Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás » Technika

Honlapok ebben a linktár kategóriában: 36
Mutatott honlapok: 1-36

Sorbarendezés: Dátum · Név · Megtekintések
Pecásoknak és fuvarozóknak ajánlom a MagnumTech Kft szolgáltatásait. Ha kilyukadt, megkopott, kifakult a sokéves használatban a ladikod, akkor hozd el hozzánk karbantartásra! Nálunk vízzáró, kopásálló, fagyálló és csúszásmentes poliurea bevonatot kap, és a felújítást követően még évekig tündökölni fog a víz színén! De a pick-upok, kisteherautók platófelülete is sima és könnyen tisztítható lesz, amellyel bármilyen áru szállítását nyugodt szívvel vállalhatja a sofőr.
Olcsón, gyorsan és kiváló minőségben végezzük a poliurea bevonat készítést.
A bulldog bevonatok bérmunkában történő készítése mellett forgalmazzuk is a Jinan Saijun CNC Technology által gyártott purhab szóró gépeket, amelyeket nálunk sokkal kedvezőbb áron vásárolhat meg, mint graco-t.

Színvonalas fémszerkezet gyártás személyre szabott elképzelések alapján! Ha lángvágáshoz vagy hasonló munkálathoz keres hozzáértőt, akkor jó helyen jár. A Milestone Management hatalmas jártassággal rendelkezik fémszerkezetek gyártása témakörben. A fedőporos automata hegesztőgép alkalmazása nagyban leegyszerűsíti a munkálatokat. A cég továbbá a fémszerkezetek gyártása közben nem pusztán a hibátlan minőségre, hanem a gazdaságosságra is hatalmas hangsúlyt rak. A Kft. bányatám rendszerek téren is képes segíteni. Akkor, ha az egyik fémszerkezet gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásra lenne szüksége, az ajánlatkérést kérheti a weblapon.
Technika | | © Horvath Jakab | 2018.05.08 |

Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

Cégünk, a Lapanthera Kft. különböző típusú mérőműszerek online fogalmazásával foglalkozik. Teljes termékkínálatunkat megtekintheti és meg is vásárolhatja honlapunkon. Kizárólag minőségi termékeket fogalmazunk. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.
Technika | | © LA PANTHERA Kft. | 2016.06.28 | Oszcilloszkópok |

A pécsi Dr. Alkonyi fogászat teljes körű fogászati és fogtechnikai kezelésekkel várja pácienseit. Orvosaink sokéves szakértelemmel rendelkeznek, és folyamatos szakképzés alatt állnak. Számos szolgáltatással és kedvező árakkal szolgálunk. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért fogászatunkra vonatkozóan, valamint elérhetőségeinkért!

Kíváncsi, hogy miképp segítenek a CT vizsgálatok a tüdőrák szűrésében? A Bizblogon olvasható írásból kiderül, hogy miért nélkülözhetetlenek a rendszeres szűrővizsgálatok. Valamint, hogy miképp segítenek ebben a PET CT és ahhoz hasonló dolgok. Ám ha már témánál vagyunk, akkor a szívbetegségekről sem szabad megfeledkezni. Arról pl. tudott, hogy a kardio-ct segít a súlyos koszorúér betegségek időbeli diagnosztizálásában? Efféle és ehhez hasonló dolgokról informálódhat a Bizblog bejegyzésében.

A napelem rendszerek egyre népszerűbbek a világ minden táján, így itthon is. Napjainkban ugyanis egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a természet védelmére és a napelem rendszerek ( a szélerőművek mellett) működésük során nem károsítják a környezetet. További tájékoztatásokat oldalunkon talál.
Technika | | © Szabó Péter Gábor | 2016.01.19 |

Mi a naptárkészítésének a technikája? A csecsebecsék és bigyók főképpen a női lelket mozgatják meg, de a férfiakat sem hagyják érdektelenül. Megvásárolhatjuk őket, de elkészítésük egy remek és olcsó hobbi. A két kezünkkel készített ékszer, játék, miegymás sokkal nagyobb örömet okoz és egyedi ajándéknak is kitűnő. Naptár készítéssel kapcsolatos gondolatok a weblapon!
Technika | | © Horvath Jakab | 2016.01.03 | naptár |

A Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (GINOP-2.1.1-15) című uniós pályázat keretében hazai székhellyel rendelkező vállalkozások, akár konzorciumi formában valósíthatják meg ipari kutatásra, alkalmazott ipari kutatásra és kísérleti fejlesztésre irányuló fejlesztési projektjüket. A pályázati támogatás 15-80%-os intenzitás mellett 50 millió - 1 Mrd forint. Fejlesszen uniós támogatással!

A Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (GINOP-2.1.1-15) című uniós pályázat keretében hazai székhellyel rendelkező vállalkozások, akár konzorciumi formában valósíthatják meg ipari kutatásra, alkalmazott ipari kutatásra és kísérleti fejlesztésre irányuló fejlesztési projektjüket. A pályázati támogatás 15-80%-os intenzitás mellett 50 millió - 1 Mrd forint.

Amennyiben önt is érdekli magas minőségű CNC megmunkálóközpont, látogasson el honlapunkra, ugyanis remek lehetőségekkel állunk az ön és mindenki más rendelkezésére is. Keressen minket, mert cégünk a legjobb minőségű gépekkel áll rendelkezésére, mert mi tudjuk, hogy a pontos munka elengedhetetlen a nehéziparban. Keressen minket, mert mi önnel tartunk, bármikor szívesen rendelkezésére állunk!

A nagy pakolások és takarítás közben egy rég elfeledett cipős dobozból valódi kincsek kerülhetnek elő. A felmenőkről készült fotók, vagy a régi ház teljes pompájában megéri a fáradtságot, hogy méltón kezeljük. A fotó szkennelés ad lehetőséget arra, hogy ezeket a régi kincseket modern formában tekintsük meg újra. Így örökre megmaradnak az emlékek.

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket. A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

Az oktatási segédeszközök egyre népszerűbb és gyakorlatban is használt eszköze a fehértábla. Igényeinknek megfelelően választhatunk zománcozott, mágneses kivitelezésűt. A mágnes tábla egyben jó szemléltető eszköz is, hiszen akár kép is rögzíthető rá, így mivel a legtöbb ember vizuális beállítottságú, hamarabb sikerül az anyagot elsajátítania.

Szakdolgozat kötésárait ki az Örs vezér tér közelében fekvő üzletünk esetében is úgy alakítottuk, hogy a szakdolgozatkötés megfizethető maradjon.
Technika | | © Hera Nóra | 2013.06.12 | szakdolgozat |

Az oldalunkon több szolgáltatást is megtalálhatnak az érdeklődők, amik a nyomtatással kapcsolatosak. A http://www.dekortar.hu/lezervagas-gravirozas oldalon számos ajánlatot találhatnak meg a látogatók. Nézze meg ezeket, majd vegye igénybe azokat az ajánlatokat, amelyeket szeretne. A http://www.dekortar.hu/lezervagas-gravirozas minden szükséges információt tartalmaz, azonban ha kérdése lenne, keressen fel minket bátran, és mi segítünk Önnek!
Technika | | © yatoo | 2013.04.23 | digitális nyomtatás, nyomtatás |

Szélgenerátorok forgalmazása és telepítése a profilunk. Kis 3kW-os szélgenerátoroktól kezdve nagy 50kW-os rendszerekig ami lehet hálózati csatlakozású vagy akkumulátoros rendszer. Forgalmazunk még napelemes rendszereket 230W-os mikró rendszerektől ami egy db 230W-os napelem panelből és egy 245W-os inverterből áll.

Cégem napelemes rendszerek telepítését végzi, családi házakra, csarnokokra és földre is telepítünk napelemeket. Napelemeink egyedül álló módon 20 év teljes körű garanciával rendelkezik, ami azt jelenti hogy 20 évig bármilyen mechanikai sérülés esetén cseregaranciás.

A Zenith története azonban nem is a távirányítók, hanem a korabeli rádiókészülékek gyártásával és értékesítésével kezdődött. Azok után ugyanis, hogy Marconi 1901-ben az Atlanti-óceán egyik feléről a tengerentúlra továbbította láthatatlan hullámait, megnyílt az út a rádiózás katonai és kereskedelmi célú felhasználásához. Igaz, ahogyan későbbiekben a távirányító feltalálása során, úgy ebben az időben sokan még nem értették, hogy milyen lehetőségek rejlenek a korabeli rádiótechnológiában.

Qbase 3000 egység fő jellemzői: Automatikus munkadarab kivétel-és behelyezés, Szállítórendszerek, forgácselszívás, Vizsgálati felület előkészítés marófejjel. Materialteszt Kft.

A távirányító első látásra kicsi és egyszerű eszköznek tűnik. Ezen eszközöknek ugyanakkor hosszas fejlődésen kellett keresztülmenniük, hogy napjainkra valóban kényelmünket szolgálhassák. Nézzük milyen fejlődési szakaszokon kellett a távirányítóknak keresztülmenniük ahhoz, hogy napjainkra háztartások milliónyi számára hozzák el a komfortos televíziózás élményét.

Prémium minőségű hajbeültetés a modern hajbeültetés eljárások magyarországi bevezetőjétől, 20 éves tapasztalattal. Legújabb gépi FUE hajbeültetés, rövid műtéti idő alatt nagy mennyiségű haj átültetése ultrafinom technikával. Hajátültetés a Sikos Klinikán: természetes beavatkozás, amivel visszanyerheti Önmagát.

A németországi CAB 1975 óta új fejlesztési és gyártási technológiai referenciákkal kiemelt figyelmet igényel a címke nyomtatás és címkézés területén.

A CAB az első olyan címkenyomtató berendezés gyártó aki a Touch Screent vagyis az érointő kijelzős képernyőt az alap berendezéssel biztosítja felhasználóinak.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | cimkefelrakó |

Masterprint Kft. a Hitachi kiskarakteres jelölő berendezések kizárólagos forgalmazója Magyarországon és Szlovákiában. A Hitachi berendezései bizonyított, megbízható technológiai megoldást és több mint 35 éves tapasztalatot nyújtanak a jelölés és csomagolóipar számára. Hitachi ipari feliratozó berendezései hozzásegítik a vevőt termékei nyomon követésére adatkódokkal, vonalkóddal, minőség megérzési idővel bármilyen csomagolóanyag felületén.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | tintasugaras nyomtató |

Az Avery címkenyomtató és fólianyomtatók különféle tekercses alapanyagok (öntapadó címke, papír, fólia, textil) megnyomtatására alkalmasak thermo-transzfer eljárással, azaz festékszalag segítségével. Hőérzékeny alapanyagok esetében a festékszalag nélküli, ún. direkt thermo nyomtatás is lehetséges.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | cimkenyomtató |

ANSER HP technológiájú ipari feliratozó berendezések
A tajwani székhelyű ANSER HP technológiájú, kis karakteres tintasugaras berendezései széleskörű jelölési megoldásokat kínál a legkülönbözőbb porózus és nem porózus nyomtatási felületekre: Gyűjtő dobozok, fa, címke, csomagoló fólia/film. ANSER nyomtatóira jellemző a költség hatékonyság, az alacsony üzemeltetési költség,karbantartás mentesek és felhasználóbarát.

ANSER HP technológiájú ipari feliratozó berendezések
A tajwani székhelyű ANSER HP technológiájú, kis karakteres tintasugaras berendezései széleskörű jelölési megoldásokat kínál a legkülönbözőbb porózus és nem porózus nyomtatási felületekre: Gyűjtő dobozok, fa, címke, csomagoló fólia/film. ANSER nyomtatóira jellemző a költség hatékonyság, az alacsony üzemeltetési költség,karbantartás mentesek és felhasználóbarát.

A LEIBINGER termékcsalád ipari tintasugaras nyomtatói rendkívül nagy rugalmasságukról ismertek. Az alkalmazási területek skálája az élelmiszer ipari minőségű tintával történő tojás jelöléstől, a szavatossági idő dátumának a csomagolásra nyomtatásán át, a fekete kábelek fehér kontraszt tintával való jelölésig terjed. Az oldószer alapú tinták használatával a nyomtatás már egy másodperc után kenődésmentes az üvegen, a műanyagon vagy a fémen.

Az általunk ajánlott berendezések a jelölés-, csomagolástechnika, és logisztika széles skáláját ölelik át:

Tintasugaras feliratozók (kis-, és nagykarakteres)
Címkenyomtatók és cimke felrakó berendezések
Fólia felülnyomtatók (TTO)
Lézer feliratozók, gravírozók
Adatgyűjtők, vonalkódolvasók
Termékérzékelők, PLC-k, ipari elektronikák
Adagolók, szállítószalagok, szállítópályák, állványok
Egyedi tervezésű anyagmozgató és csomagolástechnikai célgépek
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | feliratozás technika |

Tintasugaras feliratozók (kis-, és nagykarakteres)
Címkenyomtatók és cimke felrakó berendezések
Fólia felülnyomtatók (TTO)
Lézer feliratozók, gravírozók
Adatgyűjtők, vonalkódolvasók
Termékérzékelők, PLC-k, ipari elektronikák
Adagolók, szállítószalagok, szállítópályák, állványok
Egyedi tervezésű anyagmozgató és csomagolástechnikai célgépek
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | ipari feliratozás |

A MasterPrint Jelöléstechnika Mérnöki és Tanácsadó Kft-t 2007 januárjában alakította 5 magyar mérnök, akik az elmúlt évtizedben az ipari jelölés-, kódolás-, és csomagolástechnikában szereztek méltó elismerést maguk és képviselt cégeik számára egyaránt.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | jelöléstechnika |

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik alternatív energiák hasznosításával. Ismerkedjen meg többek között a napelem nyújtotta előnyökkel. Segítségével jelentős mennyiségű elektromos áramhoz juttathatja a családját. Ez tiszta és ingyenes energia. A befektetés garantáltan megtérül!
Technika | | © seo-world | 2010.11.06 | napkollektor, Napelem |

Ismerje meg milyen lehetőség rejlenek az alternatív energiákban. Tudja meg, hogy miért szükséges a hagyományos energiahordozók használatának fokozatos csökkentése mellett a megújuló energiák alkalmazása. Hol teheti ezt meg? Honlapomon, mely részletes leírásokat közöl az alternatív energiák megjelenésének formáiról, alkalmazásuk lehetséges módjairól.

Hírek, információk és újdonságok a megújuló energia világából. A Bács-Zöldenergia Kft. honlapján folyamatosan figyelemmel kíséri a környezetbarát, alternatív energia világában történő innovációkat, újdonságokat és folyamatosan beszámol róla. Honlapunkon egyben megtalálhatja a bárki számára otthon is elérhető alternatív energia megoldásokat, mint például a napelem, napkollektor, a hőszivattyú vagy éppen a szélgenerátor.

Itt a legújabb technológia a televízók piacán, a LED-es háttérvilágítású LCD TV, azaz a LED TV. Részletesen ismertetésre kerül maga a technológia, annak járulákos következményeivel együtt. Bemutatásra kerül az EDGE LED és a Local Dimming technika, mint a LED TV-k két úttörő innovációja. Azonban ezek is számos új kérdést vetnek fel, melyekre a választ megtalálhatod itt a LED TV portálon!
Technika | | © Tamás Norbert | 2010.02.20 | LED, led tv, TV |

Plazma vagy LCD TV? Segítünk dönteni! A technológiai különbségek közérthető magyarázata, Full HD, HD Ready Plazma és LCD TV-k, HDMI, DVB bemutatása. Segítség televízió vásárláshoz.
Technika | | © Tamás Norbert | 2009.09.18 | full hd, plazma tv, lcd tv |

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti