Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás

Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 437
Mutatott honlapok: 421-437
Oldalak: « 1 2 ... 13 14 15

Tanfolyamok gyűjteménye az ország egész területéről, megyénkénti bontásban

Olcsó wii interaktív tábla. Wii alapon mükődő interaktív fix szett
Az oktatásban és az üzleti életben is kiválóan használható digitális eszköz

Ismerje meg milyen lehetőség rejlenek az alternatív energiákban. Tudja meg, hogy miért szükséges a hagyományos energiahordozók használatának fokozatos csökkentése mellett a megújuló energiák alkalmazása. Hol teheti ezt meg? Honlapomon, mely részletes leírásokat közöl az alternatív energiák megjelenésének formáiról, alkalmazásuk lehetséges módjairól.

Premier Pilates stúdió: Teljesen felszerelt pilates stúdió, magasan képzett tanárokkal, egyedi edzéstervvel. Pilates oktató képzés. Minden vendégünk egy pilates felmérésen vesz részt az első alkalommal.

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel
és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni
és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek
jelentkezését is várjuk.Honlapunkon további információt találhatsz
ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a
nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és
hasznos linkajánlókat találhatsz!

A Csodalsuli különleges játékaival a kisiskolás gyerekek tanulása hatékonyabbá válik. A gyerekek sikerélményt szereznek és megszeretik a matematikát, a természetismeretet, örömmel sajátítják el az olvasási alapkészségeket és tesztnek szert a folyamatos olvasási készségre és azonnal használható nyelvtudásuk lesz angol nyelvből.

Különleges Aranyfa könyvek (Dr. Vekerdy Tamás ajánlásával) az olvasástanuláshoz. A könyvek 9 szinten fokozatosan bővülő oldalszámmal és szöveggel érik el, hogy ne gyötrő szenvedés legyen az olvasástanulás. Az olvasási alapkészségektől egészen a folyamatos olvasásig kíséri el a 3-10 éves gyerekeket.

Hírek, információk és újdonságok a megújuló energia világából. A Bács-Zöldenergia Kft. honlapján folyamatosan figyelemmel kíséri a környezetbarát, alternatív energia világában történő innovációkat, újdonságokat és folyamatosan beszámol róla. Honlapunkon egyben megtalálhatja a bárki számára otthon is elérhető alternatív energia megoldásokat, mint például a napelem, napkollektor, a hőszivattyú vagy éppen a szélgenerátor.

Itt a legújabb technológia a televízók piacán, a LED-es háttérvilágítású LCD TV, azaz a LED TV. Részletesen ismertetésre kerül maga a technológia, annak járulákos következményeivel együtt. Bemutatásra kerül az EDGE LED és a Local Dimming technika, mint a LED TV-k két úttörő innovációja. Azonban ezek is számos új kérdést vetnek fel, melyekre a választ megtalálhatod itt a LED TV portálon!
Technika | | © Tamás Norbert | 2010.02.20 | LED, led tv, TV |

A weboldal célja megörökíteni és népszerűsíteni egy olyan műemlékcsoportot, amely szerves részét képezi a magyarság épített örökségének. A középkori és kora újkori erdélyi várakról van szó, amelyek jellegükből adódóan mára már elveszítették eredeti rendeltetésüket. A hozzájuk tartozó birtokoktól megfosztva nem lehetett őket tovább fenntartani, és néhány szerencsés esettől eltekintve tömegesen váltak rommá.

Segítség szakorvostól. Lelki, életviteli párkapcsolati problémák gyógyszermentes kezelése Óbudán, analitikus pszichoterápiával.

Nyelvtanulás gyorsan, a siker garantált!
Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! 20 gépi és 20 tanári órából áll össze az angol vagy a német nyelvtanfolyam. Hetente 2+2 órát javaslunk, amelyet kiegészíthet otthoni gyakorlással is. Így egy tanfolyam 10 hetet, azaz két és fél hónapot vehet igénybe. Ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé.

Üzleti-gazdasági oktatás, felnőttoktatás, keresőoptimalizálás tanfolyam, internet marketing megoldások, valamint marketing kezdő vállalkozóknak, és mindazoknak, akik vállalkozás indítását tervezik, vagy akár már évek óta aktív vállalkozók.

Gyakorlatorientált informatika oktatás, képzések és weboldal készítés a pécsi Netlogi C Schoolnál! Oktatás Pécs, tanfolyamok és képzések az informatika világából. Minden tanfolyam gyakorlatorientált kurzus, ami azt jelenti, hogy elsősorban nem a felesleges elméleti információk átadására, hanem a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt. Pontosan és annyi elméleti anyagot kell a tanulóknak elsajátítaniuk, amennyi szükséges a gyakorlat megkezdéséhez.

Plazma vagy LCD TV? Segítünk dönteni! A technológiai különbségek közérthető magyarázata, Full HD, HD Ready Plazma és LCD TV-k, HDMI, DVB bemutatása. Segítség televízió vásárláshoz.
Technika | | © Tamás Norbert | 2009.09.18 | full hd, plazma tv, lcd tv |

Ez a könyv nem csupán egy gazdag álomszótár, hanem egyben álomfejtő módszert ad az álmodók kezébe: az álmok jelentését a
bennük található jelképek lefordításával és megfelelő környezetbe illesztésével magunk fejthetjük meg. Ezen kívül a módszer segít a népdalok, balladák vagy ráolvasások értelmezésérben is. A mű szótár részében a legismertebb régi álmoskönyvek és álomszótárak összegzése található könnyen kereshető, egységes formába rendezve.

OKJ-s képzéseinket a legkülönbözõbb szakmákban (pénzügyi-gazdasági, személyügyi-humánpolitikai, műszaki-informatikai területek, kereskedelem-vendéglátás, marketing, minõségbiztosítás stb.) és eltérõ szinteken (középfokú, emelt szintű, felsõfokú) kínáljuk az ismereteik bõvítését célul kitűzõ hallgatóinknak.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
1-30 31-60 ... 361-390 391-420 421-437
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti