Hétfő, 2020.01.20
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás

Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 437
Mutatott honlapok: 301-330
Oldalak: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 »

Ismeretek és vélemények a magyarság tényeiről, ünnepeiről és mindennapjairól!
Legyen Ön is hétről hétre olvasója!

A szellem látó vagy maga a szellemek látója (ki nem életfeladatként
foglalkozik a kísértet látásával) felfoghatja ezt a képességet mint áldás,
vagy mint átok is. A látók általában kapott „adományként” tekintenek
képességeikre.
Ha találkozunk, akkor láthatod, hogy nem üzleti jellegű a dolog, nem
10 perc alatt végzünk és nem csak 1 megszálló az akit eltávolítunk el
rólad és környezetedből…hanem az összest.

Az angol nyelvtanulás nagyon egyszerű nálunk szóval nem kell attól tarts hogy nem fog menni vagy ilyesmi! Mi mindenben segítünk és lépésről lépésre mutatjuk meg neked az új dolgokat! Hidd csak el, hogy ez egy nagyon jó kis csapat amiben részt kell vegyél és hamar megtanulod majd ezt a csodás nyelvet! Várunk Téged nagyon nagy szeretettel, szóval ne habozz!

Egészségügy és orvostudomány Magyarország első orvosok számára készült hírportálján. Orvosi állások, orvostudomány hírek, konferenciák és sok egyéb egészségügy szakmai tartalom a NilNocere.hu-n.

A scorbis.com egy új lehetőség a Tanároknak és Diákoknak, hogy magánórát tartsanak, illetve magánóra keretében tanuljanak. Az online óra virtuális tanteremben zajlik, ahol a résztvevőknek lehetőségük van megosztani dokumentumokat, rajzolni virtuális táblára és beszélgetni. A tanterem használatához nincs szükség program telepítésére. Az oldalon minden adott, hogy a magánóra teljes legyen.

A molekuláris biológia, biotechnológia és élettan az mRNS.hu-n minden magyar ajkú biológus és élettan szakember közösségi helye. Szakmai hírportál, szoftver és link gyűjtemény, fórum és sok egyéb eszköz a szakma számára. Molekuláris biológia, biotechnológia, élettan és sok egyéb élettan szakma otthona az mRNS.hu!

A távirányító első látásra kicsi és egyszerű eszköznek tűnik. Ezen eszközöknek ugyanakkor hosszas fejlődésen kellett keresztülmenniük, hogy napjainkra valóban kényelmünket szolgálhassák. Nézzük milyen fejlődési szakaszokon kellett a távirányítóknak keresztülmenniük ahhoz, hogy napjainkra háztartások milliónyi számára hozzák el a komfortos televíziózás élményét.

Online tanulás az Interneten, online angol tanulás és egyéb online nyelv tanulás. Számos szak és nyelv tanár a Skypesuli honlapján! A SkypeSuli Magyarország első, kizárólag online, Skype-alapú oktatással foglalkozó magántanár adatbázisa.

Nyelvvizsga? Munkavállalás? Utazás? Az 1993-ban létesült ISH Nyelviskola megoldást kínál az AKTÍV NYELVTUDÁST igénylő helyzetekre.

Különleges módszerük alapját 30 év tapasztalatán alapuló kiadványaik képezik, melyek elősegítik a spontán, akár több órán át tartó folyékony beszédet az idegen nyelven.

Egy jó továbbképzéssel nem kell aggódj, hogy nem lesz a jövőben munkád, hiszen a szakembereket - amióta világ a világ - mindig is keresték és keresni is fogják. Ha valóban értessz ahhoz, amiről diplomád van, akkor sikeres lehetsz, hiszen már csak az ügyességeden, kitartásodon és persze a szerencsén múlik az életed.

Szeretnéd megtudni, hogy milyen szinten áll az angol nyelvtudásod, vagy hogy sikerülne e már a középfokú angol nyelvvizsga? Akkor lépj fel honlapunkra, ahol mindezt leellenőrizheted! Oldalunkon online angol tanár segítségével derítheted ki ezekre a kérdésekre a választ. Ugye nem is rossz, amit ajánlunk neked? Gyere, kattints oldalunkra, hogy még több tudás birtokába juthass!

Katt ide ha az érettségire való felkészülés számodra is elég nehéz és nehezen boldogulsz a tananyaggal! Honlapunk megkönnyítheti a tanulás időszakát, mert rengeteg kidolgozott tétellel rendelkezünk, amelyek komoly segítséget jelenthetnek számodra. Ha ezzel nem vagy egyedül gondban, akkor mutasd meg oldalunkat sorstársaidnak is, mert meg fogják neked azt köszönni!

A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében.
A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.

Prémium minőségű hajbeültetés a modern hajbeültetés eljárások magyarországi bevezetőjétől, 20 éves tapasztalattal. Legújabb gépi FUE hajbeültetés, rövid műtéti idő alatt nagy mennyiségű haj átültetése ultrafinom technikával. Hajátültetés a Sikos Klinikán: természetes beavatkozás, amivel visszanyerheti Önmagát.

Az általunk készített doktori értekezés, szakdolgozatkötés és diplomakötés a minõségi alapanyagok és a használt diplomakötés-technológia révén nemcsak elegáns, de tartós is. A fém gerincnek köszönhetően a dkötés stabilan védi a belső lapokat, valamint a speciális kialakítás eredményeképpen garantálja, hogy a azok ne mozduljanak el.
A bekötött doktori disszertáció és diplomamunka ugyan tartós, ámde rugalmas is; ugyanis egy speciális gép segítségével a bekötött dokumentum szétszedhető.
Felsőoktatás | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | diplomakötés |

Szakdolgozatkötés a belváros szívében, az egyetemek közelében, az Astória és a Deák tér között található Szakdolgtozatkötészetünk a teljes dokumentumkezelést: a nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, névjegykártya készítést, a diplomakötes-t és szakdolgozat kötés-t kínálja magánszemélyeknek, üzleti vállalkozásoknak.

Tervrajz nyomtatás olcsón
Nyomtatás A3-nál nagyobb méretben? Nálunk ezt is megteheted! A speciális plotter segítségével színes vagy fekete-fehér dokumentumaidat legfeljebb 61 cm szélességben és legfeljebb 15 méter hosszban nyomtatjuk ki - legyen szó akár tervrajzok, plakátok, transzparensek, akár panoráma képek nyomtatásáról.
A minőség és az ár miatt továbbra sem kell aggódnod, hiszen - mint minden szolgáltatásunk esetében, a nyomtatás alkalmával is garantáljuk a kifogástalan minőséget és a kedvező árat
Diákélet | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | nyomtatás |

Túl nagyra sikerült a tervrajz? Szeretnél plakátot vagy panorámaképet nyomtatni? Nálunk ezt is megteheted!
Üzletünkben még A3-asnál nagyobb dokumentumot is nyomtathatsz akár 61 cm szélességben és 15 méter hosszúságban! A kifezetetten erre a célra használt plotter a lehető legjobb minőségű festéket használja, így garantálhatjuk a nyomtatott anyag kifogástalan minőségét.
A még jobb minőség elérése érdekében a szokásos 90 gr-os papír helyett választhatod a 120 gr-osat is!
Diákélet | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | nyomtatás |

A németországi CAB 1975 óta új fejlesztési és gyártási technológiai referenciákkal kiemelt figyelmet igényel a címke nyomtatás és címkézés területén.

A CAB az első olyan címkenyomtató berendezés gyártó aki a Touch Screent vagyis az érointő kijelzős képernyőt az alap berendezéssel biztosítja felhasználóinak.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | cimkefelrakó |

Masterprint Kft. a Hitachi kiskarakteres jelölő berendezések kizárólagos forgalmazója Magyarországon és Szlovákiában. A Hitachi berendezései bizonyított, megbízható technológiai megoldást és több mint 35 éves tapasztalatot nyújtanak a jelölés és csomagolóipar számára. Hitachi ipari feliratozó berendezései hozzásegítik a vevőt termékei nyomon követésére adatkódokkal, vonalkóddal, minőség megérzési idővel bármilyen csomagolóanyag felületén.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | tintasugaras nyomtató |

Az Avery címkenyomtató és fólianyomtatók különféle tekercses alapanyagok (öntapadó címke, papír, fólia, textil) megnyomtatására alkalmasak thermo-transzfer eljárással, azaz festékszalag segítségével. Hőérzékeny alapanyagok esetében a festékszalag nélküli, ún. direkt thermo nyomtatás is lehetséges.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | cimkenyomtató |

ANSER HP technológiájú ipari feliratozó berendezések
A tajwani székhelyű ANSER HP technológiájú, kis karakteres tintasugaras berendezései széleskörű jelölési megoldásokat kínál a legkülönbözőbb porózus és nem porózus nyomtatási felületekre: Gyűjtő dobozok, fa, címke, csomagoló fólia/film. ANSER nyomtatóira jellemző a költség hatékonyság, az alacsony üzemeltetési költség,karbantartás mentesek és felhasználóbarát.

ANSER HP technológiájú ipari feliratozó berendezések
A tajwani székhelyű ANSER HP technológiájú, kis karakteres tintasugaras berendezései széleskörű jelölési megoldásokat kínál a legkülönbözőbb porózus és nem porózus nyomtatási felületekre: Gyűjtő dobozok, fa, címke, csomagoló fólia/film. ANSER nyomtatóira jellemző a költség hatékonyság, az alacsony üzemeltetési költség,karbantartás mentesek és felhasználóbarát.

A LEIBINGER termékcsalád ipari tintasugaras nyomtatói rendkívül nagy rugalmasságukról ismertek. Az alkalmazási területek skálája az élelmiszer ipari minőségű tintával történő tojás jelöléstől, a szavatossági idő dátumának a csomagolásra nyomtatásán át, a fekete kábelek fehér kontraszt tintával való jelölésig terjed. Az oldószer alapú tinták használatával a nyomtatás már egy másodperc után kenődésmentes az üvegen, a műanyagon vagy a fémen.

Az általunk ajánlott berendezések a jelölés-, csomagolástechnika, és logisztika széles skáláját ölelik át:

Tintasugaras feliratozók (kis-, és nagykarakteres)
Címkenyomtatók és cimke felrakó berendezések
Fólia felülnyomtatók (TTO)
Lézer feliratozók, gravírozók
Adatgyűjtők, vonalkódolvasók
Termékérzékelők, PLC-k, ipari elektronikák
Adagolók, szállítószalagok, szállítópályák, állványok
Egyedi tervezésű anyagmozgató és csomagolástechnikai célgépek
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | feliratozás technika |

Tintasugaras feliratozók (kis-, és nagykarakteres)
Címkenyomtatók és cimke felrakó berendezések
Fólia felülnyomtatók (TTO)
Lézer feliratozók, gravírozók
Adatgyűjtők, vonalkódolvasók
Termékérzékelők, PLC-k, ipari elektronikák
Adagolók, szállítószalagok, szállítópályák, állványok
Egyedi tervezésű anyagmozgató és csomagolástechnikai célgépek
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | ipari feliratozás |

A MasterPrint Jelöléstechnika Mérnöki és Tanácsadó Kft-t 2007 januárjában alakította 5 magyar mérnök, akik az elmúlt évtizedben az ipari jelölés-, kódolás-, és csomagolástechnikában szereztek méltó elismerést maguk és képviselt cégeik számára egyaránt.
Technika | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | jelöléstechnika |

A doktori értekezés- és diplomakötés vagy szakdolgozatkötés szolgáltatást megrendelheti online, vagy személyesen is. Elõbbi esetben az Online megrendelés menüpontban a szükséges adatok megadásával és a dokumentum feltöltésével igénybe veheti a szolgáltatást. Így nem kell kétszer fáradni, elegendõ, ha egyszer jön a kész diplomakötésért!
Felsőoktatás | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | doktori kötés |

Legyen szó diplomamunkáról vagy doktori disszertációról, a klasszikus kivitelezésû diplomakötést nagy gondossággal készítjük el. A diplomakötés során használt bõr igény szerint lehet fekete, barna vagy kék.
Azonban a bekötendõ diploma vagy doktori disszertáció terjedelme nem haladhatja meg a 300 db. (80 g-os) lapot.
Felsőoktatás | | © Hera Nóra | 2012.06.30 | diplomakötés |

A fáradságos munkája gyümölcseként született szakdolgozat nekünk legalább olyan fontos, mint Önnek, ezért minden kötés esetében Ön választhatja meg a kötéshez használt bőr, valamint a szakdolgozat fedőlapjára és gerincére préselt felirat színét. A kiváló minőségű szakdolgozat kötések mellett fontosnak tartjuk a gyorsaságot és a kényelmet is, ezért online megrendelő felületet alakítottunk ki, amelyen keresztül az adatok megadásával egyszerűen és kényelmesen rendelheti meg a szakdolgozatkötés szolgáltatást.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti