Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás

Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 437
Mutatott honlapok: 211-240
Oldalak: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15 »

Annak ki motor csónakázni szeretne megtanulni a horvát hajóvezetői engedély megszerzése után, annak egy egynapos gyakorlati tanfolyamot ajánlunk. Nem mellékesen ennek során felfedezheted a Pula, Medulin körüli vizeket, öblöket, strandokat. Nem mindegy milyen tanár készít fel a vizsgára, a mi tanárunk 20 éve foglalkozik ezzel, és remek eredményei vannak. A tengeri hajóvezetői tanfolyam feliratkozását megejtheted amennyiben érdekel internetes oldalunkon!

Felnőtteknek 3 nap, gyerekeknek 2 nap alatt adjuk át az élethű rajzoláshoz szükséges tudást. Sok trükköt és titkot megtanulhattok a jobb agyféltekés rajztanfolyamon, amit később is eredményesen tudtok majd használni. A tanfolyamon tanultak segítenek a koncentrálásban, gyerekeknél akár az írásképet is javíthatja. Minden tanulónk ajándékba kap egy profi rajzkészletet is, valamint meglepetések is várják a jelentkezőket!:) Látogass el honlapunkra és vegye kezdetét egy új és izgalmas kaland!

Intenzív angol nyelvtanfolyam Budapest területén is igénybe vehető. Igen csak széles választékban kínálnak nyelvtanfolyamokat a fővárosban is, ezért érdemes körültekintően kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Ha azt szeretnénk, hogy a tanfolyam ne csak intenzív legyen, hanem eredményes is, akkor válasszuk a Cosmopolotan Lingus nyelvtanfolyamot.

A spanyol nyelvtanítás Budapest: Cosmopolitan Lingua idén is remek árakkal várja a spanyol nyelvet tanulni kívánó egyéneket. Most igazán megéri spanyol nyelvet tanulni nálunk, hiszen ha január 16-ig jelzed nálunk, hogy érdekelne valamelyik spanyol nyelvtanfolyamunk, kedvezményesen kezdheted el a nyelvtanulást.

A legjobb online nyelvtanulás Miskolc esetében bizony adott lehetőség mindazok számára akik gyorsan és persze kényelmesen szeretnének megtanulni mihamarabb angolul. A megbízható online nyelvtanulás által végre nem kell az iskolai órát lesni, avagy az iskolába sietni, és persze folyton amiatt izgulni, hogy lekésed az órákat, amelyeket kifizettél.

Az angol nyelvvizsga Pécs esetében a lényeg az, hogy alaposan készülj fel! Nagyon fontos, hogy az angol nyelvvizsgára hogyan készít fel valaki. Mi ezt tudjuk, ezért olyan angol nyelvvizsga felkészítő kurzust ajánlunk, ami direkt az angol nyelvvizsgát hivatott támogatni. Az angol nyelvvizsga megszerzése érdekében te is fordulj hozzánk Pécsen!

A profi angol nyelvtanulás online Miskolc környékén adott mindenki számára, hiszen ehhez tényleg nem kell más, csak épp internet. Ma, amikor mindenki folyamatosan csak rohan a mindennapok során, akkor nehéz leülni tanulni, bármi más egyebet tenni. Az angol nyelvtanulás online pedig kényelmes, és igen rugalmas tanulási lehetőség Miskolcon.

A biztosításközvetítés egy összetett pénzügyi ismereteket igénylő szakterület, hiszen széles körű ismeretekkel kell rendelkezni a biztosítási piacról. Biztosításközvetítői hatósági képzés keretében hallgatóink napra kész ismeretek birtokosai lehetnek, szakképzett oktatóink által. A hatósági képzést, hatósági vizsga, és a vizsga eredményt dokumentáló tanúsítvány követei. Weboldalunkon megtalálható képzéseink, illetve a jelentkezési feltételek.

Kézírásodban önmagadra ismerhetsz. Mozdulataid finom vibrációiban kivetülnek megélt élményeid, haldokló vágyaid, életednek értelmét adó céljaid. Mi olvasható ki a kézirásodból? Vajon harmóniában élsz önmagaddal és a világgal? Tudod-e őszintén öncsalás nélkül követni a lelked mélyén feszítő valódi értékeket? A kézírásod őszinte, nem áltat téged követi életutadat, tükrözi valódi énedet.

Az angol nyelvtanulás online Szeged városában is könnyedén elérhető lehetőség. Ha eddig csak azért nem tanultál angolul, mert erre egyszerűen nem volt időd, akkor most itt a remek alkalom. Az angol nyelvtanulás online olyan lehetőséget ad, ami által az is könnyedén megtanulhat angolul, aki eddig erre nem tudott egy perc időt sem szakítani Szegeden.

Az angol nyelvtanfolyam hétvégén is adott minden érdeklődő számára, így ha eddig azért nem tanultál angolul, mert erre nem volt időd hétköznap, akkor most itt az ideje, hogy cselekedj. Az angol nyelvtanfolyam során nem csak elméleti tudásra tehetsz szert, ha hozzánk fordulsz, hanem komoly gyakorlati tudásra is. Az angol nyelvtanfolyam vár!

Hegesztő oktatások szerte az országban! A szakma elérhető az Új OKJ rendszerben is. Cégünk kapcsolatrendszerének köszönhetően, majdnem minden nagyobb városban zajlanak folyamatosan tanfolyamaink. A szakmában elismert tanárok segítségével történnek az oktatások, a legaktuálisabb, korszerű tananyag kerül oktatása. A záróvizsgát követően lehetőség van partnercégeinknél az elhelyezkedésre.

A belvárosi francia nyelvtanítás lehetősége és az árlista honlapunkon bármikor elérhető. A francia nyelvtanítás nyelviskolánkban természetesen mindent megad, ami ahhoz kell, hogy már rövid idő alatt mások által is érezhető változást vegyél észre magadon. A francia nyelvtanítás segít, hogy megtanuld azt az édes nyelvet, ami mindig is tetszett.

A züm-züm bölcsi a 11. kerületben található, ahol a montessori oktatási program segítségével dolgozunk. Angol anyanyelvű gondozó is foglakozik a gyerekekkel. Gondot fordítunk a mozgásfejlesztésre és a zenei nevelésre is. Bölcsődénkben helyben főzött egészsége ételeket tálalunk. Elvünk a hagyományörző nevelés. Látogasson el honlapunkra és nézze meg képeinket, és olvassa el programunkat.

A hétvégén is oktató nyelviskola vár rád is. Az köztudott, hogy a nyelviskolák oktatási színvonala igen különböző, ám ha Te szeretnél biztosra menni, így a legjobb nyelviskola az, amit keresel a fővárosban, akkor most csak annyit kell tenned, hogy a mi nyelviskolánk mellett teszed le a voksod, és az elért eredménnyel biztosan elégedett leszel.

Amennyiben önt is érdekli magas minőségű CNC megmunkálóközpont, látogasson el honlapunkra, ugyanis remek lehetőségekkel állunk az ön és mindenki más rendelkezésére is. Keressen minket, mert cégünk a legjobb minőségű gépekkel áll rendelkezésére, mert mi tudjuk, hogy a pontos munka elengedhetetlen a nehéziparban. Keressen minket, mert mi önnel tartunk, bármikor szívesen rendelkezésére állunk!

Az üzleti angol nyelvtanfolyam cégünk egyik meghatározó tevékenysége budapesti top multi cégek és kisebb vállalkozások részére. Nyelviskolánk több mint húsz éve áll megrendelőink rendelkezésére, és akkreditált intézményünk minősített tanárainak száma folyamatosan növekszik. Amennyiben angol céges nyelvoktatásra van szüksége ne feledkezzen el megtekinteni a Fastenglish kínálatát sem.

A beszédközpontú angol nyelvtanfolyam nem csak duma. 100% beszéd, 0% könyv, folyamatos kommunikáció és sok gyakorlás. Ez a magabiztos nyelvtudás záloga. Mi az új generációs, beszédközpontú angol nyelvtanfolyam és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére épít.

A nagy pakolások és takarítás közben egy rég elfeledett cipős dobozból valódi kincsek kerülhetnek elő. A felmenőkről készült fotók, vagy a régi ház teljes pompájában megéri a fáradtságot, hogy méltón kezeljük. A fotó szkennelés ad lehetőséget arra, hogy ezeket a régi kincseket modern formában tekintsük meg újra. Így örökre megmaradnak az emlékek.

A Cosmopolitan Lingua nyelviskola tanárai a legjobb oktatók között szerepelnek, így ha hozzánk fordulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog csalódás érni. A Cosmopolitan Lingua természetesen a kiváló oktató brigád mellett remek oktatási módszereket is biztosít, így a hatékonyság magától értetődik. Fordulj hozzánk, tanulj nyelveket könnyedén!

A nyelviskolában tanítók személye nagyban megtudja határozni egy adott nyelviskola minőségét is. Ha az oktatók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a diákok megtanulják az adott idegen nyelvet és változatos módszereket biztosítanak, akkor az a nyelviskola méltán nevezhető kiválónak. A mi nyelviskolánk pontosan ilyen, győződj meg róla!

Biztonsági őr tanfolyamunk az ország több pontján indul!
Szeretne egy stabil és jól fizető szakmát tanulni? Nálunk most ezt több helyszínen megteheti!

Helyszínek: Szolnok, Szombathely, Székesfehérvár, Ajka, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Kaposvár, Pécs, Szeged, Debrecen, Budapest.
Beiratkozásnál 20.000.- forintot kell befizetni, a fennmaradó részt a vizsgafelkészítő napjáig egy összegben, vagy heti részletekben.
Kérjük, online jelentkezésnél a MEGJEGYZÉS ROVATBA A VÁLASZTOTT TANFOLYAMI HELYSZÍNT FELTÜNTETNI SZÍVESKEDJENEK! Köszönjük.

Várjuk jelentkezését!
Tel: 061/266 84 71; 0620/ 321-21-22;

Tanulj franciául Pesten, nyelviskolánk vár! Amennyiben neves nyelviskolánk mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb francia nyelvtanfolyam mellett tetted le a voksod. A francia nyelvtanfolyam során nem csak tanulhatsz, de még gyakorolhatsz is, avagy a gyakorlatban alkalmazott tudás az, amit mi kínálunk minden kedves érdeklődő számára.

Fordulj hozzánk, avagy jelentkezz még ma minőségi nyelvtanfolyamokra! Bármilyen nyelven is szeretnél megtanulni, nálunk a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis iskolánkban mindent megadunk a hatékony nyelvtanulás érdekében. Keresd fel honlapunkat és jelentkezz még ma, hogy holnap máris elkezd a tanulást angol, német, spanyol, vagy más nyelven!

Megtanítjuk mindarra, amire szüksége lehet ahhoz, hogy szakképzett, feladatát maximálisan ellátó közterület felügyelő legyen. Természetesen az elméleti órák végeztével, a gyakorlatban kamatoztatják mindazt, amit megtanultak.

A munkanapokon senki sem fog a feje fölött állni, és nézni percről percre, hogy mit és hogyan csinál. Nem fogják egyfolytában stresszes körülmények között tartani. A munkaidő nem kötött, hanem abszolút szabad. A cél az, hogy hatékony legyen a munkavégzés.

Ha nyelvet akarsz tanulni, akkor jelentkezz még ma nyelvtanfolyamra kedvező áron! A Cosmopolitan nyelviskola tanfolyamai nagyon kedvező feltételek mellett várnak, ha a német, olasz, japán, francia, angol nyelvtanfolyamokat keresed! Jelentkezz még ma, budapesti nyelviskolában számodra is bármikor elérhetőek a legjobb nyelvtanfolyamok!

90% beszéd + 10% nyelvtan. Így a missziónk az, hogy ha nálunk tanulsz, akkor a végén nem csak megtanulsz angolul, hanem beszélni is fogsz tudni!

Többféle téma kapcsán talál sok-sok értékes információt és konkrét módszereket a témában. Ezen kívül lehetőség van pszichológiai problémákra konkrét választ is kapni. Tekintse meg ezt az újfajta megközelítést, mely elsősorban a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt.

Amennyiben érdeklődik a terület iránt, cégünk maximálisan felkészíti Önt mindarra, ami egy igazán profi és hatékony vagyonőrnek ismernie és tudnia kell munkaköri feladatainak ellátásához. Elismert, szakmabeli oktatóink, adják át tudásukat leendő tanulóinknak. Kihangsúlyozva a megfelelő elméleti tudás birtokában, a gyakorlat részét a képzésnek, hogy, ezáltal kellő rutint és tapasztalatot szerezzenek, és ne essenek kétségbe 1-1 addig csak a könyvekben tanult vészhelyzetek alkalmával.

Kamatmentes részletfizetés! A régi és már az új OKJ rendszerben is tanulhat. JELENTKEZZEN MOST!

Cégünk a Polgárék Kft. több mint tíz éve a felnőttképzés élvonalában biztosítja a minőségi képzést. Sok száz nálunk tanult, és vizsgázott tanuló talált megbecsült állást, munkát. Egyik legfőbb célkitűzésünk a munkaerő piac igényeihez való rugalmas fejlődés.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti