mihamarabb angolul. A megbízható online nyelvtanulás által végre nem kell az iskolai órát lesni, avagy az iskolába sietni, és persze folyton amiatt izgulni, hogy lekésed az órákat, amelyeket kifizettél.

Az angol nyelvvizsga Pécs esetében a lényeg az, hogy alaposan készülj fel! Nagyon fontos, hogy az angol nyelvvizsgára hogyan készít fel valaki. Mi ezt tudjuk, ezért olyan angol nyelvvizsga felkészítő kurzust ajánlunk, ami direkt az angol nyelvvizsgát hivatott támogatni. Az angol nyelvvizsga megszerzése érdekében te is fordulj hozzánk Pécsen!

A profi angol nyelvtanulás online Miskolc környékén adott mindenki számára, hiszen ehhez tényleg nem kell más, csak épp internet. Ma, amikor mindenki folyamatosan csak rohan a mindennapok során, akkor nehéz leülni tanulni, bármi más egyebet tenni. Az angol nyelvtanulás online pedig kényelmes, és igen rugalmas tanulási lehetőség Miskolcon.

Az angol nyelvtanulás online Szeged városában is könnyedén elérhető lehetőség. Ha eddig csak azért nem tanultál angolul, mert erre egyszerűen nem volt időd, akkor most itt a remek alkalom. Az angol nyelvtanulás online olyan lehetőséget ad, ami által az is könnyedén megtanulhat angolul, aki eddig erre nem tudott egy perc időt sem szakítani Szegeden.

Az angol nyelvtanfolyam hétvégén is adott minden érdeklődő számára, így ha eddig azért nem tanultál angolul, mert erre nem volt időd hétköznap, akkor most itt az ideje, hogy cselekedj. Az angol nyelvtanfolyam során nem csak elméleti tudásra tehetsz szert, ha hozzánk fordulsz, hanem komoly gyakorlati tudásra is. Az angol nyelvtanfolyam vár!

A belvárosi francia nyelvtanítás lehetősége és az árlista honlapunkon bármikor elérhető. A francia nyelvtanítás nyelviskolánkban természetesen mindent megad, ami ahhoz kell, hogy már rövid idő alatt mások által is érezhető változást vegyél észre magadon. A francia nyelvtanítás segít, hogy megtanuld azt az édes nyelvet, ami mindig is tetszett.

A züm-züm bölcsi a 11. kerületben található, ahol a montessori oktatási program segítségével dolgozunk. Angol anyanyelvű gondozó is foglakozik a gyerekekkel. Gondot fordítunk a mozgásfejlesztésre és a zenei nevelésre is. Bölcsődénkben helyben főzött egészsége ételeket tálalunk. Elvünk a hagyományörző nevelés. Látogasson el honlapunkra és nézze meg képeinket, és olvassa el programunkat.

A hétvégén is oktató nyelviskola vár rád is. Az köztudott, hogy a nyelviskolák oktatási színvonala igen különböző, ám ha Te szeretnél biztosra menni, így a legjobb nyelviskola az, amit keresel a fővárosban, akkor most csak annyit kell tenned, hogy a mi nyelviskolánk mellett teszed le a voksod, és az elért eredménnyel biztosan elégedett leszel.

Az üzleti angol nyelvtanfolyam cégünk egyik meghatározó tevékenysége budapesti top multi cégek és kisebb vállalkozások részére. Nyelviskolánk több mint húsz éve áll megrendelőink rendelkezésére, és akkreditált intézményünk minősített tanárainak száma folyamatosan növekszik. Amennyiben angol céges nyelvoktatásra van szüksége ne feledkezzen el megtekinteni a Fastenglish kínálatát sem.

A beszédközpontú angol nyelvtanfolyam nem csak duma. 100% beszéd, 0% könyv, folyamatos kommunikáció és sok gyakorlás. Ez a magabiztos nyelvtudás záloga. Mi az új generációs, beszédközpontú angol nyelvtanfolyam és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére épít.

A Cosmopolitan Lingua nyelviskola tanárai a legjobb oktatók között szerepelnek, így ha hozzánk fordulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog csalódás érni. A Cosmopolitan Lingua természetesen a kiváló oktató brigád mellett remek oktatási módszereket is biztosít, így a hatékonyság magától értetődik. Fordulj hozzánk, tanulj nyelveket könnyedén!

A nyelviskolában tanítók személye nagyban megtudja határozni egy adott nyelviskola minőségét is. Ha az oktatók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a diákok megtanulják az adott idegen nyelvet és változatos módszereket biztosítanak, akkor az a nyelviskola méltán nevezhető kiválónak. A mi nyelviskolánk pontosan ilyen, győződj meg róla!

Tanulj franciául Pesten, nyelviskolánk vár! Amennyiben neves nyelviskolánk mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb francia nyelvtanfolyam mellett tetted le a voksod. A francia nyelvtanfolyam során nem csak tanulhatsz, de még gyakorolhatsz is, avagy a gyakorlatban alkalmazott tudás az, amit mi kínálunk minden kedves érdeklődő számára.

Fordulj hozzánk, avagy jelentkezz még ma minőségi nyelvtanfolyamokra! Bármilyen nyelven is szeretnél megtanulni, nálunk a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis iskolánkban mindent megadunk a hatékony nyelvtanulás érdekében. Keresd fel honlapunkat és jelentkezz még ma, hogy holnap máris elkezd a tanulást angol, német, spanyol, vagy más nyelven!

Ha nyelvet akarsz tanulni, akkor jelentkezz még ma nyelvtanfolyamra kedvező áron! A Cosmopolitan nyelviskola tanfolyamai nagyon kedvező feltételek mellett várnak, ha a német, olasz, japán, francia, angol nyelvtanfolyamokat keresed! Jelentkezz még ma, budapesti nyelviskolában számodra is bármikor elérhetőek a legjobb nyelvtanfolyamok!

90% beszéd + 10% nyelvtan. Így a missziónk az, hogy ha nálunk tanulsz, akkor a végén nem csak megtanulsz angolul, hanem beszélni is fogsz tudni!

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket.
A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

A haladó olasz nyelvtanfolyam Budapesten pontosan az a tanfolyam, melyen szeretnél Te is részt venni? Nos, akkor neked is nyelviskolánkban a helyed, ahol minden feltétel adott annak érdekében, hogy hatékonyan elsajátítsd a temperamentumos olasz nyelvet. Az olasz nyelvtanfolyam Budapesten tehát adott, Te is jelentkezz iskolánkban bátran!

A kreatív spanyol nyelvtanfolyam érdekében fordulj hozzánk bizalommal, hiszen nyelviskolánk a lehető legjobb megoldásokat tudja biztosítani számodra is, avagy általunk biztosan elégedett leszel majd a már elért eredménnyel is. A spanyol nyelvtanfolyam érdekében keresd fel honlapunkat és már meg is ismerheted a részleteket!

A kifejezetten hatékony és intenzív angol nyelvtanfolyam az, amit iskolánk tud biztosítani az érdeklődők számára, melyen Te is könnyedén részt tudsz venni, hiszen csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az angol nyelvtanfolyamok közül a számodra leginkább megfelelőt és arra máris be tudsz iratkozni, azonnal tudsz is jelentkezni.

Amennyiben az igényes francia nyelvtanfolyamok Budapesten Önt is érdeklik, akkor ennek érdekében mindössze csak annyit kell tennie, hogy mellettünk teszi le a voksát és nyelviskolánk máris áll rendelkezésére. A francia nyelvtanfolyamok esetében adottak az anyanyelvi tanárok, a bizonyítottan hatékony oktatási módszerek és az elismert oktatók.

Ezen az oldalon sajátos módszerrel lehet követni a szlovák nyelvtanulás folyamatát. Szavak, nyelvtani szabályok egyszerűbb elsajátítása.

Ha Budapesten szeretne nyelvet tanulni, akkor a Berlitz nyelviskola a tökéletes választás! Angol és német mellett sok másik nyelvet is elsajátíthat. Ha érdeklik a részletek, látogasson el az oldalra. Berlitz nyelviskola Budapest, klikk!

A kifejezetten hatékony kis csoportos cosmo francia nyelvtanfolyam most igazán kedvező árak mellett érhető el minden érdeklődő számára, így ha szeretnél biztosra menni és valóban megtanulni a romantika nyelvét, akkor csupán csak annyit kell tenned, hogy ennek érdekében mellettünk teszed le a voksod. A francia nyelvtanfolyam nálunk vár!

A Birdy-English-nél az angol tanár Budapest Budai oldalának kellemes, nyugodt és csendes II. kerületében tartja az angol nyelvtanfolyamokat, minden szinten (alap-, közép- és felsőfokon). Ha angol nyelvtanfolyam után kutat, és az Ön számára fontos szempont, hogy az angol tanár Budapest zajos és nyüzsgő belvárosától messzebb tartsa azt, akkor forduljon a Birdy-English angol tanár csapatához.

A kedvezményes olasz nyelvtanfolyam Budapesten nyelviskolánk által minden érdeklődő számára könnyedén elérhető lehet, így ha mellettünk dönt, akkor akár máris kezdheti elsajátítani az olasz nyelv alapjait. Az olasz nyelvtanfolyam Budapest városában képzett és tapasztalt tanárokkal, kedvező árakkal és bizonyítottan hatékony módszerekkel várja!

Nyelviskolát keres, mert angol, vagy német nyelven szeretne tanulni? Egy jó nyelviskola falai közt Ön is könnyedén és gyorsan fogja elsajátítani a választott idegen nyelvelt. A nyelviskola gyakorlatias tanításmódja lehetővé teszi, hogy már nem csak a nyelviskola falai között, hanem a való életben is egyszerűen és könnyedén tudjunk társalogni idegen nyelven:

A Berlitz nyelviskolának közel 130 éves tapasztalata van francia nyelv tanításában, körülbelül 600 nyelvstúdióban, a világ több országában. Amennyiben Budapesten szeretne francia nyelvet elsajátítani, a Berlitz francia nyelvtanfolyam a lehető legjobb lehetőség, mivel a Berlitz nyelviskolánál a francia nyelvtanulás beszédközpontú. A francia nyelvtanfolyamok nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz francia nyelviskola cégek részére is vállal akkreditált francia nyelvtanfolyamot Budapesten.

Kérdések és válaszok angol nyelvvel és angol nyelvű országokkal kapcsolatban.

Az angol nyelvtanulás nagyon egyszerű nálunk szóval nem kell attól tarts hogy nem fog menni vagy ilyesmi! Mi mindenben segítünk és lépésről lépésre mutatjuk meg neked az új dolgokat! Hidd csak el, hogy ez egy nagyon jó kis csapat amiben részt kell vegyél és hamar megtanulod majd ezt a csodás nyelvet! Várunk Téged nagyon nagy szeretettel, szóval ne habozz!

A scorbis.com egy új lehetőség a Tanároknak és Diákoknak, hogy magánórát tartsanak, illetve magánóra keretében tanuljanak. Az online óra virtuális tanteremben zajlik, ahol a résztvevőknek lehetőségük van megosztani dokumentumokat, rajzolni virtuális táblára és beszélgetni. A tanterem használatához nincs szükség program telepítésére. Az oldalon minden adott, hogy a magánóra teljes legyen.

Online tanulás az Interneten, online angol tanulás és egyéb online nyelv tanulás. Számos szak és nyelv tanár a Skypesuli honlapján! A SkypeSuli Magyarország első, kizárólag online, Skype-alapú oktatással foglalkozó magántanár adatbázisa.

Nyelvvizsga? Munkavállalás? Utazás? Az 1993-ban létesült ISH Nyelviskola megoldást kínál az AKTÍV NYELVTUDÁST igénylő helyzetekre.

Különleges módszerük alapját 30 év tapasztalatán alapuló kiadványaik képezik, melyek elősegítik a spontán, akár több órán át tartó folyékony beszédet az idegen nyelven.

Szeretnéd megtudni, hogy milyen szinten áll az angol nyelvtudásod, vagy hogy sikerülne e már a középfokú angol nyelvvizsga? Akkor lépj fel honlapunkra, ahol mindezt leellenőrizheted! Oldalunkon online angol tanár segítségével derítheted ki ezekre a kérdésekre a választ. Ugye nem is rossz, amit ajánlunk neked? Gyere, kattints oldalunkra, hogy még több tudás birtokába juthass!

A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében.
A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.

Nyelvtanulási lehetőség a Brainturbo módszerével! Nyelviskolánkban e 21. századi módszer segítségével tanulhatnak idegen nyelvet az arra vágyók. Hatását egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezésnek köszönheti, amelynek köszönhetően rendkívül hatékony. Előnye a gyorsaság, a beszédkészség, és az emberi készség kijátszása. Nincs többé akadálya a nyelvtanulásnak, sem időhiány, sem nyelvi készség hiánya nem szabhat gátat neki. Rohanó életvitelbe is belefér.

Nyelviskolánkban egy 21-dik századi módszer segítségével gyorsan és könnyebben sajátíthatja el a nyelvet a tanuló, mintha a régi, hagyományos módszerrel próbálkozna. A módszer számos előnye közé tartozik a beszédközpontúság, a fent említett gyorsaság, az emberi készség „kijátszása”.

A weboldalon megtalálhatod a legfontosabb német nyelvtani szerkezetek online magyarázatát. Ezt követően folyamatosan bővülő német nyelvtanulás tesztjeink segítségével begyakorolhatod az olvasott szabályokat. Ha kellően felkészültnek érzed magad, kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb általános alap, közép, felső vagy szakmai középfokú német nyelvvizsgát. Nyelvtanár és nyelviskola gyűjteményt is találsz oldalunkon!

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-50 51-75
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti