Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás » Pszichológia, pedagógia

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 12
Mutatott honlapok: 1-12

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

Többféle téma kapcsán talál sok-sok értékes információt és konkrét módszereket a témában. Ezen kívül lehetőség van pszichológiai problémákra konkrét választ is kapni. Tekintse meg ezt az újfajta megközelítést, mely elsősorban a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt.

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket.
A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

Egyre többen próbálják ki valamelyik coach képzést, hiszen rengeteg új lehetőséget nyit egy ilyen képzés elvégzése. Nemzetközi vizsgákra is lehetőséget ad, ahogy külföldi praxisok létrehozásra is lehetőség van egy ilyen képzés által. Több képzésre is lehetőség van általunk, olyanok is vannak, amelyet a Dr. Kollár Coaching iskolacsoport alapított, például a life coach. Minden érdekesség, információ és tanács megtalálható internetes oldalunkon is.
Pszichológia, pedagógia | | © Botond | 2013.12.21 | Coach, coachok |

Befásultnak, unalmasnak érzed magad? Erőtlen vagy és kicsi az önbizalmad, nem tartod értékesnek sikereid? Ki szeretnél teljesedni és megmutatni, hogy ki is vagy valójában, sikeresebbnek lenni? Akkor jó helyen jársz, nincs, más dolgod csak lépj fel az oldalunkra és iratkozz fel te is egy coach képzésre, melynek során megtanulod azt, hogy ki is vagy te! A boldogsághoz az is kell, hogy észrevedd hogy minek is kell örülni!

A cégvezetők barátja rendkívüli eredményeket tudhat maga mögött. Számos sikert ért el a szakmai életben, amelyek figyelemre méltóak. Piroska Gyula számos előadást és tréninget tartott az embereknek, amelynek hatására mára már az ország egyik legismertebb előadója lett. A tréner olyan tanácsokat ad és olyan tudást biztosít tréningjei során, amelyek hasznosak a cégvezetők, értékesítők számára.

Függetlenül attól, ki vagy, ami a te életedet illeti, számodra te
vagy a világ legfontosabb személye. Hinned kell magadban, és építened kell a pozitív tapasztalataidra. Dolgozz rendszeresen az önfejlesztéseden, gyarapítva pozitív erőidet. Összpontosíts ezekre minden porcikáddal, mert a PLB(Pozitív Lelki Beállítottság) elvek alkalmazásával fejlesztheted ki
magadban azt a mély meggyőződést, hogy igenis képes vagy a sikerre, és sikeres is leszel céljaid elérésében.

Célunk, hogy segítsünk a lelki és pszichés problémákkal küzdőknek eligazodni a gyógyulás felé vezető úton és ezzel párhuzamosan lehetőséget biztosítunk a pszichológusoknak, hogy e fórumon megjelenve könnyebben megtalálják őket leendő pácienseik.
Regisztráljon oldalunkon, és kérjen online segítséget pszichológusainktól!

Az OnlinePszichológia.hu Magyarország vezető pszichológus adatbázisa. Több száz pszichológus szakember várja az érdeklődők megkeresését. Ezen túl oldalunk hírportál is egyben, szakmai hírekkel a szakmai közönség számára és ismeretterjesztő anyagokkal a az érdeklődő közönség számára. Hetente többször frissülő híreink között mindig érdekes és izgalmas hírek a pszichológia világából. Újdonságok, eredmények, elemzések.

A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében.
A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.

Tapasztalt coachként vezetői szerep betöltésére, Hóka Hédi segítséget kínál az üzlet pszichológiája területén Erdélyben. Főként üzletembereknek ajánlja a coach szolgáltatásait, de azoknak is akik vezetői szerepet szeretnének sikeresen betölteni.

Segítség szakorvostól. Lelki, életviteli párkapcsolati problémák gyógyszermentes kezelése Óbudán, analitikus pszichoterápiával.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti