Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás » Társadalomtudományok

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 12
Mutatott honlapok: 1-12

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

Kézírásodban önmagadra ismerhetsz. Mozdulataid finom vibrációiban kivetülnek megélt élményeid, haldokló vágyaid, életednek értelmét adó céljaid. Mi olvasható ki a kézirásodból? Vajon harmóniában élsz önmagaddal és a világgal? Tudod-e őszintén öncsalás nélkül követni a lelked mélyén feszítő valódi értékeket? A kézírásod őszinte, nem áltat téged követi életutadat, tükrözi valódi énedet.

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket. A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

A neteducatio.hu e-learning rendszerű továbbképzési lehetőséget kínál pedagógusok számára. Kényelmesen, otthonról végezhetők, mindig a legújabb tanfolyamok.

Ismeretek és vélemények a magyarság tényeiről, ünnepeiről és mindennapjairól!
Legyen Ön is hétről hétre olvasója!

A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében.
A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.

Társkeresés diplomásoknak? Pécsen él, ezért itt keresi a nagy őt? Már évek óta keresi, de nem találja? Ha hallgat ismerőseire, akik egy társkereső irodát ajánlottak, akkor látogasson el honlapunkra és ismerje meg a lehetőségeit. Bízzon a Cronos Társkereső Irodában, mert rendelkezik a megfelelő tapasztalattal. Ha önnek szüksége van erre, akkor keressen fel minket akár személyesen is mihamarabb.

A Rubicon történelmi folyóirat honlapja. A tartalma szerint tudományos ismeretterjesztő folyóirat magazinszerűen népszerűsíti a történelmet. Ahogy az iskolában nem hallhatta... Történelmi ismeretterjesztő lap. Tartalmát tekintve szakmai folyóirat,
külső megjelenésében magazin. Magyar és egyetemes történelem az őskortól napjainkig, általában tematikus összeállítások keretében.

Az oldalon társadalomtudományi könyveket találunk, melyek megvásárolhatóak a Könyv-könyvek.hu honlapján. Például a következő kategóriákban választhatunk műveket: esztétika, etika, filozófia, jog, közgazdaság, nyelvészet, néprajz, orientalisztika, pedagógia, szociológia, társadalompolitika...

Angol nyelvtanfolyamra, érettségire, felvételire való felkészítés magánórák keretében a legjobb magántanároktól. Sosem volt még ilyen egyszerű a tanulás!
Felsőoktatás | | © Kiss Dénes | 2011.01.02 |

A kunhalom elnevezés több különböző célból épített, illetve létrejött halmot takar. Weboldalunk bemutatja a kunhalmokat, melyek mintegy 5500-5000 évvel ezelőtt bekövetkezett az ún. neolitikus, vagyis az első mezőgazdasági forradalom során keletkeztek, mikor az ember a földművelő és állattartó életmódra tért át.

A weboldal célja megörökíteni és népszerűsíteni egy olyan műemlékcsoportot, amely szerves részét képezi a magyarság épített örökségének. A középkori és kora újkori erdélyi várakról van szó, amelyek jellegükből adódóan mára már elveszítették eredeti rendeltetésüket. A hozzájuk tartozó birtokoktól megfosztva nem lehetett őket tovább fenntartani, és néhány szerencsés esettől eltekintve tömegesen váltak rommá.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti