Szombat, 2020.02.22
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás

Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 437
Mutatott honlapok: 361-390
Oldalak: « 1 2 ... 11 12 13 14 15 »

Most a legjobb budapesti árak mellett tanulhatsz a belvárosban - 6 nyelv közül választhatsz: angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz. Különböző intenzitásokkal és szinteken havonta indulnak új nyelvtanfolyamok. Kezdő, középhaladó, haladó, nyelvvizsga előkészítő és üzleti szinten tanulhatsz hétvégi, félintenzív, intenzív és szuperintenzív intenzitásokkal. A nyelvórákon felül teljesen ingyenesen részt vehetsz kötetlen beszélgetős órákon anyanyelvi tanárokkal!

Az országszerte legnagyobb számban jelen levő kereskedelmi egységekben történő elhelyezkedéshez szükséges élelmiszer és vegyi áru eladó tanfolyam indul cégünk szervezésében. Ne törődjön bele a munkanélküliségbe, tegyen inkább aktívan annak érdekében, hogy általános iskolai végzettséggel is biztos megélhetést és jövőt tudjon magáénak!

Cégünk kereskedelmi szakképzései közül évek óta nagy népszerűségnek örvend a kereskedő boltvezető tanfolyam. Döntsön Ön is bátran emellett, hiszen a munkaerő piacon továbbra is kereslet mutatkozik az ilyen irányú végzettség után! Látogasson el weboldalunkra, és tekintse meg egyéb kereskedelmi, idegenforgalmi és vendéglátóipari tanfolyamainkat, hogy megkönnyítsük a szakképzések közti választást!

Mérlegképes könyvelő továbbképzések, könyvelő tanfolyamok, pénzügyi tanfolyam információk. Weboldalunk teljes körű információt nyújt a pénzügyi tanfolyamokat illetően, hiszen tájékozódhat a képzések helyszínéről, áráról, fizetési kedvezményekről, képzési időpontokról. A könyvelő szakma az egyik legkeresettebb szakma, így weboldalunkon Ön is megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb képzést.

A lakberendező képzés terén a Klasszis Oktatás módfelett odafigyel oktatói megválasztására, mivel célja, hogy hallgatóinak magas színvonalú tudást adjon és így megkönnyítse a munkavállalást. A lakberendező tanfolyam során odafigyel az oktatói intézmény a külső tényezőkre, akadályokra, éppen ezért lakberendező képzése során rugalmas időbeosztást próbál adni.

Angolul tanulni nagyon egyszerű az interneten. Rengeteg angol tesztet találsz a weboldalunkon, melyek segítenek felkészülni akár egy komoly nyelvvizsgára is. Viszont csak gyakorlással tudsz jó eredményt elérni, ezért ajánljuk neked <a href="http://www.online-angol.com/">angol teszt</a>jeinket. Sok jó tanulással kapcsolatos tanáccsal látunk el. Ha regisztrálsz azzal is csak nyersz, hiszen e-mail címedre minden héten küldünk gyakorló feladatokat.

Adótanácsadó szakképzésünk során a közigazgatás adóigazgatási eljárással kapcsolatos kérdésköre kerül részletes bemutatásra. A tananyag ezen alapvető része mellett egyéb jogi kérdések és közgazdasági, vállalkozási ismeretek sem hiányozhatnak majd a záróvizsga követelményei közül. Jelentkezzen még ma kényelmesen, otthonról, online, s elfelejtheti a munkanélküliség nyomasztó gondolatát.

Tanulni sosem késő!Megjött a kedve egy tanfolyamhoz, vagy talán a munkahelyi előrelépéséhez van szüksége egy újabb tanfolyam elvégzéséhez?Akármi is legyen az ok és a cél, nálunk biztosan rátalál a megfelelő képzésre, a képzés mellett pedig megtalálja a tanfolyamok részletes leírását, a tanfolyam költségeit, és a legfontosabb tudnivalókat!

Matematika vagy fizika korrepetálásra lenne szükséged? Esetleg egy kis plusz matematika oktatás lenne a megoldás a közeledő felvételi vagy egy komolyabb vizsga előtt? Évek óta dolgozom magántanárként és tudom, hogy az ilyen jellegű felkészítés sokszor a jobb képességű diákoknak sem árt. Erre azért is lehet szükség, mert a oktatási törvény folyamatos szigorításával az elvárások is egyre nagyobbak és ahhoz hogy bent maradj egy egyetemen egyre nagyobb tudásra van szükség.

Angol nyelvtanítas áruházunkban mindent megtalálhatnak, ami az angol nyelv elsajátításához szükséges. A nyelvtanulásban a tanulókártyák és hanganyagok hatalmas segítséget jelentenek. Honlapunkon mindkét kategóriában többféle csomag közül válogathatnak, melyek mindegyike egy újabb lépést jelenthet a sikeres nyelvvizsgához vezető úton. Nálunk akciós csomagokat is találnak melyek fejlesztik a szókincset, a beszéd és a társalgási készségeket, mindezt kedvező áron.

Sokan mondják, hogy ami elmúlt, azzal nem érdemes foglalkozni; összpontosítsunk inkább a jelenre és a jövőre. Ebben nyilván sok igazság van. Esetünkben azonban fel kell vázoljuk "világképünk" rövid történetét.

Végzős vagy, és szeretnél használható nyelvtudást? Ha képezni szeretnéd magad, mi tudunk neked segíteni. Mit tehet az amerikaiintézet.hu érted? Az amerikaiintézet fontosnak tartja a minőségi nyelvoktatást képzést. Tanulj angolul az Amerikai Intézetben. Mi segítenek azért, hogy minnél jobban megtanuld az angolt. Minőségi képzésünk a garancia arra, hogy nálunk valódi angoltudást kapsz.
Nyelvtanulás, nyelvoktatás | | © placo | 2011.10.11 |

Oldalunk az országban található nyelviskolákat és nyelvtanfolyamok gyűjti össze, hogy Ön a lehető legkönnyebben megtalálja az Önhöz legközelebb esőt!Oldalunkon minden nyelvből talál tanfolyamot legyen az a legnépszerűbb német vagy angol tanfolyam, az az újabban divatossá vált kínai és japán nyelvtanfolyam, de olyan különlegességek is várják, mint például héber vagy orosz tanfolyam.Látogasson el még ma oldalunkra nehogy lekésse az beiratkozási határidőt!

Adótanácsadó tanfolyamunkon a szakma nagyjaitól szerezheti meg azt a tudást, amivel egy jó adótanácsadó rendelkezhet. Az adótanácsadó tanfolyam elvégzését követően segítünk az elhelyezkedésben! A képzés keretei között adótanácsadó tanfolyamunk hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk ingyenesen! <br>Árgaranciát vállalunk, mivel Budapesten ez a legjobb áron elérhető adótanácsadó tanfolyam!
<br>http://www.efeb.hu/felnottkepzes/adotanacsado_kepzes

Nyelvtanulásra adná a fejét, de a sok nyelviskola közül nem tudja, hogy melyiket válassza? Érdekli az angol és a német nyelv is? Tapasztalt és megbízható módszerrel szeretné elsajátítani a nyelveket? Ha igen, akkor jó helyen jár.

Olyan OKJ-s képzést keres, mely után gyermekekkel foglalkozhat? Válassza akkor a szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző képzésünket! A képzés során megtanulja a szociális segítés alapfeladatait, a szociális és gyermekvédelmi ügyintézést, a döntés előkészítő munkákat, a szolgáltatások szervezését és az ügyek kezelését, adminisztrációját.

A Rubicon történelmi folyóirat honlapja. A tartalma szerint tudományos ismeretterjesztő folyóirat magazinszerűen népszerűsíti a történelmet. Ahogy az iskolában nem hallhatta... Történelmi ismeretterjesztő lap. Tartalmát tekintve szakmai folyóirat,
külső megjelenésében magazin. Magyar és egyetemes történelem az őskortól napjainkig, általában tematikus összeállítások keretében.

Egyedül tanulsz németül? Rengeteg új szót tudsz, de nem tudod, hogyan használd azokat helyesen? Félsz, hogy a kiejtéssel is gond lehet? Minden problémád megoldódik, ha oldalunkra kattintasz! Német-magyar szótárunk nemcsak gazdag szókészlettel áll rendelkezésedre, hanem a nyelvtanban is segít. Ezen kívül, ha a hangszóró ikonra kattintasz, hangosan kimondja a szavakat, hogy tudd, milyen a helyes kiejtés.

Az Informatika tábor általános iskolás korú gyerekeknek indul Sopronban. A gyerekekre szakképzett pedagógus felügyel, és informatikus mérnök foglalkozik velük. A számítógép mellett természetesen a testmozgás is komoly szerepet játszik a tábor programjában. Hogyan függ ez össze az informatikával? Összekötjük, majd meglátod! Sopron annyi remek kiránduló helyet tartogat, hogy hetente legalább egy kirándulást is beiktatunk a programba.

Nyomban itt a felvételi időszak és csak most ébredsz fel, hogy te még nem érdeklődtél a központi felvételivel kapcsolatban? Már időd sincs érdeklődni, de tudod, hogy a matematika tantárgy áll a szívedhez a legközelebb? Jó hírrel szolgálok, mi segíteni tudunk. Nem kell mást tenned, mint, hogy meg nézd honlapunkat, kérdéseidre választ kapsz. Feladatokat is láthatsz, felmérheted tudásodat.Ha nem vagy elég felkészült előkészítőkre járhatsz.

Nem bízik a különböző tanfolyamokban? Nálunk profi oktatásban részesül. Éppen ezért ha egy profi masszázs tanfolyamot keres, akárcsak a saját maga kikapcsolódására is, akkor itt a helye. A legújabb kínálatunkban kínai arc-, fej meridián masszázs tanfolyamot talál. A masszázs tanfolyamra már lehet jelentkezni is! A masszázs egy életvitel lett. Nézzen fel weboldalunkra és biztosan megleli a kedvencét.

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában közvetlenül a Stop.Shop-pal szemben. Érettségire - nyelvvizsgára felkészítő, általános - szakmai tanfolyamok angol, német, olasz, spanyol nyelvekből.

Szeretnél gyorsan elsajátítani nyelveket?
Nehezen megy a nyelvtanulás és még pénzed sincs a méregdrága nyelvtanfolyamokra?
Nézz fel a nyelvtanulas.szunyi.com weboldalára és tanulj nyelveket online teljesen ingyen!

Képzések, tanfolyamok a szakképzésektől a hobbi tanfolyamokig. Válogass kedvedre az OKJ képzések, szakmai továbbképzések, tréningek, nyelviskolák, autósiskolák közül! Kedvezményes online jelentkezés, árgaranciával! Nálunk garantáltan a legalacsonyabb áron jelentkezhetsz, ha mégis valahol kedvezőbb árat találsz az adott intézménynél való képzésre, a különbséget megtérítjük számodra!

Az oldalon rengeteg általános és középiskolai tankönyv illetve érettségire, egyetemi, középiskolai felvételire felkészítő könyv megtalálható. Íme néhány könyv a tartalomból: Európai uniós jogi alapismeretek, A Pál utcai fiúk – Olvasónapló, Homérosz: Odüsszeia – Talentum műelemzések, Ábécés olvasókönyv (Nemzeti Tankönyvkiadó), Iskolai világatlasz, Vendéglátó eladói ismeretek, Gyakorló fizikafeladatok nem csak érettségizőknek...

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu online áruház természettudományi témájú könyveinek választéka tekinthető meg az alábbi kategóriák szerint rendezve: biológia, botanika, csillagászat, fizika, földrajz, geológia, kémia, matematika, paleontológia, természetvédelem, zoológia...

Az oldalon társadalomtudományi könyveket találunk, melyek megvásárolhatóak a Könyv-könyvek.hu honlapján. Például a következő kategóriákban választhatunk műveket: esztétika, etika, filozófia, jog, közgazdaság, nyelvészet, néprajz, orientalisztika, pedagógia, szociológia, társadalompolitika...

Az oldalon szótárakat, nyelvkönyveket találunk, amelyek megvásárolhatóak a könyváruház honlapján, például: Alapszókincs 11 nyelven, Health Care English – Egészségügyi szakmai angol nyelvkönyv, Ötnyelvű üzleti szótár, Német alapszókincs, Akadémiai svéd-magyar szótár…

Tapasztalt coachként vezetői szerep betöltésére, Hóka Hédi segítséget kínál az üzlet pszichológiája területén Erdélyben. Főként üzletembereknek ajánlja a coach szolgáltatásait, de azoknak is akik vezetői szerepet szeretnének sikeresen betölteni.

Az élet számos területén szükség van a nyelvismeretre. Ennek a tudásnak a birtokában több lehetőség nyílik meg az emberek előtt, és nem csak magánemberként, hanem cégek, vállalkozások számára is új tereket nyit meg. Ezen lehetőségek kiaknázása érdekében jött létre cégünk. A Regina Hungariae a kapcsolatteremtésben, kommunikációban nyújt segítséget az ügyfeleinek tolmács, fordítói, lektori, nyelvoktatási szolgáltatásaival.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti