Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás

Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 437
Mutatott honlapok: 391-420
Oldalak: « 1 2 ... 12 13 14 15 »

Szeretnéd megtanulni az angol nyelvet? Lehetőleg olcsón és gyorsan? Akkor néz körbe weboldalunkon, ahol egyéni és csoportos angol tanfolyamok közül válogathatsz a kezdő szinttől kezdve egészen a felsőfokig. Tanfolyamainkat a jó hangulat és hatékony nyelvtanulás jellemzi. Továbbá számos hasznos tippet, ötletet találhatsz honlapunkon az angol nyelvvel kapcsolatosan.

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

MediaGo gyakornoki program célja, a kommunikációs szakemberek elhelyezkedési esélyeinek növelése, a versenyszféra bevonásával. Közvetlen kapcsolatrendszer kialakítása a munkáltatók és a potenciális munkavállalók között.

Tizenkettedik évfolyamos vagy, és szeretnél bejutni államilag támogatott felsőoktatásba vagy csak egyszerűen képezni szeretnéd magad? Ha tanulni szeretnél, mi tudunk neked segíteni. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítónk továbbképzési lehetőségeket.

Online angol nyelvtanulás ingyen mindenki számára. Az oldalon elérhető számos feladatból mindenki választhat szintének megfelelőt alapfoktól felsőfokig. A nyelvvizsgára készülőknek külön feladatok állnak rendelkezésre, az akkreditált nyelvvizsgák részletes leírásával és összehasonlításával egyetemben.

A nyelvtani leírások, gyakorlatok, szintfelmérő és online szótár mellet szórakoztató készségfejlesztő játékok is találhatók gyerekek számára.


Nem elég a diplomád? Szeretnél többet tanulni, vagy más irányú ismereteket szerezni? Gyere Te is a BKF-re! Szakirányú továbbképzések és mesterképzések a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán. A mesterképzésben (master; rövidítve: MA vagy MSc) mesterfokozat és szakképzettség szerezhető. A BKF mesterképzései: kommunikáció és médiatudomány, Middlesex MA in Marketing Communications, turizmus-menedzsment, Vezetés és szervezés.
Felsőoktatás | | © Boros Norbert | 2011.03.07 | Marketing, bkf, msc, ma, képzés |

Folyamatosan induló, 30 órás Barista tanfolyamok!
A képzés tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, az oktatás 6-8 fős létszámmal indul, a képzés időtartama 6 alkalom, alkalmanként 5 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista diplomát állítunk ki.
Képzésünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált tanfolyam.
A tanfolyam részt vételi díja: 60.000,- Ft

A Mojito Mixeriskola több mint 10 éve oktat a magyar és a nemzetközi munkaerő piacra Bármixereket és Baristákat.
Alapfokú mixertanfolyam: Ezen a tanfolyamon az alapoktól kezdve elsajátítható a világ népszerű koktéljainak elkészítése, a bár összes italának szervírozása és díszítése, a bár történelem és a bárok gazdasági elszámoltatása. Mixertanfolyam díja 85.000,- Ft, amely tartalmazza a tankönyveket, a vizsgadíjat és a tanfolyamon felhasznált italok árát is.

OKJ Műköröm építő, kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól Pilisvörösváron!
Továbbképzéseink: Technikai-, Csiszológépes-, és Díszítő kurzusok. A tananyag, a képzés feltételei és a jelentkezési lap az oldalon megtalálható. Küld be: Szeretettel várunk!

Fő célkitűzésünk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmonikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal.

Angol nyelvtanfolyamra, érettségire, felvételire való felkészítés magánórák keretében a legjobb magántanároktól. Sosem volt még ilyen egyszerű a tanulás!
Felsőoktatás | | © Kiss Dénes | 2011.01.02 |

Ha Önnek használható nyelvtudásra van szüksége, akkor látogasson el weboldalamra, ahol hasznos információkat tudhat meg a nyelvtanulásról. Angol nyelv oktatását vállalom Budapesten egy stúdióban, de ha az ország más területén lakik, akkor angoltanítást vállalok az internet segítségével.

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik alternatív energiák hasznosításával. Ismerkedjen meg többek között a napelem nyújtotta előnyökkel. Segítségével jelentős mennyiségű elektromos áramhoz juttathatja a családját. Ez tiszta és ingyenes energia. A befektetés garantáltan megtérül!
Technika | | © seo-world | 2010.11.06 | napkollektor, Napelem |

A jobb agyféltekés rajzoláson, Betty Edwards módszerével, 4 nap alatt megtanulhat rajzolni. Megszabadul a gyerekkorában betanult sztereotípiák rajzolásától, megtanul J-módban látni, és ezáltal a vonalas rajzai helyett térhatású rajzokat tud majd készíteni.

Üzletünkben gyorsan, olcsón bekötjük diplomamunkáját, szakdolgozatát. Ezen kívül vállaljuk egyedi könyvek kötését is kis és nagy mennyiségben. Nyomdánk mindenféle nyomdai munka elkészítésére alkalmas (szórólap, plakát, brosúra, névjegykártya, naptár, fénymásolás, nyomtatás, spirálozás stb.) Egyedi ajándéktárgyak készítésével is foglalkozunk, mint egyedi pólónyomás, bögre-puzzle készítés, egyedi naptár stb.

Tekintsen bele a tőzsde világába a tőzsdei nyílt előadás segítségével és ismerkedjen meg a kereskedés nyújtotta lehetőségekkel. Tőzsdeszakértőnk aktuális grafikonokon mutatja be a tőzsdei stratégiákat és nyereségeket, hogy mindenki saját maga győződhessen meg róla. Akinek pedig felkeltettük érdeklődéssét, helyben jelentkezhet kedvezményesen a tőzsde tanfolyamra.

A Digitális Tananyag Kft az interaktív tananyagok és a digitális tananyagok mellet oktatófilmeket és taneszközöket forgalmaz elsősorban oktatási intézmények részére ezzel segítve a kompetencia alapú oktatást.

A Digitális Tananyag Kft az interaktív tananyagok és a digitális tananyagok mellet oktatófilmeket és taneszközöket forgalmaz elsősorban oktatási intézmények részére ezzel segítve a kompetencia alapú oktatást.

A Szamovár nyelviskola kimondottan az orosz nyelvre specializálódott, az orosz nyelvtanulást szeretné minél tágasabb körben oktatni. Hivatásos tanáraink, saját fejlesztésű tantervünk, előzetes szintfelmérőink és a legújabb hazai és Moszkvából importált tankönyveink tanulóink számára, hogy orosz tanulásuk hatékony és eredményes legyen.

Egész napos előadást, melyet 15 éve aktív vállalkozó tart, aki több elismert, többszázmilliós bevételű vállalkozást létrehozott. Az előadáson kipróbált pénzkeresési módszereimet ismerhetjük meg, amelyek működnek a való életben, a mai Magyarországon. A tapasztalataimat cégeim elemzésével, szórakoztató formában mutatom be az érdeklődőknek. Cégeimről a leírások, fotók találhatók a weboldalon, így leellenőrizhető azok komolysága és valódisága.

Online német összefoglaló: Az oldalon megtalálhatod a német nyelvtan alapvető szerkezeteinek (német ige -és főnév ragozás, feltételes mód, szenvedő szerkezet, zu+infinitiv szerkezet) magyarázatát, valamint a különböző szintű és típusú (ITK Origo, Zertifikat Deutsch, BME, TELC, ECL) német nyelvvizsgák összehasonlítását.

Kidolgozott érettségi tételek minden mennyiségben, az érettségizz oktatási portálon. Válogass a több ezer tétel közül, oldd meg az előző évek feladatsorait és legyen jeles az érettségi bizonyítványod és sikeres a felvételid.

Szeretnél tanulni egy divatos szakmát a lakhelyeden?. OKJ-s Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam akár a Te városodban is. Küld el jelentkezésedet és a tanfolyam tartó cégek értesíteni fognak a részletekről. Így a választás házhoz megy és rajtad áll a döntés hol tanulsz. Itt a műköröm tanfolyam cégek versenyeznek érted ami csak jó lehet számodra. Használd ki ezt a lehetőséget mely semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Tanulj egy divatos szakmát a Diamond Nails szakembereitől. OKJ-s Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam. A műköröm tanfolyam alapanyagait és a vizsgadíját is tartalmazza a tanfolyam díja. A képzés révén kiválthatod a vállalkozói igazolványodat és elindíthatod saját önálló vállalkozásodat. A képzés után sem maradsz egyedül mivel a Diamond Nails csapat, marketing és egyéb szakmai segítséget is meg ad számodra, hogy sikeres legyél a szakmádban. Diamond Nails világmárka már 2004. óta a magyarországi műkörmösök szolgálatában.

A kunhalom elnevezés több különböző célból épített, illetve létrejött halmot takar. Weboldalunk bemutatja a kunhalmokat, melyek mintegy 5500-5000 évvel ezelőtt bekövetkezett az ún. neolitikus, vagyis az első mezőgazdasági forradalom során keletkeztek, mikor az ember a földművelő és állattartó életmódra tért át.

Tanfolyam, nyelvtanfolyam, oktatás linkek! A tanulás fontos a jövő szempontjából, aki ezt elszalasztja, az csak hátrányból indulhat az élet útvesztőjében! Van egy jó oktatással kapcsolatos linked? Ajánld be katalógusunkba!
Felsőoktatás | | © Grebak | 2010.07.19 | nyelvoktatás, oktatás, iskola |

Természettel, tudományokkal és állatokkal kapcsolatos linkek gyűjteménye. Van egy jó állatod oldalad küld be? Szeretnél nézelődni?  Látogasd meg oldalunkat még ma!

Nem tudod, hogy legyél ha nagy leszel? Töltsd ki pályaválasztási tesztünket és megmondjuk mely szakmák állnak hozzád a legközelebb! Egyszerű kitöltés, kevesebb, mint 10 perc!

Tanfolyamok tematikus elrendezésben, itt biztos talál kedvére valót

OKJ-s képzések és tanfolyamok tematikus gyűjteménye

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti