Szerda, 2020.01.29
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás

Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 437
Mutatott honlapok: 241-270
Oldalak: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 14 15 »

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket.
A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket.
A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

Ajánljuk mindazoknak, akik affinitást éreznek magukban egy bolt teljes hálózatának, működésének irányítására. A régi OKJ rendszerben, még csak Bolti Eladó formában tanulhattak, egy üzlet mindennapi gazdasági tevékenységével összefüggő feladatok ellátásáról. Most azonban komplex képesítést szerezhetnek, egyetlen tanfolyam elvégzésével. Nem csak a közvetlen vevőkiszolgálás, a boltvezető feladata, hanem kellően határozott fellépésével az üzletmenet mindenkori irányítása, szervezése és ellenőrzése az ő hatáskörébe tartozik. Lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket.

A haladó olasz nyelvtanfolyam Budapesten pontosan az a tanfolyam, melyen szeretnél Te is részt venni? Nos, akkor neked is nyelviskolánkban a helyed, ahol minden feltétel adott annak érdekében, hogy hatékonyan elsajátítsd a temperamentumos olasz nyelvet. Az olasz nyelvtanfolyam Budapesten tehát adott, Te is jelentkezz iskolánkban bátran!

A kreatív spanyol nyelvtanfolyam érdekében fordulj hozzánk bizalommal, hiszen nyelviskolánk a lehető legjobb megoldásokat tudja biztosítani számodra is, avagy általunk biztosan elégedett leszel majd a már elért eredménnyel is. A spanyol nyelvtanfolyam érdekében keresd fel honlapunkat és már meg is ismerheted a részleteket!

Egyre többen próbálják ki valamelyik coach képzést, hiszen rengeteg új lehetőséget nyit egy ilyen képzés elvégzése. Nemzetközi vizsgákra is lehetőséget ad, ahogy külföldi praxisok létrehozásra is lehetőség van egy ilyen képzés által. Több képzésre is lehetőség van általunk, olyanok is vannak, amelyet a Dr. Kollár Coaching iskolacsoport alapított, például a life coach. Minden érdekesség, információ és tanács megtalálható internetes oldalunkon is.
Pszichológia, pedagógia | | © Botond | 2013.12.21 | Coach, coachok |

Befásultnak, unalmasnak érzed magad? Erőtlen vagy és kicsi az önbizalmad, nem tartod értékesnek sikereid? Ki szeretnél teljesedni és megmutatni, hogy ki is vagy valójában, sikeresebbnek lenni? Akkor jó helyen jársz, nincs, más dolgod csak lépj fel az oldalunkra és iratkozz fel te is egy coach képzésre, melynek során megtanulod azt, hogy ki is vagy te! A boldogsághoz az is kell, hogy észrevedd hogy minek is kell örülni!

Ha szakmát szeretnél akkor csak egy gombnyomásra vagy a tanfolyam elkezdésétől. Előfordulhat, hogy az érettségi után nem sikerül a felvételi az egyetemre, ebben az esetben is egy fajta útnak számít, hogy szakmát tanuljunk. Az ember azzal csak nyerhet ha van egy plussz szakma a kezében. Mi nem csak egyszerű bizonyítványt nyújtunk a képzések után, hanem biztos szakmai tudással és gyakorlattal engedjük el a tanulókat. Így biztosan könnyebben tudsz munkát is találni.

Szeretnél szakmát tanulni? Nálunk megteheted ezt, ugyanis külföldön is elismert szakmai bizonyítványt biztosítunk a tanfolyam elvégeztével. Manapság a szakma fontos, anélkül elhelyezkedni is nagyon nehéz, emellett pedig nagyon sok diáknak nem sikerül a felvételi az egyetemre, és kell várniuk egy félévet a következő felvételiig, ezt az időszakot pedig azzal is eltölthetjük, hogy szerzünk egy szakmát.

A cégvezetők barátja rendkívüli eredményeket tudhat maga mögött. Számos sikert ért el a szakmai életben, amelyek figyelemre méltóak. Piroska Gyula számos előadást és tréninget tartott az embereknek, amelynek hatására mára már az ország egyik legismertebb előadója lett. A tréner olyan tanácsokat ad és olyan tudást biztosít tréningjei során, amelyek hasznosak a cégvezetők, értékesítők számára.

Szakszerű oktatás, elméleti és gyakorlati tudás, valamint oklevél, mellyel igazoljuk a tanfolyam sikeres elvégzésének tényét. Mindez a masszázs tanfolyam keretein belül, mely számos masszázs típus elsajátítását teszi lehetővé. Mi minden szükséges eszközt biztosítunk. Ön csak jöjjön el hozzánk, nyerjen bepillantást csodálatos világunkba!

A kifejezetten hatékony és intenzív angol nyelvtanfolyam az, amit iskolánk tud biztosítani az érdeklődők számára, melyen Te is könnyedén részt tudsz venni, hiszen csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az angol nyelvtanfolyamok közül a számodra leginkább megfelelőt és arra máris be tudsz iratkozni, azonnal tudsz is jelentkezni.

Coach képzéseink minden igényt maximálisan kielégítenek és megtudhatod, hogy ezek a képzések a jövő igényeire koncentrálnak. Ezek igen nagyszerű lehetőséget adnak a személyes hatékonyság növelésére a párkapcsolatok és a családi kapcsolatok területén is. Business coach képzéseinket mindenekelőtt közép- és felsővezetőknek, projektmenedzsereknek, HR-eseknek, trénereknek, mediátoroknak, pszichológusoknak, illetve mindazoknak ajánljuk. Tudj meg többet oldalunkra látogatva!

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket. A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.

Filozófiánk középpontjában az ember áll, miszerint a munkatársak tudása, tapasztalata a szervezeti vagyon része. A szellemi tőke folyamatos fejlesztése, gyarapítása biztosítja a vállalat versenyképességének fokozódását, a munkatársak megelégedettségét. Megbízóink számára szakszerűen adjuk át azokat az ismereteket, értékeket, amelyek az egyén és a vállalat humánerőforrásának fejlődését célozzák.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara Székesfehérváron, a Pirosalma utca 1–3-ban székel. Magyarország legkisebb egyetemi kara révén családias és baráti légkör alakult ki az egyetemi karon. A GEO-ban a selmeci diákhagyományok és a selmeci szellem elevenednek meg.

A Fekete István Általános Iskola és Művelődési Ház Zichyújfalu község alapfokú oktatási intézménye és művelődési, kulturális központja. A Fekete István Általános Iskola és Művelődési Házban van a községi könyvtár, itt rendezik a település kulturális rendezvényeit és eseményeit. A Fekete István Általános Iskola 1992-ben vette fel Fekete István írónk nevét.

Amennyiben az igényes francia nyelvtanfolyamok Budapesten Önt is érdeklik, akkor ennek érdekében mindössze csak annyit kell tennie, hogy mellettünk teszi le a voksát és nyelviskolánk máris áll rendelkezésére. A francia nyelvtanfolyamok esetében adottak az anyanyelvi tanárok, a bizonyítottan hatékony oktatási módszerek és az elismert oktatók.

Az okj műköröm tanfolyam által olyan szakma lesz a kezedben ami napjainkban igazán népszerű és keresett. Az viszont nem mindegy, hogy kihez is fordulsz az okj műköröm tanfolyam érdekében. Ha szeretnél biztosra menni, akkor nálunk a legjobb helyen jársz!

Megannyi remek film létezik, viszont az egyik legnépszerűbb műfaj közülük a krimi. Nem csodálkozunk természetesen ezen, hiszen a cselekménye mindegyiknek egytől-egyig fordulatos és rendkívül izgalmas. A főhősünk mindig rendkívüli módon tudja kitalálni, hogy ki a gyilkos. Gyakran az ő szerepét látva egy zseninek tartjuk, de sokszor azt gondoljuk, hogy logikusan gondolkodik. Bárkiből válhat egy jó kriminálpszichológus, csupán a képzés szükséges. Jelentkezz te is felnőttképzésünkre!

Weboldalunkon megtalálhatók az etika és az erkölcstan tárgyak oktatásához szükséges tanfolyamok e-learning formályában. Emellett hasznos információkkal is szolgálunk pedagógusoknak.

Ezen az oldalon sajátos módszerrel lehet követni a szlovák nyelvtanulás folyamatát. Szavak, nyelvtani szabályok egyszerűbb elsajátítása.

A Diamond Top Consult pályázatírással, pályázatfigyeléssel és felnőttképzéssel foglalkozik. Weboldalunkon keresztül nyomon követheti az aktuális konferenciák tematikáját és időpontjait is.

A környezeti elemekre jelentős hatást gyakorló tevékenységek (pl.: nagyobb építkezések, gépipari tevékenységek, stb.) csak környezetvédelmi engedélyek birtokában végezhetők, amely a környezeti hatásvizsgálati eljárás végén kerül kiadásra.

Ha a tanáraid mást sem csinálnak, csak elméleti anyagokkal tömik a fejed, és nem mutatják meg, hogy mi az értelme a tanultaknak, akkor a Drégelyvár Szakképző intézmény tanfolyamai és képzései tetszeni fognak!

GKI tanfolyam Győr területén! Vegye fel velünk a kapcsolatot, iratkozzon fel a listára és amennyiben 15 személyes csoportok összegyűlnek, indulhat is a tanfolyam, melyet egy vizsga zár majd le. A tanfolyamot más nagyobb város területén is elvégezheti, akárcsak a vizsgát. Ha ön is érdekelt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az oktatási segédeszközök egyre népszerűbb és gyakorlatban is használt eszköze a fehértábla. Igényeinknek megfelelően választhatunk zománcozott, mágneses kivitelezésűt. A mágnes tábla egyben jó szemléltető eszköz is, hiszen akár kép is rögzíthető rá, így mivel a legtöbb ember vizuális beállítottságú, hamarabb sikerül az anyagot elsajátítania.

Ha Budapesten szeretne nyelvet tanulni, akkor a Berlitz nyelviskola a tökéletes választás! Angol és német mellett sok másik nyelvet is elsajátíthat. Ha érdeklik a részletek, látogasson el az oldalra. Berlitz nyelviskola Budapest, klikk!

A kifejezetten hatékony kis csoportos cosmo francia nyelvtanfolyam most igazán kedvező árak mellett érhető el minden érdeklődő számára, így ha szeretnél biztosra menni és valóban megtanulni a romantika nyelvét, akkor csupán csak annyit kell tenned, hogy ennek érdekében mellettünk teszed le a voksod. A francia nyelvtanfolyam nálunk vár!

A neteducatio.hu e-learning rendszerű továbbképzési lehetőséget kínál pedagógusok számára. Kényelmesen, otthonról végezhetők, mindig a legújabb tanfolyamok.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti