Kedd, 2020.01.21
Hálószem linkgyűjtemény
Válassz a menüből
A linkgyűjteményben:
Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]
Statisztika

Online vannak: 1
Vendégek: 1
Regisztráltak: 0
Nyitólap » Linkgyűjtemény » Tudomány és oktatás

Felsőoktatás [19]Általános iskola, középiskola [21]
OKJ képzések, felnőttoktatás [265]Nyelvtanulás, nyelvoktatás [75]
Pszichológia, pedagógia [12]Természettudományok [16]
Társadalomtudományok [12]Diákélet [14]
Technika [36]Tudományos szervezetek [3]

Honlapok száma a linkgyűjteménynek ebben csoportjában: 437
Mutatott honlapok: 331-360
Oldalak: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 »

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy nem kell fizess a különböző tanulmányaidért félévenként sok százezer forintot, hanem most felajánlunk Neked egy olyan lehetőséget, melyben korodtól és jegyeidtől függetlenül sajátíthatsz el egy általad kiszemelt képzést? Első hallásra mi sem hinnénk el az ajánlatot, de Te viszont tedd azt! Ha mégsem megy, akkor látogasd meg oldalunkat és színes ingyenes szakképzés kínálatunkat!

Fodrász tanfolyamra szeretne jelentkezni? Talált már megfelelő iskolát? Tudja már hoyg kihez fordulhatna? Hogy hol találkozhat nagyon magas színvonalú képzéssel? Ha még nem találta meg a számításait, akkor mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Minőségi, nagyon magas színvonalú oktatás, és nagyon kedvező árak! MI ezt nyújtjuk Önnek!

Társkeresés diplomásoknak? Pécsen él, ezért itt keresi a nagy őt? Már évek óta keresi, de nem találja? Ha hallgat ismerőseire, akik egy társkereső irodát ajánlottak, akkor látogasson el honlapunkra és ismerje meg a lehetőségeit. Bízzon a Cronos Társkereső Irodában, mert rendelkezik a megfelelő tapasztalattal. Ha önnek szüksége van erre, akkor keressen fel minket akár személyesen is mihamarabb.

Képzési lehetőségek százaival találkozhatunk, ha éppen tovább tanulásról beszélünk. Biztos vagyok abban, hogy ha kellőképpen körültekintőek vagyunk, akkor megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb megoldást, akár fodrász képzéssel kapcsolatban is! Ha szeretnél ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódni, akkor mindenképpen látogass el honlapunkra és tájékozódj bővebben!

Nyelvtanulási lehetőség a Brainturbo módszerével! Nyelviskolánkban e 21. századi módszer segítségével tanulhatnak idegen nyelvet az arra vágyók. Hatását egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezésnek köszönheti, amelynek köszönhetően rendkívül hatékony. Előnye a gyorsaság, a beszédkészség, és az emberi készség kijátszása. Nincs többé akadálya a nyelvtanulásnak, sem időhiány, sem nyelvi készség hiánya nem szabhat gátat neki. Rohanó életvitelbe is belefér.

Az okosodnek.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy minden okosodni vágyó diák megtalálja a számára szükséges magán/külön tanárt. Az okosodnek.hu weboldal igyekszik betölteni azt a rést, amit a többi tanárkereső oldal hagyott. Itt egy helyen megtalálod a legtöbb tanárt, valamint könnyű kezelhetősége mellé egy igazi sulis design párosult.

Fodrász iskola az ország egész területén. Szerezze meg OKJ-s fodrász bizonyítványát abban a városban, ahol szeretné. Most mindenféle kötelezettségek nélkül jelentkezhet, így folyamatosan megkaphatja a tanfolyamot szervezők ajánlatát, amelyből ki tudja választani azt, amelyik megfelelő.

Szeretné megtalálni az Ön számára minden tekintetben tökéletes tanfolyam lehetőséget? Szeretne tovább tanulni? Ha még nem tudja, hogy mi lenne az Ön számára tökéletes választás, akkor mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben a széleskörű lehetőségek között! Mérlegképes könyvelő tanfolyam és nagyon sok egyéb lehetőség, melyet biztosítani tudunk az Ön számára!

18-22 év között vagy, és szakközépiskolát keresel Budapesten? Mi tudunk segíteni! OKJ-s nappali ingyenes képzések a legtöbb szakterületen: informatika, számítástechnika, gépészet, szépségipar, vendéglátás, egészségügy. Jelentkezz szeptemberben és keresztféléves képzés keretében januárban induló szakra! Diákigazolvány, családi pótlék jár, kollégiumi elhelyezés megoldható. Válassz Magadnak szakmát, és érd el, amit szeretnél! http://tanfolyamokj.hu/ingyenes-nappali-okj-kepzesek/

Akkreditált és digitális környezetismeret tananyagra lenne szüksége? Az a célja, hogy a tanítványai egy digitális felület segítségével ismerjék meg környezetismeret tananyagot? A környezetismeret mellett egyéb tantárgyak, pl.: földrajz, biológia, kémia, magyar, fizika, matematika, és történelem akkreditált tananyagok kiemelkedő termékskálája várja. Tananyagainkat ahhoz igazodva is megvásárolhatják, hogy mennyi számítógépen akarják futtatni őket.

A szociális asszisztens képzés terén a Klasszis Oktatás nagyon odafigyel oktatói kiválasztására, mivel célja, hogy tanulóinak kiváló színvonalú tudást biztosítson és így megkönnyítse a munkába állást. A szociális asszisztens tanfolyam alatt tekintettel van az oktatói intézmény a külső tényezőkre, akadályokra, ezért szociális asszisztens képzése alatt rugalmas időbeosztást próbál nyújtani. Budapesten

Véleményszabadság és polgári értékek az olvasókkal közösen.

Szókimondó politikai vélemények a fővárosról, Magyarországról.

Belpolitika, országgyűlési képviselők, kormány lobbi egy lapban!

Szakavatott tájékoztató szakági magazin az egyetemisták és érdeklődők részére.

Izgalmas kérdés áttekinteni a jogalkotás kérdéseit, a parlament működését.

Többet tudni a szakértő nézőpontjából a jogalkotás felértékelődik a szemünkben.

Egy igazi közéleti magazin, ahol a véleményszabadság és a nemzeti értékek védelme összetalálkozik egy lapban.

Kiegyensúlyozott és független, demokratikus portál, ahol olyannak látja a közélete, amilyen az valójában!

Gyors és egyszerű regisztráció után 50 ponttal ajándékozzuk meg. Ingyenes hirdetés feladással illetve napi játékkal további pontokat gyűjthet. Az összegyűjtött pontjait felhasználhatja hirdetése kiemelésére, így akár ingyen is kiemelheti hirdetéseit.
Több mint 1000 kategóriánkból biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Hirdetését 45 napig fogjuk megjelentetni, amihez 10 képet tölthet fel és weblapja címét is hozzáadhatja.

Nyelviskolánkban egy 21-dik századi módszer segítségével gyorsan és könnyebben sajátíthatja el a nyelvet a tanuló, mintha a régi, hagyományos módszerrel próbálkozna. A módszer számos előnye közé tartozik a beszédközpontúság, a fent említett gyorsaság, az emberi készség „kijátszása”.

Évek óta nem sikerül állást találnia? Nem versenyképes az a szakma, amivel rendelkezik? Úgy érzi, hogy mást kellene tanulnia, mert úgy sokkal könnyebben boldogulhat? Ha még nem tudja, mi lenne az a szakma, amit elsajátíthatna, akkor én egy fodrász tanfolyamot javaslok. Látogasson el honlapunkra és tekintse meg az információkat. Ha sikerült meggyőznünk, akkor csatlakozzon diákjaink közé.
Felsőoktatás | | © hwellkft | 2012.03.23 | Fodrász tanfolyam |

Az Elite Körmösakadémia új műköröm tanfolyamokat indít, kedvező áron. Kellemes környezetben, a szakma díjnyertes oktatóitól sajátíthatod el az alapokat, akik átadják tapasztalataikat, és megtanítanak a hasznos trükkökre, praktikákra. Látogass el honlapunkra, ahol rengeteg újdonsággal és kedvezménnyel várunk!

A weboldalon megtalálhatod a legfontosabb német nyelvtani szerkezetek online magyarázatát. Ezt követően folyamatosan bővülő német nyelvtanulás tesztjeink segítségével begyakorolhatod az olvasott szabályokat. Ha kellően felkészültnek érzed magad, kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb általános alap, közép, felső vagy szakmai középfokú német nyelvvizsgát. Nyelvtanár és nyelviskola gyűjteményt is találsz oldalunkon!

A matek korrepetálás egyik célja, az alulmotivált gyermekek érdeklődését felkelteni a tantárgy iránt. Hogyan érhető ez el? Mindenkinél más és más eszközökkel. Nincs az a gyermek, akinél nem lehet sikereket elérni, csupán meg kell találni az Ő fejleszthetőségéhez vezető utat. Az út megtalálásához alkalmazom az alternatív matematika oktatás módszereit, melyek egyben fontos önbizalom növelő eszközök is. Matematikatanítás bővebben a http://matektanar.shp.hu weboldalon.

Rengeteg angol nyelvvizsga közül lehet választani manapság, ehhez a választáshoz nyújt segítséget weboldalunk. Mi a különbség akkreditált és nem akkreditált nyelvvizsgák között? Melyik a legelismertebb, a legkönnyebb és a legolcsóbb nyelvvizsga? Ezekre a kérdésekre ad választ a nyelvvizsgákat bemutató oldal sok hasznos tippel és tudnivalóval.

Zenés angol tanfolyamok Budapesten és online. A kiejtés, a ritmus, az intonáció remekül elsajátítható az idegennyelvű dalok által, ráadásul rendkívül motiváló is.

Kellemes hangulatú nyelviskolánk frekventált helyen található.
Tanáraink diplomás nyelvvizsgáztató tanárok és anyanyelvi oktatók.
Magánórák, csoportos órák és céges tanfolyamok kedvező áron.

A gépírás otthoni tananyag nagyon részletes leckéket tartalmaz. Ez nagyban segíti a tanár nélkül tanulókat abban, hogy minél jobban sajátítsák el a tananyagot. Ha szeretné minél nagyobb léptekkel haladni a könyv leckéiben, akkor gyakoroljon naponta legalább egy teljes órát és folyamatosan kövesse teljesítménye alakulását. Ha nem rendelkezik oktató gépírás szoftverrel, akkor a NetType honlapon beszerezheti.http://www.gepiras.hu

Ma már nagyon sok diplomás van, aki nem abban a szakmában dolgozik, mint amit ő végzett. Sokszor olyan munkahelyeket töltenek be, ahová akár az okj képzések is elég lettek volna. Tehát nem minden esetben sikeres az a személy, aki diplomával rendelkezik. Lehet, hogy az aki okj képzésen vett részt jobban elhelyezkedik.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam Budapesten a Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági tanácsadó Kft. szervezésében. A tanfolyam lépésről lépésre elkísér a könyvelés világában. Olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, mint a jogi, gazdasági, pénzügyi ismeretek alkalmazása.

Olyan Okj képzés után keresgél, mely megfelel végzettségének és érdeklődési körének egyaránt? Ez esetben megtalálta azt a honlapot, mely alkalmas az Ön számára! Ha szeretne többet megtudni tanfolyamainkról, a részvételi díjakról, valamint arról, milyen munkaköröket tölthet majd be új szakmájával, mindenképpen látogasson el hozzánk, és tudjon meg minél többet rólunk!

Játékos, kreatív eszközökkel vállaljuk angol nyelv oktatását gyerekeknek Budapest 16. kerületében, Mátyásföldön. A Happy English egy speciális nyelviskola gyerekeknek 10 éves korig, ahol a játék és a tanulás szorosan összefonódik. Ha önnek is érdeke, hogy gyermeke időben elkezdje az elengedhetetlen nyelvi alapok megszerzését, akkor jöjjön el hozzánk és győződjön meg személyesen a körülményekről.

Autósiskola Budapesten és Gödön. Tanfolyamainkon több kategóriában szerezhet jogosítványt.
Autós iskolák | | © Seo-World | 2012.01.25 |

Vállalkozásunk az Őrtanoda Kft. oktatási és vizsgáztatási gyakorlattal rendelkező szakemberek bevonásával végzi a biztonsági őrök, magánnyomozók és közép- illetve felsőfokú biztonságszervezők képzését. Tanfolyamainkon kizárólag a vagyonőri képzésben jártas pedagógusokat, jogászokat, rendőröket, lövészet és önvédelem oktatókat foglalkoztatunk.

Szeretnéd itt látni a honlapodat? A jobb oldali hasábban regisztrálj/lépj be!
Belépés itt!
Keresés
Más linkgyűjtemények
 • linkFarm linkkatalógus
 • ADP linkkatalógus
 • linkközPONT hu linktár
 • Linkek ingyen - linkgyűjtemény
 • Hálószem linkmegosztó
 • Fontos lehet
 • A linkgyűjteményről
     a SEO Fórumon
 • Üzleti kapcsolatok építése
 • Keresőoptimalizálás, linképítés
 • ucoz linkek gyűjteménye
 • Honlap létrehozása
 • Honlap építési lehetőségek
 • Ucoz alapon működő honlapok
 • A Ucoz leglátogatottabb magyar honlapjai
 • Copyright © 2009-2020 Hálószem Internet Marketing Kft.
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti